ЛИШЕ ПРОДАЖ! НІЯКОЇ ОРЕНДИ НЕМАЄ! Продам простору, світлу 3-ох кімнатну квартиру з меблями в центрі міста. Кімнати роздільні. Індивідуальне опалення як електрикою так і вугіллям. Якісні металопластикові вікна. З квартирою продається гараж, сарай та погріб. Тихий асфальтований двір. Добрі сусіди. Всі питання по телефону.

власник
Продам 3к квартиру в м. Голованівськ
olx.ua

3-х комнатная квартира на 5 этаже, 5-ти эт. дома, ул. Первомайская д. 16. Утеплена снаружи! Автономное газовое отопление, бойлер, мебель частично, пол деревянный, окна металлопластик, балкон застеклён, проведен інтернет. Все подробности по телефону, просмотр возможен по договоренности.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру
olx.ua

Продаётся дом в посёлке Побугское, возле дома огород, большой двор, гараж, мастерская со станками по дереву, фруктовые деревья, виноград. За более подробной информацией обращайтесь по телефону.

власник
Продается дом в пгт Побугское
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Зроблений неповний ремонт,криша перекрита ,нові пластикові вікна,3 ітаж в 3 поверховом домі ,знаходиться коло школи всі питання по телефону 06******03

власник
olx.ua

Продам 2.5 этажный дом в селе Грузское Кировоградской области . Дом с отличным участком для обустройства фермерского хозяйства с выходом к реке. В доме сделаны почти все подготовительные работы. Рядом с домом проходит асфальтная дорога. Возможна продажа в рассрочку.

власник
Продам двухэтажный дом в селе Грузское Грузьке 17 км от г Кропивницкий
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул. Незалежності 12, 5 поверх. Звертатись за тел. 09******39

власник
Квартира 3-х кімнатна
olx.ua

3-кімнатна квартира загальною площею 55 км. м на третьому поверсі 4-поверхового будинку з цегли в смт Побузьке на центральній вулиці Незалежності. У гарному стані з меблями. Зала прохідна. 3 вікна у бік двору (захід), вікно меншої спальної кімнати у бік вулиці (схід). Між спальними кімнатами дві комори. Будинок газифікований. Є балкон. Розводка води потребує заміни. Без опалення, але з можливістю встановлення автономного опалення. В 2 км від будинку річка Південний Буг. Поруч школа, дитячий садочок, магазини, аптеки, ринок, палац спорту, стадіон, автостанція в 10 хв. пішки біля церкви. Зала - 18 кв. м; більша спальна кімната - 13 кв. м; менша спальна кімната - 11 кв. м; кхня - 4,6 кв. м. Для додаткової інформації тел. 09*********95.

власник
3-кімнатна квартира з меблями (р. Південний Буг)
olx.ua

Пропонується Таунхаус та земельна ділянка в смт. Голованівськ, вул. Соборна, 34. Місцезнаходження- центр селища, поблизу магазини, школа, дитячий садок , стадіон, парк, спорт школа і спорт майданчики і всі адмін будівлі. Опис таунхауса: 73,5 кв м, 1- й поверх коридор, сан вузол , кухня студіо 23.5 кв м, кладова і вихід в персональний двір, 2- й поверх 2 спальні, гардероба і ще один сан вузол. Водопостачання і каналізація - централізована. Будинок дуже гарно утеплений і зроблений з якісних матеріалів. До квартири підведено світло 3 Фази 10.6 кв , лічильник день- ніч. Всередині зроблена штукатурка. Для кожного Таунхауса виділено парко місце і місце для гостей. Територія загороджена і встановлені автоматичні ворота. Більш детально дам інформацію по телефону 06*********58

Продажа Таунсауса в смт Голованівськ
olx.ua

Будинок з гаражем , літньою кухнею, господарськими будівлями, знаходиться в центрі селища поряд зі школою та будинком культури. Вулиця асфальтована, освітлюється, всі крамниці та зупинка поряд. Газове опалення, вода на вулиці. Висока стеля , міцний фундамент, стіни з саману обкладені цеглою.

Продам будинок селище Побузьке
olx.ua

Продається будинок площею 60 кв. м (6х10) на ст. Голованівськ Голованівського району, Кіровоградська обл. В дворі є господарські будівлі, гараж, літня кухня. До двору підведено водопровід. Є город. Ціна договірна.

власник
Продам будинок с.Голованівськ
olx.ua

Продається будинок с.Грузьке.До міста 8 км.В селі є гарна школа,амбулаторія,дитячий садочок,магазини,асфальтна дорога.В будинку 3 кімнати.Заведена вода є каналізація.Початий ремонт.Участок 20 соток

Продається будинок с.Грузьке
olx.ua

Продам будинок в селі Маринопіль , будинок з цегли город 40 сотих, камяний погріб, сараї літня кухня, криниця , горіхи 10шт, асфальт до будинку, 15 км від Голованівська. Обмін на авто. Останнє фото дорога до села

власник
Будинок 40 сотих города
olx.ua

Продається батьківська хата, не дорого! Біля хати є літня кухня, гараж, господарські будівлі, криниця, 0,36 га присадибна ділянка. По периметру ділянки горіхові насадження, різні фруктові дерева. Ціна договірна!

власник
Продається  батьківська хата
olx.ua

Продаеться будинок в с. Капітанка. Замінений дах, відремонтований підмурок, молодий сад, літня кухня, погріб, колодязь. Всі подробиці по телефону 09******76. Людмила.

власник
Затишний будинок
olx.ua

Продається невеликий будинок у селі Грузьке, що за 15 кілометрів від Кропивницького. Загальна площа - 60 кв. метрів. Землі - 30 соток. Є господарські споруди. Хороше транспортне сполучення, маршрутне таксі їздить кожну годину. Недалеко вся інфраструктура - магазини, зупинка транспорту і т.д. Дуже вдала пропозиція для тих у кого невеликий бюджет для купівлі житла. Власники залишають все майно, тому будинок може підійти тимчасово переміщеним особам. Ціна - 11500 доларів США, торг.

Продається доглянутий будинок недалеко від обласного центру
olx.ua

Продам будинок. Смт.Голованівськ Вулиця.Свободи 33 Будинок з усіма зручностями,меблями,на території ще два будинки до косметичного ремонту.Коло будинку є погріб,гараж,хліва,сад великий,великий город до ставка.За всіма питаннями в особисті Повідомлення. На messenger Mikołaj Rudyi.

власник
Продам будинок Голованівськ
olx.ua

Село Перегонівка Кіровоградська обл. Продаємо будинок з пічним опаленням, на подвірї є криниця, сарай, погріб, гараж, літня кухня. Будинок знаходиться в гарній, тихій місцевості поряд мальовнича річка Ятрань. На земельній ділянці є молодий садочок. Вартість будинку 6000$ Реальному покупцю знижка

власник
Продаємо будинок с. Перегонівка
olx.ua

Продаётся дом в селе Грузьке летняя кухня погриб сарай криниця огород 40 соток туалет во дворе мебель гараж которая усадьба огорожена фруктови дерева квити душ сарай дров и для животных все подробности по телефону торг присутствует реальному покупателю реальный торг звонить.

власник
Продажа дома в селе Грузьке  Кировоградська обл.та р-н
olx.ua

Продається будинок з сусідньою ділянкою, є літня кухня, гараж, сарай. В дворі є колонка.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру вул.Першотравнева 41 , Побузьке 5 поверх , квартира утепленна з зовні 63 квадратних метрів , не кутова біля базару, по можливості можна придбати квартиру з гаражем. Звертайтесь за номером 09********84

власник
Продам квартиру !!!
olx.ua

Пропоную будинок з гарним розташуванням для бізнесу або відпочинку документи всі в порядку є розстрочка великий город в 35 соток Фруктові дерева груша яблука черешня вишня шовковиця заведена вода в хату гидрофор бочка на 300л. Достроена веранда з фундаментом и армопоясом хата не мак ні єдиної тріщени на стелі є трап як душевна все робе теплий пол електро погріб дуже гарний краевид євро вікна по кругу двері теж пластикові криша мін вата дзвоніть розповім що цікавить торгу не буде так як тільки веранда обійшлась в 130000 грн. Пропозиція діє до осені 2024р.

власник
Продам Дом частный
olx.ua

Продається будинок в мальовничій частині Голованівська. Із двору вихід в долину ставка, де можна відпочити і тілом і душею. Велика ділянка землі, де Ви маєте можливість посадити сад, городину... Крім будинку в дворі є літня кухня, погріб, сарай, курник, туалет та літній душ. Вода в дворі: колонка та колодязь.

власник
olx.ua