Продам будинок разом з земельною ділянкою в селі Антонів Сквирський район. Будинок 70кв.м. Дві кімнати, кухня, окремо зберегли піч, та плиту, опалення пічне. Нова електрична проводка. Будинок будували з екологічного матеріалу глиняний саман. В будинку літом прохолодно а взимку тепло. Ділянка 40 соток , садок , город. У дворі є криниця. Ділянка огорожена забором, дорога асфальтована. Будинок можна використовувати як для постійного проживання так і під дачу. В селі є магазини, чудове молоко голандських корів. 15 км районний центр Сквира , в якому є лікарня , аптеки, супермаркет АТБ, Фора.

можливий продаж по єОселя
Першотравнева, 4
rieltor.ua

Продам будинок в мальовничому селі Шамраївка. 25 км від Білої Церкви та 100 км від Києва. -Будинок з шлакоблока обложений білою цеглою -Загальна площа 94 кв.м. -4 кімнати -Газове автономне опалення -Є санвузол(сумісний) -Вода заведена в будинок -Криниця в дворі -23 сотки землі -Є лежанка(опалення дровами) -Великий цегляний гараж,сарай,льох -Залишаються всі меблі та техніка В будинку всі комунікації-газ,вода,світло.Є всі лічильники. Будинок розташований в центрі села.Гарне місцерозташування.Поруч магазини,школа,аптеки,зупинка,ліс,річка,озеро.Поруч живуть гарні сусіди. Автобуси в місто кожні 30 хв. Документи готові до продажу.Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Ювілейна
rieltor.ua

Просторий, комфортабельний будинок, побудований із якісних матеріалів. Розташований в тихому, затишному районі міста. Перший поверх складається із облаштованої всім необхідним, просторої кухні - гостьової кімнати, трьох спален, кабінет і великий санвузол. Мансардний поверх - незакінчений ремонт, де можна втілити будь-які мрії. Меблі та техніка за домовленістю. Також на ділянці розташований великий гостьовий будинок з власною кухнею, кімнатою для відпочинку та господарським приміщенням. Гараж на одну машину. Комора. Додатково є місце для паркування двох автівок. Доглянута ділянка з зеленими насадженнями, альтанкою та качелею. Для любителей тварин є просторий вольєр. Поруч з будинком прекрасно розвинена інфраструктура: в пішій доступності ліцей, музична школа, диячий садок, магазини. Найкраща пропозиція для сім`ї.

Незалежності, 45
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1/2 будинки та земля в місті Сквира, Білоцерківського району. У будинку проведено та підключено газ, каналізація, піч. На території ділянки, сарай сад та город. Стан житловий, не занедбаний, люди жили, доглядали землю. У самому будинку потрібно робити ремонт, але дах не тече! З усіх питань дзвоніть, торг доречний.

Ступницкого, 29
rieltor.ua

Мрієте про затишне житло у спокійному куточку села Новий Шлях? Тоді ця пропозиція саме для вас! 🌟 🔑 Параметри квартири: Загальна площа: 41.8 м² Житлова площа: 21.8 м² Індивідуальне опалення Сучасний ремонт 🏠 Розташування: вул. 30 років Перемоги, будинок 6. Це чудове місце для тих, хто цінує спокій та затишок, а також бажає жити в сучасному та комфортному середовищі. Не втрачайте шансу на новий етап вашого життя! Звертайтеся за деталями та переглядом зараз!

30 років Перемоги, 6
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Шамраївка, що в 18 км. від Білої Церкви. Будинок розташований в самому центрі села. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, сільська рада, церква. Земельна ділянка площею 27,7 сотки. Будинок загальною площею 89,3 м2, жилою 49,1 м2. Має три окремих кімнати, сіни, коридор, комору. В будинок заведений газ ( газові конвектори) та робоча груба та світло. У дворі є криниця. Висаджено фруктовий садок. Ціна 15000$. Пропозиція від АН Злагода.

Городище
rieltor.ua

Здам однокімнатну студію в приватному секторі на другому поверсі будинка. Пропонуємо в оренду затишну однокімнатну студію, розташовану на другому поверсі в приватному секторі. Це ідеальне місце для комфортного проживання в спокійному районі. Однокімнатна студія - зручне планування, яке поєднує житлову зону, кухню та місце для відпочинку. Все необхідне для комфортного проживання - в квартирі є всі необхідні меблі та техніка, щоб ви могли відразу ж заїхати і почати жити. Невеликі комунальні витрати - економія на оплаті рахунків завдяки енергоефективним рішенням. Парковка - є місце для вашого автомобіля поруч з будинком. Місце для відпочинку у дворі - ідеальне місце для проведення часу на свіжому повітрі, де ви зможете готувати шашлики та насолоджуватися спокійною атмосферою. Три хвилини до маршрутки та магазину - зручне транспортне сполучення дозволить швидко дістатися до потрібних місць.

Здам однокімнатну студія в Тарасівка
olx.ua

Здам окремо стоячий двоповерховий будинок Пропонується в оренду затишний окремо стоячий двоповерховий будинок, який ідеально підходить для комфортного проживання. Перший поверх: Коридор - зручний вхід з достатньою кількістю місця для зберігання речей. Кухня - обладнана всім необхідним для приготування їжі. Ванна кімната з сауною та душовою кабіною - ідеальне місце для відпочинку та релаксації після довгого дня. Другий поверх: Просторий зал - ідеальне місце для прийому гостей та проведення дозвілля. Спальня з балконом - затишний простір для вашого комфортного відпочинку. Ванна кімната - додаткова зручність для мешканців. Парковка для автомобіля - зручне місце для вашого авто прямо біля будинку. Поруч зупинка маршрутки та магазини - легкий доступ до громадського транспорту та місцевих магазинів, що забезпечує комфорт у повсякденному житті. Цей будинок поєднує в собі всі необхідні умови для комфортного проживання, зручне розташування та сучасні зручності.

Здам окремо стоячий двоповерховий будинок в с.Тарасівка
olx.ua

здає ВЛАСНИК Довгострокова Оренда маленький СМАРТ ( квартира -студія) в ЦОКОЛІ (підвальне приміщення без вікна) Тарасівка, вул. Ярова 5хв пішки до маршруток (801,368,812] і магазина... 15хв пішки до ж/д станція електрички Тарасівка 3500+комунальні Є необхідні меблі та техніка Опалення електрокерамічна панель При заселенні 3500+3500 (страховий платіж, який повертається при звільненні) БЕЗ БРОКЕРСЬКИХ Без тварин 073 _ 461 _ 26 _ 13 є Viber, Telegram

Оренда Смарт Квартира - студія
olx.ua

Здається в оренду затишний будинок поряд з м.Київ, в живописному місці. Навколо сосновий ліс. Стильний будинок із авторським ремонтом. Характеристики: Будинок 172 кв.м, 8 соток. 4 просторих кімнати 2 санвузли 1 ванна кімната Гардеробна кімната Погреб Технічна кімната Затишна тераса для відпочинку Окрема мангал зона з бесідкою Гойдалка Батут Фруктові дерева: персик, черешня, вишня, яблуня, малина, ожина, червона смородина Додаткові переваги: Кондиціонери на 1-му та 2-му поверхах 2-х контурний газовий котел Тепла підлога Власна свердловина Місце для паркування 2 автівок Пральна машина Посудомийна машина Вбудований фільтр для очистки питної води 3 телевізори Wi-Fi Закрита територія Охорона Камери відеоспостереження Цей будинок - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, затишок. Є все для комфортного проживання. Орендна ставка - 1800$ на місяць. Комунальні сплачуються окремо. Від власника , без посередників.

власник
Затишний заміський будинок, Тарасівка, кооператив, р-н Віта Поштова
olx.ua

Продаю 2к квартиру по вул Максима Рильського, біля парку Майже таунхаус, , тому що: 1 поверх, свій окремий вхід, бонус- госп споруда, для зберігання інвентарю, мото/ вело. Може бути під магазин, вікна виходять на вулицю Окремо в продажу є гараж у дворі Для деталей телефонуйте Індивідуальне газове опалення

2к квартира в центрі міста, без комісії
olx.ua

Нове 2 кімнатна нова квартира Сквира, Богачевського 9-А 5 поверх, Новобудова, газ, електроенергія, вода, каналізація. 85 кв.м. 20000$ Ексклюзивний договір Ан Голубка 06******99

2 кімнатна квартира Сквира
olx.ua

Продається будинок з найнеобхіднішим, та навіть більше, для сучасного, якісного життя. Побудований в 90-х роках, цегляний. Капітальний ремонт проведено в 2023р., при якому було замінено та утеплено повністю дах, з стропилами включно, утеплена та покладена нова підлога по всьому будинку, зроблен підігрів підлоги в коридорі, ванній кімнаті та кухні, обєднано сан.вузол, з укладанням нової плитки, та встановлення нової сантехніки, виконано перепланування в самому будинку, з виділенням окремих зон відпочинку, та трансформером кухней-вітальней. Використано якісні, сучасні метеріали. Ремонт робився для себе. Загальна пл. 81 м.кв., Житлова 42 м.кв. 2 кімнати, по 20 і 14 м.кв., окрема дитяча кімната 8 м.кв., коридор 12 м.кв., та кухня 14 кв.м. Газове опалення. Встановлено новий газовий котел, з новою розводкою по будинку. МП вікна, з подвійними склопакетами. Будинок двосторонній, з вихідом на внутрішній двір, де розташовані гараж, з оглядовою ямою, великий гарний погріб, та сауна з басейном та каміном. Двір асфальтовано. Є місце для заїзду 4-5 машин одночасно. Заведено окремо 380 Вт. Меблі при продажі, залишаються. Подвірря розділено на зелену зону і невеликий город, та садок з сортовим виноградом. Нижче, каскадами ідуть ставки, де можна порибалити, та відпочити. Щоденне, пряме сполучення автобусів Сквира - Київ. Агенція. Ключі. Показуємо у зручний час.

Продам будинок в м. Сквира після ремонту
olx.ua

Заходь та живи! ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗАРАЗ Продається будинок в селі Шамраївка, 23 км від Білої Церкви. В селі є школа, садочок, амбулаторія, Нова пошта, аптека, продуктові магазини, опорний пункт поліції, будівельний магазин. Хороше транспортне сполучення. Поруч ліс. Загальна площа будинку - 61 кв.м . Загальна площа садиби - 30 соток. В будинку зроблено якісний ремонт . Залишаються деякі меблі та техніка. Заведені усі комунікації газ, світло, вода , каналізація. Опалення - нова грубка , дах . Дві окремі кімнати, кухня, санвузол, коридор, віранда. Встановлено металопластикові вікна та броньовані двері. На подвірї є погреб, літня кухня, великий гараж. Двір загороджений металевим парканом. Ціна будинку 27000 долларів США. Пропозиція від агенції нерухомості "Сакура"

Продаж будинку в Шамраївці
olx.ua

Продається цегляний будинок 1991 року в селі Кривошиїнці, Білоцерківського району Київської області (10 км. від Сквири, 50 від Білої Церкви, 130 від Києва). Площа 60 кв.м. (2 кімнати 24 і 11 кв.м., кухня 10 кв.м.) санвузол, веранда. • Дах вкритий шифером, є зовнішне утеплення стін. • У будинку проведено водопровод з колодязя та злив до вигрібної ями, парове опалювання від дровяної пічки. Вздовж вулиці пролягає магістральний газогін. • Зроблений свіжий ремонт, підвісні стелі, металопластикові вікна. • Нові столярка і вхідні двері, електропроводка і сантехніка, шпалери і лінолеум. • Вмонтована кухня, встановлена душова кабіна і бойлер. • На ділянці в 25 соток (можливо збільшення на 12 соток) розташовано гараж з льохом, сарай і фруктовий сад. Поряд ставок і шовковичний сад. • В селі розвинена інфраструктура: школа, кафе, магазини, відділення нової і укрпошти. Ціна: 12500 у.о. Торг

Продається цегляний будинок в с. Кривошиїнці (Білоцерківський  район)
olx.ua

Будинок, дача на ділянці площою 18 сот. у дачному кооперативі. Дві кімнати, коридор, веранда, кухня, льох заг. площа 54 м2. Цегляний, другий поверх - мансарда з балконом, вікна з віконницями. Є опалювальна піч з плитою на дровах. Водяна свердловина глибиною 18 м + 6 м дебет води (вода майже не дає накипу). На ділянці розташовані дві хоз. будівлі, ємність для поливу 1,5 м3 на висоті 1,5 м, літній душ, туалет, парковка, компостна яма. Город, садок з фруктовими деревами, ягідні кущі, все обробляється і плодоносить. Як бонус прекрасні краєвиди.

власник
Будинок, дача в Вороничах (Великополовецьке).
olx.ua

Будинок на великій власній ділянці землі, ремонт не робили, оскільки під продаж кожен покупець хоче власний. Зручно як під ласка, так і під основний будинок для проживання. Теплий зимою, комфортний влітку за рахунок особливої подвійної цегляної кладки. Продаж тільки в добрі руки

власник
Приватна садиба з ділянкою
olx.ua

Продам будинок( обкладений цеглою) с.Домантівка (Білоцерківського району) . Є газ, криниця, господарські будівлі та споруди, землі 55 сот.В селі є магазини, фельдшерсько-акушерський пункт.

Продам будинок с.Домантівка( 4 км. від м.Сквира)
olx.ua

Будинок в привабливому місці с.Безугляки ~площа 70 м2 ~вода в будинку ~ділянка правильноі форми ~гараж сарай ~документи готові до продажу

Продаж будинку с.Безугляки/ участок в річку
olx.ua

Будинок розташований в котеджному містечку "Freeland" в 5 хвилинах від Борисполя та 15 хвилинах від Києва. Будинок побудований із SIP панелей. Загальною площею 147м кВ. Два поверхи В будинку 3 спальні, 2 санвузла, кухня, простора вітальня 42м кв з виходом на терасу. Електрики 7 кВт Автономна каналізація Свердловина Ділянка 6 соток, обгороджена Котеджне містечко охороняється та має відео нагляд. А також на території котеджного містечка буде побудовано зона відпочинку де для резидентів містечка буде: - можливість безкоштовно відвідувати басейн - кафе та ресторани - міні супермаркет - дитячий мультифункціональний майданчик - міні футбольний стадіон. Документи готові до продажу. Перегляд по домовленості. Телефонуйте!

Продається будинок в котеджному містечку "Freeland"
olx.ua

Продається двокімнатна квартира, в одноповерховому будинку, заг. площею 46.4м.кв., житлова площа 30.4м.кв., веранда, санвузол, кухня 7м.. Централізоване водопостачання, каналізація, газ, гаряча вода бойлер. Земельна ділянка 6 соток. Гараж, сарай. Поряд школа, спорт. школа. До будинку асфальт.

Продається квартира.
olx.ua

Продам дім із землею 91 км ві КП Київа по Одесскій трасі, велика ділянка, двір 25 соток , город 23 сотки . ВСЕ ПРИВАТИЗИРОВАНО. Хазяїн. Дім глинобитний, підлога -земляна. Потребує хазайської руки. Є електрика, піч, грубка. Газ не проведено, є по вулиці. Є ліжка, шафи, холодильник, плита. Туалет цегляний у дворі. Колодязь розташований ліворуч від входу у двір. До м. Сквира 13 км. В селі є магазин. Дім знаходиться з одного боку біля траси на Житомир, Попільню. Дуже гарна місцина. Нотаріальне оформлення за рахунок покупця. Перегляд за попередньою домовленістю.

власник
Дім / земельна ділянка в с. Малі Єрчики Малі Єрчики
olx.ua

Продається двоповерховий будинок, ділянка 25 соток, на ділянці фруктові дерева, в селі є інфраструктура для проживання, магазин, аптечний пункт, школа. Більше фото в особисті повідомлення

власник
Продається будинок .
olx.ua

Продам будинок Сквира всі деталі по телефону 06******27.Або обмін на квартиру в Білій Церкві.

власник
Прдажа дома не агенство
olx.ua
123...6
1 - 24 з 140 результатів