Продаж будинку 350м2 Забірʼя Вишневе без комісії Будинок знаходиться в 30 кілометрах від центра Києва ,від окружної 15 кілометрів, село Забір’я в мальовничому місці. Сосновий ліс і каскад озер. Основний будинок 350 м2, в будинку гараж, котельня з 3 котлами: електричний, на дровах та газовий; є винний погріб. На 1-му поверсі розташована кухня ,гостьова, обідня зона, кабінет, с/в, передпокій з гардеробною. Тераса з панорамними вікнами та з виходом на територію. 2-й поверх: 3 спальні, с/в, гардеробна. Мансарда містить велику спальню, ігрову кімнату, с/в, гардеробну. У гостьовій розміщена гарна французька піч ,яка обігріває кімнату. На території розміщений гостьовий двоповерховий будинок 80 м2 на 1-му поверсі кухня, гостьова та с/в. На 2-му поверсі 2 спальні, санвузол і кладовки. Баня із зруба, з кухнею, піччю лежанкою із підігрівом і терасою з виходом до власного ставка. Ставок зариблений. За територією є гараж на 2 машини і над ним апартаменти з усім необхідним, міні кухня, санвузол, бойлер, жила кімната. Альтанка і дитячий майданчик, теплиця. На території ландшафтний дизайн, автоматичний полив, ставок 15 на 30 метрів, фруктові дерева: яблуні, груші , Вишні, черешні, персики. Ягідні кущі: смородина, аґрус, голубика, суниця, полуниця, невеликий город. На території багато декоративних кущів і дерев. Велике різноманіття Квітів і декоративних рослин.

Лісова
rieltor.ua

Продам 2х поверховий будинок. село Забіря, садове товариство «Забіря». Відстань від центру Києва 28 км, від Теремків 18 км. Ділянка 6 соток. Загальна площа будинку 125м2. На 1 поверсі: кухня вітальня з діючим каміном і виходом на терасу, зона барбекю, спальня, санвузол, коридор. 2й поверх: три спальні, сан вузол, пральна, балкон. Котельня: буферна ємність енергоекономічна. Камін всередині дровяний на опалення Свердловина: 41м Септик: подвійний із переливом. Електрика: 10 кВт. Будинок збудований 2019 р. з газоблок-30, пінопласт – утеплення, шуба. Дах: металочерепиця. Газ проведений по вулиці. Сусіди поряд живуть на постійній основі. Тепла підлога: 1 поверх , 2 поверх . Підлога: плитка, ламінат. Деревяні дубові сходи. У дворі є парковка для авто. Ворота + гараж на пульт керування Садове суспільство розташоване в оточенні лісів та озер! -Озеро для риболовлі - Хвойний ліс на відстані 250м Будинок не ведений в експлуатацію. Вартість 130000$ без комісії.

Грушевського
rieltor.ua

Продаж 2-х поверхового будинку 80м² с. Забіря вул. Яблунева 7. Будинок побудований з білої цегли, 3 кімнати, гараж, льох, свердловина. В будинку є газ та електропостачання. Площа ділянки 6 соток. Поруч знаходиться лісосмуга, річка, зупинка транспорту. Є відеоогляд будинку. За більш детальною інформацією звертайтеся на мобільний телефон.

Яблунева, 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж будинку в затишному місці біля озер - Київська область, с. Забіря, вул. Молодіжна. Будинок побудован у 2004 році, має 250.9 кв.м та ділянка 5.5 сот. Двоповерховий, з гарним плануванням, має 5 кімнат (житлова площа 88.7кв.м), 2 санвузли, 2 веранди, гараж і підвал (бомбосховище), по всьому будинку встановлені нові металопластикові вікна і радіатори, встановлен двуконтурний котел, свердловина 50м. Великим плюсом є наявність міських комунікацій ( газ, електрика). Ділянка огорожена парканом, висаджений пладовитий сад- виноград, яблуні, сливи, черешня, персики, невеличкий город. Забірє - єкологічно чиста місцевість, поруч гарні озера, Корчагін парк, Рибачка. Також в пішій доступності є вся інфраструктура- школа, дит.сад, продуктові магазини, поліклініка, зупинка громадського транспорту. Будинок вартий Вашої уваги! Без комісії! Телефонуйте і записуйтесь на перегляд, Валерія.

Молодіжна
rieltor.ua

Забіря, продам будинок 80.1 м2. Розташований на 6 сотках у самому центрі села де поряд уся необхідна інфраструктура: школа, магазини, зупинка громадського транспорту. Будинок одноповерховий, має 2 входи, 2 кухні, 4 спальні, 1 санвузол. Індивідуальне газове опалення. Центральний водопровід, септик ( вигрібна яма) Стіни: цегла. Фундамент: з/б блоки, бетон. Покрівля: шифер. Перекриття: деревяне. Підлога: плитка, ламінат. На території є гостьовий будиночок, погріб, сарай, гараж, літній душ та вбиральня. А також разом із будинком продається земельна ділянка ОСГ 10.35 соток. Селище розташоване в оточенні повноцінних лісів, у пішій доступності великі озера, пляжі, рибалка. До метро Теремки 22 км. по Одеському шосе. До метро Житомирська 25 км, через Вишневе, 30 км. по Житомирському шосе. Подивитись можна у зручний для вас час за попередньою домовленістю

можливий продаж по єОселя
Харлампоєва
rieltor.ua

Стильний будинок із керамоблока в мальовничому передмісті Києва в сосновому лісі на березі озера! с. Забіря, 15 км від Києва! Загальна S будинку - 185 кв. м на ділянці 9 соток с молодими соснами на ділянці! Будинок з ідеальним плануванням: Велика вітальня, зручна кухня все з виходом на просторі тераси 30-40 м! Далі 4 окремих кімнати: кабінет (або гостьова кімната), 2 дитячі спальні, великий санвузол, майстер-бедрум: спальня, гардеробна, санвузол. Висота стелі 3.20, Комунікації: газ, ел-во 16кВ, 3 фази, свердловина, септик. Заведено оптоволокно!!! Новий котеджний масив! Містечко на 15 будинків у сосновому лісі! Через ліс за 200 м велике озеро! З містечка вихід у старий сосновий ліс, з прогулянковими доріжками з виходом до озера. Безпечно, затишно для комфортного проживання в передмісті Києва з сімєю та дітьми! Фасад готовий на 100%. Розведені тепла підлога, зроблена стяжка, штукатурка, розведене електрика! Закрите котеджне містечко біля старого лісу! Продаж без комісії, від власника 170000 у.е.

Шевченка
rieltor.ua

Продаж будинку в с. Забірʼя. Будинок виготовлений за канадською технологією "Теплий будинок" з СІП панелей товщиною 160мм. Зовнішнє оздоблення - брус + бітумна черепиця+вагонка Фундамент - плита утеплена пінопластовими плитами 1й поверх Теплий електричний пол в кожній кімнаті + сан вузол, матеріал підлоги - керамічна плитка. Внутрішнє оздоблення - гіпсокартнон + штукатурка. Електричні дроти в металевій гофрі Кухня, кабінет, сан вузол, зала з панорамними вікнами та виходом на терасу 2й поверх Внутрішнє оздоблення - гіпсокартнон + штукатурка Матеріал підлоги - ламінат Санвузол (душ+туалет) 2 спальні для дітей 1 спальня з гардеробною кімнатою та панорамними вікнами з видом на захід сонця та свій участок. На території є ще гостьовий будинок та сауна. Гостьовий будинок 50м2 - кухня з зоною їдальні -туалет + душ -2 спальні по 9м2 - гостьова кімната 15 м2 -горище Каркасний будинок з бруса, утеплювача та деревяної вагонки в стінах паробарєр, мінеральна вата 100 мм, гідробарєр покрівля - металочерепиця 0,45мм виробник Корея Рік будівництва 2014 Сауна + зона відпочинку Сауна на дровах, душ з відром для охолодження після сауни, камін з склом, панорамні вікна з відкатним механізмом, вентилятор-люстра Каркасна конструкція з бруса , утеплювача, паробарєра . Внутрішнє оздоблення - деревяна вагонка Покрівля - бітумна черепиця Рік будівництва - 2020

Лісова
rieltor.ua

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ: ·ПЕРША ЗДАЧА, НІХТО ТУТ ЩЕ НЕ ЖИВ! ·АВТОРЕЗЕРВНЕ ЕЛЕКТРО ЖИВЛЕННЯ від потужних акумуляторів. ·НОВИЙ ГЕНЕРАТОР 5.5кВт. ·ГАЗ ·ОПТОВОЛОКОННИЙ ІНТЕРНЕТ, який працює добу та можливо більше без світла. ·ДВА ОКРЕМИХ БУДИНКИ ОДИН БІЛЯ ОДНОГО, які здаються обоє та відразу. Маленький будиночок знаходиться відразу (~1.5м) біля заднього входу великого будинку(на 5му фото видно їх). ·ДОСТУП ДО МАЛЬОВНИЧОГО ЛІСУ З ЯРАМИ ВІДРАЗУ З ДІЛЯНКИ, далі після лісу великий ставок! Є приватний пляж з волейболом, риболовля. ·ОРЕНДА ВІД 1МІС! ·ОРЕНДА ВІД ВЛАСНИКА БЕЗ%(комісії)! ·ЦЕ ВСЕ ПОРЯД З КИЄВОМ ТА ПОЗА ШУМНИМИ ДОРОГАМИ! ·КОЛИСЬ ДАНА ЗОНА ОФІЦІЙНО РАХУВАЛАСЯ КУРОРТНОЮ Київської обл. ·НОВА СУШИЛЬНА, ПОСУДОМИЙНА, ПРАЛЬНА МАШИНИ, робот-пилосос. . ·НА ДЯЛЯНЦІ: ВЕЛИКИЙ БУДИНОК та БУДИНОЧОК ДЛЯ ОБСЛУГОВУЮЧОГО ПЕРСОНАЛУ, або родичів, або друзів в якому теж МОЖНА ЖИТИ ВЕСЬ РІК! ·ГАЗ, ОПТОВОЛОКОННИЙ ІНТЕРНЕТ, всі зручності. ·ПЕРЕХОДЬТЕ на сторінку будинків в Instagram через qr-фото в каруселі! ·АВТОРЕЗЕРВНЕ ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯ від потужних акумуляторів через інвертор, де при блекауті будинок автоматично переходить на нього, а, як зявляється, то переходить автоматично назад та раптом при розрядці їх є ГЕНЕРАТОР - новий на 5,5кВт. Також є потужний стабілізатор на весь будинок. ·ВИХІД В ЛІС З ДІЛЯНКИ, близько озеро, дуже красиво. ·В селі блокпостів немає до цих пір, тут можна жити автономно від міста, це дачний кооператив ніхто з небажаних гостей не ходить. ·ДО КИЄВА БЛИЗЬКО, де їхавши через с.Петрівське, а далі через с.Соф.Борщагівку зазвичай немає блокпостів та швидко можна дібратися! ·ПОСТІЙНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЛАНДШАФТУ ТА ЗРУЧНОСТІ ДІЛЯНКИ В ПЛАНІ БЕТОННОНИХ ДОРІЖОК ТА ІНШ. ·ЛІЖКА ДЛЯ БЛАКИНОЇ КІМНАТИ ВЕЛИКОГО БУДИНКУ ТА ДЛЯ ПЕРСИКОВОЇ КІМНАТИ МАЛЕНЬЬКОГО БУДИНКУ ПРИДБАЄМО ПІД ВАШІ ПОТРЕБИ. ·Нещодавно зявилися два НОВИХ крісла-гойдалки, робот-пилосос, тканеві ролети на всі вікна, НОВА СУШИЛЬНА МАШИНА на тепловому насосі, яка бере мало енергії! ·Готові до Ваших прохань та пропозицій. ·НИЖЧЕ ДЕТАЛЬНІШЕ: ЦІНА: На разі БУДИНКИ ГОТОВІ ДО ПРОЖИВАННЯ , то поропонується така ціна: 39500грн/міс+комунальні послуги з оформленням договору від 3 до 12міс. Якщо зніматиметься на 1-2міс, то 45000грн/міс+страховочні 10000грн+комунальні послуги. Загалом якщо знімати від 2міс, то оплата відразу за перший та останній місяць(можемо розглянути розділення останнього місяця на 2-3платежі). (МОЖЛИВИЙ ТОРГ ПРИ ВСІХ ВИПАДКАХ!). . !ЗДАЄТЬСЯ окремим особам, або сімям та можливо з дітьми (до 1р, або починаючи з 5р та загалом вік дитини можемо обговорити) без домашніх тварин! Для комфортного проживання тут необхідне авто! . ДАНА ПРОПОЗИЦІЯ буде цікавою тим, кому треба розміститися декількома сімями, або розмістити в меншому будинку окремих родичів/друзів, або ОБСЛУГОВУЮЧИЙ ПЕРСОНАЛ, або використовувати, як ГІСТЬОВИЙ будинок з окремою кімнатою для застіль, або як варіант затишної відпочинко-робочої зони. . ДАНИЙ КОМПЛЕКС має ДВА поруч стоячих, але окремих будинків в яких ще НІХТО НЕ ЖИВ! Перший більший 95м2 та другий 28м2 житлової площі. Ділянка орієнтовно 8сот. ПОРЯД Є УКРИТТЯ ПІДВАЛЬНОГО ТИПУ. . З ОСНОВНОГО: . ПРОПОНУЄТЬСЯ ОРЕНДА ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ, ВІД 1го МІСЯЦЯ ! ПРИРОДА, ЯК У КАРПАТАХ (мальовничі ліси, пагорби, яри) і все це близько від Києва, близько ВИХІД ДО ОЗЕРА! Локація: правий берег, Київська обл., Фастівський район, с.Забіря, 23км (на авто 30-45хв) від-до м.Житомирська, 25км (на авто 30-40хв) від-до м.Теремки. Нещодавно перевірили виїхавши з цього місця в будній день на авто о 10тій ранку дібралися через с. Віта-Поштова, а далі через Одеську трасу до Печерську за 1год! Електричка з Боярки до м.Вокзальна 30хв. . Вода, ГАЗ, обємна каналізація, оптоволоконний інтернет до 1Гб/с, який від провайдера працює приблизно ДОБУ БЕЗ СВІТЛА, 4G ловить добре, АВТОМАТИЧНА РЕЗЕРВНА ЕНЕРГОСИСТЕМА, посудомийка, двохконтурний газовий котел, бойлер в великому та малому будиночку, АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА, БЕТОННА ПЛОЩАДКА НА ДВА АВТОМОБІЛЯ, АЛЬТАНКА З МАНГАЛОМ, СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК, нові спальні комплекти, ковдри та подушки(пухово-піряні), посуд. Вихід в ліс з ділянки, де є відразу за парканом серед сосон спортмайданчик. Дуже мальовничо та затишно, близько озеро ~ 350-400м, інфраструктура села досить розвинена (7 продуктових магазинів, 1 магазин чисто овочево-фруктовий, 2 будівельних, точка продажу свіжої риби, Нова пошта, Укрпошта, бургер бар, окремий мальовничий ресторан "Рибачок", приватний пляж з великим басейном та рестораном, приватна риболовля, просто пляж, лікарня, школа з сучасним рамонтом та штучним стадіоном, дитсадок, дім культури) до центру села близько до ближчого міста Боярка 15хв їзди там же Фора, Сільпо та АТБ, Епіцентр, АЗС UPG , районна лікарня, приватні медцентри, залізниця. . Є ВІДЕООГЛЯДИ поточного стану. Зараз фото з різних часів розвитку проєкту з яких більшість "свіжі"! Переходьте в Instagram будинку! . ЩЕ ДЕТАЛЬНІШЕ ПО ТЕЛЕФОНУ, АБО ПИШІТЬ СЮДИ.

власник
ДВА БУДИНКИ/ПРАВИЙ БЕРЕГ/ВІД 1МІС/БЕЗ%/газ/акум.живл+генерат./оптоінет
olx.ua

Продажа житлового будиноку по індивідуальному проекту на замовлення. На повноцінному першому поверсі розташовані великий холл з другим світлом, парадними сходами та шикарною довгою люстрою, велика кухня-студіо 48 кв.м. з каміном та зоною відпочинку, два санвузли з душевими кабінами, дві спальні для гостей та гараж на 2 авто, гардеробна та пральна кімнати. Мансардний поверх має 4 спальні, 2 ванні кімнати, гардероб та кабінет. Над мансардним поверхом є стилізована кімната на горищі площею 15 кв м та балконом на 7 кв м з мальовничим висотним оглядом на місцевість - озеро та ліс. Усі верхні поверхи мають 100% готовність для проживання - повний євро ремонт без меблювання, окрім кухні, яка вже встановлена. Будинок також має повноцінний цокольний поверх з площею 228 кв.м., який спроектовано під спа-зону з басейном з довжиною 15 метрів та вбудованим джакузі, сауну та велику кімнату для відпочинку площею 55 кв.м. Чаша басейна та джакузі повністю спроектована та залита бетоном з підведеними комунікаціями. Зведено окремі 2 технічні приміщення на мінус 2 рівні для встановлення обладнання для басейну. Завершення робіт по спа-зоні відповідно до вподобань нового власника будинку. У цокольному поверсі також встановлено і введено в експлуатацію тепловий насос з земляним контуром з глибиною 7 технічних отворів до 100 метрів. Тепловий насос виконує функцію енергоефект. опалення будинку та підготовки гарячої води. Також у технічному приміщенні біля топкової кімнати встановлено фільтри очищення вхідної води, яка подається в будинок зі скважини та встановленого глибинного насосу. Житлова зона першого та мансардного поверхів має наскрізну мережу теплих полів, що є частиною системи опалення будинку. Будинок має найвищий рівень енергоефективності завдяки усім зведеним стінам з поротерму, дод. утепленню по усім зовнішнім стінам, трьох-камерним металопластиковим вікнам, а також потрійному утепленню мансардного поверху на даху під горищем. Ділянка 30 соток, паркан, підготовка під ландшафт дизайн

Продажа / Дом / вул. Івана Франка, Заборье
olx.ua

Забіря, вул.Лісова, продається дачний будинок 80 кв.м., 2-х поверховий. Будинок з білої цегли, капітальне перекриття, кухня, три кімнати, гараж, тераса зі спальні. Будинок обладнаний єлектрикою, газом /все є особовий рахунок/, вода скважина. Ділянка 5.5 соток, сад, виноград, квіти. За будиночком рівна площина для обробки під городину аба для газону. Кооператив в зимой період "живий", майже вся вулиця проживає на постійній основі. Через дорогу невеличка лісосмуга і річка, доступ відкритий. Ціна 50000 у.о. з оформленням, без додаткових витрат.

Забіря, будинок 80 кв.м
olx.ua

Без комісії для покупця. Новий будинок котеджного типу 2014 р. побудови, з власною сауною, джакузі та каміном. Площа 155/74/27 м2 Розташований біля хвойного лісу на березі річки з оздобленним пляжем для купання, вид на котрі відкриваються з просторої терасси 2 поверху. Основний будинок, а також гостьовий будинок з сауною та хозблоком, розташовані на закритій охороняємій території на 6 сот.землі. Вся територія будинку, це доглянутий квітучій (мікро ботанічний) сад, видом на котрий можна насолоджуватись пючи каву, або снідаючи на відкритій терасі першого поверху будинку. Усюди виконан авторський ремонт із суто якісних матеріалів. Все повністю оздоблено для проживання круглий рік. Також є наземне місце для паркування 3 автівок. Адреса: Київськ.обл. Києво-Свят. р-н. с. Забіря, вул. Лісова Природа. (17 км. до Києва) Проєкт: Рік будівництва: 2014 р. Матеріал: ракушняк в 2 блоки+утеплювач Поверховість:2 Паркінг: наземний на 3 авто Висота стелі: 2.8 м. Комунікації: Вода-скважина 40 м Кагаліхація-септик 7 кубів з 2-ма перелівами. Котел 2 контурний на воду та опалення Світло-є лічильник. Газ іде по вулиці (в будинок не заведенний) PS є відеоогляд

Будинок в епіцентрі мальовничої природи. 17 км Київ. Забіря-Боярка
olx.ua

Унікальний проект з урахуванням усіх реалій нашого часу! Село Забіря , вул. Лісова. Ексклюзивне все, від дизайну до матеріалів. дах з очерету, один з найнадійніших видів покрівлі, не схильний до спеки і холоду. Будинок-термос: побудований з червоної цегли, утеплювач-мінвата, газоблок, знову утеплювач-мінвата, та короїд, внаслідок чого товщина стін 70 см. Перекриття— бетонні панелі. Деревяна різьблена стеля, підігрів підлоги, декоративна штукатурка. Перший поверх: простора кухня-вітальня, дві спальні, три санвузли, басейн (20×7), гараж. Нульовий поверх : кабінет, та дві кімнати, три санвузли, котельня, приміщення для охорони з відеоспостереженням, можливо використовувати ,як укриття. Скважина 20 метрів , септик з переливом) Будинок знаходиться в оточенні лісу та каскаду чистих озер!

Неперевершений, стильний будинок  з виходом до води та басейном!
olx.ua

Продаж будинку 350м2 Забірʼя Вишневе без комісії Будинок знаходиться в 30 кілометрах від центра Києва , від окружної 15 кілометрів, село Забіря в мальовничому місці. Сосновий ліс і каскад озер. Основний будинок 350 м2, в будинку гараж, котельня з 3 котлами: електричний, на дровах та газовий; є винний погріб. На 1-му поверсі розташована кухня , гостьова, обідня зона, кабінет, с/в, передпокій з гардеробною. Тераса з панорамними вікнами та з виходом на територію. 2-й поверх: 3 спальні, с/в, гардеробна. Мансарда містить велику спальню, ігрову кімнату, с/в, гардеробну. У гостьовій розміщена гарна французька піч , яка обігріває кімнату. На території розміщений гостьовий двоповерховий будинок 80 м2 на 1-му поверсі кухня, гостьова та с/в. На 2-му поверсі 2 спальні, санвузол і кладовки. Баня із зруба, з кухнею, піччю лежанкою із підігрівом і терасою з виходом до власного ставка. Ставок зариблений. За територією є гараж на 2 машини і над ним апартаменти з усім необхідним, міні кухня, санвузол, бойлер, жила кімната. Альтанка і дитячий майданчик, теплиця. На території ландшафтний дизайн, автоматичний полив, ставок 15 на 30 метрів, фруктові дерева: яблуні, груші , Вишні, черешні, персики. Ягідні кущі: смородина, аґрус, голубика, суниця, полуниця, невеликий город. На території багато декоративних кущів і дерев. Велике різноманіття Квітів і декоративних рослин.

Цветочная (Октябрьская) улица, 43, Заборье, Киевская 799990.0 USD
dom.ria.com

Забирье продам дом, Дачу 207м2 . С гаражом. Полностью жилую . Подключён свет 17квт , скважина 42м2 . Участок 9 соток с Выходом в лес . Чистый воздух . Лес природа . Отличное тихое место от городской суеты

Забирье продам дом дачу с выходом в лес
olx.ua

Продам дом в с. Забирье участок 15 соток которые выходят в красивый и живописный лес с чистым воздухом. На участке построен новый дом с бассейном, дом укрыт натуральной черепицей. Забирье живописное село (много лесов и озер) под Киевом (18 км).Владелец.

власник
Продажа дома с.Заборье
olx.ua

Киевская область. Забирье. Продажа шикарного комфортабельного поместья. Находится в самом лучшем месте в плане природы - с одной стороны лес с другой стороны выход на речку Стугна. Общая площадь всех построек порядка 500 метров. Дом выполнен в авторском стиле из дорогих материалов как снаружи так и внутри, на каждом этаже сан.узел, винный погреб Территория облагорожена и ухожена, ландшафтный дизайн. Отдельно стоящая баня с сауной и своим озером. Небольшой двухэтажный гостевой домик. Отдельный гараж на 2 авто с жилой комнатой наверху. Участок общей площадью 40 соток в собственности. Асфальтированный подъезд. Стоимость 800 000 долларов США.

Забирье. Продажа шикарного домовладения лес и вода недалеко от Киева
olx.ua

Заборье, продажа 2х этажного кирпичного дома 2004 года постойки. Общая 152,8/46.5/9.6кв.м. 4 комнаты (19.8+10+8.4+8.3кв.м.) в хорошом жилом состоянии. все коммуникации. Напольный газовый котел. Подогрев воды газовая колонка. Скважина 30м. Выгребная яма 5кубов. Земельный участок 10 соток. на участке хоз постройки (летняя кухна, сарай) Капитальный подвал с гаражом и погреб. Асфальтированный подъезд. Заезд для автомобиля. 500м к центру села. Цена под ключ 60 000$ (без переплат для покупателя) Желательно звоните или пишите на Вайбер, телеграмм или вацап.

Заборье, дом 152кв.м. (4 комнаты) на участке 10 соток
olx.ua

-2-поверховий будинок цегляний, утеплений, оштукатурений -високий бутовий фундамент -садове товариство Забір’я (Київська область, відноситься до Жорнівки) -садова ділянка 4,13 соток -всі коммунікації -газ! -світло! -скважина! -каналізація! -1-й поверх-кухня, кімната, с/в сумісний, є погріб -2-й поверх -дві кімнати -частково металопластикові вікна, металеві решітки -цегляний сарай -вуличний туалет -плодовий молодий сад-персики, виноград, яблуні, сливи -паркан, калітка і ворота -5 хв машиною до озер, Корчагін парку, Рибачка -екологічно чиста місцевість -зупинка маршрутки Дачна в 3-х хв пішки -без комісії

Продам дачний будинок з усіма комунікаціями, ділянка в СТ Забір‘я
olx.ua

Забі́ря — село в Боярській громаді, Фастівського району, Київської області. Продам сучасний будинок 190м ( з них 27м гараж) побудований 2013 року з червоної цегли. Зовнішнє і внутрішнє утеплення стін 2 вида котлів, розводка під генератор. 1-й поверх--кухня-гостинна 20 метрів , камінний зал 38м з виходом на 2 тераси, с\вузол, котельна, спальня 12м. 2-й поверх--3 спальні, балкон, СПА бассейн Hot SpringJetsetter, наявний підігрів підлоги кухня, коридор, с\вузли. Фасади меблів горіх, натуральне дерево. Будинок обладнаний системою підготовки води ecosort( свердловина73м), біоканалізацією, септик, відеонаглядом, оптволокно інтернет.Паркет червоне дерево Tarket, дубові меблі, іспанська сантехніка, огорожа ділянки Rukky(металопрофіль). Ділянка 18 соток, кутова. Автоматичні ворота. Також є гостьовий будинок 36м з усіма зручностями, окрема будівля 50м, там гараж і фінська сауна Harvia36 .Під низом підвал по типу бомбосховища h= 2.8 Ділянка доглянута, сад, теплиці, барбекю. Будинок розташований в мальовничому куточку, 200 метрів до лісу. Добропорядні, пристойні сусіди навколо. Все для повноцінного проживання та комфортного відпочинку неподалік Києва. Ціна 215 т.у.о. Детальніше та більше фото за телефоном.

Забі́ря, Київської обл. розкішний  будинок з ділянкою 18 соток
olx.ua

Без % и расходов! Продажа уютного и теплого дома в Киевской области, ТАМ, ГДЕ РАСТУТ ГРИБЫ И ЛОВИТСЯ РЫБА! Расстояние от центра Киева 31км, от Теремков 18 км. Адрес: село Забирье, садовое общество «Забирье». Участок соток: 6 соток. Площадь Дома: 125м2. Статус дома: не введен. Этажей: 2 с масандрой. Спален: 4. С/у: 2 с душевой и ванной. Котельная: буферная ёмкость ( энергоэкономичная, принцип термоса). Камин внутри дровяной на отопление Кухня-гостиная с выходом на террасу с камином, зона барбекю. 2 входа в дом. Скважина: 41м Септик: двойной с переливом. Электричество: кВт 10. Дом построен из газоблок-30, пенопласт - утепление, шуба. Крыша: металлочерепица. Газ проведен по улице. Камин на дровах. Соседи рядом построились и живут на постоянной основе. Техника в доме вся предусмотрена для проживания. Теплые полы: 1 эт. весь, 2 эт (с/у) Пол: плитка, ламинат. Деревянная дубовая лестница. Гараж: на 1 авто (большое) есть вывод для электромобиля! Во дворе ещё есть парковка для авто. Ворота + гараж на пульт управление Есть свой огород и сад! Сад: растут фруктовые деревья: персики, слива, яблоня, абрикосы, вишня. Садовое общество расположено в окружении лесов и озер! Рядом протягивается каскад из 7 озер. Озеро для рыбалки в 2,5 км.от дома. В соседнем селе река Ирпенка. Хвойный лес в растоянии 250м Есть грибы!! Просмотр в удобное время для Вас)

Продажа дома с ремонтом 125м2 в селе Забирье лес, озеро рядом
olx.ua

Заборье. Продам дом общ. 62,3/41.5/14.2 м.кв., три комнаты(20.5+13.8+7.2м.кв) Все коммуникации. Участок 20сот., асфальтированный подъезд, заезд для авто. Вблизи вся инфраструктура. Цена 45000$ под ключ. (без переплат для покупателя) Желательно звоните или пишите на Вайбер, телеграмм или вацап.

Заборье. Дом общ.62м.кв., на участке 20сот.
olx.ua

Опис об’єкта: Загальна площа (кв.м.): 89.6, Житлова площа (кв.м.): 45.4 Загальна кількість приміщень: 11 (одинадцять), у тому числі: предпокій, санвузол, ванна, кухня, житлова кімната 1, житлова кімната 2, житлова кімната 3, комора, коридор, гардероб, балкон. Є тамбур. Матеріал стін: цегла. Вхідні двері: металеві. Вікна: металопластикові. Будинок розташований в центрі Забірʼя. Квартира від забудовника, без ремонту. Проведена електро проводка, батареї. Поруч знаходиться селищна рада, школа, садочок, магазини, зупинка громадського транспорту, почта. Біля будинку знаходиться парковка. Поруч ліс та озеро. Спокійні сусіди, чистий підʼїзд. На все встановлено встановлено лічильники, всі показники 0 та з пломбами. Фото в особисті за потреби. Повний пакет документів готовий до угоди.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в Забірʼя.
olx.ua

Продам великий будинок прямо з виходом в ліс. Унікальне розташування. Будинок ( 2007 року) складається з двох будинків обєднаних спільними зончми, дзеркальні по плануванню один до одного з окремими входами тому ідеально підійде для двох сімей. Велика ділянка 60соток з великим садом, своїм тенісним кортом, зоною відпочинку тощо. В будинку є великий басейн 9.5 × 4.5, просторий підвал з бетонними перекриття де розташовані баня-сауна, музей, облаштоване бомбосховище, великий гараж, окрема пральня. Стіни - пол кирпича +пеноблок +пол кирпича +пенопласт и шуба. Світло 35 кВт свій трансформатор, скважина 40 м ( вода добра смачна). Перший поверх - кухня, вітальня, дві спальні, санвузол. Другий дві спальні, санвузол. В Забірї дуже гарна природа, ліс, озера, пляжі зони відпочинку. Зручна транспортна розв яка.

Особняк біля лісу в с. Забіря
olx.ua

Код 48728 Продаж будинка біля озера в с. Забіря. На земельній ділянці в 15 соток розташований двоповерховий будинок ,що має функціональне планування, якого загальна площа складає 300 м2: Дах будинка - натуральна черепиця. Фасад - облицювальна цегла. Перекриття -залізо - бетон. На ділянці є басейн. На цокольному поверсі розташовані технічні приміщення, гараж, басейн. На першому поверсі кімната, санвузол, кухня , великий зал. На другому поверсі дві спальні з санвузлами, 2 кімнати, санвузол. В будинку також є горище. Можна підключити 40 квт електрики, (стовп поряд). Зроблено септик на 80 м.куб. Поряд каскад озер, що знаходяться неподалік с. Забіря. Місце ідеально підходить для спокійного життя, та невимушеного відпочинку. В даний час локація характеризується розвиненою інфраструктурою та великою кількістю різноманітних розваг. Одне з найкращих мальовничих місць у Київській області для комфортного проживання. Ділянка з дуже красивим видом. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс ріелторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Продаж будинка біля озера в  с.Забіря
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів

Географія Забір’я