Продам будинок в Крюкові. вул.Самойловська,1 Будинок без ремонту, шлаколитий обкладений цеглою. Фундамент бутовий. Висока стеля -2,9 м. Три кімнати. Опалення газове, але є й пічь. Зручності на вулиці. Скважина на вулиці, вода не заведена в будинок. Ділянка прямокутна - 9,91 сотки. Бетонний набірний паркан. Є заїзд для машини. На території є вхідний льох, літня кухня, сарай. Хороші сусіди. Поруч гімназія №23. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Самойловська вул.
rieltor.ua

Продам невеликий газифікований будинок, який знаходиться в Крюкові в районі кінцевої зупинки автобуса № 9 в тихому спокійному непроїзному місці. Сам Будинок потребує ремонту після якого він вам чудово служитиме ще багато і багато років, тому що він побудований з червоної цегли на фундаменті, будинок загальною площею 42м2 складається з однієї великої кімнати, кухні, коридору, комори в якій при необхідності можливо зробити сан -вузол. Неподалік від будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, магазин, дитячий садок, загально освiтня школа. Ділянка приватизована шпалер площею 12 соток, правильної форми на якому розташований сам будинок, літня газифікована кухня, невеликий сарайчик, літній душ, туалет, невеликий сад, город, також на ділянці є багато вільного місця для ВПЛИНЕННЯ В ЖИТТЯ ВАШИХ БУДІВЕЛЬНИХ ФАНТАЗІЙ! Ціна цього обєкту нерухомості 8500 $ тел. 098-207-00-81 Олег ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЩОБ НЕ ПРОПУСТИТИ МОЖЛИВОСТІ ПОДИВИТИСЯ І ПРЕДБАТИ ЦЕЙ БУДИНОК

Крюков, 1
rieltor.ua

Продам будинок в Крюкові. Будинок має 4 кімнати простору кухню, ванна кімната, є гараж. Послуги агентства сплачуються окремо. 0972171787

Краківський, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок знаходиться в Крюкові.Є газ,світло.Поруч зупинка.10сот.приватизованої землі.

Пер.Самойлова
rieltor.ua

Дом находится в Крюкове.С газом.2комнаты+ кухня Во дворе колонка с водой.Имеются хоз.постройки.

Самойлівський пров.
rieltor.ua

Продається чотирикімнатна квартира в Крюкові напроти Стадіону. В квартирі почат капітальний ремонт. Проведена нова проводка по всій квартирі, повністю замінена сан.техніка Все інше під ремонт. Квартира знаходиться в цегляному будинку, простора, є два балкони. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Приходько Ивана вул., 91
rieltor.ua

Продаётся участок в Крюкове На котором расположенно два дома. Общая площадь дух участков 19соток. На участке 9соток расположен дом старой постройки,глинобитный . Свет есть,без коммуникаций. Второй участок 10соток На участке находится дом 1968года постройки. Общей площадью;73,3кв.м Красный кирпич,подведён газ,вода,свет. В доме 4отдельных комнаты Газовый котёл на отопление и колонка на подогрев воды Выгребная яма. Вода скважина насос,заведенно в дом. На участке построена летняя кухня и мастерская. Участок правильной формы,выровнен и ухожен Не далеко садик,школа. Остановка общественного транспорта. Просмотр по договорённости.

Продажа дома в Крюкове
olx.ua

Продаётся дом в Крюкове,под ремонт. Большая ,ровная территория с хоз.постройками. Добротный фундамент на котором можно достроить второй этаж. Земля плодородная,молодой сад,огород. Во дворе два гаража. Дом не газифицирован. Имеется свет и скважина с водой. Так же летняя кухня с кирпича. Под строительство и расширение шикарная территория. Инфраструктура удобная. На дополнительные вопросы,отвечу по телефону на смс не отвечаю! Или обмен на квартиру.

Продаётся дом под застройку
olx.ua

Продам 1/2 будинку в Крюкові, р-н Пані плюс. Загальний двір, порядні сусіди. Невеликий будинок з маленьким городом. Вода у дворі. Будинок без зручностей. Перегляд за попередньою домовленістю.

Продаж / Будинок / Приходько, Крюків, Кременчук
olx.ua

Продажа жилого дома, со всеми удобствами. 3эт. кирпичный утеплён. На двух этажах санузлы. Два газовых котла, своя скважина, 380v. 18 соток. Просмотр в любое время, торг возможен. Документы в порядке.

Крюков Дом 185м2
olx.ua

Квартира на 5 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, площею 76м, кімнати роздільні, косметичний ремонт, лічильники на воду та газ.

Продаж 4х в Крюкові р-н моста
olx.ua

Продаётся дом в Крюкове В жилом состоянии Площадь 70 кв м , три комнаты Кухня, санузел совместный, гараж ж.б..высокий с отдельным въездом - можно оборудовать под автомастерскую.. Дом тёплый, светлый Участок 8 соток Молодые деревья, огород Рядом школа, садик, магазины, аптека, остановка автобуса Все вопросы по телефону 06**********88

власник
Продаётся дом в Крюкове
olx.ua

Продается дом в Крюкове район Кировоградской , добротный, высокий цоколь и потолок. Общая площадь 60 кв, 4 комнаты, газовое отопление, забита своя скважина. Дом в обычном жилом состоянии, но требующий твёрдой хозяйской руки. Огромным плюсом есть наличие 9 соток земли, хотя в других подобных вариантах есть только по 5-6 соток. Хорошие соседи, хорошее месторасположение. Стартовая цена 17.500$. Торг присутствует. Комисси 500 $ оплачивается отдельно. 06*********08

Продам добротный дом. Крюков.
olx.ua

Продам свою 2-х комнатную квартиру на 2-ом этаже, 2-х этажного дома, площадью 47,3 кв.м. в Крюкове. Комнаты раздельные, большая прихожка. Поменяны окна на металло-пластиковые, мет. входная дверь, счётчик на холодную воду, поштукатурены стены под Ваш ремонт. Рядом находиться стадион, парк, клуб, садик, школа, почта, маркет, оптовичек, остановка.

власник
olx.ua

Продажа двокімнатної квартири в найкращому місці Крюкова!! Квартира з великою кухнею, майже 9м2 Не кутова. Окремі кімнати. Великий балкон. Розвинена інфраструктура. Поруч усе що потрібно для комфортного проживання.

Продам 2 кім квартиру в Крюкові
olx.ua

В продаже 2 комнатная квартира по типу бараков в Крюкове, вход отдельный . одноэтажное здание с разными входами в квартиры, похоже на частный сектор в Крюкове р-н Карьероуправления. В квартире две комнаты [проходные], индивидуальное газовое отопление, удобства есть. Конечно все это размещено не в очень удобном месте, но они в доме и это главное. Цена 7000$. Комиссия агентства оплачивается отдельно. Возможен торг. От Хороший вариант, когда нужно кардинально разъехатся двум семьям. Есть ещё подобный вариант в этом районе. 06*********08

Продам 2 комн.квартиру недорого
olx.ua

Продається будинок в Крюкові по вул.Чумацький шлях, 3 кімнати, кухня , вода в будинку(насосна станція), газове опалення .Участок 8 соток, на подвірї сарай, погріб, хороший гараж, добротний камяний паркан. Документи готові до продажу, більше фото та відео за телефоном. Ціна 17000 торг реальному покупцю!

Будинок в Крюкові
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру на правому березі в Крюкові в житловому стані, кімнати роздільні, індивідуальне газове опалення, вода централізована, замінені вікна, висока комфортна стеля. Ціна 9500 $. Всі питання по тел. 06*********08. На смс не відповідаю..

Продам 3 кімнатну квартиру недорого
olx.ua

Продам 1к квартиру. Крюків біля мосту. вул.Макаренка,1 Можна під дачу. Поруч річка 36,2м² Кімната - 16.7м² Веранда -5,9м² 1 поверх Пічне опалення, можно зробити газове. У дворі є комори, майстерня, сарай, льох, літній душ. Є земельна ділянка. Туалет є, ванної немає, треба робити. Чудове місце для відпочинку чи риболовлі. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

Продам 1к квартиру в Крюкові за мостом
olx.ua

Продам або обміняю дім в Крюкові. Дім невеликий і підійде для невеликої сімї, пари, однієї людини або під бізнес ( червона лінія). Дім дуже добротный, суто цегляний і на бутовому фундаменті, немає жодної тріщини. В домі три кімнати- вітальня, дві спальні. Кухня простора, опалення газове і пічне, ванна і туалет в домі, підключена пральна машинка, вода своя скважина, дві зливні ями. При покупці цієї нерухомості в домі залишається все, тобто можна спокійно заїхати і жити. В дворі є гараж, сараї, хороший просторий погріб, місце для авто. Землі 5 соток приватизованих під домом і двором, та ще 20 для городу. Продаж або обмін на 1-2 кімн.кв-ру. Телефонуйте і пропонуйте свої варіанти. Стартова ціна 22500$. Велике прохання не вираховувати місцезнаходження будинку, це не є тайною і ви можете його переглянути в любий час по домовленості. Телефонуйте 06*********08.

Продам або обміняю дім в Крюкові
olx.ua

До Вашої уваги затишна квартира в Крюкові. Перша зупинка з моста. Закритий двір. У дворі є власний гараж та комора. Пічне та електричне опалення. Пічне опалення в наші часи рідко зустрічається у квартирах і дуже цінуюється в приватному секторі. Єкономна та надійна версія опалення на всі випадки. Квартира тепла. Дуже велика кімната та простора кухня. Санвузол з вікном. Є можливість також ставити транспорт у дворі. Місце під огород. Деталі за телефоном

Продаж квартири, Крюків, 40м2
olx.ua

Продам будинок у Крюкові, зупинка Трансформатор, будинок 193 м2, 2 поверхи, 4 спальні, кухня-столова, вітальня з каміном, 2 санвузли, гардеробна. Будинок цегляний, утеплений, м/п вікна з ролетами, вбудована кухня, пічка з декоративною плиткою, вода міська + скважина, 2 зливні ями, котел газовий та твердопаливний, гараж з автоматичними воротами та навіс для авто, погріб. Ділянка 7.5 соток приват. землі, правильної форми, у дворі гостьовий будинок, бесідка, декоративні насадження. Документи перевірені та готові до продажу.

Двоповерховий будинок у Крюкові
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в Крюкові, по вул.Приходько На 5 поверсі 5 поверхового цегляного будинку Загальна площа 44 кВ.м Кімнати та санвузол окремі В житловому стані, металеві вхідні двері, металопластикові вікна, балкон засклений, бойлер Поруч вся інфраструктура, зупинки, магазини, дитячий садок, школа, парк Розглянемо варіанти обміну на будинок.

Продам 2 кімнатну квартиру або Обмін
olx.ua

Продам приватний будинок в Крюкові. Частково поміняні вікна. Потребує ремонту. Поряд зупинка транспорта. В шаговій доступності дитячий садок,магазини.

Будинок в Крюкові
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів