Продам дім в Лосинівці Чернігівська обл Ніжинського району Відстань до м Ніжина - 20 км Отоплення - пічне, мебель відсутня Дім ( 3 кімнати, кухня, кладовка , коридор, веранда) + сарай + туалет + погреб + колодязь. + фруктові дерева + великий двір + город.

власник
Дом в 20 км від Ніжина
olx.ua

Продається будинок в селищі Лосинівка, Ніжинський район, Чернігівська область! В будинку є 3 кімнати,коридор і міні кухня! На подвірї: літня кухня,сарай,2 погреби,колодязь і туалет, великий просторий двір! До будинку і до літньої кухні проведено газопостачання і водопостачання! Всі додаткові питання за номером телефону 09******84 Валерій.

власник
Продається будинок в селищі Лосинівка
olx.ua

Продам житловий будинок - 4 кімнати, теплий коридор, ванна кімната, кухня. Автономне газове опалення, централізоване водопостачання. Є дві груби, піч. Ніжинський район Чернігівська область. +38********30

власник
ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК у Ніжинському районі Чернігівської області
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається деревяний, обкладений білою цеглою будинок 72 м.кв. по вул. 1-го Травня. 4 світлі кімнати, кухня, ванна, коридор. Є газовий котел і піч з грубкою. На подвірї побудоване господарське приміщення яке включає в себе: гараж, літню кухню, два сараї, дуже велике горище. Також біля будинку побудований погріб. Просторий широкий двір, 56 соток городу. За будинком посаджений молодий сад - орієнтовно 7 соток. Інформація для людей, які незнайомі з селищем: - населення Лосинівки налічує 3600 чол. - є лікарня, школа, дитячий садок, пожежна, молокозавод, хлібозавод, аптека, Нова пошта, Укрпошта, будівельні, продуктові магазини, кафе... - автобуси їздять до м. Києва, м. Ніжина (районний центр) Все приватизоване. Всі документи готові до продажу будинку. Торг можливий після перегляду. 09*********05 Світлана При натисканні кнопки: "Подзвонити/SMS" відкриється номер телефону Світлани.

власник
Будинок в селищі Лосинівка
olx.ua

Дуже тихе та спокійне місце. Поряд безліч магазинів, 3- аптеки включаючи ветеринарну. Дит садок- 200 метрів. Поряд також господарські та меблеві магазини(300м.)В районі 500 м. будується новісінький супермаркет. Ну просто все для Вашої зручності.Навіть пекарня поряд-200 м.В районі 300 м є СТО та ресторан.

власник
1 кімнатна затишна квартира
olx.ua

Продається приватний цегляний будинок площею 70 кв.метрів у жилому стані з меблями. Будинок знаходиться у селищі Лосинівка, Ніжинського району, Чернігівської області. У будинку дві великі кімнати, в одній із яких функціонуюча піч, два коридори, кухня та кладова кімната. На подвір’ї знаходиться літня кухня (дві кімнати з грубою та газовою плитою), сарай, колодязь, два погреба, родючий плодовий сад. Будинок від дороги обгороджений забором із профнастилу із двома воротами для зручності заїзду на територію. Земельна присадибна ділянка становить 70 соток. В селі є вся інфраструктура: магазини, аптеки, школа, дитячий садок, лікарня, церква, Новапошта та Укрпошта, банкомат. Чудове транспортне сполучення, автобуси та маршрутки. Відстань до районного центру м.Ніжин 20 км. До Києва 120 км. Все приватизоване. Документи готові для продажу. З додаткових питань можна звертатися по телефону +38********40 – Віталій.

власник
Продаж житлового будинку у Лосинівці Чернігівської області
olx.ua

Продається будинок 53 м2, в с.Лосинівка, Ніжинського р-н., Чернігівської обл. В будинок та літню кухню підведено газопостачання. Опалення газовий конвектор, електроконвектор, а також пічне опалення. В будинку 3 кімнати коридор та підсобне приміщення з газовою плитою. Земельна присадибна ділянка 43 сотки. На подвір’ї: літня кухня, сарай, туалет, два погреба, колодязь, просторий двір, родючий фруктовий сад+город. Вулиця асфальтована, хороші сусіди, протянутий Інтернет. В селі є вся інфраструктура - магазини, аптеки, школа, дитячий садок, кавярні, столова, лікарня, церква, пошта, банкомат. Транспортне сполучення, автобуси, маршрутки, відстань до Ніжина 20 км. До Києва 125 км. Будинок продається з меблями, ліжками, домашнім інвентарем, для постійного проживання. Документи готові для продажу. Всі додаткові питання можна уточнити по телефону +38(06*********80

власник
Продається будинок 53 м2, в с.Лосинівка, Чернігівської обл.
olx.ua