Продається будинок в Рокитному(Київ.обл).Будинок двох-кімнатний,кухня,ванна.Також біля будинка є погріб,сарай,гараж,літня кухня,колодязь,молодий садок.Город 6 соток.Поруч красива місцевість-сосновий ліс,річка. Всі додаткові запитання,пропозиції по телефону.

власник
Продам будинок в Рокитному.
olx.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру в Рокитному, в районі цукрового заводу. Квартира не кутова, тепла. Планування з окремими кімнатами та окремим с\в. Зроблений хороший ремонт, встановлені металопластикові вікна та балкон. Нові кахлі в ванній кімнаті. Встановлене автономне опалення, 2-х контурний котел. Квартира продається з усіма наявними меблями та технікою. Приватизована, один власник, ніхто не зареєстрований. Документи готові до продажу. Перегляди за домовленістю.

Продаю 2-кімнатну квартиру в Рокитному
olx.ua

Продаж будинка з новим ремонтом в с. Рокитне, Київська область. Хороша локація, в пішій доступності є школа, дитячий садочок, магазини, маршрутка на Київ проходить поруч з будинком. Є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Будинок площею 98 м2, є 3 кімнати (одна прохідна кімната), гардеробна, кухня 16м2, санвузол суміжний (душова кабінка). Є два входи у будинок. Земельна ділянка 5 соток у дворі (по документам) та 3 сотих перед двором. Будинок теплий та сухий, побудований із червоної цегли утеплений мінеральною ватою, фасад обкладено блокхаусом. Була повна реконструкція будинка у 2021 році. Дах покритий металочерепицею. В середині будинку зроблений якісний ремонт. Після ремонту ніхто не жив. Двір вимощений плиткою ФЕМ. Комунікації: В будинку є електрика, газовий котел (підлоговий) на опалення, вода (колодязь з насосом), гарячу воду нагріває 2 бойлера, каналізація - септик.

Продаж будинка з новим ремонтом, центр Рокитного
olx.ua