Продається велика 2-ох кімнатна квартира з видом на Вовчинецькі гори в ЖК Квартал Краківський від якісної будівельної компанії ВАМ БУД. - Всі комунікації запущено (газ є!) - Документи на право власності виготовлено! - Ліфт працює! Велика, світла та затишна 2-х кімнатна квартира 80,8 м.кв. з якісним євроремонтом. Квартира : - прихожа з величезним місцем для шафи-купе - кухня-студія; - дві житлові кімнати,одна з виходом на балкон; - просторий санвузол. - кладова/гардеробна Дана квартира точно варта уваги!!!

можливий продаж по єОселя
Тараса Шевченка вул., 113
rieltor.ua

Квартира розташована на 8 поверсі ,звідки відкривається чудовий краєвид на Вовчинецькі гори.У вартість квартири входить :штукатурка,тепла підлога в кухні,санвузлі та коридорі.Окремо дві кімнати та кухня,санвузол роздільний.За окрему плату можна придбати кладову 8м2 на поверсі,теоретично можна обєднати разом з квартирою та мати додатковий простір.

Тараса Шевченка вул., 40
rieltor.ua

Продаж ЗДАНОГО кутового Таунхауса від власника у Вовчинцях з нейморним краєвидом. 135м2. Доступний під усі державні програми та ЄОСЕЛЯ. Більше фото та відеоогляд надсилаю на viber бо telegram. Чудова локація Вовчинці, закрита територія, заїзд від центральної дороги. Близько школа, садок, ЦНАП, церква)) На території комплексу єдина аптека в мікрорайоні. До ТЦ велес 15 хв ходьби. Поруч Арсен, Епіцентр, річка, гори, велотраса, Велес з власним кінотеатром. Топовий район для життя у Івано-Франківську. Далеко від аеропортів і злітних смуг, колій, тільки спокій і свіже повітря. Усі комунікації міські. Територія 3 сотих. Фасад утеплений 15см. Фундамент утеплений 10см екструдованим пінопластом повністю на метр в землю, завдяки чому не буде ніяких тепловтрат. Зроблена паро і гідроізоляція даху, дах утеплений мінватою 20см. Вікна 6ти камерні, фірми viknaroff, найкращі на ринку, з теплим монтажем, що буде максимально зберігати тепло в будинку, свіжа піна проклеєна внутрішніми і зовнішніми паро ізоляційними плівками, завдяки чому теж не буде тепловтрат і проблем з вікнами, конденсатом і грибком. Броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Планували вітальню на першому поверсі, а гараж добудувати збоку, так як таун кутовий. Але новий власник може залишити гараж на першому поверсі, ворота ще не знімали. Перший поверх: коридор, гараж або вітальня, санвузол + душова, велика кухня студія (або кухня+кімната місця достатньо щоб розлілити перестінкою), вихід на терасу та задній двір будинку. Другий поверх: ванна і 4 кімнати, 2 з яких мають балкон. На задньому дворі залита тераса орієнтовно 3 квадрати. Збоку будинку місце на великий гараж на 2 машини. Будинок в 1-й черзі, збудований майже 2 роки тому, тобто вже встоявся і не матиме тріщин. Причина продажу-купля більшого будинку блищого до дому.

власник
можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 36
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю ЗДАНИЙ з великою земельною ділянкою 3сотих таунхаус у Івано-Франківську а саме у с. Вовчинці, провулок Підлузький. Таунхауз розташований у приватному сеторі, з власним обгородженим подвірям, поруч вже проживають сусіди. Великою перевагою даного обєкта є асвальтований доїзд до нього, запущені всі комунікації та отриманодокументи на право власності! Це дозволить новим власникам розпочинати ремонтні роботи одразу після покупки. Таунхаус збудовано з якісних матеріалів: сучасний дизайн фасаду, встановлено якісні панорамні вікна , вхідні двері,та гаражні ворота! Технічні характеристики: - Штукатурка стін під маяки - Панельне перекриття між поверхами - Залиті монолітні сходи - Зовнішнє оздоблення фасаду пінопластом - Дах металочерепиця - Додаткове внутрішнє утеплення даху - Благоустрій прибудинкової території (бруківка) - Паркан між сусідами - Запущено всі комунікації - світло,газ,вода. - Передбачено місце під зону барбекю,альтанку. Ціна даного обєкта 125 000$ Без додаткових витрат для покупця! Запрошую Вас оглянути своє майбутнє житло у зручний для Вас час! А також Ми завжди раді співпраці з колегами!

Степана Бандери вул.
rieltor.ua

Квартира двостороннього планування, світла, простора, внутрішня, автономне опалення, підігрів підлоги, кімнати окремі, засклена лоджія, санвузол суміжний оснащений ванною, облаштована пральна кімната з полицями для зберігання одягу. Будинок зданий, заселений, усі комунікації запущені, ліфт працює, поряд магазини, торгові центри, школа, садочок, зупинка транспорту. Житловий комплекс закритого типу, на територія дитячий майданчик, місця для паркування, відеонагляд. Продаж можливий під державні програми!

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 3
rieltor.ua

Продам одноповерховий будинок в с. Вовчинець. Площа земельної ділянки - 7 сотих. Комфортний та сучасний будинок для поціновувачів тихого та безпечного життя площею 165 м2. Тут є: - Просторий гараж з ролетою. - Надійна огорожа з кованими воротами. - Власна артезіанська свердловина. - Септик для зливу води. - Газ та світло підведено до будинку. Будинок побудовано з якісних матеріалів за сучасним проектом! З вікон відкривається чудовий краєвид но Вовчинецькі гори! Телефонуйте вже сьогодні.

Гайдея вул.
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в новому комплексі Якісне будівництво з екологічних матеріалів Поруч з комплексом вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання Магазини та супермаркети, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту а також відпочинкові зони на березі річки Добре сполучення з усіма мікрорайонами Можливе розтермінування до двох років на вигідних умовах Також маємо ще інші пропозиції по місту Телефонуйте для отримання детальнішої інформації код обєкта 425

Симоненка Василя вул., 24
rieltor.ua

Продається будинок площею 132 м.кв. Щойно збудований та зданий в експлуатацію в мальовничому селі Вовчинець ( на початку села), вулиця Бандери. Поблизу Вовчинецькі гори, річка та озера. А також у швидкому доступі найбільші торгові центри міста Veles Mall, Епіцентр, Метро, Арсен. Будинок збудований за дотриманням усіх технологій та за використання найякісніших матеріалів Будинок збудований з газо-блоку, товщина стіни 63 см. Сучасні енергозберігаючі вікна з теплим монтажем та теплим підсталочником. Високоякісні гаражні ворота торгової марки Wisniowski, виробник Польща, З автоматичним відкриванням. Якісні вхідні двері від виробника «Straj» ( Страж). Покрівля з німецької метало черепиці з гарантією десять років. Дах утеплений мінеральною ватою найвищої плотності товщиною 200 мм. В будинку присутня вода, газ та світло на стадії проведення. Стіни шпакльовані з сіткою. Доробляється паркан з автоматично відкатними воротами та фірткою. Подвірʼя облаштоване якісною бруківкою «Озон».

Степана Бандери вул., 26
rieltor.ua

Квартал Краківський нове місто в передмісті Івано-Франківська. Ми створили затишне, як у дитинстві, місце, де, подалі від міської метушні, вируватиме комфортне життя і народжуватимуться нові мрії.Продаж 1 кімнатних квартир 39 та 44 кВ м.На 2 та 7 поверсі.680$ за м2. Є розтермінування - ціна 720$ за м2. Купіть квартиру свої мрії з чудовою локацією- поруч найбільший ТРЦ міста, річка, гори...Ідеально для сімей .

Тараса Шевченка вул., 7
rieltor.ua

Для усіх хто прагне придбати таунхаус преміум-класу мають унікальну можливість отримати однакову ціну незважаючи чи 100% оплата, чи розтермінування. Також пропонуємо індивідуальне розтермінування, деталі якого узгоджуються з кожним клієнтом особисто. Мрієш про затишне комфортне життя? Бажаєш проводити теплі літні вечори в затишному місці в оточенні зеленого масиву? Хочеш кардинально новий стиль життя? «Тільки ХОРОША нерухомість» допоможе здійснити це бажання! Компактні таунхаузи та дуплекси європейського стилю - сучасне та безпечне котеджне містечко. Територія облаштована дитячим та спортивним майданчиком; власною парковкою. В радіусі пішохідної доступності знаходяться великі супермаркети та будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Пропонуються два варіанти плануваннь від 119 кв.м. та 150 кв.м. як на етапі будівництва так і уже здані, можливе розтермінування з першими внеском 30%.

Чумака вул., 123
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в сучасному ЖК Європейське Сіті 3, в районі Каскад. Двір закритого типу,відеоспостереження,охорона. Дитячий та спортивний майданчики. Розвинена інфраструктура,в пішій доступностці торгові центри Арсен,Епіцентр,Велес та Метро. Поруш школи,магазини,аптеки,спортивні зали та багато іншого Неподалік річка та Вовчинецькі гори Все для спокійного проживання

Європейська вул., 4
rieltor.ua

В продажі ексклюзивна видова квартира в комплексі преміум якості. Європейський Сіті, м-н Каскад Квартири зі всіма документами, запущені комунікації та ліфт. Двір закритого типу, цілодобова охорона, відеоспостереження, сучасні дитячі майданчики, поле зі штучним покриттям. Поруч школа та садок, АТБ, Арсен,Метро,зупинка транспорту.Вікна одної сторони квартири мають вихід на гарні краєвиди – на гору. Квартира розташована на 13 поверсі та має прикріплену терасу по документах! В помешканні встановлені якісні, енергозберігаючі панорамні вікна з 7камерним профілем Rehau та подвійним склопакетом. Утеплений фасад 10 см Висота стелі 3.2 м. Заведено 15 кВт світла Інтернет скловолокно Діскавері закрита територія з відеонаглядом Деталі та огляд за попередньою домовленістю

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 3
rieltor.ua

Продаж приватного будинку у с Вовчинець вул. Берегова 4, м. Івано-Франківськ. Дана локація одна із найкращих для приватного сектора міста, адже саме в цьому населеному пункті є власна інфраструктура як школа, дитячий садочок, спортивно оздоровчі майданчики, озеро та річка. В доступності ( 2-3 хв на авто) такі великі магагазини як METRO, Велис ( в якому крім мережі магазинів є кінотеатр та KFS.), спортивний зал HAZARD Fight Club... Будинок розташований на земельній ділянці площею у 6.7 соток. Загальна площа будинку 153 м2., і складається із 2х поверхів. Сучасне функціональне планування, будинку приємно Вас здивує, перший поверх це велика вітальна із відокремленою кухнею та гостьовим туалетом та кімнатою для гостей, або дитяча, також є котельня. Другий поверх це суто простір Вашої сімї: 3 ри кімнати, одна із виходом на відкритий балкон, ванна та гардеробна кімната. Горище утеплене та використовується для зберігання речей, можна використати як кімнату. Будинок продається із меблями та технікою. Всі міські комунікації, вода скважена. На території двору є гараж та діуча сауна. У будинку є система охорони. Продаж без комісій.

Берегова, 4
rieltor.ua

Таунхаус з приватним подвірям у Вовчинцях! Розтермінування до року часу БЕЗ зміни ціни Можливе розтермінування до року часу БЕЗ зміни ціни, перший внесок 30% від вартості. Площа таунхауса - 130 м2. На першому поверсі знаходиться гараж, простора кухня-студія з виходом на задній двір та гостьовий санвузол, на другому поверсі три спальні та велика ванна. У вартість входить: - штукатурка стін "під маяки" - монолітні сходи на другий поверх - встановлення якісних енергозберігаючих вікон - встановлення вхідних броньованих дверей Будинок цегляний, дах утеплений мінватою 20 см. Кожен таунхаус відгороджений один від одного - передній та задній двір. Просторий задній двір. Всі деталі за телефоном.

Гайдея вул.
rieltor.ua

Продається ТаунХаус , Вовчинець, біля ТЦ Метро. Асфальтований заїзд, поруч зупинка транспорту, магазини ТЦ, аптеки. Чудовий вигляд на Вовчинецькі гори. В будинку є гараж, Кухня Студія, три кімнати, тераса, власна ділянка, дві повноцінні ванні кімнати. Телефонуйте та встигніть придбати Продаж без комісії та витрат на оформлення! Будівельна компанія .Менеджер Василь

Вовчинецька вул.
rieltor.ua

Продам три кімнатну квартира з двома терасами з видом на Вовчинецькі гори в ЖК Квартал Краківський від якісної будівельної компанії ВАМ БУД. Велика тераса з виглядом в двір має неймовірно велику площу де можна розмістити літнію відпочинкову зону. - Всі комунікації запущено (газ є!) - Документи на право власності виготовлено! - Ліфт працює! - Підїзди з якісним євроремонтом, затишні і просторі! В ціну цієї великої, світлої та затишної 3-х кімнатної квартири входить цей неймовірний євроремонт який Ви бачите на фото, а також вся техніка що є на кухні та та що ви бачите на фото. В квартирі ремонт робився для себе(продаємо в звязку з виїздом), з якісних матеріалів. Також в ціну включено посуд, який є на кухні та всі меблі, які розташовані по цій неймовірній квартирі. Також для комфортного перебування в квартирі змонтовані два кондиціонери. Квартира складається з : - прихожа; - кухня; - вітальня з виходом на терасу; - три житлові кімнати! - роздільний санвузол. - кладова. Будинок збудований якісним і професійним будівельником Вамбуд, де передбачені просторі двори, достатньо місця для підїзду авто, а також сучасні дитячі ігрові майданчики. Є можливість купити гараж. Не упустіть свій шанс власності цієї квартири, яка відповідає всім вашим потребам і бажанням. Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду. Ваша новенька квартира чекає на Вас!

Тараса Шевченка вул., 1
rieltor.ua

ЗДАНА 3 кім квартира квартира 2 балкони та камін + комора р-н 555Велес Продається трикімнатна квартира у одному з найкращих ЖК Івано-Франківська Відмінна локація Комплекс знаходиться в районі Позитрону та Метро. Неподалік Вовчинецькі гори та найбільший торговий центр у місті Veles Mall. Закрита територія: від авто та сторонніх Паркінг, гаражі та стоянка Будинок зданий, працює ліфт. У квартирі багато зроблено, а саме: Електорозводка розводка води та каналізації підігрів підлоги по усій квартирі Також є котел, окреме місце під камін з витяжкою, + комора одразу біля квартири Показ у зручний для ВАС час

Тараса Шевченка вул., 2
rieltor.ua

Продаж ЗДАНОГО кутового таунхаусу у Вовчинцях з неймовірним краєвидом. Загальна площа 135м.кв., площа ділянки 3 сотих. Закрита територія, заїзд з центральної асфальтованої дороги. Поблизу знаходяться: школа, садок, ЦНАП, церква)) На території комплексу буде аптека(єдина в мікрорайоні). Поруч Арсен, ТРЦ Велес, МЕТРО, Епіцентр, річка, гори, велотраса. Далеко від аеропортів і злітних смуг, колій, тільки спокій і свіже повітря. Усі комунікації міські. Фасад утеплений пінопластом 15см . Фундамент утеплений 10см екструдованим пінопластом, завдяки чому не буде жодних тепловтрат. Зроблена паро і гідроізоляцію даху, також дах утеплений мінватою 20см. Вікна пластикові 6ти камерні Viknaroff, додатково зроблений теплий монтаж, що буде максимально зберігати тепло в будинку, свіжа піна проклеєна внутрішніми і зовнішніми паро ізоляційними плівками, завдяки чому теж не буде тепловтрат і проблем з конденсатом і грибком. Вхідні броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Перший поверх: коридор, гараж або вітальня, санвузол + душова, велика кухня студія (або кухня+кімната, місця достатньо щоб розділити перестінкою), вихід на терасу та задній двір будинку. Другий поверх: ванна і 4 кімнати, 2 з яких мають балкон. На задньому дворі залита тераса орієнтовно 3 квадрати. Збоку будинку місце на великий гараж. Доступний під усі державні програми та ЄОСЕЛЯ.

можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 115
rieltor.ua

Продається дуплекс- здача до кінця року - цегляний будинок - два поверхи - з/ перекриття - зовнішнє утеплення стін - утеплений дах - якісні вікна - гараж

Гайдея вул., 56
rieltor.ua

Таунхауз з виглядом на Вовчинецькі гори. Можливий обмін на авто. Продається трикімнатний таунхауз в с. Вовчинець. Загальна площа 130 квм. На першому поверсі великий гараж, гардеробна, санвузол та кухня-студія. На другому поверсі розташовані 3 кімнати, санвузол та гардеробна. Таунхауз є крайнім, розташований на двух сотках землі. Цегляне будівництво. Здача 2025 рік. Є можливість змінити перестінки. Ідеальний варіант для великої родини. Поряд Вовчинецькі гори, річка, зупинка громадського транспорту.

Гайдея вул.
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира з двома терасами з видом на Вовчинецькі гори в ЖК Квартал Краківський від якісної будівельної компанії ВАМ БУД. - Всі комунікації запущено (газ є!) - Документи на право власності виготовлено! - Ліфт працює! Велика, світла та затишна 3-х кімнатна квартира 107 м.кв. з якісним євроремонтом. Квартира : - прихожа; - кухня з виходом на терасу; - три житлові кімнати! - роздільний санвузол. - кладова. Є можливість купити гараж. Для огляду квартири - ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

Тараса Шевченка вул., 113
rieltor.ua

Продається Дуплекс в екологічно чистій зоні Івано-Франківська – Загальна площа 138,06 м2 – Земельна ділянка 2,3 сотих – Автоматичні гаражні ворота. – Висота стелі 2.8м – Благоустрій території, огорожа, бруківка Будинок будується з найякіснишіх енергозберігаючих матеріалів, - стяжка, - утеплення даху, - утеплений фасад в кольорі, - якісні металопластикові вікна з подвійним склопакетом з противзломним механізмом. - центральна каналізація, - центральне водопостачання - світло, - інтернет. Будинок у стилі Райта “RAIT HOUSE” – це поєднання розкоші та мінімалізму. Нас нескінченно надихає сучасна архітектура – витягнуті лінії, продовження навколишнього середовища, цілісність з природою, безперервність архітектурного простору. Форма будівлі випливає з навколишнього ландшафту, доповнює його. Це горизонтальні композиції, винесені за межі будинку дахи та тераси, відкриті плани, використання в обробці природних матеріалів. Детальніша інформація за тел.

Вовчинецька вул.
rieltor.ua

Продам видову 1-но кімнатну квартиру в новому та сучасному ЖК Краківський від ВамБуд. Квартира уже здана в експлуатацію. Запущено всі комунікації (світло,газ,вода,ліфт). Квартира має площу 40м2. Гарне планування. Видова. Є балкон-тераса 5м2. Квартира йде з хорошим наповненнням. Уже розведена електрика по квартирі. Є тепла підлога. Встановлено газовий котел. Можна в будь-який момент приступати до ремонту. В наявності є відеоогляд. Зі всіма питаннями та стосовно огляду телефонуйте

2000-річчя Різдва Христового вул., 115
rieltor.ua

Продається просторий дуплекс 143,96м2 в с. Вовчинець, вул. Гайдея. Чудова локація, поруч річка, озеро та Вовчинецькі гори. Неподалік гіпермаркет “Метро” та ТРЦ “Велес”. Зручна транспортна розв’язка, легко добратись в будь-яку частину міста. Комунікації: газ, електрика, свердловина та септик. У вартість також входить штукатурення стін та стяжка 1-го поверху.

Гайдея вул.
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 168 результатів

Географія Вовчинець