Будинок знаходиться недалеко від заповідника =Медобори= і гір Подільські Товтри, які є підніжжям Карпатських гір. Приблизно в 1, 5 км. від будинку будуть будувати лижні траси.Дано дозвіл на будівництво 7 лижних спусків.Будинок знаходиться недалеко від санаторію "Збруч", "Поділля", "Перлина Поділля", "Аква Віта", "Гарден Палас".Поруч річка (500м.), ліс, . В радіусі 5 км від будинку є декілька джерел мінеральної води "Нафтуся", яка лікує хвороби нирок, печінки, підшлункової залози ... Місцезнаходження:смт.Сатанів, Городоцького р-ну, Хмельницька обл. Продам або обміняю на автомобіль.

власник
Продам дом будинок
olx.ua

Камʼяний будинок загальною площею 65,2 квадратних метрів. Чотири кімнати, кухня, коридор. Хлів 34,3 квадратних метри. Земельна ділянка. 6,4 сотих. Находиться у центрі, 400 метрів від Синагоги. Ціна договірна.

власник
olx.ua

Продається будинок в Сатанові (Сатанівська Слобідка) Хмельницької області. Дім розташований в центрі екологічно чистої курортної зони на території Національного природного парку «Подільські Товтри». Поряд (200 метрів) готельний комплекс “Vita Park Сонячний прованс» і мальовничий ліс. Неподалік (750 метрів) стародавній Свято-Троїцький монастир XVI століття. Поблизу (1050 метрів) реабілітаційний центр для хижих тварин «Арден» і сучасний медичний курортний SPA комплекс преміум класу «Arden Palace”. А також санаторії і комплекси «Збруч», «Поділля», «Aqua Vita - Жива Вода», «Перлина Поділля», «Будинок рибака». Джерела мінеральної води «Збручанська» і водоспад на річці Збруч. Дім збудований у 1992 році. Загальна площа 357 квадратів. (Детальний план підвалу і двох поверхів у фотографіях) У будинку є вода, газ, електрика. Зроблена каналізація і септик. Для опалення газовий і дровʼяний котли. Також є кафельна піч і бойлер на 100 літрів. Площа земельної ділянки 19 соток. Є також невеликий город і сад: яблуні, груші, вишні.

власник
Продається будинок. Хмельницька область, Сатанів (курорт)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в курортному містечку Хмельницької області! 10 хв пішки до смт. Сатанів Будівля перебудована у 2008 році. Встановлені пластикові вікна, є туалет та ванна в приміщенні (тепла підлога, потрібен косметичний ремонт, але придатний для користування), нове покриття даху, горище (зроблена підлога - планувалось робити кімнату), питна та корисна вода з під крану. Опалення будівлі: газ, дрова, вугілля. Рік назад встановили новий котел. В будинку є: -2 передпокоя; -санвузол; -велика кухня; -невелика прохідна кімната; -простора вітальня; -2 кімнати; -підвал зі сходами, використовували як сховище, проте можливо влаштувати як погріб. На подвірї є великий сарай (потребує ремонту), що також може бути літньою кухнею; місце для побудови гаража з готовим фундаментом; город та сад; літній душ. Навколо будинку викладена алея, що не тільки зручно, але і є додатковою підтримкою для фундаменту. Вся територія та добудови привласнені та маємо всі необхідні документи . Площа під будівлю: 0,25 га. Сам будинок - 88м². Площа для введення селянського господарства (за документами): 0, 075 га. Будинок просторий та повністю готовий для проживання. ЦІНА- 25000 дол Меблі та техніка за домовленістю З одного боку будинку не стоїть забор. Інфраструктура: Біля будинку розташований клуб - бібліотека, де є спортивний майданчик. Також поруч зупинка з дуже зручним сполученням : Городок, Хмельницкий, Житомир, Київ, Тернопіль, Камянець-Подільський, Товтри. В 3 хв. від будинку є невеличкий магазинчик. В 5 хв - розташований дитячий садок, який на разі приймає переселенців, проте майданчик завжди відчинений для ваших діток. Навпроти знаходиться сільська рада та стоматологія. В самому центрі Сатанова все необхідне : -дитячий садок; -сучасна та велика школа ; -парк (футбольне поле, спорт і дитячі майданчики) ; -ЦНАП; -нова та укр пошти; -автостанція ; -сімейна амбулаторія +приватна лабораторія; -поліція; -адміністративна будівля; -Ощад і Приват Банки; -продуктові та продовольчі магазини ; -зоомагазини та все для рибалок ; -магазини одягу і салони краси ; -кафе і ресторани; -базар І т. д. Сатанів відомий своїми курортами. Неймовірні пейзажі, лікувальна вода, велика кількість джерел, лікувально-оздоровчі санаторії та багато інших цікавих місць для відпочинку : бази, ліси, водоспад, монастир, чани, печери, замки, річка Збруч, святині для будь-якого віросповідання. Для перегляду будинку та уточнення будь-якої інформації звертатися за телефоном +38********73 (дзвінки та вайбер) Адреса : Хмельницька обл, Городоцький район, с. Покрівка, вул. Соборна 52

власник
Продам будинок на курорті
olx.ua

Продається будинок , що знаходиться в курортному селищі Сатанів, Хмельницька обл. , неподалік від заповідника Медобори, в передгірї Карпат, що зветься Подільські товтри . Курорт славиться такими комплексами як «Арден палац», «Перлина Поділля», «СонЯчний прованс» Будинок ідеально підходить для тих, хто в пошуку тишини, мальовничості , бути сам на сам з природою. В кінці городу річка тече 72 сотих земельної ділянки : 9 сотих засаджено лаванди , що даватиме додатковий прибуток Сад з фруктовими деревами та кущами ( яблуні, черешні , груші, персики, абрикоси, сливи, виноград , чорна порічки, аґрус ) воноград -горіхи Полуниця -250 кущів ( більше 10 видів сортів ), посаджена під агроволокно цього року -доглянутий город Клумби з різними видами квітів , які квітнуть від ранньої весни до пізньої осені Тут облаштовано все для комфортного та затишного життя 3 кімнати Простора сучасна кухня з прекрасним краєвидом Простора ванна кімната (туалет+раковина , пральна машина Коридор Камін - грубка ( твердопаливне опалення). Септик Вода (100 м скважина)проведена до Будинку. Також є відвід на вулиці Ще є криниця Бойлер Велика тераса з неймовірними краєвидами -wi-fi -камера відеоспостереження -газ на кухні -металопластикові вікна - дубові двері , подвійні - великий новий батут (американсько- польська фірма) -гойдалка Продаєм будинок: -з технікою ( від Мясорубки та пральної машини до електро-коси та електро-пили) -з меблями -з посудом Зроблена нова мідна проводка по всьому будинку із розподілом по навантаженню по групах споживання (24 окремих автоматичних вимикачі ) - літня кухня - погріб (залишимо купа закруток ) - хлів На території дуже багато дерев , які ідеально підходять для опалення в зимку. Через певні обставини на дзвінки не відповідаю, пишіть на Вайбер, або повідомлення в оголошенні, дякую .

власник
Продаж 1 поверхового будинку
olx.ua

Продам свою 3х.комнатную квартиру,в курортном городке Сатанов Хмельницкой области. В квартире индивидуальное газовое отопление, парапетный котёл, без ремонта. Квартира преватезирована,не стоит на балансе, квартплата отсутствует. Есть большой сарай, подвалы, своя грядка. До курорта "Арден палац " 6 км. На территории курорта находится, парк зверей, бювет с мин, озеро, лес, водопад.

власник
Продам свою 3х.комнатную квартиру
olx.ua

Продам будинок 64м2 із земельною ділянкою площею 0.37 га. В курортному містечку Сатанів. Будинок придатний до проживання з усіма зручностями. Металопластикові вікна, якісні вхідні двері. На території є побудова літньої кухні, погріб, гараж з ямою, сарай. Два сада з фруктовими деревами. У містечку розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживания :дит. садочок, школа, поліклініка, автостанція, магазини, кафе. Сполучення між містами Хмельницький, Тернопіль та Камянець- Подільський в межах 80км. Місце розташування перспективне для ведення сімейного бізнесу.... Деталі за тел. 09*********21 Ціна 24000 $

Продам будинок із земельною ділянкою в курортному містечку Сатанів
olx.ua