Продается будинок в с.Медвин Богуславського району. Площа будинку 60м.кв. Віранда, вітальня, котельня з 2 котлами газовий та твердопаливний. 3 кімнати та кухня з піччю. У дворі великий металевий гараж, сарай, літня кухня, повітка, курник,погриб, яма для овочей та фруктів,велика залізна цистерна. За будинком великий плодовитий садок та великий доглянутий город 25 соток. Розвинута інфраструктура, є магазини, бари, лікарня, аптека. Біля села великий ліс. В селі багато водоймів. За більш детальною інформацією пишіть або телефонуйте.

власник
Продам будинок с.Медвин
olx.ua

Продам будинок на 2 входи с. Медвин Загальна площа 112 кв.м, 3 спальні + вітальня, кухня, без зручностей, вода заведена в будинок, залишаються меблі Ділянка 50 соток, газ, криниця 13 500 у.о.

Продам  будинок село Медвин
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги приватний будинок в селі Ме́двин, Білоцерківського району Київської області. У будинку є піч, лежанка, груба, спальня, зала, прихожа, кухня, комора та велика віранда. Біля будинку є сарай, гараж, криниця та земельна ділянка. Більше інформації по телефону. Реальному покупцю можливий торг.

власник
Будинок в селі Медвин
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок цегляний,має проведений газ .Є котел з альтернативним варіантом опалення будинку.Також є батареї,піч і лежанка і газова плита.

власник
Будинок в селі Медвин,Білоцерківського району,Київської області.
olx.ua

Від власниці! Продам будинок в с.Медвин Білоцерківського району на Київщині! Мати будинок за містом - це суцільні переваги особливо в селі що часто висвітлюється по телебаченню в рамказ програми -перлини України. В Медвині не лише духозахоплюючі пейзажі а й відома своєю цілющою силию гора Тотоха, що приваблює щосезонно безліч відпочиваючих.От уявіть, Ви живете під ліском, поруч каскад озер, в яких завжди можна порибалити -джерело чистої питної води з вашої власної криниці . Будинок під стать місцевості, добротний і доглянутий .Влітку все втопає в квітах, сенсорна локація -ваші сусіди досить далеко але є тобто ніхто не заважає, нікого не чутно. Ніякого шуму але трелі соловїв і хори кумкання від колишньої історичної річки Хороброї. Площа будинку 82 квадратних метрів на 0.5 га землі -там обшир, сад, земельна ділянка, вольєри.В самому будинку 5 великих кімнат -з меблями але є також перспектива розбудови і перетворення горища на додатковий поверх. Пластикові вікна, 2 входи, 2 броне дверей. Можна не боятися холодної зими - будинок газифікований і також є дровне опалення. На ділянці Є скважина 30 м, септик , електрика, 3 фази; гараж, газифікована літня кухня і сараі, 2 погріби. Є місце для встановлення генератора. Тому блекаути теж не страшні. До Києва можна доїхати легко - траса біля села а з центру прямують автобуси. Від центру 10 хв ходу -там магазини, кафе, аптека,пошта, ЦНАП, будинок культури, суботній ринок, дитячі майданчики Середня Школа за 5 хв ходу ; є садок, підприємства, робочі місця. Будинок 35тис доларів і оформлення продажу.Вся документація готова Вайбер 004407426325773

власник
Продаж будинок дача дом житло  з умовами на  0.5 га землі в  Медвині
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою, що знаходиться в с.Медвин Білоцерківського району Київської області, площею 61,6кв.м. Ділянка 46соток. Будинок обкладений цеглою, має 2 кімнати, кухня, коридор, кладова(можна перебудувати на санвузол) та веранда. Світло, пічне опалення (груба на дві кімнати, піч, лежанка, плита). У дворі криниця (потрібно почистити), гараж, туалет, погріб, цегляний сарай на три окремі входи, курник. Доглянутий фруктовий сад та город. До центру 15хв пішки асфальтованою дорогою. Недалеко ставок для риболовлі. В селі розвинена інфраструктура - школа, садок, лікарня, аптека, відділення "Нової пошти", ЦНАП, магазини, базар, кафе, банкомати, будинок культури. Їздять автобуси до Києва, Богуслава. За більш детальною інформацією звоніть по тел. 09******78

власник
одноповерховий будинок в селі
olx.ua

Продається недорого будинок в селі Медвин Білоцерківський район Київська область. В будинку проведено газ,світло.Вода в криниці.Є піч,лежанка,груба.В дворі є добудови- повістка, погріб.Гарний сад з плодовими деревами,город.Не приватизовано.

власник
Продам будинок в селі Медвин Білоцерківський район Київська область
olx.ua

Продам житловий будинок в с.Медвин, Білоцерківського району, Київської області. Загальна площа 69,6 м.кв., 3 кімнати, кухня, комора і простора веранда. Будинок доглянутий. Газ заведений в будинок і літню кухню, вода заведена в будинок, душ. Газове/пічне опалення. Будинок продається з необхідними меблями. У дворі повітка, погріб, 2 гаража., колодязь з водою. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном

власник
Продам житловий будинок
olx.ua