Продається затишний 2-поверховий будинок в с. Липини за адресою вул. Лесі Українки Продаж будинку з 5-ма кімнатами (площею 283,6 м2) в затишному районі Липин, на вулиці Лесі Українки (з можливістю прописки/реєстрації) Загальні характеристики: - Продуктові магазини, автобусна зупинка, школа. - Асфальтований підїзд. - Стіни будинку з цегли, покрівля з метало черепиці. - Фундамент - бутобетонний, перекриття - залізобетонна плита. - Система електропостачання на 3 фази з двотарифним лічильником (день/ніч) з автоматичною передачею показників, мідна спаяна проводка. - Двухконтурний котел, присутній вивід на електрокотел. - Проведена система сигналізації. - Залишається значна частина меблів. - Інтернет (оптичний кабель), супутникове телебачення. - Ділянка має правильну прямокутну форму (19 соток). - Сусіди вже забудовані. - Документи на будинок та ділянку. - Свердловина. - Прибудований гараж. - Глибокий погріб - укриття (13 м2) - Огорожа виконана з цементних блоків на бетонному цоколі. - Фруктовий сад. Красивий будинок, розташований у вже забудованому житловому районі допоможе відчути затишок та комфорт сучасного життя. Зручне розташування поруч із продуктовими магазинами, автобусною зупинкою та школою робить його ідеальним вибором для великої сімї. У цьому будинку вас чекає простір і зручність: 5 кімнат, серед яких 3 просторі спальні, затишний кабінет з величезною бібліотекою та шикарна вітальня з каміном. Велика та світла кухня стане серцем вашого будинку, де ви зможете готувати разом з родиною та ділитися смачними обідами. Цей будинок - ваша мрія, яка стане реальністю. Код будинку - #7298167 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Лесі Українки
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові! Будинок зданий. Під є іпотеку підходить

Європейська, 11
rieltor.ua

Комфорт і затишок в ЖКЮпітер!!! Ця чудова квартира чекає Вас!!! Улюблений забудовник мешканців нашого міста подбав про Ваш комфорт! Дворівнева квартира має безліч переваг: - спокій і затишок.Житловий комплекс має свою охорону і відеоспостереження; - дитячий та спортивний майданчик; - власне паркомісце; - окреме підвальне приміщення. Вигоди квартири: - індивідуальне опалення; - тепла підлога в санвузлі і кухні; - нижній рівень-кухня,вітальня,санвузол; - верхній рівень- 3 спальні,санвузол,можливість спланування гардеробної кімнати.

Миру, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу просторий таунхаус у с. Липини з дороговартісним ремонтом, меблями та побутовою технікою, де все продумано до дрібниць. Будинок має два поверхи з комфортним плануванням, площею - 202 кв. м • Житлова - 42,4 кв. м • Тераса - 80 кв. м • Гараж - 17 кв. м та додатково мансардний поверх. На першому поверсі: простора кухня - вітальня з виходом на задній двір; коридор з вмонтованою шафою-купе; санвузол з душовою кабіною та привезеною на замовлення італійською сантехнікою. Кухня укомплектована всією необхідною технікою. На другий поверх ведуть сходи з виготовленими на замовлення дизайнерськими перилами, де розташована господарська спальня з просторою гардеробною, кабінет з балконом, дитяча кімната, санвузол з ванною та коридор з виходом на терасу . На терасі для гарного сімейного відпочинку є зона барбекю з виведеним водопостачанням та водовідведенням, збудована під індивідуальне замовлення піч, робоча зона під казан, коптильня гарячого копчення, мангал, є конструкція під гойдалку та багато вільного простору для втілення ваших ідей! Гараж з автоматичною системою відкривання воріт, є розетка для зарядки електроавтомобіля. Приємний бонус- погріб 17 кв. м з розведеною вентиляцією. Технічні характеристики: - В будинку встановлена система «розумний дім» Vailant. - Конденсаційний газовий котел Vailant на 24 кВт. Тепла підлога розведена повністю на першому поверсі і в санвузлі другого, радіатори з терморегуляторами на другому поверсі. - Водонагрів – бойлер Protherm непрямого нагріву на 160 літрів - Комунікації: газ; електрика 7 кВт 380 Вт, є власний електрогенератор; водопостачання - окрема свердловина з загальною системою очистки, а також додаткова очистка питної води Ekosoft; каналізація септик. Встановлено кондиціонер, розведена вентиляція по всьому будинку. Функціонує система охорони. Закрита доглянута прибудинкова територія з автоматичними в’їзними воротами, двір вимощений бруківкою, по периметру насаджені туї та розведене декоративне освітлення, облаштований дитячий майданчик.

можливий продаж по єОселя
Наливайка вул., 7
rieltor.ua

☘☘☘Простора квартира з ремонтом у цегляном будинку! Продамо видову чотирикімнатну квартиру з ремонтом у селі Липини вул. Центральна 10 (поруч школа, садочки). -Квартира розташована в трьохповерховому цегляному будинку. -Загальна площа – 120 кв.м.. Продумане цікаве планування: зонована кухня(28,2 кв.м.) з просторою вітальнею, коридор з вбудованою шафою (15 кв.м.), чотири просторі кімнати (15,4 кв.м., 20 кв.м., 30 кв.м., 16 кв.м), гардероб (7,5 кв.м.), роздільний санвузол (3,6 кв.м) - Квартира обладнана системою автономного опалення (функціонує двоконтурний газовий котел “Vaillant”), з усіма необхідними типами лічильників (газ, світло, вода). -Зроблений ремонт з якісних матеріалів в цілях власного проживання. -Вмонтована кухня ”Borgio”. - Розведена тепла підлога в санвузлах, коридорі та кухні-студії. Замінена вся електрика та сантехніка. -Квартира продається майже з усіма наявними меблями та технікою. -Також наявний камін на дровах для тихих сімейних вечорів. -Спокійна локація, з хорошою логістикою доїзду і близькістю до міської інфраструктури. В пішій доступності — школа, садочки ,мінімаркети, ЦНАП, відпочинкові заклади, зупинка транспорту. Все ще вагаєтесь? Дарма! Комфортна квартира чекає на Вас!!! Продаж квартири – без комісії для покупця! Телефонуйте – домовимось про огляд.

центральна, 10
rieltor.ua

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 67 м2 з балконом та сигналізацією у цегляному будинку в р-ні Липини за вул. Олеся Гончара. Код квартири - #15294329 • 8 поверх з 9 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • сигналізація; • жилий стан; • балкон. У квартирі: • кухня; • двоспальне ліжко; • диван; • шафа; • телевізор; • кондиціонер; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира укомплектована кліматичним обладнанням, побутовою технікою, зручними ліжком, диваном та має все необхідне для комфортного тривалого проживання. Санвузол сумісний з ванною кімнатою обладнаний, ванною, біде та якісною сантехнікою. Окремі мебльовані кімнати мають міжкімнатні двері (спальня, вітальня з виходом на балкон). Кухня площею 10 м2 має шафи для посуду, холодильник, плиту, духовку, витяжну вентиляцію та зручну обідню зону. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Олеся Гончара, 3
rieltor.ua

Здам квартиру на довготривалий термін Власник 05******30 з 01.08.24

власник
Здам квартиру
olx.ua

Здається в оренду розкішна квартира з дизайнерським ремонтом з ПЕРШИМ ЗАСЕЛЕННЯМ. ЖК Волошковий дім с. Липини, вул. Марії Заньковецької, 3. Площа квартири 64кв.м. Розташована на 7 поверсі. Наявне власне паркомісце. По плануванню: передпокій, кухня, простора вітальня, спальня з лоджією, вбиральня. У квартирі є вся необхідна побутова техніка, зроблений дизайнерський ремонт, продумане зручне планування, житловий комплекс закритого типу з красиво зробленою територією - тут передбачено все для комфортного проживання. +38************ 6 Ілона

Розкішна 2кімн. Квартира Оренда ЖК Волошковий дім
olx.ua

Здам в оренду 2 кімнатну квартиру ЖК Style UP📍 Перше поселення, автономне опалення, тепла підлога, дизайнерський ремонт, є власне паркомісце✅ На території комплексу діє цілодобова охорона та відеоспостереження, вїзд - через пропускний пункт, консьєрж-сервіс та домофони. У внутрішньому дворі виконані пішохідні алеї, спортивні та дитячі майданчики, місця відпочинку з альтанками та впорядкованими газонами. 0991279902📞

Миру, 7
rieltor.ua

Здам в довгострокову оренду квартиру з власним паркомісцем та підвальним боксом у новому ЖК "Style UP" . ЖК "Style UP" фактично знаходиться на вул.Рівненська (навпроти підприємства "Модерн Експо") .Юридична адреса: с.Липини , вул.Миру ,7 . Поряд із ЖК знаходяться : магазин "АТБ" , АЗК "ОККО" , ресторан , зупинка для громадського транспорту , підприємство "Модерн Експо" . В квартирі зроблений ремонт , облаштовано повністю дорогими меблями та побутовою технікою. Ремонт зроблений перший раз після будівництва будинка . 3 поверх . Власне паркомісце. Власний підвальний бокс. Дорогий ремонт. Кондиціонер . Тепла підлога. Великий дитячий майданчик та зона для заняття спортом. Житловий комплекс закритого типу , під постійною охороною та відеонаглядом. Здається в оренду не менше як на 6 місяців ! Власник ! 16 000 грн + к.п.

власник
Здам в довгострокову оренду квариру з власним паркомісцем у новому ЖК
olx.ua

Продам великогабаритну квартиру на 1му поверсі з можливістю переведення під комерцію. Додатково приватизований підвал 40м3 (під квартирою з можливістю окремого входу) Сухий з високою стелею (під склад, спортзал, фітнес центр) Опалення індивідуальна дахова котельня.

власник
Великогабаритна 3к квартира Луцьк, Кравчука, 11б (Фаворит) 110м3
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в зданому новому будинку в ЖК «Теремнівський маєток», з сучасним плануванням, виготовлених з якісних матеріалів. Загальна площа, 2 кімнатної квартири 64,6м.кв, кухня-вітальня 22,1 м.кв і дві окремі кімнати по 15м.кв. На разі в будинку завершуються внутрішні роботи та благоустрій. Комплектація квартири: стяжка та штукатурка на стінах, автономне електро опалення, двух контурний котел, якісні вікна та вхідні двері, лічильники, теплі підлоги, ззовні будинок утепленний - Велика, озеленена прибудинкова територія, огороджена,можливість придбати паркомісце та підвал, автоматизовані ворота, дитячий майданчик.

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові в р-ні Теремно
olx.ua

Продається дворівнева квартира у ЖК "Юпітер"! Загальна площа квартири 107,4 кв.м. Зручне планування: простора вітальня, кухня, 3 спальні, 2 санвузли. Автономне газове опалення та тепла підлога у санвузлах та кухні для максимального комфорту. Чудові сусіди та зручне розташування. Багато паркомісць, зарядна станція для електроавтомобілів та великий дитячий майданчик. Сучасний дизайнерський благоустрій території з відеонаглядом. Характеристики: -чистова штукатурка, -енергозберігаючі склопакети, -панорамні вікна, -автономне опалення (газовий котел Bosch). За деталями дзвоніть за номером +38********19

Продаж дворівневої квартири в ЖК Юпітер
olx.ua

55мікрорайон,поруч Портсіті Там-Там,три вікна виходять на дорогу, висота стелі 2,7м ,можливе переведення під комерцію

Продається двокімнатна квартира по вул. Липинського,4
olx.ua

Продається квартира в новобудові клубного типу. 57,77 кв.м. Є ІНДИВІДУАЛЬНЕ ПАРКОМІСЦЕ! Проєкт литовського архітектора. безпечний двір без авто для дітей. Будинок вже зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. МАЄ НАЙКРАЩУ ПЛОЩУ ТА КІЛЬКІСТЬ ВІКОН ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ. Висота стелі - 2, 70 м. (варіанти планування надамо у подарунок до квартири) Цегляні стіни з утепленням, вікна - шестикамерний профіль з подвійним склопакетом. Автономне електричне опалення, власна трансформаторна підстанція. Охорона 24/7, сучасний під’їзд у стилі loft, безшумний ліфт. Озеленена та освітлена прибудинкова територія закритого типу, відеонагляд, сучасні дитячі гірки і майданчики, спортивна зона, паркінг. Є можливість на вигідних умовах придбати підвальне приміщення. Район з розвиненою інфраструктурою, поруч – супермаркети, магазини, хороша транспортна розв’язка. ЦЕ КВАРТИРА МРІЯ!

власник
Квартира 58 кв.м., вільне планування, клубне житло StyleUP
olx.ua

Квартира малосімейка в хорошому стані косметичний ремонт ,можливий торг!!!

власник
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартир в новому будинку в ЖК «Теремнівський маєток», з сучасним плануванням, виготовлених з якісних матеріалів. Загальна площа, 1 кімнатної квартири 41,4м.кв, кухня-студія 23,2м.кв і окрема кімната 10м.кв. На разі в будинку завершуються внутрішні роботи, встановлюються котли, вкладання плитки в коридорі. Комплектація квартир: стяжка та штукатурка на стінах, автономне електроопалення, якісні вікна та вхідні двері, лічильники, теплі підлоги, ззовні будинок утепленний .Дана квартира знаходиться на 1 поверсі, має окремий вхід. - Велика, озеленина прибудинкова територія, огороджена, паркомісця, можливість придбати підвал.Будинок здатний в експлуатацію!!!

Лише одна квартира-студія з окремою кімнатою 7х до Пр.Відродження
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири з окремим входом, автономним опаленням, з меблями та технікою в с. Липини! Ділянка під гараж – у приватній власності біля будинку (також може бути під бесідку або інше використання). Квартира на 2 поверсі 2-поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири 75,3 кв.м, кухня 10,6 кв.м, коридор 13,4 кв.м + 3 окремі кімнати (18,2 кв.м, 11,5 кв.м, 11,9 кв.м). Два окремі санвузли з ванною та душовою кабіною. Засклена лоджія. Квартира тепла, затишна та економна. Індивідуальний газовий котел. Наявні лічильники на світло, воду, газ. Комунальні тарифи значно нижчі, ніж в квартирах у місті! Ремонт зроблений з якісних матеріалів, дорогі меблі та техніка залишаються! Прибудинкова територія огороджена парканом, будинок – на 4 квартири (кожна з окремим входом). Будинок утеплений ззовні, подвір’я заасфальтоване. На території є господарська будівля, яка може бути реконструйована також під житло. Поруч зупинка транспорту, дошкільний заклад, школа для 1-11 класів, сільрада, продуктові магазини, відділення пошти, церква. Престижний район, чисте повітря, зручний доїзд, ходить міська маршрутка. Квартира вільна, готова до проживання та чекає нових господарів! Ціна 74500 дол. США. Без комісії для покупця. Можливий торг!

Продаж 3-кімнатної квартири + ділянка під гараж, с. Липини.
olx.ua

Продаж квартири , кухня-вітальня та окрема кімната.Новий будинок, 2 роки назад зроблений ремонт: декоративна штукатурка, нова сантехніка, кафель, вмонтована кухня з технікою та велике ліжко в спальні кімнаті.До квартири внизу є хороший підвал та є паркомісця до даного будинку.Територія загородження, затишне місце. Внизу в підвалі є власна газова котельня на будинок ( економічні комунальні послуги)

ПРОДАЖ  кухні-вітальні та окремої кімнати
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові площею 43,6 км м. Яка знаходиться за адресою м. Луцьк вулиця Даньшина Ціна 39000$

olx.ua

Власник! Є- оселя!!! 1-кім., ЗДАНА!!! Новобудова, сучасна, утеплена!!! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ!(СВІЙ КОТЕЛ)! Сучасний, елітний ЖК "GRАND ЛИПИНИ" . Район проспекту Відродження поруч Північного ринку! Вул. Європейська!, с. Липини! Поруч центрального та головного проспекту міста пр. Соборності! Поруч ЗОШ 22. Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

1к. VIP! НОВОБУД! Є-оселя!ВЛАСНИК!! ЗДАНА!!!  5/10ц, 40м2, Авт.опал!
olx.ua

ПРОДАЖ просторої трикімнатної квартири в ЖК «Волошковий дім» с.Липини, вул.Марії Заньковецької, 3 Заг. площа 92,5 кв.м 6 поверх 10-ти поверхового цегляного будинку • 3 роздільні кімнати, зручне планування • Встановлений двоконтурний котел та батареї • Велика засклена лоджія • Для зручності встановлена тимчасова сантехніка • Будинок утеплений, майже повністю заселений • Квартира світла з великими вікнами Будинок розташований у зручному районі. Неподалік знаходяться ТРЦ, ринок, школи, дитячі садки, медичні заклади, спорткомплекс з басейном, зупинки громадського транспорту.

Великогабаритна трикімнатна квартира в ЖК Волошковий дім
olx.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира Характеристики квартири: Площа: 79,8 кв. м Кількість кімнат: 3 Поверх: 2-ий поверх 3-х поверхового будинку Простора кухня: 13,5 кв. м Особливості квартири: - Зроблений якісний ремонт. - Автономне опалення, бойлер. (Мінімальні витрати на комуналку) - Скважина на будинок (Постійно забезпечені якісною питтєвою водою) - Централізована каналізація. - Дитячий майданчик - Тепла підлога в ванній та на коридорі. - Велика кухня площею 13,5 кв. м, що надає додаткового комфорту та простору.

власник
Простора 3х кімнатна квартира з ремонтом та меблями у затишному місці
olx.ua

Продамо квартиру Вул Зацепи 40квартал

власник
Продамо квартиру власник
olx.ua
1 - 24 з 37 результатів

Географія Липини