Продається газифікована земельна ділянка (10 сот.) з централізованим водопостачанням (колонка на подвірї). На ділянці розташовано: будинок глинобитний, сарай (жилий) камяний, господарчі сараї (камяні), підвал. Боргів за комунальні послуги немає. м. Сокиряни, вул. Федьковича, 8.

власник
Продам частный дом
olx.ua

Продається газифікований будинок в селі Волошкове сокирянський р-н Чернівецька область. Подробиці по телефону. (09******81) Инна

власник
Продаж будинку терміново
olx.ua

Продається будинок у жилому стані. Територія 0.25 га. У будинку 2 кімнати і кухня. Отопленя газові конвектори, та є груба. На вулиці туалет/душ, є баня. На території є колодязь, сарай з піччю, і грубою, де можна проживати, гараж, погреб, сарай для худоби. Є великий сад/город. В кінці городу є вихід на дорогу/вулицю, можна будувати окрему оселю з повноцінним двором. Ще поруч є двір зі старим будинком й городом. Повноцінно можна поділити територію на три родини . Вся інформація за телефоном. Від господаря.

власник
Продам жилий  будинок з великим садом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю недобудований будинок в селі Непоротово. Будинок знаходиться в мальовничому місці . З вікон будинку видно Дністровське водосховище а також свято Миколаївський монастирь. Будинок приватизований, газ у дворі. Під будиком є підвал на 600 бананок , гараж на 2 - 3 авто .

власник
Недобудований будинок
olx.ua

Підведено газ. Господарські будівлі для ведення домашнього господарства, стайня, гараж з підвалом. Земельна ділянка 25 .

власник
Господарство у с. Вашківці Сокирянського р-ну Чернівецької обл.
olx.ua

Продам дачу на березі Дністра.Чудовий краєвид.Газ вода підведені на територію.Будинок потребує ремонту.Є погріб.Маленький сарай.Садок.Незначний торг присутній...вул Українська 9.Спочатку самоогляд.Якщо підходить- приїде власник.

власник
Продам будинок в селі Ожево,Чернівецької обл.Сокирянський р-н.
olx.ua

Продаж від власника. ПРИВАТИЗОВАНИЙ із земельною ділянкою та садом, підведено газ (гусак), електрика поруч, документи в порядку готові для продажу деталі по телефону.Для ВПО СКИДКА.

власник
Продається будинок, гарне розташування з рівною земельною ділянкою
olx.ua

Трикімнатна квартира у самісінькому центрі міста Сокиряни, з гарним виглядом на площу та фонтан, теплий кірпічний будинок, гарні порядні сусіди. У квартирі замінені нові вікна, потребує ремонту.

власник
Трикімнатна квартира з видом на фонтан
olx.ua

Продам будинок 2 кімнати. Будинок в селі Волошкове Сокирянский район ( Чернівецька обл.). Проведженна вода, газ (парове отоплення),удобства на вулиці , інтернет. Є город ( 25 соток). Кадастровий номер є. Будинок та город приватизовані. Ремонту немає.Дзвонить на Вайбер

власник
Продам будинок приватизований
olx.ua

Нова стройка, три побудови, двух єтажний будиночок в якому газ, вода, туалет , своя криниця , каналізація,в доміку 6 на 8 , можна жити , в другім будинку подвальне приміщення під плити під новостройкою.8на9. і 2м висоти. Стіни від підвала до першого поверху включно вимуровані в камень , арміровка, що дає змогу поставити плити і тянути не мансард а другий поверх повністю а третій в мансард. Будинок будувався для себе. Фундамент з дикаря що недаст тягнути воду в стіни, і довго прожити без вологи. Є криниця, каналізація все підключено до першої будівлі, В кінці города побудований сарай господарські споруди, гараж, все під одну стіну, построїний гараж для буса , столярка, 2 вольєра, вода проведена до сарая накритий вже . Удобний заїзд як з одної вулиці так і з іншої вулиці.. Можливо торг невеликий. Краще нове побудувати чим з старого ремонтувати.:) Тихий райончик. Школа, центр 5хв.пішком. Багато вложено коштів коштує дорожче є план, правитезований. Всі документи, план проєкт на будівництво.

власник
2 дома новобудови 2х етажний готовий для проживання
olx.ua

Продам будинок в с.Волошкове, Сокирянського р-н (7 км до міста), на березі р.Дністер. Будинок розташований біля основної дороги, є вода, газ, електроенергія.Інтернет без проблем можна провести. Допоміжні будівлі. Велика ділянка городу. 60 сотих!Також на території є сад. Приємні сусіди. За всім деталями дзвоніть. Домовимся.

Продам будинок Сокиряни (с.Волошкове, біля р.Дністер)
olx.ua

Дом находится в в с.Михалково,Сокирянского р-на,Черновицкой обл. Большой двор,во дворе:большой дом с тремя входами(печь в двух комнатах),старый дом(печь),летняя кухня(печь)+пристройка,(умывальник и унитаз, канализацию выкопали,надо почистить),гараж,сарай,погреб, туалет. Отопление печное.Газ в селе есть.В доме пора делать ремонт. Колодец есть в огороде,вода "ушла"так как пару лет не пользовались.Надо почистить. Ещё есть колодец действующий не далеко от дома,за воротами. Огород-63 сотки,по его периметру растут 15 орехов,фруктовый сад. Рядом лес,пол км к р.Днестр. Оплата за дом 100%-я.Частичные выплаты не предлагать! Номер телефона моей мамы-Марии -06******69.

власник
Продам частный дом.
olx.ua

Продається господарство с.Селище , 40 соток , де рашіше жили люди , в тихому , гарному , екологічно чистому місці ,.Стара хата під розбір і побудову нового гарного еко будинку , мальовничий краєвид ,недалеко ліс з двох боків , річка , їзвір , затока ріки Дністер і сам Дністер 7 км .Є криниця ,фруктові дерева , горіхи,черешні ,груша і багато дерев на дрова ,ціна 150.000 гривень, фото останні три .Звоніть , більш детально відповім по телефону . А також продається господарство м.Сокиряни ,перші пять фото, районний центр. Будинок з двох кімнат і є прихожа , а також довгий сарай який має жилу кімнату в якій є піч , плита , і грубка на газу з угопом , друга кімната цеі велика кухня окремо де є газ і плитка на 4 камфорки на газу , далі підсобні приміщення для худоби і птиці.. гарне місце , город дуже хороша земля і родюча ,мяка . Жили люди працьовиті і хороші , біля дороги з асфальту ,недалеко ліс і до р.Дністер 20 км. криниця в якій завжди є вода , газ проведений , погріб , город ,фруктові дерева , горіх , Розумний торг , за біль детальною інформацію відповім по телефону .Подивіться будьласка інші мої оголошення.

власник
Продам господарство м. Сокиряни, Чернівецька обл.
olx.ua

Продається господарство в селі. 2 будинки, господарська будівля, підвал, баня. В будинках повністю нова електрика, опалення від твердопаливного котла, тепла підлога, гаряча холодна вода, туалет в будинку. Нові металопластикові вікна та двері. Детальніше пo телефону Viber.

власник
Господарство в селі
olx.ua

Продається житловий будинок на ст. Сокиряни. У будинку коридор, 2 кімнати, кухня, ванна. У будику газ, вода, груба для опалення дровами та котел для опалення газом всього будинку. На подвірї криниця, жила літня кухня, великий гараж, просторий підвал та інщі господарські споруди. Будинок утепленний пінопластом, знаходиться недалеко до автобусної зупинки, поряд магазин. Город 0.24 Га. Всі умови для проживання. Звертатись за телефоном 06************13 Людмила 15 000

власник
Продається житловий будинок на ст.Сокиряни  0..6..3..9.3..4.7..0..1.3
olx.ua

Продається господарство у с. Романківці! Будинок. Сарай. Погріб. Господарство з будинком 0.1748 соток, коло хати є невеликий садок, два городи 21, 16 соток на полі (5 хвилин від дому) Будинок потребує ремонту. 38********46 Аліна Торг, оплата частинами .

власник
Продається камяний будинок в селі Романківці.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну простору квартиру в затишному районі, не далеко від центру. Є в наявності підвальне приміщення. Гараж під транспорт. Можливий продаж без гаража, ціна договірна. Всі деталі при перегляді та по телефону.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру з гаражем!
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в м. Сокиряни по вул. Центральна 51 к 1. з усіма зручностями та меблями. На подвірї є альтанка, гараж, сарай, підвал. За більш детальною інформацією звертатися за тел. 09******30.

власник
Продається 3-кімнатна квартира
olx.ua

Господарство, два будинки на одному подвірї. Є город, 6 сот. За 500 м Дністер. Можливий торг, детальніше в особисті повідомлення або по телефону

власник
Будинок в гарній місцевості
olx.ua

Будинок в селі Олексіївка, вул. Назарія Яремчука, будинок гарний та має не поганий погріб а також, 3 кімнати та віранда, сарай 3 кімнати та майстерня, є місце для утримування худоби, 50 соток городу. Решта деталіа за номером телефону +38********87 (ціна договірна) або пишіть на вацап або вайбер 09******15 (якщо перший поза зоною)

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаємо будинок с.Ломачинці в центрі села.

власник
Продаємо будинок  с.Ломачинці
olx.ua

Продам дом в селе Ломачинцы. Дом находиться в центре села. Рядом детский сад, школа. До магазинов пешком 10 минут. До автобусной остановки 5 минут .к речке Днестр 40 мин. Дом находиться по улице Головной (бывшая улица Ленина) Дом расположен на участке 30 соток, также имеется сад и огород .Во дворе есть колодец, и хозяйственные постройки(гараж,сараи,летняя кухня, помещение под дрова, погреб). Во дворе асфальт ,клумбы с розами. Огород от двора отгорожен. Дом на два входа.Дом добротный ,на полах. В доме 3 комнаты ,2 коридора,кладовка.В доме также есть печка.Звоните буду рад ответить на все ваши вопросы.

власник
Продам земельный участок с домом,с.Ломачинцы(Черновцы,Новоднистровск)
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру по вулиці Сергія Нігояна (в районі пенсійного фонду). Квартира з усіма зручностями, є балкон, великий підвал, гараж, два господарських сараї. Рядом з будинком є вихід на центральну вулицю. В оренду не здається

власник
Продам 3-кім. квартиру (гараж, підвал, подвіря)
olx.ua

Продам будинок в м.Сокиряни. Будинок в гарному стані,бойлер,вода в хаті. Велике подвір‘я, погріб,гараж для мікроавтобуса або мінівена,літня кухня з баньою,фруктовий сад. Деталі по телефону! 05******43

власник
Продаю  будинок
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів