Продается современный трехуровневый дом с дизайнерским ремонтом площадью 385 кв.м. Расположен в с. Любимовка в 10 км. от КП. Дом полностью укомплектован дорогой мебелью и бытовой техникой. На первом этаже расположена просторная гостиная-столовая с выходом на террасу, кухня, санузел. На втором этаже две зоны. В хозяйской зоне спальня с выходом на террасный балкон, детская комната, кабинет и ванная комната с джакузи. В гостевой зоне расположены две спальни и санузел с душем. В подвале находится зона отдыха с барная стойка, спортзал, сауна, сенник с купелью, санузел, душевая, холодная комната, котельная, прачечная. Также в доме гараж на две машины с входом в дом. На придомовой территории в 15 соток находится бассейн с подогревом, беседка, зона барбекю, детская игровая зона, вольер для собак, сад, клумбы, газон, хвойные и вечнозеленые насаждения. Присутствуют все коммуникации: газ, вода-скважина, канализация-септик, электрика. Дом находится под охраной (сигнализация и видеонаблюдение). Не далеко от дома находятся рыбные озера и грибные леса.

молодежная
rieltor.ua

Підходить під програму за втрачене житло-сертифікат! -Адреса: Київська обл, Києво-Святошинський р-н, Любимівка -Приватний будинок 112 м2 + тераса. -Ділянка 5 соток. -Від Києва 12 км -На даху є майданчик для тусовок з окремим виходом, 100 метрів з видом на ліс. Будинок введений в експлуатацію. Економічне електроопалення. -У будинку є: 3 спальні, вітальня-кухня, санвузол, гардероб (бойлерна) -Конструкція дозволяє будь-якої миті добудувати 2 поверх з мінімальними фінансовими вкладеннями. -Також можемо побудувати такий або подібний будинок 95м² на Вашій або на нашій ділянці, термін будівництва 3 місяці, буде побудований будинок, з фасадом, зовнішнім утепленням, з комунікаціями, світло, вода, септик, свердловина, вікна, двері, паркан, ворота, монолітний плоский дах, вартість будинку складатиме 50000$.

Продається будинок 112 м2  Від Києва 12 км + тераса (сертифікат)
olx.ua

Продаємо свій цегляний 2-поверховий цегляний дім у с.Любимівка. Зданий у 2011 році. 152 м2 основний дім+ 80 м2 гараж та гостьовий будинок з всіма комунікаціями, кухнею і спальнею. Готовий до проживання зі всіма зручностями. 1 поверх: кухня, вітальня, с/вузел, котельна. 2 поверх: 3 спальні, с/вузел. Земельна ділянка 15 соток. На території гостьовий будинок та гараж. Доглянута зелена територія та сад з городом. Всі комунікації підключені та працюють. Газ, скважина, колодязь, опалення газове, каналізація - септік з переливом. До метро Житомирська 22 км по гарній Житомирській трасі без перешкод на пробок. По запиту більше фото та відео.

власник
Любимовка, продажа от хозяина, чудесный дом 152 кв.м. 15 соток
olx.ua