ПРОДАЖ БУДИНКУ Адреса - село Давидів, вулиця Сонячна. Кількість кімнат - дві. Поверховість - одноповерховий будинок. Другий поверх недобудований. Матеріал стін - цегла. Земельна ділянка - 14 соток, огороджена. Призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку. Загальна площа будинку - 56 м2, житлова - 35 м2, кухня - 8 м2. Гараж 60 м2. В будинку зроблений частковий ремонт. Металопластикові вікна, покрівля алюцинк. Опалення - пічне та камін. Санвузол - один суміжний. Перший поверх будинку включає: дві житлові кімнати, санвузол, кухня, а також є підвал. Другий поверх: недобудований. Наявні комунікації: електрика, газ, водопостачання колодязь, встановлений насос з колодязя, каналізація вигрібна яма. Особливості даного будинку - це будинок із великою та просторою земельною ділянкою, правильної форми, ділянка навколо будинку загороджена, наявний окремо збудований гараж 60 кв.м., є камін для домашнього затишку, а також підвал. Будинок розташований у затишному передмісті Львова, в гарному місці із зручним доїздом. Поруч з будинком: школа, супермаркет АТБ, відділення нової пошти, аптека, зупинка громадського транспорту, магазини, тощо. Будинок розташований в добре заселеній частині селища, є все необхідне для комфортного проживання. Код обєкта 1401

Сонячна
rieltor.ua

Продаж 2-поверхового будинку (незавершене будівництво) пл. 280 м2 з ділянкою пл. 10 сот правильної форми в обжитому районі новобудов по вул. Б.Хмельницького. Хороша підїздна дорога, комунікації: газ, електрика вздовж ділянки.

Хмельницького Богдана, 11
rieltor.ua

Продаж будинку в передмісті Львова с.Давидів площею 286 м2 = 186 м2. + 100 м2 літня кухня, сауна та гараж земельна ділянка 10 сотих. Будинку складається із 2 поверхів. 1- поверх: прихожа, ванна кімната, вітальня, кухня, та 2 гостьові кімнати. 2- поверх: спальня, ванна кімната, дитяча кімната, та кімната відпочинку. Літня кухня: прихожа, кухня та санвузол Гараж з навісом для авто. Сауна: басейн невеликий, душ, санвузол та сауна. + підвал під будинком, який не входить у загальну площу Ремонт завершений у 2010 році. Доглянута територія. Будинок утеплений перлітом товщиною 10 см. Вода центральна від міста а також є свердловина. Опалення індивідуальне газове. Наявний акумуляторний інвертор для електрики, який у разі відсутності електроенергії дає змогу утримувати будинок до 12 годин. Гараж, сауна і літня кухня також з опаленням своїм індивідуальним. Будинок також оснащений відеонаглядом, сигналізацією, автоматичними воротами, домофоном. Каналізація центральна. Давидів знаходиться у передмісті Львова біля кільцевої та є центром Давидівської ОТГ до складу якої входить 23 населених пункти, з четвертим по рейтингу в області Бюджетом ОТГ, тому стімко та динамічно розвивається. Прекрасне сполучення зі Львовом: - курсують маршрутні автобуси з с. Давидів - №160, 161, 178 до центру Львова пл. Петрушевича. - залізничне сполучення електричкою до приміського залізничного вокзалу Львова з зупинками в мікрорайоні Сихів, вул. Чупринки та вул.Городоцької. - звязують два автошляхи зі сторони вул. Зелена та вул. Стрийська Відстань до найблищих локацій у Львові: - до торгового центру "Іскра" на Сихові - 10 км. - до ТРЦ "Кінгрос леополіс" супермаркет "АШАН" - 12 км. - До центру Львова - 15 км. Також добре розвинута інфраструктура безпосередньо в с. Давидів: - супермаркети АТБ та Барвінок, цілодобові Аптеки. - "Нова Пошта" , Укрпошта та відділення "ОЩАДБАНК". - гуртівня-магазин будматеріалів та будівельно- господарські магазини. - загально-освітня школа з басейном; - дитячий дошкільний заклад; - збудовано новий Нардний дім з гуртками та секціями для дітей та юнацтва. - Центр первинної медико-санітарної допомоги. - два джерела з цілющою водою. - ставки для риболовлі та ліс в пішій доступності.

можливий продаж по єОселя
Гальцька, 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж дврповерхового котеджу (спарка) з якісним ремонтом меблями та технікою в с. Давидів, 10 км до центру Львова. Площею 160 м.кв. та 2.5 сотих землі. Якісна комплектація меблями та технікою . Опалення + підігрів підлоги всього першого поверху та санвузла на другому поверсі від двовуекційного газового котла. Власна свердловина на воду , центральна каналізація. Поруч АТБ та Davydiv Mall. Школа та садок в пішій доступності. 2 хв на авто до кільцевої дороги. Прекрасне сполучення зі Львовом: - курсують маршрутні автобуси з с. Давидів - №160, 161, 178 до центру Львова пл. Петрушевича. - залізничне сполучення електричкою до приміського залізничного вокзалу Львова з зупинками в мікрорайоні Сихів, вул. Чупринки та вул.Городоцької. - звязують два автошляхи зі сторони вул. Зелена та вул. Стрийська Відстань до найблищих локацій у Львові: - до торгового центру "Іскра" на Сихові - 5 км. - до ТРЦ "Кінгрос леополіс" супермаркет "АШАН" - 9 км. - До центру Львова - 10 км. Також добре розвинута інфраструктура безпосередньо в с. Давидів: - супермаркети АТБ та Davydiv Mall, цілодобові Аптеки. - "Нова Пошта" , Укрпошта. - гуртівня-магазин будматеріалів та будівельно- господарські магазини. - загально-освітня школа з басейном; - дитячий дошкільний заклад; - збудовано новий Нардний дім з гуртками та секціями для дітей та юнацтва. - Центр первинної медико-санітарної допомоги. - два джерела з цілющою водою. - ставки для риболовлі та ліс в пішій доступності.

можливий продаж по єОселя
Галицька, 30
rieltor.ua

Дозволь собі жити у будинку своєї мрії! Ідеальне розташування для тих, хто хоче жити поблизу міста, швидко дістатися у потрібне місце, але водночас там панує відчуття околиці, спокою.Поблизу ліс, де ви зможете прогулятися, відпочити думками! Закрита територія. Повернемося до самого будинку. Вирізняється мансардними вікнами, які мають незвичну форму. Вони немов запрошують багато природнього світла. Це будиночок має великі простори відкритого планування. Створи затишок собі сам! А якщо не полюбляєте ремонт, ми зробимо це за вас! Він останній, із великим огородженим власним подвірям!!! Купуй цей будинок, щоб назвати його своїм! Поспішай, лише зараз низька ціна!

Лісна
rieltor.ua

Продаж будинку Локація : Давидів ( 12 км до центру Львова) Площа 100м2 Новий ремонт , меблі побутова техніка ( ще ніхто не проживав) 3 спальні, кухня-вітальна, 2 санвузли, гардероб, тераса, парковка для 2 машин, автоматичні ворота Асфальтований доїзд, бруківка, затишне місце, школа, дитячий садочок, супермаркет - все поряд, чисте повітря неподалік ліс. Вартість: 175.000 $ Деталі та огляд 0988799291 ( Іван-“Rise Together”)

Галицька
rieltor.ua

Продаж просторої дворівневої квартири по вул. Галицька с. Давидів , що всього в 5км. від Львова. Опалення індивідуальне- двофункційний газовий котел. Перший рівень - 60кв.м. складається з 2 ізольованих кімнат з балконом, кухні вітальні(30кв.м) та санвузла. В гарному житловому стані, вікна металопластикові, на підлозі паркет. Другий рівень 61 кв.м без ремонту, можна облаштувати 2 кімнати з терасою та другий санвузол. Додатково до квартири належить підвал 10кв.м. Інфраструктура: Школа, садок, дитячий майданчик, стадіон, ЦНАП, ОТГ, амбулаторія, супермаркет АТБ, паркова зона, басейн, транспортна зупинка звідки регулярно курсують автобуси у Львів.

Галицька, 8
rieltor.ua

Продаж будинку с.Давидів Вул.Тараса Шевченка (біля першого колійного переїзду). Будинок не повністю закінчений, виведена і перекрита коробка і 2 зроблені кімнати. Загальна площа 150 кВ.м. Всі комунікації + великий скептик. Велика ділянка 15 ст (під забудову). Гарний зелений район. Неподалік магазин. Ціна 95 000 $

Шевченка
rieltor.ua

Продаж окремостоячого котеджу. 📍с. Давидів Продається окремостоячий котедж неподалік Львова. Закрита територія котеджного містечка. 30 хвилин на авто до центру Львова. Площа будинку: 190м². Площа ділянки: 11 сот. 🔸Повноцінний поверх+мансарда. 🔸Вільне планування мансарди(70м2). 🔸Паркінг на два авто. 🔸Можна зробити додатковий вїзд на територію. 🔸Будинок в 0-му циклі. Матеріал стін: Цегла Утеплення: Пінопласт. Комунікації: своя свердловина та септик, електропостачання(15кВт). ✅ У вартість послуг також входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. 💵Ціна 90 000$ 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

Львівська
rieltor.ua

Продаж двоповерхового будинку(цегла) в с. Давидів, другий поверх незавершений. Площа ділянки 14 соток, ділянка обгороджена та правильної форми. Цільове призначення - будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. На ділянці є гараж, який вміщає в себе декілька машин, є сарай. Площа будинку 56 м2. Комунікації: електрика, газ, вода (колодязь з встановленим насосом) . Телефонуйте, щоб домовитися про огляд)

Сонячна
rieltor.ua

Продається будинок біля Львова, в с. Давидів, з меблями і побутовою технікою. Будинок має 3 поверхи, загальна площа 275 кв. м., ділянка 12 соток. На першому поверсі є гараж, кімната-бар, гардеробна, насосна, господарське приміщення+пральня+санвузол, сауна (кімната повністю зроблена для запуску сауни, оббита деревом, виведені електр. дроти, але господарями не використовувалася як сауна). Кімнату-бар на першому поверсі можна використовувати для роботи, можна організувати стоматологічний кабінет, або іншого призначення, так як в цю кімнату є окремий вхід, і підведена вода, каналізація і електрика Другий поверх - кухня, столова, велика вітальня з виходом на терасу, велика гардеробна, ванна, туалет. В кухні і їдальні стоять деревяні меблі. Третій поверх - робочий кабінет, кімната (може використовуватися як дитяча чи гостьова кімната), 2 спальні кімнати. Одна спальна з великою гардеробною кімнатою, друга спальня з окремою ванною кімнатою. На підлозі - дубовий паркет і плитка. Всюди де плитка є підігрів підлоги. Сходи мармур натуральний, перила ковані, на балконі - ковка. Опалення газових двоконтурний котел VILLET, 32 кіловат. На кожному поверсі встановлені запобіжники, підведена вода, і на кожен поверх є окрема гілка опалення, при потребі можна виключати опалення, якщо не потрібно на поверсі. Є генератор, розетка 3 фази. Будинок якісно утеплений пінопластом (10 см) На подвірї є дві альтанки, відкрита і закрита, утеплена.. В кожній з альтанок встановлені мангали, та коптильня, з меблями всередині. Біля будинки дуже гарно впорядкована територія з декоративними деревами, квітами і садом. Відеоспостереження в будинку і біля будинку встановлене. За бажанням нового господаря, є можливість встановити біля будинку басейн, так як така думка була в планах, і є місце. Бей комісійних для покупця.

Сонячна
rieltor.ua

Новобудова із євроремонтом у с. Давидів - неподалік Львова. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Давидів, 1
rieltor.ua

Довготривала оренда будинку в селі Давидів. В будинку є 2 кімнати, кухня, коридор, кладовка . Опалення газове- пічка. Туалет на вулиці. Ванни в будинку немає. На території криниця, погріб, літня кухня, господарські приміщення. Хороша транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура Поруч є дитячий майданчик, магазин . 4500 грн + КП Оплата за перший та останній місяць + рієлторські послуги. Покази в зручний для вас час.

Довготривала оренда будинку в селі Давидів.
olx.ua

3-кімнатний будинок у с. Давидів на вул. Незалежності, площею 314/78/24 м² та земельною ділянкою 10 соток. В будинку: 2 спальні з балконами, вітальня, простора кухня, великий коридор, велика тераса, облаштована під лаунж-зону, ванна, підвальне приміщення, в якому знаходяться котельня, пральня, додаткова кухня та гараж. Підвальне приміщення можна використовувати як укриття. Будинок повністю огороджений. На подвірʼї зелений газон та сад. Індивідуальне опалення, газовий котел, діючий твердопаливний камін, підігрів підлоги в кухні, водопостачання - свердловина з насосом, система фільтрації та очищення води - осмос, каналізація - септик, встановлена сигналізація, інтернет WiFi, витяжка, кондиціонер у вітальні, бойлер на 120 л, електрична рушникосушка. Здається з побутовою технікою і меблями. Меблі: шафа, книжна шафа, 2 комоди, 2 робочих столи, 2 робочих стільці, односпальне ліжко, велике двоспальне ліжко, полиці, велика шафа, 2 тумби, настінний вішак, диван, крісло, кухня з меблями. Побутова техніка: пральна, сушильна та посудомийна машини, 2 холодильники, газова плита з духовкою, тостер, електрочайник. Інфраструктура поруч: продуктовий маркет «АТБ» - 745 м, головна траса - 140 м, магазин будівельних матеріалів - 190 м, продуктовий магазин - 375 м, дитячий садок - 550 м, Давидівський Ліцей - 350 м, піцерія - 300 м, амбулаторія - 200 м, пошта "Нова пошта" - 750 м, найближча зупинка громадського транспорту - 220 м, ТРЦ «King Cross» - 9,5 км, оперний театр - 13,4 км. Вартість оренди: 40 800 грн/міс (1000 $/міс) + комунальні платежі. Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном. Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів!

Оренда сучасного будинку з терасою та садом у с. Давидів
olx.ua

Оренда будинку Локація : Давидів ( 12 км до центру Львова) Площа 100м2 Новий ремонт , меблі побутова техніка ( ще ніхто не проживав) 3 спальні, кухня-вітальна, 2 санвузли, гардероб, тераса, парковка для 2 машин, автоматичні ворота Асфальтований доїзд, бруківка, затишне місце, школа, дитячий садочок, супермаркет - все поряд, чисте повітря неподалік ліс. Вартість: 950$ Перша здача-можна заселятисяДеталі та огляд 0988799291 ( Іван-“Rise Together”)

Глицька
rieltor.ua

Оренда таунхаусу з якісним ремонтом меблями та технікою в с. Давидів, 10 км до центру Львова. Площею 100 м.кв. та 2.5 сотих землі. Якісна комплектація меблями та технікою . Опалення + підігрів підлоги всього поверху та санвузла на другому поверсі від двовуекційного газового котла. Власна свердловина на воду , центральна каналізація. Поруч АТБ та центральна Давидова. Школа та садок в пішій доступності. 2 хв на авто до кільцевої дороги. Прекрасне сполучення зі Львовом: - курсують маршрутні автобуси з с. Давидів - №160, 161, 178 до центру Львова пл. Петрушевича. - залізничне сполучення електричкою до приміського залізничного вокзалу Львова з зупинками в мікрорайоні Сихів, вул. Чупринки та вул.Городоцької. - звязують два автошляхи зі сторони вул. Зелена та вул. Стрийська Відстань до найблищих локацій у Львові: - до торгового центру "Іскра" на Сихові - 5 км. - до ТРЦ "Кінгрос леополіс" супермаркет "АШАН" - 9 км. - До центру Львова - 10 км. Також добре розвинута інфраструктура безпосередньо в с. Давидів: - супермаркети АТБ та Davydiv Mall, цілодобові Аптеки. - "Нова Пошта" , Укрпошта. - гуртівня-магазин будматеріалів та будівельно- господарські магазини. - загально-освітня школа з басейном; - дитячий дошкільний заклад; - збудовано новий Нардний дім з гуртками та секціями для дітей та юнацтва. - Центр первинної медико-санітарної допомоги. - два джерела з цілющою водою. - ставки для риболовлі та ліс в пішій доступності.

Оренда таунхаусу пл. 100 м2 в с. Давидів- передмістя 5 км
olx.ua

Продаж будинку в селі Давидів+12 сотих землі. В будинку є 2 кімнати ,кухня,коридор, кладовка . В будинку опалення газове,є пічка .є світло, криниця, півниця, літня кухня,господарські приміщення. Хороша транспортна розв;язка, розвинена інфраструктура Поруч є дитячий майданчик,магазин . ціна 50000 дол . Реальному покупцю реальна знижка, більше інформації по телефону.

Будинок на щастя
olx.ua

Індивідуальне опалення, електрика, сантехніка, опаленя/

власник
5-ти кімнатна квартира
olx.ua

Продається 3-ох поверховий цегляний будинок, розташований у с. Давидів, по вул. Сонячна. Ділянка прямокутної форми площею 0.0840 га. Рік здачі в експлуатацію - 2010р. Хороший район, заселена вулиця, навпроти ділянки озеро. Зручний доїзд до міста, зроблена дорога, до м. Львів 7км. В пішій доступності супермаркет, аптека, зупинка громадського транспорту, школа, садок, амбулаторія. На ділянці розташовані господарські приміщення 20м2 та 60м2 і власне сам житловий будинок. Житловий будинок побудований з цегли, утеплений мін. Ватою. Товщина стін 50-70см. Висота стель - 3м. Загальна площа будинку 188м2, додатково до площі є ще 80м2 мансарди. Вдале планування. На 1-ому поверсі: Холл, Вітальня з каміном, Кухня, Санвузол, Гараж, Котельня. На другому поверсі: Холл, Санвузол, 4 Спальні, Лоджія, з якої відкривається Вид на ділянку та озеро. На 3-ому поверсі Мансарда (вільне планування). В будинку використовувались лише якісні матеріали. Вхідні та гаражні двері - броньовані, дубові. Усі міжкімнатні двері-дубові, як і сходи, виготовлені за індивідуальним проектом. Німецькі М. П. Вікна, ковані решітки на усіх вікнах. Система сигналізації та відеоспостереження. Світло 3-фази, мідна проводка, індивідуальне опалення (2-х контурний газовий котел), водопостачання з власного колодязя. Власник.

власник
Продаж Будинку в селі Давидів
olx.ua

Продаж будинку , разом з земельною ділянкою 15сотиків з прибудовою під столярний вид діяльності (можна по домовленості з обладнанням) чи інший вид діяльності чи під склад, ремонт автомобілів та інш. Ділянка переведена під цільове призначення будівництво, всі комунікації є: світло 3фази ( заземлення по контуру), каналізація 21 кільце власна, є можливість підключитись до центральної води, газ 20-30м. Земля 10сотиків приватизовані , 5сотиків в користуванні . Довжина 75м, ширина 21,5 м. Будинок має 150м2 на 1,5поверхи. Є окремий заїзд, огорожа, асфальтований доїзд. Поруч супермаркет АТБ, хороша інфраструктура, зелений район.

Продаж будинку Давидів АТБ + земельна ділянка 15сотиків
olx.ua

Продається будинок в с.Давидів, 63м.кВ., по вулиці Сонячна, земельна ділянка 20 сотиків, Автомобілем 5 хв до Львова, 10 хв до ТРЦ King Cross Leopolis, вулиця Стрийська. В будинку є всі комунікації: центральне водопостачання, світло, каналізація, інтернет. На території є гараж, господарське приміщення. Будинок в хорошому стані, світлий та теплий, три кімнати, кухня, ванна кімната. Частково зроблений ремонт. Продається з деякими меблями та сантехнікою. Можливий торг Продаж від власника За деталями телефонуйте або пишіть у вайбер)

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаж будинку с.Давидів. Будинок має загальну площу 250 м2 та ділянку 12.6 сотих, на якій облаштовано дві альтанки з мангалом, каміном, коптильнею та відпочинковою зоною . В будинку три ізольовані спальні, кабінет, вітальня з балконом, столова, окремо кухня, три санвузла, ще додаткова кімната для гостей, гардероб, котельня ) Одним словом продумано все до дрібниць 7 Локацію з розвиненою інфраструктурою, поруч є все без перебільшень: школа, садок, магазини, пошта, аптека, транспортна розвʼязка, та багато іншого. Телефонуйте , домовимось про огляд !

Продаж окремого будинку
olx.ua

Без рієлторської комісії для покупця! Продаж котеджу (дуплексу) з ремонтом меблями та технікою в центрі смт. Давидів, що знаходиться на відстані 10 км від центральної частини Львова. Будівництво -2021-22рр Введення в експлуатацію -травень 2022 року Котедж складається з великої кухні студії, 3-х ізольованих кімнат, двох санвузлів. В котеджі завершено ремонт, облаштовано підігрів підлоги в санвузлах на кухні та в гостьовій зоні. Кухня обладнана новим холодильником, великою посудомийною машиною, газовою поверхнею та духовкою. Всі меблі та техніка не мають зносу та входять у вартість котеджу. Перевагами котеджу є: - центральний водогін та центральна каналізація - власна водяна свердловина - індивідуальне газове опалення - автоматичні ворота Конфігурація подвіря передбачає паркування до 3-х автомобілів. Котедж розташовується в центральній частині Давидова, всі вулиці навколо забруковано. Здійснюється централізований вивіз сміття. Поруч супермаркет АТБ, школа та дитсадок. Відмінний варіант для негайного заселення великої сімї без додаткових вкладень.

Продаж котеджу з ремонтом, меблями та технікою в Давидові
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Продаж класного котеджу з ремонтом, меблями та технікою! 156м.кв. , 2,5 сотих землі Знаходиться на перехресті забрукованих вулиць в центрі Давидова, що дозволило облаштувати два заїзди і робить можливим паркування на подвірї відразу 3х автомобілів. * Центральна каналізація; * Власна свердловина; * Система охорони та відеоспостереження; * Підігрів підлоги всього першого поверху; * твердопаливний камин з тепловими рукавами у всі кімнати 2го поверху ; * автоматичні вїзні ворота та автоматична ролета в гаражі. Котедж укомплектовано якісною технікою (холодильник, посудомийна машина, пралка, телевізор). Всі наявні меблі теж входять у вартість, що дозволяє покупцю заселитися негайно без значних зусиль та фінансових вкладень. Розташування надзвичайно зручне, оскільки в радіусі 300 метрів знаходиться декілька продуктових крамниць, супермаркет АТБ, відділення нової пошти, школа та дит.садочка, 2км до кільцевої дороги та 10 км до центру Львова. Відмінний варіант функціональної і безпечної заміської забудови для великої сімї. 180 000usd (можливий торг)

Продаж котеджу 156 м. кв+ 2 сот землі в Давидів (без комісії)
olx.ua
1 - 24 з 39 результатів

Географія Давидів