Срочно продаю квартиру 4-и комнаты два коридора два балкона на две стороны комнаты все раздельные ванна туалет раздельные состояние жилое. Долгов нет с документами всё ОК. моб: 05******72.

власник
Читырёхкомнатнная квартира
olx.ua

Продам дом в районе Сперидоновка улица Космонавтов 83,шикарное место под ведение сельского хозяйства,участок около 25 соток,Возможен обмен на авто,или трактор

власник
Продам дом в Новой Одессе
olx.ua

Продам газофицированный дом в жилом состоянии. Дом имеет два входа, 4 комнаты. Вода во дворе. Есть бассейна, подвал, хоз постройки. Огород 10 соток, под домом и двором - 5 соток. Имеется и печное отопление.

власник
Продам дом. Новая Одесса, ул. Петровского
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам доглянутий будинок в місті Нова Одеса!!!! Будинок має коридор, 3 спальні, зал і велика прохідна кімната . Літня кухня ( житлова ) розділена на 2 кімнати та ванна , має пічне та газове опалення. На присадибній ділянці є господарські приміщення, літній душ, туалет, гараж і підвал .

власник
Продам будинок
olx.ua

Продаётся дом в центре г. Новая Одесса. Проведен газ, электричество. Есть канализация, бассейн для питьевой воды

власник
Продается дом в центре г. Новая Одесса
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з меблями та капітальний гараж. Кімнати та санвузол розділені. Опалення індивідуальне - газове, газ - лічильник, вода привозна - басейн з насосом, вікна металопластикові, балкон засклений металопластиком. Квартира знаходиться в центрі Нової Одеси - у п*яти хвилинах від місцевого базару, магазину АТБ, більшості магазинів, аптек і банків. Школа, дитсадок, парк і автовозкал в десяти хвилинах ходьби. Вартість 20000$. Звертатися за телефоном - 09******05 Яна.

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Жить на квартиру не берем! Только покупка дома. Дом в городе Новая Одесса, Николаевская обл. Расстояние Новая Одесса – Николаев 40,3 км. Угловый дом , на улице Независимости.Есть гараж 36 км (каменный ,крыша Шифер) внизу подвал. Огород в 9 соток. Стены каменные . До школы 15- 20 мин. В городе есть две школы , два маркета Атб и Аврора,Ева есть другие магазины. Есть рынок Альянс,Днипро М - детская площадка с рынком, есть парк в центре города.Есть Новая Почта и Укрпочта .

власник
Продам дом в городе Новая Одесса Николаевская обл ул Независимости
olx.ua

Можливий обмін на квартиру в Центрі міста.Продаю будинок по вулиці Декабристів,світло,газ,піч,кондиціонер,телебачення т2 та супутникове,інтернет хом нет!Туалет,Ванна,вода в домі .Центральна вода до басини 2 рази в тиждень.Гараж з ямою ,підвал та хоз постройки,басейн для полива огороду,виноградний сад,та полісадники з квітами!Металопластикові вікна,дім на два виходи і двір на два виходи!звертайтесь у приватні смс!Торг в розумних межах також обговорюється.Фото ні,огляд зі згодою двух сторін!

власник
Продаю Дім  Район Лікарня обмін Квартира в Центрі
olx.ua

Продається дом в Новой Одесі з усіма зручностями Недалеко від центру міста,поруч лікарня, магазин, аптека та інше. Опалення газовий котел, пральна машинка, холодильник болер, каналізація, просторий двір, є гараж на дві машини,подвал , літній душ, туалет, город, молодий сад, Будинок продається з меблями .

власник
Продам будинок в новой Одесі
olx.ua

Продам 5/6 будинку в центрі Нової Одеси, вул. Пушкіна 59 Готові розглянути виплату частинами. Реальному покупцю - торг. Загальна площа 67,8 м.кв. Площа ділянки 9,28 сот Є всі комунікації: газ, світло, вода - басина + мотор з подачею в будинок. Опалення в будинку: газовий котел та пічне опалення. Асфальтована вулиця. Центр - 650 м, Всі питання по тел

власник
Продам 5/6 будинку, розглянем на виплату. Центр, вул. Пушкіна 59
olx.ua

затишний будиночок з газовим та пічним опаленням, що вимагає косметичний ремонт, невеликий гараж з підвалом, є літня кухня, сараї і город, зручності у дворі

власник
Затишний будинок, Нова Одеса
olx.ua

Продам будинок в чудовому районі Нової Одеси - Кашперівка(30км від м.Миколаєва), поруч є школа, магазини, дит садок, зупинки громадського транспорту,від нова пошта, укр пошта, супермаркет, будівельні магазини. Поруч є річка та ліс для відпочинку. В будинку підключено світло, газ, вода є басина біля будинку. Є літня кухня, підвал, хоз приміщення, та ділянка землі під господарство. Дім потребує косметичного ремонту всередині. Ціна 11900$ + торг.

Будинок в Новій Одесі
olx.ua

Продаю житловий будинок. м. Нова Одеса, вул. Спаська (Чапаєва), поряд Новоодеська ЗОШ # 1, магазини , гарна транспортна розвʼязка. В будинку є 3 кімнати, кухня, ванна, частково меблі. На території двору є басина, гараж з оглядовою ямою, підвал, підсобне приміщення, туалет, літній душ. Комунікації : світло, газ, вода. М.т 09******97, 06******57

власник
Продаю будинок м. Нова Одеса
olx.ua

Продам дом в Новой Одессе по улице Центральной,район "Пересэлян“, Жилая 50,5м, 5 комнат, все удобства, мебель.Во дворе летняя кухня 40,7 м2,гараж,хозяйственная постройка 69м2, беседка 19 м2,бассейн, земля приватизирована.ТОРГ

Продам дом в Новой Одессе
olx.ua

Продаю дом со всеми удобствами в Новой Одессе (Касперовка) в 200 м от леса и реки. Улица Лесная. Есть гараж, колодец, огород, сараи. Окна и двери металлопласт.

власник
Продаю дом в Новой Одессе
olx.ua

Продається жилкоп в м. Нова Одеса (в районі 1 школи). Площа 30 кв.м. Є світло, газ, басина, літня кухня. Туалет на подвірї. Вікна та двері металопластикові. Двір на 3-х господарів. Можливий ТОРГ. 0_93_72_60_885

власник
Продаю будинок (Жилкоп)
olx.ua

Продается дом в Новой Одессе район остановки Больница . Большой участок 16 сот приватизированной земли . Все хозяйственные постройки нового строения ( для введения большого хозяйства ),вода своя колодец .Во дворе фундамент под большой гараж .Хороший сад с деревьями и кустарниками (большая плантация малины) В доме все удобства , просторная кухня и три комнаты . Состояние жилое ,можно рассмотреть покупку с мебелью . Рядом остановка транспорта , промышленный магазин . Приглашаю на просмотр Звоните !

Продаю дом в Новой Одессе и1
olx.ua

Будинок знаходиться біля лісу , поряд також річка , розміщення просто супер ! Є всі умови для проживання , велика територія , будинок вмістить велико родину і навіть не одну) Тиша , повітря , затишок все що потрібно для щасливого проживання в будинку По всім питанням з радістю відповім за номером ( 06******95)

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаєтья будинок по вул.Спаська ( недалеко від центру) затишне місце. В будинку є кондиціонер, ванна, дві спальні, дві кухні, коридор, зала та тераса. Стелі рівні але не високі. Теплий пол.

власник
Продається будинок в центрі міста. Ціна договірна.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на другому поверсі двоповерхового цегляного будинку, квартира не кутова. В квартирі все так як на фото, продається з меблями та побутовими приладами. Газ, світло, вода міська (два рази на тиждень) на вулиці є спільна басина, знаходиться по вулиці Центральна біля готелю Круіз поряд зупинка міського транспорту та магазини. Двір затишний тихий, сусіди привітні. З документами порядок боргів немає. Вся інформація по телефону.

власник
Продаю однокімнатну квартиру
olx.ua

Продаю будинок в м. Нова Одеса, вулиця Ювілейна. Є газове та пічне опалення, свердловина, гараж для автомобіля, підвал, господарські будови. Територія городу 10 соток. Поряд є магазин, маршрутна зупинка громадського транспорту. Недалеко знаходиться дитячий садок, школа, ліс, річка. По всім питанням можете телефонувати або писати в будь-який який вільний Вам час. Тетяна +38 09********28 Торг присутній!

власник
Продається будинок/м.Нова Одеса
olx.ua

Дім зі всіма зручностями,4 кімнати,два гаражі. Один великий зі оглядовою ямою,сад, та ін. Питання за номером 09*********49

власник
Продам 2-х поверховий будинок
olx.ua

Продам двоповерховий будинок у Новій Одесі Близько школа, дитячий садок, спортивна школа , магазини, парк, асфальтована дорога Будинок загальною площею 125 кв м , кухня - 20.2 кв м , три спальні по 18,5, 14,9 та 20.2 кв м Дом повністю обладнаний для комфортного життя. Індивідуальне опалення , кондиціонери, теплі поли, свердловина , капітальний ремонт Двір під плиткою , гараж , баня, сад, підсобні приміщення

власник
Будинок, Нова Одеса , 125 кв м
olx.ua

Будинок з діючим магазином, знаходиться в центрі міста, поруч школа, дитсадок, автостанція, супермаркет АТБ, аптеки, центральний ринок. Будинок новий, стан відмінний, всі зручності. Комунікації: електрика, скважина, газ. Дуже теплий. Ділянка приватизована, оформлений кадастровий номер. Металопластикові вікна, двері. Також є госп будівлі, підвал, склад 200 м2, навіс для грузової машини з окремим заїздом. Телефонуйте!

власник
Продаж двоповерхового будинку та магазину в центрі м. Нова Одеса
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів