Продається бізнес- баня на дровах в селищі Олександрійське, 10 км від Олександрії.В бані є: великий зал з більярдом,каміном,музикою та великим столом для урочистих подій.Також є кухня з маленьким столом для невеликої компанії,банний вузол,де знаходиться парілка на дровах,душ,бассейн,туалет,умивальник.Є ще кімната для масажу і підсобне приміщення.В бані є газове опалення ,сама парілка опалюється дровами.перед банею є площадка для літнього відпочинку для кліентів,підїзд для машин,великий гараж,де може розміститись легковик з причіпом.На садибі знаходиться будинок для проживання з сучасною планіровкою гостьова кімната,спальня,гардеробна, ванна кімната з душовою кабінкою,кухня.В домі є газове опалення та пічне.На садибі ще розміщені сарай для інструментів,погріб,літня кухня,дровник великий для дров,теплий курятник,вольер для собаки.На садибі є земельний участок, де ростуть дерева та виноград та можна посадити все необхідне. Площа бані - 76.5 м.2 Площа жилого дому - 76.4 кв.2 Площа садиби - 10 соток. Вартість 22 тис у .од.

Продам бізнес - баня
olx.ua

Продається двокімнатна квартира. Селище Олександрійське. Квартира знаходиться в центрі селища. Добре розвинена інфраструктура. поряд ринок,зупинка автобусу,магазини,школа і багато чого,необхідного для комфортного проживанння. Розташована на другому поверсі двоповерхового будинку. Дах у відмінному стані.Є технічний поверх(горище). Автономне газове опалення,вікна пластикові. В наявності бойлер для нагріву води. Затишний двір, в дворі є сарай з погрібом.

Двокімнатна квартира селище Олександрійське
olx.ua

Прилётов нет и не будет!!Если тел не отвечает звоните пишите на вайбер. помехи со связью квстр. Продажа 3 комнатной квартиры 60.6 кв.м. Утеплена, снаружи и внутри, сделан хороший ремонт, автономное газовое отопление, металопластиковые окна, входная дверь металическая новая, межкомнатные двери новые, ванная комната высококачественная плитка, сантехника новая есть вывод под стиральную машину, комнаты не проходные, длинный коридор, пол линолеум, интернет, счётчики на всё, В живую смотрится гораздо лучьше! Есть сарайчик на 20кв. За символическую доплату есть гараж, добропорядочные соседи тихие). Добро пожаловать на осмотр. Посёлок Димитрово.Александрийское. смотрите на гугл картах росположение. Вода есть всегда. Есть школа. детский садик. больница. рынок. парк. супермаркеты. Население свыше 6000 и увеличивается за счёт переселенцев. Автобус на Александрию ходит каждый час, с 6 утра и до вечера. до остановки 200 метров. дорога хорошая 17км 15 минут и вы в Александрии! Всем мира и добра.

власник
Продам 3 комнатную квартиру.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дім по центральній вулиці, ціна договірна. Рядом 500м, школа, дитячий садочок, аптека,магазини,зупинка на автобус через дорогу. Є газове та пічне опалення, вода в будинку, туалет вана кімната, є ще туалет на вулиці, літня кухня з газом, великий сарай, добрый погріб. Пишіть мені на вайбер або вацап.

власник
Продам будинок в селищі Олександрійське ( Дімітрово)
olx.ua

2 кімнати · 2 поверх з 2 Загальна площа 43 м² Стіни з цегли Побудовано 1980-1989 Пропозиція від власника Вторинна нерухомість Продам 2-кімнатну квартиру в центрі міста Кіровоградської області Олександрійського району., пгт Олександрійське на 2 поверсі 2-х поверхового будинку. Загальна площа 43 м² Деталі за т. 09*********29

власник
Продаж 2к квартири 43 кв. м на вул. Сонячна, кв. 5
olx.ua

Будинок квартирного типу.Газове та п ічне опалення,вода,санвузол,септик,земельна ділянка,літня кухня газифікована,два погріба дах новий.Зупинка автобуса та крамниця близенько.Сполучення з містом регулярне.Детальніше по телефону:06******73.

власник
Продам будинок квартирного типу.Місто Олександрія ,смт.Олександрійське
olx.ua