Продаж трикімнатної квартири 3/1/2 з автономним опаленням в центрі с. Дрозди, Білоцерківського р-ну, Київської обл., 20 км від Білої Церкви. Загальна площа квартири 70 кв.м, житлова 44 кв.м (21/13/10), кімнати окремі, кухня 8 кв.м. Квартира в косметичному ремонті, з усіма комунікаціями - санвузол роздільний у кахлі нового зразку, нова столярка - дерево, індивідуальне газове опалення, інтернет. В квартирі є засклена лоджія та зручний, великий погріб (10 кв.м). Вбудовані меблі та техніка залишаться новому власнику. Цегляний будинок, окремий вхід та велике подвіря, + земельна ділянка (город) 25 соток, яка знаходиться в кілометрі від квартири, має всі потрібні документи (кадастровий номер). Біля квартири 2 грядки, квітник. За будинком господарчі споруди, залізний гараж, садок з фруктовими деревами. За гаражем огороджена територія для розведення курей та кролів. Прибудинкова територія огороджена. Гарна локація квартири – центр села – поряд школа, магазини, амбулаторія, зупинка. Ціна 40 000 $ торг. 06*********99, 05*********59 Оксана АН Тріумф.

Продаж 3кімнатної квартири з АО в центрі с.Дрозди, Білоцерківський р-н
olx.ua

Пропонується до продажу будинок в с.Дрозди, Білоцерківського району, Київської області. Велике розвинене село. В селі школа, дитячий садочок, магазини. Село роздашоване на відстані 15км. від м.Біла Церква. Є ставок, річка. Будинок і ділянка доглянуті. Город обробляється. Загальна площа ділянки 72 сотки (16сот. подвірья, 56 сот. город). Будинок 82 м.кв., три кімнати. Будинок саманний, був обкладений цеглою, утепляний мін.ватою та заштукатурений. Потолки високі. Косметичний ремонт. Є хоз.споруди(гараж, літня кухня з газом, повітка, льох). Запрошуємо на перегляд.

Продам будинок в с. Дрозди
olx.ua

До продажу пропонується будинок в селі Дрозди. Будинок знаходиться в самому центрі села. Поряд з будинком вся інфраструктура: школа, сільська рада, будинок культури та інше, Будинок цегляний, в житловому стані. Загальна площа будинку - 70 м2. В будинку поміняні вікна на металопластикові. Будинок зі зручним плануванням: 4 кімнати, кухня, санвузол, коридор. Висока стеля. Вода - свердловина, заведена в будинок. Каналізація - вигрібна яма. Опалення - газовий котел, твердопаливний котел, грубка на дровах. Біля будинку земельна ділянка - 25 соток, приватизована., призначення - для будівництва. Ділянка рівна, правильної прямокутної форми. Біля будинку є підсобні приміщення: гараж металевий, два сараї(погріб). Подвірʼя огороджене сіткою, ворота і хвіртка металеві. Зручне транспортне сполучення Відстань від Дроздів до Білої Церкви - 18 км. Телефонуйте, покази в зручний для вас час!! АН «Оберіг»

Продаж будинку в центрі с. Дрозди
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам жилий будинок в селі Дрозди. Будинок трьохкімнатний. Є власне опалення вода На території знаходиться гараж два сарая Також є груба що достатньо сильно може економити опалення взимку. Також є садок невеликий Дуже великий город 45 соток

власник
Продам будинок в с.Дрозди
olx.ua

Шукай квартиру по локації