Здам в оренду квартиру, яка знаходиться в центрі міста Копичинців, вулиця Ринок. Квартира розташована на другому поверсі, складається з двох кімнат, кухня та санвузол. Квартира може використовуватися під офіс.

власник
Здам в оренду квартиру
olx.ua

Продається приватний будинок у м. Копичинці, Тернопільська область. Будинок 2 поверхи плюс великий підвал. Стіни поштукатурені, під чистову обробку, електрика заведена. Земельна ділянка 30 соток. За детальною інформацією дзвоніть.

власник
Продам будинок м. Копичинці
olx.ua

Будинок, погріб, літня кухонька, сарай. Проведене світло та газ. Немає колодязя, вода не проведена. Деталі по телефону.

власник
Продається будинок (Копиченці, вул. Шашкевича). Можливий торг.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам приватний будинок в тихому містечку Копичинці на Тернопільщині. Будинок великий - 170 кв м, теплий, з євроремонтом. 6 кімнат, кухня, ванна, туалет. 2 поверхи. Є літня кухня, два підвали, хлів, 8 сотих городу, криниця, подвірʼя. Все, що потрібно для комфортного життя. За більш детальною інформацією - телефонуйте.

власник
Приватний будинок у м.Копичинці
olx.ua

Деталі по телефону +3.8.0.9.8.0.0.9.1.2.7.2.

власник
Продам власний будинок
olx.ua

Продається будинок у місті Копичинці, близько від центру та парку над озером.

власник
Будинок на продаж
olx.ua

Будинок розташований над ставком, поруч парк. Хороші сусіди. Земельна ділянка 20 сот. Із комунікацій є електрика, газогін біля будинку. Сонячна сторона, ідеально підходить для встановлення станції сонячних панелей. Можливий торг.

власник
Продається будинок в м.Копичинці, недорого.
olx.ua

Будинок знаходиться на вул. Лісній, 10 хв. до центру Копичинець, потребує ремонту, є сарай, криниця, підвал, ціна договірна.

власник
Продам будинок в Копичинцях
olx.ua

Географія Копичинці