Продаж двоповерхового дачного будинку в кооперативі «Кристал» поряд з лісом та річковим каналом! (Екологічно чисте місце). Загальна площа будинку складає 80 метрів квадратних з яких 45 житлова. (Скромний житловий стан). Гараж під будинком. В будинку є пічне опалення. Санвузол та літній душ на подвір‘ї. Ділянка площею 18 сотих (приватизована) Є дві скважини 52 метри та 27 метрів. Даний об’єкт вартий Вашої уваги. Ціна 6000$, готові до пропозицій

Лісова, 48
rieltor.ua

Продається будинок в с.Іркліїв Чорнобаївського району. На території в 15 соток знаходиться будинок. літня кухня, сарай, гараж, погріб та огород. Будинок збудований з очерету обкладеного цеглою, дуже теплий та гарно тримає температуру. В будинок проведений газ, вода та каналізація. Загальна площа будинку 53 м.кв., 3 кімнати (одна прохідна). Земельна ділянка правильної прямокутної форми. До центра села 3 хв на машині, поряд магазини та зупинки громадського транспорту. Гарне та тихе місце з чудовим будинком чекає своїх нових власників.

Шевченка
rieltor.ua

Пропонується до продажу добротний дачний двоповерховий будинок поблизу с.Чехівка у садовому кооперативі «Чайка 2». Дача розташована у мальовничому місці поблизу р.Дніпро, що дозволить щодня насолоджуватися гарними краєвидами та пляжним відпочинком. Будинок побудований на капітальному фундаменті, стіни з білої цегли, розташований на земельній ділянці правильної форми загальною площею 5 соток. Будинок складається з трьох кімнат, кухні та веранди. В будинку пічне опалення, що дозволить зігрітися в будь-яку пору року. На ділянці є власна скважина, сарай, літній душ та туалет. Є виноградник та фруктові дерева. На всі додаткові питання відповім додатково. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

кооператив Чайка 2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги продається приватний будинок в селі Скородистик. Гарне місце розташування будинку з чудовим фруктовим садом. Три кімнати. Окремий туалет з ванною кімнатою. Газ, вода, гараж. Більше інформації по телефону

Жовтнева, 10
rieltor.ua

Продаж будинку а селі Велика Бурімка, Чорнобаївська селищна громада. Мрієте жити далі від міста в екологічно чистому районі, вирощувати худобу та рослини? Тоді це ідеальний для вас варіант. Тут можна проживати з дітьми є школа, садочок, свіже повітря, лікарня, аптека, магазини, ліс, ставки, не чути повітряної тривоги. Ідеально підійде для тих, хто хоче жити подалі від міської метушні та займатися господарством. До продажу представлені: будинок з верандою площею 50м2, просторий гараж із цегли, сарай для малої техніки, мотоциклів і т.д., літня кухня для господарських цілей, сарай для тварин, погріб, огорожа, сад та город. Всі споруди узаконені. Опалення газ та/або груба, вода та вбиральня в будинку, світло, в хаті склопакети, дах цілий, сухий, в хаті тепло та комфортно. Площа приватизованої земельної ділянки 25 сотих. Будинок знаходиться по вулиці Шевченка, піша доступність до центру села. Онука президента США Гранта княгиня Контакузіна разом з родиною проживали саме тут, є безліч історій і легенд місцевих жителів, вам залюбки покажуть ці історичні місця. Можливий торг для ВПО та родинам ЗСУ Загальна вартість 20000дол, АН INFICO, Анастасія, 097517362

Шевченка, 11
rieltor.ua

Продам дачу возле села Чеховка в кооп. Монолит. 6,5 соток. Участок приватизирован. Все документы есть. Земля пригодна для огорода. Электричество есть. Санузла в доме нет, только в сарае из дерева (надо строить новый) Скважины нет. Ремонт на первом этаже с советски времен (пригоден для отдыха в летнее время) Отопления ни в каком виде нет. Второй этаж без ремонта. До Днепра 1,5 км. Общая площадь 75 м2.

власник
Дача в кооп. Монолит
olx.ua

Продам недобудований будинок в смт Чорнобай, Вул. Чайковського, 63 до річки. Двоповерхова времянка, до якої добудований будинок, позаду, до городу, дві господарські споруди. Погриб з блоків, панельне перекриття, вхід у гараж з будинку, в гаражі є окрема кімната. Підведений газ, вода, 3 фази! Документи зроблені як на добудований будинок!

власник
Продам Будинок смтЧорнобай
olx.ua

Продається будова в с.Іркліїв. Черкаська обл. Ділянка в 9 соток, приватизована! Вода заведена. На території, є гараж з ямою на 2 авто, можна використовувати під майстерню. До центру міста не далеко, школа поруч. Стан на фото, по всіх деталях, прошу звертатись за телефоном власника, вказаним в оголошенні.

власник
Будинок/будова/дворище в с.Іркліїв гараж з ямою
olx.ua

Продам дом с гаражом,сараем в сарае подвал входной погреб и огородом 25 соток 06*********86 или 06*********99 Реальному покупателю будет торг

власник
Продам Дом в с.Васютинцы Черкасской области
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою в с. Хрестителеве Чорнобаївського району Черкаської області. Будинок знаходиться в 15 км. від райцентру і в 60 від обласного. Будинок має 3 кімнати, кухню і веранду . Будинок теплий, отоплення газове, є груба, водопостачання - колонка і є колодязь. У будинку є необхідні меблі, будинок пригодний для проживання. На подвірї є госпспоруди: 2 сараї, літня кухня ( опалювальна,конвектор), погріб, гараж.. Біля будинку земельна ділянка розміром близько 1 га. В селі розміщено розвинене сільськогосподарське товариство, тому є перспектива працевлаштування, або зайняття особистим селянським господарством на власній землі. ПОЖАЛУЙСТА, ЗВОНИТЕ НА НОМЕР ТЕЛЕФОНА, СООБЩЕНИЯ НЕ ЧИТАЮТСЯ.

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продається будинок в с. Чехівка, вул. Грінченка (Горького) 28. Загальна площа будинку 49,3 м². Житлова площа 21 м². 3 кімнати. Стіни будинку глино очеретяні, обкладені цеглою, потребує ремонту. Є додаткові надвірні споруди: погріб, сарай, криниця, огорожа. Будинок знаходиться на земельній ділянці загальною площею 48 соток. Ділянка приватизована, правильної прямокутної форми. Чудовий чорнозем, фруктовий сад, виноградник. В кроковій доступності ліс, річка Золотоношка, до річки Дніпро 2 км., до м. Черкаси 30 км. Кадастровий номер: 7125184400:02:000:0723. Цільове призначення: 01.03 Для ведення особистого селянського господарства. Вартість: 5000$. Не втрачайте час та можливість, телефонуйте нам 09******57, 06******30. Приходьте на перегляд та приймайте рішення про покупку. Нехай наша пропозиція буде Вашим кращим вибором.

Будинок під дачу та огород в селі Чехівка неподалік від Дніпра
olx.ua

Продам, або обміняю (з моєю доплатою) на житло в м. Черкаси, кирпичний будинок в с. Великі Канівці, Чорнобаївського району. Будинок знаходиться в центрі села, поряд школа, дитсадок, сільска рада, будинок культури, магазини. Загальна площа будинку 67 квадратних метрів. - 3 жилі кімнати - літня кухня - сарай - погріб - великий просторний двір - великий город В дом подведены вода, газ, канализация. Более детальная информация по телефону.

власник
Продам будинок с. Великі Канівці або обміняю на житло в Черкасах
olx.ua

Пропоную до продажу будинок в центрі смт. Чорнобай по вул.Набережна буд. 6. Житловий будинок глинобит обкладений цеглою. Загальна площа 51,40 кв.м., житлова площа 23,50 кв.м. Також на тереторії подвіря маються надвірні споруди а саме: сарай глинобит обкладений цеглою 12 кв.м., вбиральна та скважина. В пішій ході розташована школа, дитячий садочок, районна лікарня, супермаркети та молокозавод.Неподалік протікає річка Іркліїв.

Продається будинок в центрі смт. Чорнобай
olx.ua

Продам дом в с. Лящівка Чорнобаївського р-ну Черкаської обл.В центрі села.Новостройка.газ на вулиці є до будинку непідведений. Вся інформація по телефону 09*********74 Сергій

власник
Продам дом в с. Лящівка Чорнобаївського р-ну Черкаської обл.
olx.ua

Продам дворище в с.Вереміївка. Черкаської обл. Золотоніського р-н. Гарне місце для саду, або під перебудову... Звоніть, та питайте шо цікавить!)

власник
Дача, дворище, дом, земельный участок/продам! площадь; 0,26га
olx.ua

Будинок знаходиться у селі Хрестителеве,всі деталі ,кого зацікавить за телефоном 09******58 торг є

власник
Продам будинок у с .Хрестителеве
olx.ua

В будинку дві кімнати + одна на другому поверсі, зроблено косметичний ремонт, є літня кухня На у частку 6 соток є сарай для інструменту, літній душ, туалет, колонка з електронасосом. На землі висаджено плодові дерева. Поруч річка і два озера, ліс. Є де порибалити і відпочити.

власник
Дача кооператив Хімік
olx.ua

Продам дом в центре села Чеховка до города Черкассы 25 км, до реки Днепр 800 м. Рядом остановка, магазин, клуб, почта,фельдшерский пункт. Дом и гараж построен из ракушняка и обложен силикатным кирпичом. В доме есть вода из скважины,отопление от твердотопливного котла, бойлер, насосная станция, газ баллонный, туалет, ванна, камин.Возле дома на 28 сотках большой ухоженный сад, огород, газоны, клумбы, пруд, клубника . Чеховка любимая зона отдыха жителей Черкасс и Киева, песочная пляжная зона, на побережье плодовые и лиственные деревья, отличная рыбалка. Вся земля приватизирована. Возможен обмен на недвижимость в Черкассах.

продажа загородного дома
olx.ua

Продаж гарного, затишного багатофункціонального двоповерхового будинку, міні-готелю у селі Малі Канівці, Чернобаєвського району, Черкаської області. Будинок 2005 року побудови. Навколо будинку земельна ділянка площею 0,26га., ландшафтний дизайн у дворі. Загальна площа будинку 430 м.кв., побудова капітальна та якісна, широкі стіни цегла, перекриття першого поверху 3 бетонні плити. Є гарний погріб, підземний гараж та велике і якісне бомбосховище, діюча сауна з каміном та басейном. На 1-му поверсі: великий банкетний зал, ресепшен з барною стійкою, кухня, сауна, і санвузол, є і зал (зона) відпочинку – теніс, більярд. 2-й поверх: коридор та 3 спальні з окремими санвузлами, два великих балкони. Є окрема світла-скляна кімната (як окремий кабінет). Цокольний поверх: гараж на 6 машин, велике бомбосховище, погріб. Опалення газове, світло, вода скажена, водовідведення. На подвір’ї: квіткові клумби, велика зона для барбекю, фонтан з каменю, зона відпочинку, для літніх столиків, вже підготовлене місце для дворового басейну, дровник, викопаний великий котлован під міні-ставок, є овочеві грядки, фруктові дерева, є місце для розташування міні-контактного зоопарку, багато місця для паркування авто. Також третя частина ділянки вільна (можна під огород, або під інші забудівлі). Дана садиба являє собою готельний бізнес на чистому повітрі та в затишній природній атмосфері. Також можна здавати в оренду для проведення семінарів та зустрічей, здавати в оренду бенкетний зал, готувати гарячі обіди та випічку, можна втілити багато інших ідей для розвитку прибуткового бізнесу! Готовий бизнес по зеленому туризму. Екологічно чиста територія. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Більше фото у приват. Доступний адекватний торг. Вислухаємо Ваші пропозиції.

Продаж гарного будинку-готелю с. Малі Канівці, 75000
olx.ua

Пропонуємо до продажу два будинки на одній ділянці 30 соток с. Воронинці один загальною площею 63 м.кв, другий 100 кв.м. Один будинок цегляний інший дерево обкладений цеглою. В обох будинках підведена вода та каналізація (септик). На подвірї є свердловина та господарські споруди сарай погріб гараж. Опалення в будинку газове і пічне. Ділянка перебуває у приватній власності, поруч ставок та ліс до Дніпра 1 км.

Продається два будинки на одній ділянці с. Воронинці
olx.ua

Продам землю під забудову! Є глиняна хата та сарай! Все на фото. В будинку є піч та частично меблі. Перезимувати можна. Земля приватизована є всі документи. Обмін на автомобіль.

власник
Продам будинок в Чорнобаї
olx.ua

Продаеться будинок с.Ірклієв .вулРябоконя 11.цегляний 58м.кв.+літня кухня +4 сараї+ курник- свинарник.всі споруди цегляні.збудовані в 1963 році .опалення пічне.газ поряд у сусідів за потреби можна провести.вода в дворі,колонка.великий двір та город.будинок добротний але потребуе косметичного ремонту." покраска вікна,двері,, до Золотоноші 25км.до Черкас55км.

власник
Будинок с Ірклієв. Черкаська обл.
olx.ua

Продається дача в СТ Хімік, ділянка 6 соток. На ділянці розташований дачний будинок 85 кв.м. з пічним опаленням, 2 поверхи житлових. В дворі: скважина, літня кухня з погрібом, літній душ (нагрів як від сонця, так і від електрики), туалет, підсобні приміщення. Фруктові дерева, кущі смородини, малини. Полуниця. Багато красивих квітів. Є коптильня, мангал, теплиця. При заїзді на територію Хіміка є магазин. 3 озера, річка, ліс. В Хіміку проведений інтернет. Будинок не приватизований.

власник
Продам дачу СТ Хімік
olx.ua

Продам будинок з євро ремонтом , в будинку є кухня , душ , унітаз , 3 сальні , вітальня , прихожа , коридор. Також на приватній території є літня кухня в якій також коридор, є вітальня з якої можна зробити спальню, кухня , вана , унітаз ,бойлер , газове отопленя і таж можна отоплювати дровами і угольом . В обох будинках заведена Артизіанська вода із 27 м скажени . Є курник , свинушник , літній душ , і інші удобства на дворі , 8 соток огороду за яким знаходиться ліс . Мебель і частково техніка залишається Ділянка приватизована Заведений Інтернет Можна сразу заіжати і жити

Продам будинок
olx.ua
123...5
1 - 24 з 97 результатів