Продам затишний, теплий 2 поверховий будинок в с. Трушівці. Загальна площа 100 кв.м, будинок має три види альтернативного опалення, а саме: електро з 4-ох тарифним лічильником, твердопаливний котел та пічне опалення. Є своя скважина зі смачною водою. Охайний та великий двір з прибудинковими спорудами, а саме: 2 гаражі, літня кухня, банкетна кімната, сарай та великий підвал. Також є присадибна ділянка 13 соток та сад. Загальна площа ділянки 26 соток. Є все для комфортного проживання. Запрошуємо на перегляд.

Різдвяна, 4
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж будинок в екологічно чистому районі. Будинок розташований в с. Новоселиця Чигиринського району. Загальною площею 60кв.м., земельна ділянка 25 соток(ще 9 соток за бажанням). В будинку 2 кімнати та велика кухня 24м2. Будинок доглянутий, має акуратний жилий стан. Опалення пічне. В дворі є багато господарських будівель, велика літня кухня, сарай, сінник, гараж, погріб, а також багато фруктових дерев, кущів, виноград, тощо. Колодязь. Дуже добра та чиста вода. Природа біля цього села має багато чудових місцин - поруч ліс, а також недалеко річка Тясмин. В центрі села є магазини, сільрада, будинок культури, пошта, також в цьому селі є працююча ферма, колгосп. В школу та дитячий садочок кожного дня дітей возить автобус. Від будинку до зупинки автобуса пішки 10 хв, до центру села 15 хв. Будинок продається разом з усіма меблями та технікою. З усіх інших питань, за додатковими фото та відео або домовитися на перегляд телефонуйте за телефоном.

ексклюзив
Гагаріна
rieltor.ua

Продається 3-х поверховий новий будинок у м. Чигирин. Площа будинку 300м2. 20 соток приватизованої землі. Велика кухня . розташована на першому поверсі з виходом на терасу. На другому та третьому поверхах розташовані п’ять кімнат . В будинку три санвузла. Меблі залишаються . Стіни з ракушняка. Утеплений пінопластом. Оздоблення зовнішніх стін з короїду. Дах – металочерепиця. Вікна – склопакет. Опалення – котли твердопаливний та електричний. Зроблено євроремонт на 1 та 2 поверхах. Заїзд для автомобіля. Теплий гараж. Город 20 соток. Будинок огороджений капітальним парканом із бутового каменю. Будинок розташований на центральній вулиці міста. Поряд магазини, школа, дит. садочок, зупинка транспорту та ін.. Телефонуйте, відповім на Ваші запитання та покажу у зручний для Вас час.

Шевченка, 111
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок із приватизованою ділянкою, правильної прямокутної форми 25сот в с.Топилівка (Черкаського р-ну, 40км від Черкас). Топилівка - мальовниче село на березі Дніпра, входить до Сагунівської територіальної громади. На подвір`ї пробита скважина та є центральне водопостачання, газовий стояк доведений тільки до будинку (є прекрасна можливість газифікувати будинок). Стан будинку дозволяє зайти і жити! В будинку залишаються всі меблі, що є на фото. Будинок в охайному жилому стані, має велику кухню із дров`яною плитою, одну прохідну та дві ізольованих кімнати із грубою. Планування будинку дозволяє облаштувати санвузол, тому що в будинок заведена вода. Документи готові до продажу, в хаті ніхто не зареєстрований.

Благовісна, 7
rieltor.ua

Продається 1 кім квартира в Чигиринському р-ні. Продаж 1 кімнатної квартри в с. Вітово Чигиринського р-ну Черкаської обл. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Будинок панельний. В квартирі є всі зручності. Загальна площа 36,1 м2, кімната 17,5м2, кухня 7,2м2. В квартирі великий балкон. Індивідуальне газове або електро опалення. Будинок розташований біля лісу в екологічно чистому місці. Поряд ліс, річка. Відстань до дит. садочку та школи 3 км, до м. Чигирин 7 км. Телефонуйте, відповім на Ваші запитання та покажу по домовленості.

Орбіта, 43
rieltor.ua

Продається житловий будинок в с. Топилівка (35 км. від Черкас) в наявності централізоване водопостачання, підведений природний газ, електрифікований. Будинок теплий деревʼяно глиняний, обкладений силікатною цеглою, але потрібно провести відновлювані роботи по цеглі. Всього ділянка має 25 соток. На подвірʼї є господарчі будівлі (сарай, літня кухня), молоді дерева.

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок окремо стоячий, з надвірними спорудами, розташований на земельній ділянці розміром 600кв.м., саманний, обкладений цеглою, покритий шифером, (без ремонту), вода, газ в дворі, є погріб, літня кухня на дві кімнати, гараж збірний, фруктові дерева, огорожа, поряд город. Ціна договірна! Перегляд за домовленістю!

Продам будинок в м. Чигирин, по провулку Я. Брюховецького!
olx.ua

Як давно Ви відчували спокій від умиротворюючої тиші лісу?Чисте ,прозоре повітря навкруги і шепіт вітру,і нІкуди поспішати....У нас є чудовий подарунок для Вас:ми отримали до продажу маленький і затишний будиночок який стане вашим місцем сили і схованки від шуму і метушні міста. Де? Мальовниче с. Худоліївка Скілики ? 54 кв.м-А більше і не треба! Що з документами? Повний порядок,приватизація є. Куди нести гроші? АН ТерраНова(єксклюзивно представляємо власника) Коли? Якомога швидше,щоб встигнути посадити улюблені квіти ...

А ви прокидаєтесь під співи пташок?
olx.ua

Продається НЕДОСТРОЙ будинок півтора поверхи,терміново низька ціна.Початок забудови 2021р.площа забудови 152м². с.Рацеве, село газифіковане. Документи в порядку,всього землі 25 сот приватизовано.Детальна інформація за номером.

власник
Недострой будинок
olx.ua

Продам будинок. Частковий ремонт. Вода проведена в будинок. Частково мебльована. В половині будинку цієї осені замінені вікна та пластикові. Мальовнича місцевість, близько до Черкаського моря). Можливий торг. Відповім на усі питання. Телефонуйте, пишіть.

власник
Продам будинок. Терміново. Дешево.
olx.ua

Продається будинок, без посередників з великою ділянкою землі ~ 40 соток, а якщо використовувати землю на подвірї, то набагато більше! Черкаська область Черкаський район, село Рацеве (10 км від Чигирина). Будинок розташований в 15-20 хвилинах ходу від річки Дніпро де є чудовий пляж. У селі є школа та дитячий садок, декілька магазинів, транспортне сполучення з містом Черкаси регулярне. Спочатку будинок будувався на дві сімї, тому має шість кімнат і дві кухні. Також є дві твердопаливні грубки, для дровяного опалення. Є санвузол в самому будинку і душ. Є газова плита, що працює від балонного газу. Будинок частково мебльований. Є холодильник і посуд, також є інтернет. Є всі необхідні споруди які вимагають ремонту. Водопровід від свердловини (глибина 40 м. найчистіша вода), яку вирили буквально недавно і обладнали всім необхідним. На подвірї ростуть фруктові дерева: шовковиця, вишня, абрикос, яблуня, а також є 20 кущів сортового фундуку посаджених в 2024 році. Газ на жаль не проведений, але не так важко і дорого його провести, адже поруч газопровід. Половина землі не приватизована, тому що будинок купувався у двох різних господарів, але за бажанням покупця можу і її приватизувати. Хочу продати будинок, рівно за стільки за скільки я його купив-за 8.000 у.о., плюс ціна свердловини — 1.000 у.о разом 9.000 у. о.

власник
Продається будинок з великою присадибною ділянкою.
olx.ua

Продаж 3х кімнатної квартири в самому центрі Чигирина. - розташована на комфортному 2 поверсі пʼяти поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку; - дуже тепла, не вуглова- в середині будинку; - в квартирі скромний житловий стан; - загальна площа-64 кв.м., житлова-39 кв.м., кухня-7 кв.м.; - всі кімнати окремі, роздільний с/в, 2 комори; - балкон із зали (у двір), лоджія із « дорослої» спальні ( на центральну вулицю); - лічильники на все; - автономний котел; - встановлений бойлер та кондиціонер; - гарно розвинута інфраструктура: все в кроковому доступі. Разом з квартирою продається добротний, капітальний гараж з великим, сухим підвалом. 24000$ Наталія

Продаж 3х кімн. квартири в центрі міста, в «100квартирному» будинку.
olx.ua

Продам хату в селі Медведівка сараї временка погріб колодязь пічне опалення документи не оформлені

власник
Продам хату в селі Медведівка
olx.ua

продається будинок біля лісу , в центрі Холодного Яру , с Головківка 5 хвилин до магазину , 15 до джерела Живун і 2 до Лісу та Жукової гори з видом на ліс та Дніпро(2 хв пішки) .

Будинок продаж сГоловківка , живун ,Холодний Яр 40км до Черкаси
olx.ua

Будинок дерев’яний, старий під можливо як під реконструкцію чи забудову. Земельна ділянка 25 соток. На подвір’я заведена вода, газ проходить по вулиці. Поруч річка Дніпро, відмінне місце для відпочинку та риболовлі.

Продаж будинку в с. Боровиця
olx.ua

Терміново продам будинок в с. Головківка. Будинок з усіма меблями, технікою з господарськими спорудами. Торг!!!

Продам будинок в с. Головківка
olx.ua

Продається хата в селі Худоліївка, 1 зал, 2 кімнати, коридор, кладова ! В 30-ти км від м Черкаси, в 25 - ти км від м Чигирин! Дуже великий двір, є місце для застройки! Є огород 12 соток з родючою землею! Подробиці по телефону 06******09 Миланія Григорівна

власник
Хата село Худоліївка
olx.ua

Срочно продаётся свой очень качественно построенный, кирпичный дом. Строился для себя из самых лучших материалов. Дом находится в 1,5 км от Днепра. Прямой выход к Днепру и пляжу +-150 метров . Экология, комфорт, минимализм. Прекрасные соседи, лес, можно собирать грибы и ягоды, охотничьи угодья, рыбалка, очень тихо кругом (расположен в тихом спокойном месте). От Киева 150 км, можно на катере по Днепру. Участок спланирован, берег нужно благоустраивать. Есть адрес, все документы, электричество, колодец и вигрибная яма. На территории также расположены дополнительно 2 здания для 2-х авто 1 лодки и также имеется сарай, погреб, сад, виноградник. Отдельный спуск на воду и выход на причал. Продаётся со всем необходимым для жизни. Ухоженный участок, плодородные деревья. Приватизированная земля. Во дворе самые вкуснейшие фруктовые дерева , и за домом, огород. Забор высокий деревянный , металлические ворота. Дом расположен в уютном и что не мало важно безопасном районе. Дом отдельный одно этажный, не часть дома. Земля 0,59 Га приватизирована, дом приватизирован. Отопление газовое, есть груба ( 3- шт.). Потолки высокие около 3 м, высокий фундамент . В доме 5 комнат, 2 коридора , просторная кухня, окна поменяны на стеклопакеты. В доме газ, электричество , вода. На улице туалет, есть летний душ. Счётчики на газ, электричество Дом очень теплый зимой и прохладный летом. С самыми минимальными энергозатратами! Приезжайте, смотрите, покупайте и наслаждайтесь. Все делали для себя для долгой комфортной жизни ,но обстоятельства складывается таким образом ,что вынуждены переехать в другое место. Один хозяин ,не прописан. Объявление от хозяина, без комиссии. Звонить по тел. 09********94 Катя.

власник
Дом с участком возле Днепра, 150 км от Киева 24 000$ (возможен торг)
olx.ua

Старый дом в селе Тиньки Черкасской области возле водохранилища возможен обмен .

власник
Старый дом в селе Тиньки .
olx.ua

Будинок у с. Матвіївка на 3 кімнати з надвірними спорудами: два сарая, погріб, криниця. Ділянка 55 соток приватизована, поруч ліс, річка з виходом у Дніпро. Реальному покупцю торг. Всі питання бажано по телефону

власник
Будинок з ділянкою в с. Матвіївка
olx.ua

Продається будинок у місті Чигирин (р-н 2 школи). В будинку ДАВНО НЕ ПРОЖИВАЛИ, санвузла немає. Потребує рук! Проведений повністю газ з документами і вода. План будинку додається в фото. Тиха спокійна вулиця. Поряд (до 5 хвилин) школа, дитячий садочок, аптека, магазини продуктові та промисловий, автобусна зупинка. ВСІ ПИТАННЯ ЗА НОМЕРОМ ТЕЛЕФОНУ 06******03 та 09******37. Торг можливий

власник
Продам будинок в м. Чигирин
olx.ua

Економ варіант! 2-кімнатна квартира, 4 поверх, 50м2 в цегляному 4-поверховому будинку лише за 4900 у.о. Черкаський р-н, с.Медведівка, туристично=історичний край. Ставок, річка, ліси - природа просто вражає своєю красою. Свіже повітря з соснових лісів додає життєвих сил і можливість відпочити від метушні сьогодення. Продається за доступною ціною 2-кімнатна квартира: балкон, кухня, роздільний с\в, кладова, коридор.Є вольєр. Опалення - є система централізованого опалення, яке на даний час не працює. Також є можливість зробити дровяне, побудувавши плиту-грубу. Димові виходизаплановані в проекті будівництва. Централізоване водопостачання та каналізаційне відведення. Приблизно 300-400грн/міс комунальні послуги. До центру 10 хвилин пішки, в радіусі 1км школа, лікарня, нова пошта, магазини, зупинка і т.д. До Ваших послуг довірена особа власника: 06********64, 06******36 Надія Миколаївна, ЧЦН «Асистент» При неможливості додзвонитися, звертайтеся на вайбер за тим же номером. Мобільний звязок не завжди якісний. Дякуємо за розуміння.

Продам квартиру Медведівка №254
olx.ua

Для тих, хто хоче створити затишний куточок для життя. Можно під реконструкцію чи поряд будувати новий будинок. Річка у кінці садиби, до центру 5-7 хв. пішки. Поряд автостанція,базар, пляж. На телефоні дзвінки не відповідаю Деталі у Вайбер! 06******04. Або пишіть тут у повідомленнях!

власник
Продається садиба м.Чигирин, район базару.
olx.ua

Продам будинок в с. Головківка Черкаської області. 100кв.м. 5 кімнат велика веранда. Загальна площа ділянки 30соток, родючий чорнозем. Біля ставка. Телефон 09******88

власник
Продам будинок в с. Головківка
olx.ua
1 - 24 з 86 результатів