Продаётся дом в Стовпягах. Адрес Шевченко 6. Общая площадь дома – 95 кв.м. Всего под застройкой – 255 кв.м. Общая площадь земельного участка - 93 сотки На территории есть гараж, летняя кухня (проведен газ), 3 сарая, погреб, колодец, колонка. В доме фундамент залит бетоном; стены – деревянные, обложенные кирпичом; кровля - дерево+асбетонноцементные листы; перекрытие – дерево, пол – дерево+цемент. Просторный дом, внутренняя планировка четко продумана для комфортного проживания. Дом состоит из трех жилых комнат (18,5/10,6/19,6), коридора, веранды, кухни, ванной, котельной. В ванной комнате и котельной, разведенная вода, сантехника, стены и потолок выровнены гипсокартоном, система "теплый пол", заменена проводка. Имеется газовый котел. Из коммуникаций есть свет, газовое отопление, центральное водоснабжение, канализация. Дом полностью готов к проживанию, можно заезжать и жить. Есть забор из металлопрофиля+ворота. Есть фруктовые деревья. Плодородная почва – часть торфяная, часть чернозема. Село Стовпяги перспективно для проживания. В селе работает школа, детский сад, магазины, кафе, стоматологический кабинет, новый инклюзивно-ресурсный центр, новая почта. Возле села есть хвойный лес, г. Днепр. Удобная транспортная розвязка с Переясловом и Киевом. Вся дорога в селе асфальтирована и полностью освещена. Если вы хотите проживать среди зелени, цветущего пространства, чистого воздуха, в сельской местности и при этом находиться в близком доступе к городу - этот вариант именно для Вас!

власник
Продам дом, срочно!
olx.ua

Захоплююча пропозиція для тих, хто шукає просторий будинок біля Дніпра з комфортом та доступністю! Будинок підійде для постійного проживання, і як місто відпочинку! 3-поверховий будинок, розташований на вулиці Жовтнева, СТ «Швейник» в Бориспільському районі Київської області. Зручність розташування підкреслюється наявністю магазину, а також близькістю до Дніпра, всього в 100 метрах. Закрита територія з автономними воротами на вїзді забезпечує приватність та безпеку. Будинок знаходиться в середині кооперативу, кутова ділянка. Сусіди живуть постійно! У будинку залізобетонне перекриття. На першому поверсі розташовані терасса, кухня, туалет та велика кімната із кондиціонером, в кімнаті підлога - паркет. В кухні, коридорі на терасі та в туалеті плитка. Сходи на другий та третій поверх деревяні. На другому поверсі розміщені 2 спальні та хол, підлога паркет, кондиціонери в кожній кімнаті. Вихід на великий балкон, який можливо використовувати як терасу. На 3-му поверсі більярд та 2 відкритих балкони. Житловий стан будинку відзначається чистотою та охайністю. Є опалення у всіх кімнатах- електро котел, система не на воді, на незамерзаюча рідина для систем опалення, нічого зливати не потрібно, взимку дуже довго тримає тепло, кондиціонери у всіх спальних кімнатах, санвузол, бойлер, скважина. Напруга 380вт. На ділянці є гараж, сауна із кімнатою для відпочинку, літній душ! Площа ділянки - 6 соток , є сад : вишня, яблуня, слива, груша, малина, смородина, 3 сорти винограду, великий горіх. На кухні є вихід під газ, від газового балону, який можна встановити на вулиці. Будинок продається без техніки та частково із мебелями. Ціна якість, заїжджай і живи.

власник
Будинок-дача , біля р.Дніпро в СТ «Швейник»
olx.ua

Продається будинок 150 м2 . та ще один 60м2 , с. Стовпяги, Київська обл, Бориспільський р-н. (Переяслав- Хм.- 5 км.) В будинку всі зручності, газ,вода,каналізація. Асфальтовані вулиці до підїзду. Ділянка 50 сот. Будинок цегляний, 2 поверхи. 2000 рік побудови. Заходь і живи. Мала річки - на краю села. До Дніпра- через ліс 1.5 км. (пляж, рибалка,гриби). За городом не велике поле та ліс. Є фруктові дерева. Сарай цегляний 6х6м, погреб окремо, курник цегляний. Другий будинок 2 пов , 10х7 м., з гаражем, та ще одним погребом (тіпа бункер забетонований). Без ремонту . (є буд-матеріал) Фото реальні без прикрас. Стан жилий.

власник
Будинок 2п. котедж всі зручності с.Стовпяги  Київ. обл. р.Дніпро, ліс
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с.Стопʼяги, цегляний, 2 поверхи, заг.пл.120 м2, 4 кімнати, с/в разом, газифікований, вода-в будинку, каналізація-септик. Цегляні надвірні споруди: сарай, погріб. Є сад, 44 сотки землі( прив). 30 тис у.о Надія 09*********97, 06*********94

Продам будинок в с. Стовпʼяги
olx.ua

Продається двоповерховий будинок з ремонтом у с. Стовп’яги. Загальна площа будинку – 145 кв.м. Будинок цегляний ( утеплений), дах покритий металлочерепицею, вікна металлопластикові. Перший поверх 105кв.м - 2 житлові кімнати, кухня вітальня, санвузол(роздільний) та коридор, тераса. Є камін. Другий поверх 40кв.м - 2 кімнати та санвузол. Зручні деревяні сходи. Встановлена нова система опалення (економний двохконтурний газовий котел Bosh). Вода централізована, каналізація септік На ділянці збудовані гараж, гостьовий будинок (1 кімната, душ та туалет), бесідка з мангалом Насаджені фруктові дерева. Ухожена теріторія двору. Для поливу є скважина. Ворота на пульті. Земельна ділянка – 25 соток. Село Стовп’яги дуже перспективне для проживання. Вулиці озеленені й асфальтовані. У селі працює школа, дитячий садочок, магазини, кафе, стоматологічний кабінет, новий інклюзивно-ресурсний центр. Біля села росте сосновий ліс та протікає р. Дніпро. Крім того, зручне транспортне сполучення з Києвом та Переяславом. Ціна 75000 у.о. без комісії для покупця

Будинок з ремонтом с. Стовпяги/ Переяслав. Київська обл. без %
olx.ua

!Дача біля Дніпра. В кооп Швейник. Недострой. Курортна місцевість , ліс свіже повітря, чудовий пляж . Дачний кооператив закривается автоматичними воротами, ворота відкриваються електронним ключем , заїзд тільки для власників, відеонагляд, На території кооперативу магазин . Швидкісний інтернет Від будинку до пляжу 50 метрів, тихе спокійне місце для прожиття та просто комфортного відпочинку. Будиночок 2 поверхи , на території фруктові дерева Шикарна черешня, яблуні, персики, горіхи, алича, клубника, та насадження для декору туї, рози, та інші . Оренда будинку в кооперативі Швейник стартує від 1500 грн за добу і вище , будинків майже ніколи немає вільних . Хороша покупка для власного відпочинку або бізнесу. На території кооперативу швидкісний інтернет .Місцевість райська ! Майже всі Кіевляни проживають на дачах круглий год . . ! Всім Миру та хороших продаж !

власник
Дача біля Дніпра 50 метрів до пляжу.
olx.ua

Географія Стовп'яги