Продаж 4 кімнатного будинку в с. Плесецьке, вул. Садова, Фастівський (Васильківський) р-н, Київська обл., в 30 км від Києва. Побудований с цегли. Загальна площа 90,6 кв.м, житлова – 55 кв.м., кухня 11 кв.м. В 3 кімнатах зроблений ремонт – стан житловий, 4-та кімната облаштована під санвузол, встановлена тепла підлога (ремонт не завершений). Кухня потребує ремонту. Встановлені металопластикові вікна, вхідні двері дерев’яні. В будинку проведена електрика на 3 фази, газ, заведено водопостачання, встановлено індивідуальне опалення (газовий котел), є дров’яна піч. Розташований на земельній ділянці розміром 0,30 га., огороджений по периметру дерев’яним парканом, ворота залізні. На території домоволодіння є криниця, погріб, фундамент під господарську будівлю, фруктовий сад. Зручне розташування будинку, недалеко від в’їзду в село, дорога по вулиці асфальтована. Поруч зупинка громадського транспорту, курсують кожні 30 хв. – до Києва, до м. Теремки. В селі розвинена інфраструктура: продуктові та промислові магазини, в тому числі будівельний, амбулаторія, дитячий садок по одній вулиці з будинком, школа, є дитячі гуртки, Нова та Укрпошта, відділення банку, автомийка, церква. Село розташоване в мальовничій місцевості при в’їзді широкі поля, далі ліс, в якому багато ягід, грибів, є озера. Ціна 40000 у.о. Без комісії для покупця.

ексклюзив
Садова
rieltor.ua

Затишний будинок у с. Плесецьке. Одноповерховий, три кімнати, простора кухня. Будинок знаходиться у хорошому стані, частково укомплектований (холодильник, плита, телевізор). Є окрема прибудова з підвалом; гараж, баня. Теплий - є два котли: газовий та твердопаливний. Власна свердловина. Чудова ділянка 25 соток - власний сад, город. Поруч з будинком - озеро та ліс, чисте повітря, тож чудовий відпочинок гарантований! Розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

можливий продаж по єОселя
Франка
rieltor.ua

Цегляний будинок з усіма комунікаціями (світло, газ, вода) в такому чарівному місці, як село Плесецьке з доступом до лісу, дійсно є чудовим варіантом для тих, хто цінує комфорт і близькість до природи. Така нерухомість може бути ідеальним місцем для відпочинку або постійного проживання. Будинок з площею 90 квадратних метрів із 5 кімнатами, кухнею і вітальнею, а також ванною кімнатою — це простір, який може відповідати потребам багатьох сімей. А особливо важливою перевагою є 18.5 соток рівної землі з фруктовим садом поруч із будинком. Це створює чудові умови для власного огородженого простору, де можна насолоджуватися природою і вести активний сільський господарський облік. Наявність сараю з літньою кухнею, погребом і власною піччю надає додаткових можливостей для комфортного проживання та господарювання. Літня кухня чудово підходить для приготування їжі під відкритим небом влітку, а погреб і піч дають змогу зберігати продукти та виготовляти домашні кулінарні делікатеси. Наявність всієї необхідної інфраструктури поруч — школа, садочок, магазини і транспортна розвязка — значно полегшує повсякденне життя. З одного боку, ви можете насолоджуватися спокоєм та приватністю власного будинку у живописному місці з лісовим доступом, а з іншого — мати зручний доступ до усіх необхідних послуг і установ у сусідньому селі.

можливий продаж по єОселя
Єсеніна, 27
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в Плесецькому. Будівництво будинку 2010-2012. Два поверхи + горищне приміщення. Загальна площа 162 м.кв., житлова площа 84,8 м.кв. Ремонт 2012 року, стан-відмінний. На першому поверсі: кухня з вітальнею, камінний зал, санвузол з душовою кабіною, вихід на терасу та сад, гараж з автоматичними воротами. Кухня мебльована якісним гарнітуром та побутовою технікою. Газовий котел Вісман. Підлога з водяним опаленням. На другому поверсі три спальні та санвузол з ванною. Зручні деревяні сходи. Опалення газове, артезіанська вода, Інтернет, охоронна сигналізація, супутникове телебачення. Ділянка 7 соток, молоді плодові дерева (вишня, черешня, яблуня, груша), кущі ягід, виноград, горіх.

Пушкина
rieltor.ua

Продам свій будинок. 65 м2, у дворі сарай, погріб, літня кухня, криниця з насосом, землі 59,7 соток. В будинку є каналізація під ванну, туалет на вулиці. Будинок цегляний, земля і будинок приватизовані. В селі є школа, дитячий садок, пошта, нова пошта, ощад банк, магазини, амбулаторія. Поруч ліс озеро. До маршрутки 7 хвилин ходу, до Києва 40 км.

Продам будинок в Плесецькому від ВЛАСНИКА без КОМІСІЇ
olx.ua

Продам будинок з земельною ділянкою 44 сотки. В будинку є газ, світло, криниця у дворі. Є господарські будівлі, є пічне опалення. Мальовнича місцевість, 5 хвилин до лісу та озера. Асфальтований підъїзд, маршрутка біля будинку , на Київ, метро Теремки, виставковий центр.

Продам будинок з земельною ділянкою, село Плесецьке
olx.ua

Продаж будинку в селі Плесецьке. Дерево обкладено цеглою, 3 кімнати, простора вітальня, прихожа, кухня. В будинку є світло, газ, опалення дровима, також можливо і газом, на подвірʼї є колодязь, погріб, сарай, поруч ставок. Зупинка 791 маршрутки, школа, садочок, Нова пошта, Укрпошта, магазини, сто, шиномонтаж, мийка. Хороші сусіди. Більш детальна інформація по телефону, торг присутній.

власник
Продам будинок с.Плесецьке
olx.ua

Продам старый дом на участке 13 соток. Есть сарай с подвалом, гараж, курятник и подобие летней кухни с подведенным к ней газом. В доме удобств нет, все на улице. Зимой дом отапливается твердопаливным котлом. Недорого потому, что жить прейдется в одном дворе с соседями без возможности отгородится. Возможна растрочка, готова к диалогу, пишите в вайбер 06*********19 Ирина

власник
Терміново! Продам будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Будинок знаходиться в мальовничому селі Плесецьке. З хорошим ремонтом, доглянутою ділянкою з газоном та різноманітними рослинами. В будинку залишаються меблі. На ділянці два гаража літня кухня, баня, погріб. Опалення індивідуальне газове, скважина, септік. Поруч озеро, ліс. Неподалік маршрутка на Київ, магазин, дитячий майданчик, парк відпочинку, амбулаторія. Чудове місце для постійного проживання та відпочинку. Чекаємо Ваших дзвінків.

Продам хороший будинок Плесецьке Фастівський район.
olx.ua

В мальовничому селі Плесецьке, в тихому та затишному місці поруч з лісом продається якісно збудований будинок. На кутовій ділянці 12 соток з фруктовими деревами, невеличким городом. Будинок має три поверхи та підвал. На першому поверсі прихожа, котельная, кухня, спальня, гостьова та санвузол з душовою кабіною. Також з першого поверху є вихід в гараж. На другому поверсі пять кімнат, майже закінчила ванна кімната, санвузол, а саме цікаве зимовий сад з видом на ліс. На третьому поверсі кімната під гардеробу та велика кімната яку можна використати як під більярдну, кінотеатр або зону відпочинку. В будинку електричне опалення(котёл), бойлер на гарячу воду обємом 120 літрів, також є в наявності газовий котел але не підключений до газопостачання. Електроенергія 16 кіловат, 380, три фази. Глубина фундамента в землі 1 метр. Стіни газоблок 300м.м, пінопласт 50мм, лицювальна цегла. Дах бітумна черепиця, перекриття залізобетонні панелі. На ділянці також знаходиться деревяний гостьовий будиночок розміро 6 на 4 з пічним опаленням придатний для проживання. Скважина, криниця. Септік з санвузлів з переливом. Перший 4 кільця діаметром 2 метра, другий 4 кільця діаметром 1,5 метра. Також є окремий септік для кухні. В центрі села до якого пішки 10 хвилин знаходиться супермаркет, магазини, дитячий майданчик, спортивний майданчик, амбулаторія, аптека, маршрутка на Київ. Чудове місце як для постійного проживання та відпочинку. Чекаємо Ваших дзвінків.

Продам чудовий будинок Плесецьке Фастівський район.
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в с. Плесецьке, Фастівський (Васильківський) р-н, Київська обл., в 30 км від Києва. Індивідуальне опалення. З усіма меблями та побутовою технікою. Зручне розташування будинку, поруч зупинка громадського транспорту, курсують кожні 30 хв. – до Києва, до м. Теремки. В селі розвинена інфраструктура: продуктові та промислові магазини, амбулаторія, дитячий садок, школа, є дитячі гуртки, Нова та Укрпошта, відділення банку, автомийка, церква. Всі додаткові питання по телефону чи в приватні повідомлення.

власник
Продаж 1-кімнатної квартири
olx.ua

Невеличкий будиночок на два поверхи. На першому поверсі опалення газовий конвектор. На ділянці гараж, господарчя будівля, криниця. Ділянка на дві вулиці з можливістю розподілу. Поруч школа, дитячий садочок, маршрутка на Київ, магазин, озеро, ліс.

Продам будиночок Плесецьке Фастівський район.
olx.ua

Продається 2х поверховий будинок в селі Плесецьке. Загальна площа: 146 метрів квадратних. Підведений газ до будинку, вода (колодязь та насос), електроенергія, септик. Встановлені якісні металопластикові вікна, чудове планування для родини. Загальний стан: без ремонту, але в умілих руках швидко перетвориться в затишне родинне гніздечко. Участок 25 соток, паркан по периметру. Поруч зупинка громадського транспорту, ходить регулярна маршрутка до Києва. До метро Теремки 34км.

власник
Будинок 146 кв.метрів, участок 25соток
olx.ua

Будиночок знаходиться в мальовничому селі Плесецьке яке охоплено лісом та чудовою природою з озерами. Будинок в жилому стані з індивідуальним газовим опаленням та грубою, в будинок заведена водопостачання, газова колонка на гарячу воду, санвузол, душ. На ділянці гараж, господарчі будівлі, погріб, фруктові дерева, родюча земля. До будинку асфальтний підїзд, неподалік школа, дитячий садочок, магазин, маршрутка на Київ. Чекаємо Ваших дзвінків.

Продам будинок Плесецьке Фастівський район.
olx.ua

Будинок знаходиться в мальовничому селі Плесецьке неподалік від лісу та озера. В будинку пічне опалення, заведена вода, санвузол з душовою кабіною, підключена пральна машина. На ділянці літня кухня, господарчі будівлі, скважина, септик. Неподалік маршрутка на Київ. Чекаємо Ваших дзвінків.

Продам будинок Плесецьке Фастівський район.
olx.ua

Продається будинок від власника, один і єдиний власник. Весь побудований з червоної цегли та утеплений зовні .Знаходиться в мальовничому селі Плесецьке (від Одеського КПП 30км) В селі дуже багато озер в пішій доступності, також в селі є школа, дитячий садок, продуктовий супермаркет, будівельний магазин, автомийка. Ділянка 10 соток, на подвірї багато фруктових та декоративних дерев, також є альтанка з дерева, окремо розташована мангальна під навісом та пісочниця для дітей. Є своя скважина з питною водою та септик. На першому поверсі знаходиться: предбанник, коридор, велика кухня-студія, бойлерна ( будинок має двохконтурний газовий котел який обладнаний терморуглятором для комфортного проживання взимку , сервісне обслуговування (з заміною теплообмінника) було зроблене восени того року, роздільний санвузол, ванна зімната з окремою ванною та душовою кабіною .Також в будинку присутній окремий вихід в гараж , що дуже комфортно взимку, , гараж обладнаний секційними воротами , вїзд на ділянку подвіря - відкатними воротами з можливістю підключення автоматики . Другий поверх облаштований трьома окремими кімнатами та виходом на балкон .Будинок комфортний для проживання як взимку так і влітку. Дім укомплектований всіма необхідними меблями, підключений інтернет (провідний та WiFi) та повністю придатний для життя.

власник
Продаж 2 поверхового будинку з ділянкою на 10 соток, 169.2 кв. м,
olx.ua

Продається двоповерховий будинок загальною площею 130 м2 та житловою 75 м2. Має 5 окремих кімнат, велику кухню, топочну, 2 санвузла та терасу. Побудований з піноблоку та утеплений пінопластом. Земельна ділянка 0.20 га розділена на подвіря, сад та город. Також є гараж, двоповерхова літня кухня з піччю, баня, сарай, літній душ. Водопостачання- колодязь та скважина, опалення- двуконтурний газовий котел, каналізація-септик. Село Плесецьке велике з розвиненою інфраструктурою. Є дитсадок, школа, будинок культури, багато магазинів, аптека, нова та Укрпошта, відділення Ощадбанку, амбулаторія, спортивний майданчик. Поряд каскад озер та ліс. До Києва 35 км, ходять маршрутки до м. Іподром кожні 20-30 хвилин.

Продаж будинку с. Плесецьке
olx.ua

Без комісії! Продається просторий, чудовий будинок у мальовничому селі Плесецьке Фастівського району, по вул Дачна Загальна площа будинку – 99 кв. м, на ділянці 25 соток. У дворі є сарай, погріб, гараж,а поруч ліс, де можна чудово відпочити , пожарити шашлик і насолоджуватися свіжим повітрям .Двір повністю вистелений брущаткою. Поруч магазини, школа, дитячий садок, а також лише 15 хв до електрички. Будинок, 1 поверх, 4 кімнати. Площа ділянки 25 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ балонний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел твердопаливний. У будинку є Шафа, Холодильник, Ліжко, Лічильники. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Хороший стан. Інтернет оптоволоконний Вартість – 95 000$. Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час. Для додаткової інформації телефонуйте! З пов Тетяна 09******22, 06******79

Від власника!Тиша та спокій чекає на Вас)с. Плесецьке Фастівський р-н!
olx.ua

До Вашої уваги, пропонується до продажу заміський будинок , який розташований в мальовничому селі Плесецьке. Сам населений пункт знаходиться в тридцяти кілометровій відстані від міста Києв в південному напрямку по одеській трасі. Саме село розташоване в яскравому природньому середовищі , навколо охоплене сосновим лісом, та має в середині села каскад озер. В селі є вся необхідна інфраструктура: Супермаркет та інші магазини. Будівельні магазини Школа (гімназія) Дитячий садок Нова почта Укр почта Дитячі майданчики Паркова зона Аптека Муніципальна варта Нова сучасна амбулаторія Та багато іншого що можна взяти від природи : Рибалка Збирання грибів Та подорожі мальовничою природою. Стосовно самого будинку, він побудований з якісних екологічних матеріалів таких як: Облицювальна цегла Ракушняк стіни та перестінки Металочерепиця фінська RUKI Міжповерхове перекриття балочне Вікна та двері Salamandra Будинок має житловий стан. Також має комунікації : Газ. Скважина. Світло три фази 380 вольт. Відеонагляду (камери відеоспостереження з усіх сторін) Каналізація ( септик ). Будинок опалюється двоконтурним газовим котлом , по першому поверху є підігрів підлоги також алюміневі батареї. Також має автономне джерело опалення : Твердопаливний котел (піролізний) Вернер виробництво Чехія. Енергоакамулююча ємність 900 літрів з спиртовим розчином (незамерзаюча рідина). Ладомат ( для безпеки при вимкнені світла) Контролер температурного режиму. Авторегулювання . Вся паливна система розташована окремо від будинку в іншому приміщенні. Площа земельної ділянки 14 строк. Двір має два заїздах . Ворота автоматичні виїздні та розпашні. В дворі положена бруківка Старе місто. Ландшафт: Газон . Туї різних видів близько 100 штук. Можевельніки різних видів. Рози . Та багато іншого Також на ділянці є : Альтанка Літня кухня Технічні приміщення Гараж. Дровник. Поруч проживають без перебільшення, дуже гарні сусіди . Також поряд озеро хвилина ходу, та атмосферний сосновий ліс, три хвилини пішої прогулянки. Будинок був збудований для себе ,не для продажу, теплий ,атмосферний та якісний для жит. Просто життя вносить свої корективи. Продаж від власника без комісії. Документи впорядку. Наступні власники будуть задоволені .

власник
Дім , котедж , заміський будинок.
olx.ua

Продам дім, 4 кімнати, кухня, ванна, прихожа, вода і газ є Сад, город 45 соток землі, 2 кадастрові номера, сарай, виликий погриб Є додатвокі фото на яких ще одна кімната, погриб, більше фото дому і так далі, якщо є якісь питання сміло пишіть/дзвоніть

власник
Продам дім, київська область село плесецьке
olx.ua

Без комісії! Тиша і спокій чекає на Вас! Просторий, теплий будинок у самому центрі села Плесецьке (Фастівський р-н). Повністю укомплектований. Мебель, сантехніка, побутова техніка. Все є необхідне для проживання. Три просторі кімнати, кухня, суміжний санвузел. Індивідуальне отоплення, дуже економно. 17 соток землі, сад, огород, місце для відпочинку. Поруч є багато магазинів, школа, садочок. Приходьте на перегляд і все побачите на власні очі. Дзвоніть в зручний для Вас час. З пов Тетяна 09******22, 06******79.

Без комісії! Чудовий будинок) с Плесецьке! Київська обл!
olx.ua

Без комісії! Плесецьке, Калинівська ОТГ, Фастівський район, 35 км від Києва. Будинок на 2 сім"ї загальною площею 227 кв.м. рівною кутовою земельною ділянкою 22 сотки. Дуже мальовниче затишне місце, поруч озеро та ліс! Будинок має 2 входи; у кожній частині будинку - своє автономне опалення(газовий котел), свої санвузли, камін, кухня, спальня. На першому поверсі - сауна, басейн, велика тераса, на другому поверсі - спальні, спільна більярдна з великим балконом. З балкону - чудовий краєвид на озеро та ліс! Стіни: газобетонні блоки, екструдований пінопласт. Добра тепло- і звукоізоляція. Дах: мінеральна вата 200мм з паро- і гідробарєром, Добра тепло- і звукоізоляція. Перекриття між поверхами: армована бетонна плита товщ. 250мм (цільно залита).У дворі будинку є зона барбекю, криниця, великий заїзд для авто, господарська будівля, своя свердловина. У Плесецькому - гарне транспортне сполучення: маршрутки до Києва, до м. Теремки - кожні пів години, 5 км від села -залізнична станція Мотовилівка. В селі є магазини, аптека, дитячий садок, школа, відділення Нової та Укрпошти, відділення банку, церква. Можливий торг

Будинок біля озера і лісу! Ділянка 22 сот, Плесецьке поруч Калинівка
olx.ua

Село Плесецьке. Київська область. Васильківський район Вулиця Гагарина ПРОДАМ свій будинок, 35 км від Києва 3 невеликі кімнати, одна з них прохідна, Документы готовы, можно сразу заезжать и жить. Без комісії З Києва багато маршруток. Є пряма 791 ( їздить цілий день) Поруч ліс, озеро. Вода (електроскважена) Будинок купували для себе, дах, підлога та стіни у відмінному стані. Тільки всередині потрібен ремонт. Піч робоча . За будинком ділянка для городу. Збоку будинку заїзд на дві машини

власник
ПРОДАМ свій будинок, 35 км від Києва
olx.ua

с. Плесецьке продам будинок 55м2. землі 11 соток. Є світло, газ усе заведено у будинок. Будинок в гарному житловому стані має дві окремі кімнати : кухня та вітальня. На території земельної ділянки є споруди сарай та льох. Сусіди забудовані є гарний під"їзд до будинку. Мальовниче с. Плесецьке має багато озер та лісів в якому жити одне задоволення можна купатися та збирати гриби та ягоди та можна зустріти звіря. Поруч є садочок та школи ще є багато супермаркетів. Телефонуйте!)

Прекрасний Дім у Селі Плесецьке - Чекає на власників
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів

Шукай квартиру по локації