Продається домогосподарство в с.Ленківці,Кельменецького району,Чернівецької області! 44 сотки землі,на одній території розташовані два будинки,велике подвірʼя,город,є криниця,фруктовий сад та біля 30 дерев сортового горіху,також є літня кухня,великий погріб та господарські будівлі для тримання худоби.Поряд ліс та річка «Дністер» Домогосподарство знаходиться неподалік залізничної станції,поїзд курсує три рази на день,40 хв з м.Камʼянець-Подільський! Одноповерховий будинок 84.4 м2,у житловому стані,оснащений світлом,газом,заведена каналізація,вставлені металопластикові вікна та двері. Великий двох поверховий будинок(недобудова,готовність 50%),збудований з червоної цегли з перекриттям та перестінками,великий гараж з оглядовою ямою,погріб! Вартість $19800 можливий торг! За деталями звертайтесь в приватні повідомлення або за телефоном 0 (96) 383 89 94 Дмитро!

власник
залізнична, 21
rieltor.ua

Без комісії Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 68,3 м2 з 2-ма балконами в самому центрі м. Новоселиця за вул. Героїв Майдану. Код квартири - #18154099 • 4 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • з частковим ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика). У квартирі замінені вікна на металопластикові, в кімнатах зроблений косметичний ремонт стін та стелі, зроблена розводка для встановлення котла та радіаторів індивідуального опалення, керамічна плитка в кухні та санвузлах. Квартира має функціональне планування, яким передбачені окремі кімнати з міжкімнатними дверима. Кухня площею 9 м2 з виходом на відкритий балкон. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Є комірка та просторий передпокій. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Героїв Майдану, 19
rieltor.ua

Продам будинок с.Іванівці Чернівецької області. Будинок знаходиться по вулиці Шкілна 13. Будинок в непоганому стані, але потрібний ремонт, на території є газ (проти не підключений, але це можна зробити. Зручне розташування до магазинів, школи, та центру села. За детальною інформацією, або фото пишіть, або дзвоніть.

власник
Продам будинок в с.Іванівці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чернівецька обл. Кельменецький р-н с. Нелипівці, є всі зручності для проживання 90км від Чернівців

власник
Продам Дом Дача
olx.ua

Продам дом в селе Вартиковцы Кельменецкого района Черновицкой области по адресу ул. Гайдейська 39 общей площадью участка 50.49 соток. Дом требует ремонта, а территория благоустройства. Тел. 09******85

власник
Продам дом, участок.
olx.ua

Продається, будинок, та сарай, на фото. Село Бузовиця, в центрі села, біля траси деталі звертатись по тел 09******67 Мотрюк Ліда Дмитрівна

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в центрі села,біля траси с.Бурдюг, газифікований , велике подвір;я,у будинку в одній кімнаті зроблений євро ремонт, груба під газ і дрова, металопластикові вікна та двері,у другому будинку поміняні вікна та двері,поряд садочок, магазин, школа , зупинка,ціна договірна, , більше інформації за номерами телефонів: 09******31 Світлана 09******67 Катерина Або в дірект

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається дачна ділянка 6 сотих з незавершеним будинком перша лінія біля річки Дністер.

власник
Продається дачна ділянка з незавершеним будівництвом
olx.ua

Терміново!!! Будинок не добудований. Сучасний європейський проект. Розмір 16*16. Гараж, підвал, котельня - 0 поверх. Кухня, ванна, прихожа, 3 спальні, хол - 1 поверх. Вільне планування - мансарда. Поряд світло, газ. Площа ділянки 0,20 га. Переоформлення за рахунок покупця.

власник
Продаж, обмін. Будинок 250 кв.м - смт. Кельменці
olx.ua

Двоповерховий будинок в смт. Кельменці загальною площею 240м2. Перший поверх: три окремі кімнати + кухня та санвузол, готовий до проживання, мебльований, готовий до проживання. Другий поверх: три окремі кімнати + кухня та санвузол, 70% готовності. Можливість прдивання окремим сімям. Земельна ділянка 0,15га, додатково ще окрема приватизована ділянка 0,15га. Вказана в оголошенні вартість за комплект. 09********92

власник
Будинок Кельменці
olx.ua

Продається будинок в селі Оселівка Кельменецького району.Є літня кухня.1 км до річки Дністер. Деталі за номером тел. 09******18 - Іван

власник
Будинок в селі Оселівка
olx.ua

Продається будинок біля річки Дністер (300-400м). На подвірї знаходиться гараж, сарай, будинок, підвал, навіс.

власник
Біля річки Дністер село Берново
olx.ua

Продається будинок Адреса - смт. Кельменці кінець вул. Бесарабська Площа всієї території 0,30 га з них 0,15 га город і сад. Будинок 110 кв. м Оптимальне планування - два входи: бічний і центральний; світла і простора вітальня (15,9 кв. м); спальня (13,9 кв. м); дитяча (10 кв. м) і зал (22,2 кв. м); затишна кухня (10,9 кв. м). Також є ванна (3,9 кв. м) і туалет (4,1 кв. м) які можна обєднати. Вбудована кухонна стінка, металопластикові склопакети. Прибудови - сарай, гараж та підвал. Власна система водопостачання (скважина), та всі інші комунікації. Будинок повністю мебльований з усією необхідною для життя технікою. Ціна - 35000 $ Звертатися в особисті повідомлення або за номером +38********71

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається земельна ділянка з будинком та госпприбудовами є підвал та паркан навколо. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером: 09******95. Будинок знаходиться в центрі поблизу є дитячий садок і школа, магазини, клуб, біля земельної ділянки є річка. Будинок знаходиться в селі Ленківці Кельменецького району Чернівецької області.

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продам 3 комнатную квартиру по вул. Бессарабская. Або обменяю на г. Полтаву. Есть подвал. За домом есть хозяйственные постройки(два сарая) , при желании место сараев можно построить гараж.КВАРТИРУ НЕ СДАЮ В АРЕНДУ.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру,или обменяю на г.Полтаву
olx.ua

в с.Новоселиця вул..28 Червня біля центру продається Будинок зі всіма зручностями. Велике подвір’я та 50 соток городу біля хати. Є підведений газ та світло. Є колодязь. Також є житловий сарай, підвал, два гаражі Всі документи в порядку, та готові для переоформлення на нового власника. Більш детальніше по телефону. Присутній Торг.

власник
Продається Будинок в с.Новоселиця
olx.ua

Продається будинок в селі Мошанець, який знаходиться по вул. Українській, 9. Площа будинку - 94,8 м². Площа під господарськими будівлями - 53,5 м². Город - 30 соток. Будинок знаходиться в центрі села, поблизу є продуктовий магазин, господарський магазин, бар, школа, сільська рада. Газифікований, підключений до електроенергії, на подвір‘ї наявна питна колонка.

власник
Продається будинок с. Мошанець.
olx.ua

Господарство складається із трьох основних споруд:хата(коридор і дві кімнати),сарай,в якому розташована літня кухня,друга кімната під господарчі потреби,третя споруда для домашньої живності.Загальна площа складає 26 соток з яких 16 під сільськогосподарські потреби. Тихе і спокійне місце.Будинок і споруди виготовлені із саману.Детальна інформація по телефону.

власник
Продається господарство в селі Бузовиця Чернівецької  області.
olx.ua

Продається господарство с.Нелипівці, водопровід, каналізація, газ,криниця, погріб, 1 хв до дитячого садка, 2хв до школи, декілька кілометрів до районного центру Кельменці, 10км до Дністра, 2км озеро. Будинок від господарів, все зроблено з любовю для себе, гарна доглянута територія, тиха спокійна вулиця.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається господарство та земельна ділянка 0.57га землі біля нього. Деталі за телефоном. с.Нелипівці, Кельменецького району. Віддаленість від Чернівців 90км.

власник
Будинок в  с. Нелипівці
olx.ua

Продається дача на березі Дністра в с. Макарівка Кельменецького р-ну. На ділянці розміром 7 сот. Розміщений будинок в трьох рівнях. В цоколі- гараж 27 м.кв. ( умивальник, пральна машина, резервний бак на 1500 л води). На першому пверсі (27 м.кв ) розміщена кухня студія з побутовою технікою, камін, туалет з душовою кабіною. На другому поверсі розміщена спальня 27 м. кв. з плитою-буржуйкою. На 1-му та 2-му поверхах є великі балкони по 7 м.кв кожен з видом на р. Дністер. Також з 1-го поверху є вихід на терасу з мангалом (9м.кв) з видом на сад на задньому дворі. У дворі облаштована зона відпочинку під накриттям, крита дроварня та вуличний туалет. Будинок облаштовано каналізацією (вигрібна яма) та водопроводом. На ділянці є садок з фруктовими деревами. Ділянка огорожена доботним парканом висотою 1,7м та має під‘їзд з двох сторін. Ділянка знаходиться на другій лінії, до води 150 м. Перед дачею є ще одна ділянка розміром 6 сот. на першій лінії з виходом безпосередньо до води, яку можна придбати окремо. Підведено світло та воду. Дача продається з меблями та побутовою технікою. Додаткові фото та відео скину у вайбер. Правопосвідчуючі документи на будівлю і землю в порядку. Допоможемо з оформленням цивільно правової угоди.

власник
Дача на березі Дністра в с.Макарівка
olx.ua

Стан будинку в хорошому стані ,також є сад

Продаж будинку …
olx.ua

Продається особняк на власній землі 0.1500га. На подвір’ї знаходиться: два будинки, гараж, кладова, криниця і госприбудови. Гарне місце розташування. Причина продажу переїзд. Деталі за тел.09******61 Присутній Торг!

Продається особняк на приватизованій земельній ділянці
olx.ua

Продам будинок по вулиці Бесарабська 110. Кельменці. Дністровський район. Документи в порядку.Газифікований. Будинок без зручностей. Додаткових фото будинку всередині немаю, приходьте і оглядайте. Дякую.

власник
Будинок Бесарабська 110
olx.ua
1 - 24 з 60 результатів