Мальовниче місце. Прекрасне для риболовлі, шашликів , саме те для проживання та екотуризму . З друзями чи сімєю. Є інтернет та телебачення. Присадибна ділянка містить також все для ігор з дітьми на свіжому повітрі: атракціони, пісочниця, гірка, карусель. Є тераса і дві бесідки. Також є мангал для шашликів .

власник
Садиба в оренду з усіма зручностями в мальовничому Дубовому.
olx.ua

Будиночок поділений на дві частини, в ньому можуть мешкати дві родини. У першу частину є одна спальня, ліжко в спальни нове, коридор, кухня з натурального дерева, душ і туалет, у другу частину є дві спальні, душ, туалет, і кухня, меблі нові. Фото з другої частини будинку ще немає. Ми знаходимося в спокійному місці, у нас ви зможете дуже добре відпочити. Також від нас 500 метрів знаходяться солоні озера, де ви можете щодня ходити купатися в басейн чи центральному озері. Від головної траси 300 метрів, поряд Алергічна лікарня. Десь 10 хвилин на машині продуктові магазини і, звичайно ж, не далеко Солотвінський ринок. Приватна територія, яка знаходиться під відео спостереженням, є місцем для пакування вашого автомобіля. На території є бісетка, гойдалка і красивий дубовий ліс. Орендувати можна вже.

власник
Здається будинок
olx.ua

Однокомнатный номер площадью 20 м2. Номер оснащен двуспальной кроватью и одной односпальной. Постельное белье предоставляется. В номере свой санузел (душ, туалет).

Вилла Марина
dobovo.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок смт Буштино вул. Шевченка 57. Готовий до проживання перший поверх. (Спальня, дитяча кімната, зал,кухня, ванна туалет , коридор.Недобудована мансарда[коридор, одна кімната]До будинку пристроєна тераса та літня кухня[як однокімнатна квартира). Є підвал, гараж, дроварня, хоз. приміщення, літній душ з туалетом. Нова труба на воду 12 м. Нова каналізаційна яма. Парове отоплення двох будівель, витрати газу в зимовий період 300 - 400 кубів/місяць.В будинку є піч, яка повністю отоплює перший поверх, при необхідності. На ній можна готувати їжу, є адаптована витяжка. Будинок добре утеплений. тел. 09******32

власник
Продам Будинок смт Буштино
olx.ua

Продается дом с большим участком земли, цена договорная, звоните с 08:00-21:00 !

власник
Продается дом с большим участком!
olx.ua

Продам будинок с.Грушово, вул.Дружби .32а. . , Тячівський р-н. Розмір 11 на 13.

власник
Продам будинок с. Грушово
olx.ua

Продается дом с участком. Закарпатская область. Тячевский район. (Вiльхiвцi) Село Ольховцы. 09******82 Михаил. Звоните не стесняйтесь, поторгуемся.

власник
Продается дом с участком
olx.ua

Продається будинок в смт. Дубове із земельною ділянкою 5 соток. Також недалеко від будинку є сад площею 30 соток. Загальна площа будинку 224 кв.м. На території є літня кухня 20 кв.м та дроварня 16кв.м. Тип стін: перший поверх - цегла, другий - дерево. Перший поверх: кухня, ванна кімната, вітальня, гостьова спальня, велика зала та коридор. Другий поверх: три спальні кімнати та коридор. Підвальне приміщення: кладова та котельня (24м.кв). За всіма деталями звертайтесь за номером телефону: (09*********50 - Максим.

власник
Продається будинок в смт. Дубове, 224 кв.м, вул. Молодої Гвардіі
olx.ua

Продається будинок в смт. Діброва(Топчино) будинок площею: в бидинку 5 кімнат, асфальтований підїст, територія навколо будинку огороджена, також є сад з різних видів дерев.

Продається будинок в смт. Діброва (Топчино)
olx.ua

Продається будинок з участком в 16 соток. знаходиться: Закарпатська обл. Тячівський р. с. Петрушів вул. Петрушівська(вулиця Будньонного) №108 Вид використання: для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівельних споруд. будинок знаходиться в затишному тихому місті, підходить для проживання, або для дачі. навколо будинку гарні краєвиди, великий ліс, та біля участку протікає потічок, підїст до будинку гарний. за більш детальною інформацією звертайтесь з номером +38************889 Михайло

Продається будинок з участком
olx.ua

Продається будинок в с. Новобарово, Тячівський р-н. Розміри будинку 10 на 12 метри. В загальному 6 кімнат, включно з кухнею і ванною, підвал також є. Приватизовано 25 сотих біля будинку, а в загальному 90 сотих для користування. Біля дому є криниця + ще одна криниця з якої вода поступає до будинку. На території багато фруктових дерев і три виноградники. Більше деталей по телефону.

власник
Продам будинок в с. Новобарово
olx.ua

Хороший двоповерховий будинок. 8 кімнат. Опалення газом. Своя криниця. Велике горище. На території є фруктовий сад, альтанка. Прекрасний варіант для літнього відпочинку. Навколо знаходиться безліч цікавих атракцій.

власник
Будинок, ділянка
olx.ua

Продається будинок в с. Угля з надвірними спорудами, сауною, гаражами, виноградниками, та земельною ділянкою. Будинок в дуже хорошому стані. Добре облаштований, з усіма зручностями. Будинок розрахований на окреме проживання двох сімей. В будинку є два санвузли, ванна кімната, душова кабіна, та два каміни. При внутрішньому оздобленні використано паркетне покриття (6 порід дерева), застосовано багато дерева (дуб, ясінь, смерека). Стіни та стелі оздобленні гіпсовою ліпкою та деревом. Ззовні сходи оздобленні мармуровою плиткою. Будинок комфортний для проживання, має дуже затишний і зручний проект будинку і добудов до нього. Будинок має автономне опалення, два котли: -газ -дрова. Будівлі розміщенні на приватизованій земельній ділянці площею 0,50 Га. Будинок розташований на підніжжі гори, в гарному мальовничому місці, з гарною природою навколо . ПЛОЩА будинку: 193.2 кв\м ПЛОЩА надвірних споруд: 150 кв\м Комунікації: -світло -вода -газ Документи на житловий будинок, надвірні споруди та земельну ділянку - в повному порядку.

Продається будинок в с. Угля
olx.ua

Продається будинок в с. Руське поле вул. Головна 14 Будинок знаходиться по головній дорозі, в тихому спокійному місці Комунікації: -газ рядом -світло рядом -є вода(помпа) ПЛОЩА: 182 кв\м ПЛОЩА участка: 16 соток

Продається будинок в с. Руське поле
olx.ua

Продається будинок, новобудова, на першому поверсі є декілька житлових кімнат з ремонтом. Є світло, вода та опалення дровами. Багато великих кімнат, є можливість доробити ремонт по власному смаку. Велика земельна ділянка з садом, повністю огороджена парканом. Під‘їзд до будинку асфальтований.

Продається будинок новобудова, перший поверх - жилий
olx.ua

Продається будинок з меблями і побутовою технікою. В будинку є 4 кімнати + ванна та кухня. Є 2 підвали та котельня. Будинок з цегли. Є світло, вода та газове опалення. Біля будинку є вигрібна яма. Велика земельна ділянка, на якій є бесідка, гараж та літня кухня. На вулиці є піч для приготування хліба. Будинок знаходиться в центрі села, за 100 м від магазинів. Дорога асфальтована. Також будинок можна взяти в оренду

Продається будинок з меблями та побутовою технікою
olx.ua

Продається будинок з хорошим ремонтом та меблями. В будинку є 3 великі кімнати, комірка, ванна кімната та коридор. Також є підвал на 2 кімнати. На території також є двоповерхова літня кухня на 4 кімнати. Є світло, вода та отоплення ( комбіноване - газ+дрова). Будинок знаходиться по центральній дорозі, недалеко від центру.

Продається одноповерховий будинок з хорошим ремонтом та меблями
olx.ua

Продається двоповерховий будинок та літня кухня. Будинок дуже просторий, кімнати великі. На першому поверсі 3 кімнати, на другому - 4, також 3 кімнати у літній кухні. Будинок з цегли, тріщин нема. Є гараж,підвал та дроварня. Оплення - дров‘яна піч у домі. Двір залитий бетоном. Є виноградник.

Продається двоповерховий будинок
olx.ua

Продається старий будинок з великою земельною ділянкою. В будинку немає нічого. Проведене світло, є вода. Знаходиться у мальовничому місці, дуже гарне розташування. Є як і гориста місцевість з лісом, так і рівнина для будування будинка чи дачі. Є можливість розділити ділянку і придбати тільки половину. Документи в порядку. Цільове призначення - ведення сільського господарства. Є під‘їзд до будинку, не далеко від центру.

Продається старий будинок з великою земельною ділянкою
olx.ua

Продається трикімнатна квартира. Потребує косметичного ремонту. Є світло, газ, вода. Знаходиться прямо в центрі міста.

Продається трикімнатна квартира у центрі міста
olx.ua

Продаю житловий будинок у с.Бедевля.Отоплення газом/сучасний газовий котел/ а також дровами /модернізований котел/.Є вода.є надвірні споруди:літня кухня,приміщення для зберігання автомобіля,в саді «беседка»а також окремо стоячий туалет.На подвір’ї є дерев’яний будиночок з підвалом.В саді є плодові дерева а також декоративні насадження.

власник
Продаю житловий будинок з прибудовами в с.Бедевля.
olx.ua

Продається будинок в екологiчно -чистому районi.Загальна площа 270кв. 1 поверх гараж ,кладовка,кухня,котельня,с/вузол,дроварня,лiтня кухня,пiдсобки 2 поверх прихожа,4 кiмнати,ванна,сауна,тераса.3 поверх великий зал.Земельна дiлянка площею 25 соток,привозна земля,сад,виноградник.Двiр вилита брукiвка пiд вантажiвку. Пiдведений газ,котел на дрова i вугiлля,своя вода, є всi комунiкацii.Будинок,та земля приватизовані.

власник
Продається будинок.Закарпатська обл.Тячівський р—н.,село Вільхівці.
olx.ua

10 хв хотьби центральна дорога,магазини ,школа,пошта, сіль рада. Хороша локація,тиха вулиця . Ціна договірна.

власник
Будинок будинок
olx.ua

Продається будинок. Проведені всі комунікації. Не дороблений 2 поверх. За детальною інформацією звонити 06******30 Наталія 09******23 Михайло

власник
Продається будинок
olx.ua
123...5
1 - 24 з 115 результатів