Продам 2-х кім квартиру в с.Липники, Коростенського району. Квартира розташована на 1-му поверсі 4-х поверхівки (1975 р. побудови). Загальна площа 51.5 м.кв. Кімнати окремі, санвузол роздільний, простора кухня та великий засклений балкон. Квартира в жилому стані. Опалення автономне (газ.котел). На все встановлено лічильники. Також, є 2 підвальних приміщення, невеликий гараж. Поряд знаходиться дитячий садочок, стадіон, спиртзавод. Ціна 11300 дол США, реальному покупцю торг!!!! Як варіант, дана квартира цікава під бізнес.

Липники, 1
rieltor.ua

Для життя, відпочинку і бізнесу в живописному місці садиба-ферма. Оранжереї площею 500 кв.м., площа земельної ділянки 1 Га, є газ, вода(артезіанська скважина та криниця), телефон. Є сауна, ванна та два санвузла. Вид на мальовничу водойму, риболовля, полювання на перелітну птицю. Можливий обмін на житло в Житомирі.

власник
Продам садибу з оранжереями
olx.ua

Продам 2 будинкі с. Липники, Лугинський р-н Житомирська обл. або обміняю на квартиру у Києві з доплатою Будинок -60.5 м2 -2 кімнати, кухня, передпокій, комора, веранда-7.2 м2, в будинку є меблі, газова плита, піч, вода +2-x поверховий цегляний будинок, лазня з пічкою, з теплим туалетом, кімнатою відпочинку, на другому поверсі спальня. окремо туалет на вулиці На території ділянки- Літня кухня, гараж, господарський будинок (сарай). фруктовий сад газ, вода, колодязь Земельна ділянка 25+6 соток Асфальтована дорога Поруч магазин і річка

власник
Продам будинок  с. Липники Житомирьска обл
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двокімнатна квартира в центрі смт Лугини. Також приватизована земельна ділянка 0,16 га. Поруч знаходиться школа, магазин, банкомат та відділення нової пошти. 2-й поверх/16-ти квартирного будинку. Загальна площа 50,8 кВ.м Квартира внутрішня, гаряча вода, газовий котел, на все встановлені лічильники. В квартирі жилий стан, вікна металопластикові,залишаються меблі та техніка, встановлені хороші вхідні двері. Ціна 20 000$

власник
Продається 2-х кімнатна квартира в смт Лугинах
olx.ua

Продам хату в селі Бовсуни, Лугинського району. Стан - не потребує вкладень, завжди підтримувалась чистота та порядок. Красились поли і зовні хата всього 2 роки тому. Є 2 кімнати, веранда, сіни, кімнатка для картоплі/інструменту та кімнатка під кладовку. В хаті є груба та окремо велика піч. Газ підведений до сусіднього будинка, при бажанні можна і собі підключити. Всього 3 км від районного центру. Рік тому зроблена нова асфальтна дорога, відмінний під"їзд до самого будинку. В село проведений новий кабель на швидкісний інтернет. Біля дому біля 30 соток гарно родючої землі. Велике подвір"я, сад, город. Є хлівчик для дров, великий хлів (ток, 2 відділи для худоби, і невелика прибудова). Проведено світло, новий лічильник. Вкінці території є канал та водокачка. В селі є школа, різного роду магазини та кафе для ювілеїв і т.д. Недалеко ліса, ростуть білі гриби та чорніка. Відстань до районного центру 3 км - є всі необхідні інстанції (банки, поліклініка, лікарня, декілька базарів, безлія різних магазинів, 2 школи, дит.сядок, податкова і т.д.). Будуть питання набирайте 09******04.

власник
Хата_3км від райцентра_нова дорога_село Бовсуни_30 соток родючої землі
olx.ua

Продам будинок в селі Бовсуни. Будинок в процесі ремонту, в кімнатах зроблені стіни і стелі. Є нові пластикові вікна в трьох кімнатах, також є нові двері в двух кімнатах. Зроблена нова проводка. Також є нова груба для опалення будинку. Біля будинку є: літня кухня, прибудова до літньої кухні, гараж в гарному стані, є погріб в чудовому стані, нова велика дровотня , хліви для введення господарства, є невеликий садок з деревцями, великий город.

власник
Продам будинок в селі Бовсуни
olx.ua

Дом в хорошем тихом месте: с. Калиновка Лугинский р-н Житомирская обл. Площадь светлого и угоженного участка 30 соток .В доме 2 спальни, кухня, прихожая, отопление печное. На территории сарай, летняя кухня и колодец с вкусной и чистой водой. Участок расположен на центральной улице с выгодной локацией. Недалеко река. Просмотры по договорённости. Есть дрова

власник
Дом - хата в селе с 30 сотками земли.
olx.ua

Продається приватний будинок, присадибна ділянка 5 соток, гараж, літня кухня, колодязь.

власник
Будинок приватний
olx.ua

Продам будинок ближній пригород с.ІванівкаЖитомирський(незавершене будівництво)без внутрішніх робіт. 67кв.м дві кімнати по 13 кв.м сан вузол 4 кв.м та кухня столова 36 кв.м. Будинок розрахований на зем.ділянці 5 сот., в центрі . Підключено 380 V 6 кв.,заведено каналізацію.

будинок ( незавершене будівництво) с Іванівка
olx.ua

Продам частину будинку с.Іванівка. Загальна площа 30кв.м. Кімната 17.5,кухня5.7 комора 3.3 та коридор 3.5. Опалення газовий конвектори + грубка. 5 сот приватизованої землі. Господарча будівля.

Продам  частину будинку с.Іванівка
olx.ua

Продається будинок в селі Лугини, Житомир.обл.,загальна площа 73,3 кв.м,житлова 32,5,земельна ділянка 0,13 гектарів,отоплення індивідуальне газове та можна топити дровами,присутнє водопостачання,за всіма деталями звертатись в приватні повідомлення

власник
Продається будинок в Лугинах/дом/село/продажа/
olx.ua

Продається будинок 2-кімнатний в Лугинах чудовий варіант для дачі. Розташований одразу біля річки та лісу. Є земля під город, колодязь та погреб . Територія землі досить велика. За всіма питаннями телефонувати +38********24 - Оксана РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЕВІ ТОРГ !!!

власник
Продається будинок в Лугинах
olx.ua

Продається будинок! з господарськими будівлями.Житомирська область,Коростенський район,село Бовсуни.Будинок збудований із блоків кострици,теплий,має 3 кімнати,велика кухня-прихожа,віранда кімната для зберігання речей.У домі є пічь,груба під дрова і груба із підведеним газом.Вікна пластикові.Велика будівля із блоків ,розташована на великому подвірї,підійде для ведення господарства! У подвірї є колодязь,великий погріб (6 /5)м,окремо від дому.Землі біля дому 25 сот.є садок із смачними грушами ,сливами,4 сорти винограду,солодкими горіхами.Дім розташований в тихому місці,недалеко ліс річка.Дім чекає на свого господаря! Питання за 09************92 Людмила або. 09************15

власник
Продам будинок Бовсуни
olx.ua

Продам будинок 101м2 в Іванівці . Гарне місце біля лісу. 1й поверх: простора кухня-студія,коридор, санвузол,спальня. 2й (мансарда) 2 кімнати,не дороблений. Опалення твердопаливний котел+електро. Вода -колодязь.

Продам будинок біля лісу Іванівка
olx.ua

Продам частину будинку Іванівка. Загальна площа 30м2.Кімната 17.5м2, кухня 5.7м2,комора 3.3,коридор 3.5м2. Опалення газові конвектори та грубка. 5 сотих приватизованої землі. Відстань від міста Житомир 5км., гарний варіант під дачу.

Продам частину будинку Іванівка
olx.ua

Продам дом в Ивановке.Центр,рядом остановка маршрутки,магазины,школа.До города 7 минут. 87/53/11.,МПО ,три раздельные комнаты,кухня,ванная. Вода и газ в доме, печка,колодец. Есть летняя кухня,сарай.8 соток земли. 36500$ Предложение от риелтора.

Продам дом в Ивановке
olx.ua

Продам будинок у мальовничому місці біля лісу на березі річки у с.м.т. Лугини Коростенський р-н (Лугинський р-н.), Житомирська обл. (180 км. від Києва). Будинок збудований з цегли, площа 100 кв. м. На ділянці є літня кухня, сарай, гараж використовується як дровотня. Ділянка розташована на 11 сотках, а також поряд є город 15 соток. У будинку проведена холодна та гаряча вода. Є туалет і ванна (тепла підлога) з вибором нагріву води (електробойлер або газ котел в одній магістралі перемикаються краном). У будинку проведено опалення: газовий та твердопаливний котел в єдиній магістралі опалення будинку, а також залишено пічне опалення. У дворі криниця з гарним водоносним джерелом. З комунікацій: каналізація (септик), телефон, інтернет (швидкісний, Wi-Fi Роутер) та супутникове ТБ. Все обладнання для опалення та водопостачання(Європа). По сьогоднішній день у будинку мешкаємо.

власник
Продам будинок у мальовничому місці біля лісу на березі річки
olx.ua

Продається будинок з господарськими будівлями в Житомирській області, Коростенський район , с. Бувсуни , вул. Центральна . Площа 59,7 м2 У хаті 3 кімнати та кухня ,також є груба , коридор , кладова, веранда , пластикові вікна. Будинок газофікований, вікна замінені. Подвір‘я просторне забор нещодавно зроблений , є садок біля хати, колодязь, погреб , гараж, також є будівля з блоків підійде для ведення господарства Город 25 соток Поряд є школа та магазини Відстань до Лугин 5 км

власник
Будинок, коростеньський район
olx.ua

Будинок, с Іванівка вул шевченка 140 кв м 17,5 сот землі, скважина 65 м, вигрібна яма, опалення тепловий насос, криниця газ, асфальтована вулиця гараж, гарне місце, 82000уе.

Продаж будинку, с Іванівка 140 кв м 17,5 сот землі
olx.ua

Будинок у с. Радогоща Біля будиноку є колодязь, сарай, ділянка землі, плодові дерева. В будинку з комунікацій лише світло. З будь-яких запитань звертатися по телефону.

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Продається деревяний будинок в с. Діброва,Коростенського р-н. Площа 60 м. кв. Опалення груба та піч (газу в селі немає). Центральне водопостачання.На подвірї знаходяться літня кухня,літній душ,гараж,сарай,криниця,альтанка.Будинок доглянутий, готовий до проживання.Земельна ділянка не приватизована.Через село їздять маршрутки Київ - Овруч.Детальніше за тел. 09******05 Галина.

власник
Деревяний будинок
olx.ua

Продам будинок в с.Липники,Лугинський р-н,Житомирська обл. Будинок знаходиться на території загальною площею 25 соток. В будинку є електроенергія,можливість отоплення як газом,так і дровами. Двір асфальтований. Біля будинку є криниця, сарай, погріб. Також на території участка є сад, квітник, город. Від будинку до лісу 500 м, до ставка - близько 2 км. Відстань до районного цетру 12 км., дорога асфальтована. Документи, приватизація - все в повному порядку. Можливий торг! Звертатись за тел. 09*********-3 Лєна

власник
Продам будинок з ділянкою
olx.ua

Продається будинок недобудова, без внутрішніх робіт, мпо, пічне отоплення, бойлер, насосна станція, два поверхи, в дворі колодязь. Гараж з сараєм. 15 сот приватизованої землі, огорожена ділянка, не над дорогою. Торг

Продається недобудова в с. Іванівка
olx.ua

Продам будинок в селі із земельною ділянкою 40 сот. є електрика колодязь, до 50 метрів річка жерев. Рядом школа, магазини, зупинка транспорту ( Можливо обмін) Без документів бо колись їх ніхто не робив

власник
Продам будинок/дачу
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів