Сучасний та стильний будинок в 12хв від Києва. Екологічно чиста зона поруч з лісом. Місце для тих, хто прагне жити в гармонії з природою. Будинок виконаний у новаторському архітектурному стилі - «Barnhouse». Для зонування простору, використовують світло, колір, конструктивні деталі. Це створює відчуття легкості і просторості. В будинках такого типу поєднуються такі фактори як: - сувора геометрія; - відкритий простір; - мінімалізм та простота; - інтеграція до навколишнього середовища, використання натуральних матеріалів. Як наслідок його мешканці завжди отримують функціональність планування та ефективність кожного квадратного метру. До будинку підведено 16кВт і розподілено на 3 фази, що плюс, якщо у Вас є електроавтомобіль. Не втрачайте можливість придбати цей унікальний будинок в екологічно чистому районі поруч з лісом. Комісійні Ви не сплачуєте. Телефонуйте, або пишіть у месенджери. Перегляди за попередньою домовленістю. Владислав Сімейна агенція нерухомості ЛІБЕРТІ

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Патона
rieltor.ua

Продам сучасний будинок, повністю оздоблений для проживання всім необхідним, сучасний евро-ремонт, замовна дизайнерська кухня з натурального дерева, стільниця виконана з натурального каменя, техніка та меблі всі преміум класа, є ще одна кухня, 3 санвузла, поли з подігрівом, 7 телевізорів, дві пральні машини, сушильна машина, 2 холодильника та 2 морозильні камери преміум класу, більярд Німецького виробництва (11), в кожній кімнаті ортопедичні матраси Італія, люстри усі з грусталем дизайнерські, німецький ламінат HDM, кафель Італія під замовлення, прихожа виконана під замовлення з червоного дерева також встановлені броньовані двері, інтерактивний туалет Німеччина з пультом, у домі стоять трансформатори(захист на електроенергію), також підключений новий дизельний генератор зі стартером, зона барбекю, ландшафтний дизайн, освітлення потужністю в 30 кв поділене на дві лінії по 15кв, якщо світла не стає на одній лінії, тумблером перемикається з другої лінії + 2 скважини, гараж-навіс на два три авто. У дворі плитка покладена на бетонне покриття, паркан висотою в 3. 5метра, автоматичні ворота, відеонагляд, охорона, по периметру 7 автоматичних потужних фонарів освітлення, відпочивальна зона 7 соток землі, по периметру посаджено 80 туй по 5 метрів з автоматичним крапельним поливом, також автоматичний полив встановлений для газону, басейн розміром 12/4, глибина 1.70, апаратури встановлено на 20000Євро,безхлорна вода, басейн та бунгало оздоблені преміум терасною доскою, озеро з фонтаном викладено річним камнем з підсвіткою глибина 2.8 метра, баня/гостьовий будинок,виконаний в сучасному стилі та з преміум матеріалів, з теплими автоматичними полами Німеччина, плитка та сантехніка в бані Італія, бойлер, камін з піф системою, виконаний компанією СВІТ САУН, соляні лампи, обливальне відро встановлено, туалет на два виходи(у двір сторону басейну та всередину), з бані одразу вихід в озеро, на відпочивальній зоні двоє воріт та калітка, також є скважина, бунгало повністю оздоблено для відпочинку, також є два вольєри для собак теплі.

власник
Яблунева, 1
rieltor.ua

Пропонується 1к 462 на 7 поверху з новим ремонтом в ЖК «Одеський Бульвар» Приміська 26, Теремки. Документам більше 3-х років! - Загальна площа – 46кв.м, кухня – 11,3кв.м - Поверх 7 із 24 - Повністю мебльована - Вбудована техніка - Планування: кухня-вітальня, окрема спальня, суміщений санвузол. - Опалення централізоване - Житловий комплекс «Одеський бульвар» у Новосілках Києво-Святошинського району розташовується на відстані півтора кілометри від станції метро «Теремки», неподалік від Одеського шосе, ЖК на Озерній, ЖК Кришталеві джерела. - По сусідству розташована лісопаркова зона, до автобусної зупинки кілька хвилин ходьби. Поруч знаходиться гіпермаркет, у зоні пішої доступності ринок, супермаркет, цілодобові магазини, торгово-розважальний центр, школа і дитячий садок. - Можлива єОселя! Перегляди в зручний для вас час!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комиссии. Предлагается на продажу трехкомнатная квартира, которая находится по адресу: Новоселки, улица Мира, дом 10, ЖК «София Нова». Сданный дом, квартира с документами. Расположена на 5 этаже 9 этажного дома. Общая площадь квартиры 73.7 квадратных метров, жилая – 44.3, кухня - 13.7. Квартира двухсторонняя, с функциональной планировкой: коридор, три раздельные комнаты, просторная кухня и два сан.узла. Установлены металлопластиковые окна, в квартире индивидуальное газовое отопление, установлен двухконтурный котел, есть теплый пол, разведена проводка, сделана штукатурка и сяжка стен, стяжка полов со шлифовкой, на все установлены счетчики. Состояние квартиры под ремонт, что позволит Вам осуществить свои дизайнерские мечты. Теплый кирпичный дом, сданный в эксплуатацию в 2022 году. Ухоженное парадное с лифтом. Жилой комплекс «София Нова» - комфорт класса. С закрытой охраняемой территорией и видеонаблюдением. Облагороженная территория, двор обустраивается местами для отдыха, спортивной и детской площадкой, есть парковка. На территории комплекса идет строительство частной школы и садика. Отлично развитая инфраструктура и транспортная развязка.

Миру вул., 10
rieltor.ua

Цегляний будинок у 2 цегли,дуже теплий,2017р.Електричне та сантехнічне розведення.Шпатлівка стін під покраску(обої).Чистова стяжка підлоги. Балкон засклений. Чистий та охайний підїзд. У пішій доступності ринок,супермаркети Фора,Новус,Нова пошта, школи(спортивна,музична),гімназія,дитсадок, поліклініка. Зупинки маршрутного транспорту. Поруч ліс,озеро,сади,дитячий та спортивний майданчики. До метро Теремки пішки 10-15хв.

власник
Озерна вул., 4а
rieltor.ua

Без комісії! Унікальна пропозиція! Продаж 2 пов. нового енергозберігаючого будинку з євроремонтом, с. Нове, вул. Патона. Площа 142.5 м. кв. Земельга ділянка 0.125 га. 3 фази, 24 квт. Будинок розташований в тихому спокійному місці. Поряд зелена зона. До магазину, зупинки 200 м. Будувався з якісних будівельних матеріалів. Весь процес будівництва зафільмований. Будинок теплий, енергозберігаючий. Є підтвердження кваліфікованих спеціалістів. Будувався для себе, тому кошти не економились. На першому поверсі проживала сімʼя. Другий поверх - не завершені чистові оздоблювальні роботи. Два санвузли, кухня, їдальня, 5 кімнат. Вихід на терасу з кухні. Є великий гараж та погріб. Перед входом в будинок великий піднавіс, де можна ставити 2 авто, викладений тротуарною плиткою. Багато зелених насаджень на земельній ділянці. Газон, на якому можна відпочивати з родиною. Поспішайте на перегляд і не втрачайте шанс придбати будинок своєї мрії! https://www.youtube.com/watch?v=631ZVyndzzA

можливий продаж по єОселя
Патона
rieltor.ua

Продається квартира в ЖК Одеський бульвар, по вул.Приміська 26. У квартирі сучасний та стильний ремонт, якій виконувався для себе. Повністю облаштована меблями, а саме: вбудована кухня з вбудованим холодильником, варочною поверхнею, духовою шафою , витяжкою та мікрохвильовкою. Скляний стіл та стильні велюрові стільчики, двоспальне ліжко та диванчик, бойлер, кондиціонер, гардеробна. Квартира розташована в середині будинку, тепла та енергоефективна. Є всі лічильники, що дозволяють керувати платежами за комунальні послуги. Комплекс розташований за 10 хвилин від метро Теремки. Поряд є все необхідне для комфортного життя. Квартира ідеальна як для проживання, так і під оренду. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в ЖК Одеський бульвар (с. Новосілки), 10-15 хвилин до метро Теремки. Квартира розташована на 22 поверсі, видова, з панорамою на широкі зелені простори. Загальна площа 39,2 м кв, кімната 16,4 м кв. Планування - студія, санвузол передбачений сумісний. Шум від Одеської траси не відчувається за рахунок висоти і розташуванню в середині будинку. На території ЖК є достатньо місць для паркування, розвинена інфраструктура. Будинок монолітно-каркасний з газобетону, утеплений мінватою. Будинок введений в експлуатацію. Отримані ключі, оформлено право власності. Витрати на покупця УВАГА! Працюємо по програмі Є оселя, Є відновлення та інші! Квартира доступна для перегляду, є відео. Додатково можна придбати місце у 9-поверховому паркінгу за приємною ціною!

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 24
rieltor.ua

Голосіївський район, ЖК Одеський бульвар(забудовник Атлант). Вул. Приміська(22-26), будинок 5, секція 1. Зданий будинок!!! Можна заходити на ремонт. Квартира з великою лоджею на 8 поверсі. Квартира розташована всередині будинку (не кутова). Вікна у двір. У квартирі є лічильники води, тепла, електрики.Світла затишна квартира чекає на втілення дизайнерських задумів своїх перших енергійних господарів. У вхідній групі передбачена лобі-зона, 2 швидкісні ліфти. В кроковій доступності Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кінотеатр «Батерфляй», ринок Гатне, Sport Life з басейном та аквазоною, Sport Club Aelita, FitCurves, школи, дитячі, садочки. Поруч парки з озерами, у десяти хвилинах на авто мальовничі парки Феофанія та Голосіївський, Поруч будується великий ТРЦ. До метро Теремки- 5 хвилин на транспорті, 15 хвилин пішки! Будинок дуже теплий та розташований у дворі. Без % для клієнта Ключі на руках. Деталі за телефоном або в вайбер, телеграм @Maryana_Ko

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26
rieltor.ua

Без комиссии! Первый этаж. При входе есть веранда улучшающая тепло сбережение в холодное время года, за которой открывается просторная кухня из которой есть доступ в первую спальню оснащённую вместительным шкафом и двуспальной кроватью. Кухня оснащена всей необходимой техникой включая электрический котёл. Раздельный санузел оснащённый электрическим бойлером. Первый этаж дома утеплён пенопластом (5 см) На втором этаже две комнаты одна из которых выполнена в приятной цветовой гамме и оснащена двуспальной кроватью и шкафом. Во второй комнате ремонт не закончен, что поможет Вам дополнить общий стиль дома Вашим уникальным дизайном. Этот этаж утеплён минеральной ватой (7см.) Въезд в дом прикрывают прочные стальные ворота, за которыми есть место для одной машины на цементной "подушке". За домом есть сарай-подвал и сад с плодоносящими деревьями, кизил, яблони, виноград, малина, актинидия. Из комуналов только электричка по городскому тарифу. По запросу вышлю обзор двора

Святошинська, 15
rieltor.ua

Продаж гарної квартири в Голосіївському районі Києва ЖК Одеський Бульвар. Смарт планування - Поверх 7 із 25 - Загальна площа 29,55 кв.м - Кімната 14.21 м2 - кухня 4.67 м2 - хол 4.02 м2 - санузел 3.85 м2 суміщений санвузол - Опалення централізоване Зручний невисокий поверх. 5й будинок, введений. ЖК Одесский бульвар один из лучших в своем классе. Качество выполнения работ и используемых материалов позволяет сразу перейти к чистовой отделке. Стены из газобетона утеплённые минеральной ватой способствуют значительно экономить на отоплении. 3 лифта, консьерж и охраняемая территория - отличные опции. ЖК расположен в шаговой доступности от: леса и парков, метро в (10-15мин. пешком), остановка транспорта 100м., ТЦ Магеллан, Спортлайф, Новая Линия, АТБ, Фора, школы и т.д. На территории ЖК свой ТЦ, детский сад, спортивные и детские площадки, Фора, Новая почта, многоуровневая парковка и много других объектов социальной сферы. ЖК Одесский бульвар - сочетание близости к природе и прекрасной инфраструктуры. Идеально подойдет как для семей с детьми так и для одиночек любящих тишину. Так же отсутствие рядом военных объектов является прекрасным + в наше время Приезжайте и оцените все прелести данной локации. Ведь это отличное место для жизни.ДОМ ВВЕДЁН В ЭКСПЛУАТАЦИЮ ИДЁТ ЗАСЕЛЕНИЕ. Поруч супермаркет Фора, кавярні, салони краси, є все на території комплексу . До метро Теремки 5 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 71
rieltor.ua

Пропонується 3кімнатна квартира - 74,6 м.кв. на 11 поверху (під ремонт) в ЖК «Одеський Бульвар» місто Київ вулиця Приміська будинок 26, (Теремки). Правовласності отримано, Будинок введен в єксплуатацію. З суттєвих плюсів: - Пішки до метро Теремки - 15 хв або 3 хв на транспорті (транспорт зупиняється відразу біля будинку); - Розміщення безпосередньо біля лісу (не біля заправки чи в степу як інші будинки), і вглиб від дороги; - Поруч Фора, АТБ, Нова лінія, СпортЛайф, Нова пошта; - 15 хв транспортом до ВДНХ, ТЦ Республіка, Метро, Епіцентр - Вікна на південну та східну сторони; - Середина будинку - 11 поверх (за рахунок поверху і віддаленості від дороги шуму від траси не буде чути); - У дворі дитячий та спортивні майданчики - Планується свій багаторівневий паркінг та дитячий садок у дворі. Надійний забудовник АТЛАНТ, будинок здався у кращому станом , аніж у більшості забудовників економ-комфорт класу: - Цементне стягування підлоги; - Чорнова штукатурка стін; - Сучасні віконні системи з енергозберігаючим склопакетом Rехау; - Засклена та утеплена лоджія; - Мідна ел. розведення по квартирі; - Сталеві радіатори; - Лічильники води, електрики, опалення. - Загальна площа – 74,6кв.м, кухня – 10,58кв.м - Повністю після чорнових робіт - Планування: кімнати окремі, є можливість зробити кухню-вітальню, санвузел окремий - Опалення централізоване Житловий комплекс «Одеський бульвар» у Новосілках Києво-Святошинського району розташовується на відстані півтора кілометри від станції метро «Теремки», неподалік від Одеського шосе. По сусідству розташована лісопаркова зона, до автобусної зупинки кілька хвилин ходьби. Поруч знаходиться гіпермаркет, у зоні пішої доступності ринок, супермаркет, цілодобові магазини, торгово-розважальний центр, школа і дитячий садок. Можлива ЄОселя та розглядаємо будь-які соціальні та державні програми! Перегляди в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26
rieltor.ua

Розглянемо є-оселю! Продаж 1к квартири в ЖК «Софія нова», с. Новосілки, пішки 20 хвилин до метро Теремки. Загальна площа квартири 40 кв м, окрема кімната 15, кухня 12. Квартира розміщена на 7-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Вдале планування з окремою гардеробною. В квартирі виконано чорнове оздоблення, встановлені радіатори, двух-контурний газовий котел, лічильники на воду, електрику, газ. Територія ЖК закрита, відеоспостереження, охорона. Ключі на руках. Запрошую на перегляд. ID: 77668

Миру вул., 12
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Продаж 1к смартквартири з правом власності в ЖК «Софія нова», с. Новосілки, пішли до метро Теремки 20 хвилин. Ключі на руках. Загальна площа квартири 34 кв м, окрема кімната 15 кв м і кухня 10 кв м. В квартирі частково виконано ремонт: покладена плитка в санвузлі, розводка електрики, чистове оздоблення, частково сантехніка, прокладено фартух на кухні. Готові розглянути продаж по програмі є-оселя. Податки свої оплачуємо. Територія ЖК закрита, відеоспостереження. Є відеоогляд. Запрошую на перегляд. ID: 76954

Миру вул., 10
rieltor.ua

Продаж 2 к квартири з правом власності, ключі на руках, можно заходити на ремонт. ЖК «Софія нова», с. Новосілки, пішки до м. Теремки 20 хвилин. Загальна площа 65 кв м + 16,8 площа двох терас, житлова площа 34 кв м, кухня 17 кв м. Поверх 2 із 10. Квартира двухстороння, має 2 тераси 10,6 та 6,2 кв м. Податки обговорюємо в залежності від типу розрахунків. Територія ЖК закрита, охорона, відеоспостереження. Є відеоогляд. Запрошую на перегляд. ID: 77022

Миру вул., 10
rieltor.ua

Продаж просторої 3к квартири в ЖК «Софія нова», с. Новосілки, вул. Миру, 10-в, 20 хвилин пішки від метро Теремки. Загальна площа 93 кв м, три окремі кімнати з житловою площею 52 кв м і кухнею 17 кв м. В квартирі передбачено 2 санвузла та гардеробна. Поверх 7 з 10-ти. Виконано стяжку підлоги, чорнове оздоблення, встановлено газовий двухконтурний котел, радіатори, лічильники (вода, світло, газ). Вдале планування, квартира двухстороння. Дешевше ніж у забудовника. У ціну включені всі витрати для покупця. Є відеоогляд. Продаж по перепоступці. Запрошую на перегляд. ID: 76951

Миру вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з ремонтом в ЖК «Софія нова», с. Новосілки, пішки до м. Теремки 20 хвилин. Загальна площа 37 кв м, кухня 13 кв м, окрема кімната 16 кв м. Квартира знаходиться на 5-му поверсі. Виконано якісний ремонт, встановлена техніка, але потребує додаткового меблювання. ЖК під охороною, внутрішній двір закритого типу, відеоспостереження. Ключі на руках, квартира з правом власності. Установлений двухконтурний газовий котел, лічильники на воду, електрику, газ. Запрошую на перегляд. ID: 77448

Миру вул., 12
rieltor.ua

Готові до є-оселі! Квартира з правом власності. Продаж 1к квартири в ЖК «Софія нова», с. Новосілки, пішки до метро Теремки 20 хвилин. Загальна площа 39 кв м, окрема кімната 16 кв м, кухня 13 кв м. Поверх 4 із 10. Ремонт новий, ніхто не проживав, є все необхідне щоб одразу заїхати і жити. Встановлені лічильники (світло, газ, вода), двухконтурний газовий котел. Закрита територія ЖК, відеоспостереження, охорона. Податки за себе платимо. Запрошую на перегляд. ID: 77049

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 12
rieltor.ua

Розглядаємо є-оселю, квартира з правом власності, можно одразу на ремонт. Продаж 1к квартири в ЖК «Софія нова», с. Новосілки, вул. Миру 14, до метро Теремки пішки 20 хвилин. Загальна площа 40 кв м, окрема кімната 16,6 кв м, кухня 13,6 кв м. Поверх 4 із 10. Стан квартири - після будівельників, виконано чорнове оздоблення, стяжка полів, встановлено двухконтурний газовий котел, радіатори, лічильники (газ, світло, вода), броньовані двері. Закрита територія ЖК, відеонагляд. Є відеоогляд. Запрошую на перегляд. ID: 76949

Миру вул., 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2к квартира в ЖК «Софія нова», с. Новосілки з видом на головну алею і фонтан (одне з найкращих планувань). Загальна площа 62 кв м, кухня 12 кв м, дві окремі кімнати. Поверх 7 із 10. Забудовник Мартинов. Будинок зданий в експлуатацію, можно одразу заходити на ремонт. Виконано чорнове оздоблення, встановлено лічильники на воду, електрику та газ; двухконтурний газовий котел. Право власності. Податки на покупця. До метро Теремки пішки 25 хвилин. Запрошую на перегляд. Без комісії для покупця! ID: 77464

Миру, 10
rieltor.ua

В наявності компактна 2к квартира в ЖК «Софія Нова», с. Новосілки, вул. Миру 1, пішки до метро Теремки 20 хвилин. Загальна площа 50 кв м, 2 окремі кімнати загальною площею 28 кв м і кухня 9 кв м. Поверх 7 із 10. Стан - після будівельників, чорнове оздоблення, встановлено двухконтурний газовий котел, лічильники (вода, газ, електрика), радіатори. Можно заходити на ремонт, ключі на руках. Податки свої оплачуємо. Пропозиція без комісії для покупця. Територія ЖК закрита, відеоспостереження, охорона. Запрошую на перегляд. ID: 78217

Миру вул., 1
rieltor.ua

ПРОДАЖ розкішної квартири в ЖК «Одеський бульвар». Теремки ЕКСЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Авторський проєкт. Загальна площа: 47 м² Кухня-студія, вітальня, спальня, велика гардеробна, суміжний санвузол Розташування: 12 поверх з 25 Квартира з новим стильним ремонтом, обладнана технікою та меблями, готова до заселення. Централізоване опалення з тепловими лічильниками. Розвинена інфраструктура ЖК: дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, гостьовий паркінг, супермаркет "Фора", відділення "Нова Пошта", кавярні, аптека. Зручне транспортне сполучення: пішки до метро Теремки. Біля будинку транспортна зупинка з прямими маршрутами до станцій метро Теремки, ВДНГ, Іподром, Академмістечко, Палац Україна, Голосіївська, Либідська, Звіринецька, залізничного вокзалу та ТРЦ "Республіка". Документам більше 3-х років. Запрошуємо Вас на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі економ-класу «Одеський бульвар», вул. Приміська буд. 24, Фастівський район, село Новосілки, станція метро "Теремки" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-871-563. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Атлант». 5-й поверх 25-ти поверхового будинку. Загальна площа - 55 кв.м: кухня 18 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан якісний евроремонт. Продається з сучасними меблями та технікою. Вартість - $69 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Приміська вул., 24
rieltor.ua

БЕЗ% Продаж 1к квартири ЖК Одеський бульвар вул.Приміська 26 Києво-Святошинський рн. площа 46/16/11 кв.м. розташована на 14 поверсі вже в зданому будинку документам більше 3 років будинок заселений всі сусіди зробили ремонт чудова локація поруч зупинки магазини кафе ресторани школи дитячі садочки є можливість перепланувати квартиру за Вашим смаком ціна вказана БЕЗ% запрошую всіх на перегляд.

Приміська вул., 26
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 152 результатів

Географія Нове