Двоетажний будинок з підвалом та земельною ділянкою, що просто потопає в зелені. На ділянці є декоративні дерева та близько 150 туй. В будинку є вода, газ та електрика. В підвалі є кухня та ванна кімната. Також розгляну пропозицію обміну на авто до 30 000$ з вашою доплатою. А також можна під виплату 50% з Суми зразу а 50% на ростермінуваня можна на рік і більше!!!

Продається будинок у с. Вишково, Хустський рн
olx.ua

Продається двоповерховий котедж з євроремонтом, меблями та побутовою технікою у курортному місці. З вікон відкривається неймовірний вид на три озера. В будинку є все, що потрібно для комфортного життя. Є світло, вода. Опалення каміном ( воздушне та електричне). Є підвал. Також навколо усього будинку є тераси. До будинку велика огороджена територія з молодим садом. На території є бесідка з мангалом, проведена чиста джерельна мінеральна вода, є вольєри для тримання тварин у комфортних умовах. Ще є місце для зберігання садового інвентарю. До центру 20 хв пішки.

Продається двоповерховий котедж з неймовірним видом на озеро
olx.ua

Будинок старий, але газ, світло та вода. На ділянці є постройка з дерева. Будинок знаходиться в тихій частині села, недалеко від центру.

Продається  старий будинок з земельною ділянкою
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру зі своїм участком впт.Вишково хустського району.Квартира продається з меблями та технікою.Всі комунікації.Гарна та затишна

власник
Продам квартиру пгт.Вишково
olx.ua

Продам будинок з літнею кухнею в с Вишково, Хустського району ,неподалік центру. Наявний навіс, сарай, вбиральня та огорожа, 5 соток землі.

власник
Продам будинок в с Вишково
olx.ua

Продається будинок в с. Вишково вул. Тиса 93 площа будинку: 183 кв\м площа земельної ділянки: 5 соток будинок двоповерховий, великий та просторий. Під будинком є підвальне приміщення. В будинку 6-ть кімнат + ванна кімната та коридор. Комунікації: -світло -газ(газовий котел) -вода

Продається будинок в с. Вишково
olx.ua

Двоповерховий будинок з гаражем, літньою кухнею та господарськими спорудами. Побудований з цегли. В будинку хороший жилий ремонт та залишаються всі меблі. Є всі комунікації - світло, вода (скважина), опалення (газ і дрова). Земельна ділянка приватизована. Будинок знаходиться недалеко від центру, поруч є венгерська школа.

Продається двоповерховий будинок з літньою кухнею у Вишкові
olx.ua

Будинок утеплений, має бетонні перекриття. Є 6 кімнат, 2 поверхи. Комунікації - вода, світло (3 фази), опалення ( газ, дрова). Будинок повністю жилий, є меблі в домі, хороший ремонт, дубові двері. Двір викладений брущаткою.

Продається двоповерховий будинок у Вишково (новобудова)
olx.ua

Будинок на 2 поверхи, 6 кімнат. В хорошому стані, продається з меблями. Має два окремі входи, тож за бажанням можуть жити дві сімї. Є 2 гаражі, літня кухня та хоз. приміщення. Є всі комунікації - світло, газ та вода. 5 хв до центру.

Продається двоповерховий будинок у с. Вишково
olx.ua

Продам недобудований будинок (цегляну коробку під дахом) у с. Вишково Хустського району (біля курорту Шаян). Капітальна споруда, 3-поверховий з дахом та бетонними перекриттями між поверхами. Площею 306 кв.м. Кожен поверх по 102 кв.м. Ділянка рівна. Площа 0,07 га. Комунікації поруч. В будинку є свердловина на воду, вода прозора, чиста. Поруч газ та електрика . Будівля знаходиться біля дороги Вишково-Ракош-Шаян, в 10 хв пішої ходьби від центру Вишково, та трохи більше 1 км від сан. Шаян., ділянка виходить на центральну дорогу . Мальовнича панорама Терміновий продаж. Ціна 26 500 дол. (це дешевше, ніж побудувати до такого стану на сьогодні).

Продам недобудований будинок (коробку) у с. Вишково (біля Шаяну)
olx.ua

Будинок в дуже хорошому стані. Продається з меблями. Знаходиться по головній дорозі. Поруч є школа, магазини та ресторан. подвіря також доглянуте. Є бесідка, гараж та підвал під усім будинком. Є світло (3 фази), вода (скважина) та опалення (газ дрова). Також, є повністю жила літня кухня.

Продається житловий будинок в смт. Вишково
olx.ua

Будинок з цегли. 3 поверхи, 5 кімнат, підвал та гараж. Велика земельна ділянка. Знаходиться недалеко від центру. Є світло, вода і опалення.

Продається будинок\недобудова в смт. Вишково
olx.ua

Будинок знаходиться в центрі міста. В будинку є 2 приміщення які використовуються для бізнесу. А також є гарний двір. На участку знаходиться альтанка та огород. Будинок повністю в жилому стані "не потрібно робити ремонт", а також є вся мебель. Також є літня кухня. Двір викладений бруківкою, є посаджені туї, а також є хороший сад.

Продається будинок з торговими точками в с. Вишково
olx.ua

Продаёться двух етажний будинок в смт.Вишково ( Хустский район) с меблями . Будинок здавався в аренду ( вещи які на фото, лишилися від арендатора то не продаёться ) . Всі комнати с меблями . Більш вопроси звоніть на номер ( аж неполучиться дозвонитися тоді звоніть на ВАЙБЕР !): +38********58 ( чи на Вайбер цього же номера ) (розмовляю і по угорськи і по українськи )

власник
Двухетажний будинок смт.Вишково
olx.ua

Будинок з цегли. В дуже хорошому стані, повністю жилий. Є всі комунікації - світло, вода, комбіноване опалення. Недалеко від центру, поряд є продуктовий магазин. Є літня кухня, гараж і сарай.

Продається будинок Вишково
olx.ua

Продається двоповерховий будинок з меблями та ремонтом, поидатним для життя. Просторі великі кімнати. Є балкон. Є світло, вода та опалення - газове. Будинок з цегли. Також є гараж та літня кухня. Не далеко від центру.

Продається двоповерховий будинок з меблями
olx.ua

Будинок в хорошому стані, заходи і живи. Є 3 великі кімнати, літня кухня та підвал. Є всі комунікації - світло, вода та газ. Будинок знаходиться в центрі, поруч є магазини.

Продається одноповерховий будинок в Вишково
olx.ua

Продається будинок - недобудова. 2 поверхи + підвал. З цегли. Знаходиться по головній дорозі, 10 хв від центру. Поруч є магазин та автозаправка. Є всі комунікації - світло, газ, вода (помпа).

Продається двоповерховий будинок в Вишково
olx.ua

Продається 2 х кімнатна квартира в смт. Вишково. 7 км від курортного містечка Шаян. Поруч знаходиться магазин, ігровий майданчик, парк, в районі 800 м центр: школа, садок, лікарня, стадіон, магазини, заклади, Район тихий. За більш детальною інформацією за номером.

власник
Продається 2 х кімнатна квартира м Хуст, смт Вишково
olx.ua

Продається будинок в 5 хвилинах від бювета з мінеральними водами 242 та 4 “ вода є аналогом боржомі» за 10 хвилин їзди від термальних вод за пів години сіроводородні ванни , поряд розташовано декілька медично -лікувальних закладів. Боулінг, аквапарк, профісійний тенісний корт на якому проводять міждународні змагання. Затишний 2 поверховий будинок в основі стилю натуральний дуб. В смт. Вишково Хустського р-ну Закарпатської обл. Загальна площа земельної ділянки 0,29 га. Площа будинку 200 кв.м. Наявні всі види комунікацій. Наявний гараж, літня кухня, колодязь та сарай. Будинок збудований з червоної цегли. Під час будівництва використовувались виключно екологічні будматеріали. В будинку виконаний євроромент 5 річної давності. Будинок знаходиться в 5 хв. від центру смт. Вишково, в 5 км від курортного села Шаян та в 20 км від м. Хуст. В звязку з відключенням енергії звертайтеся в дірект.

Продається Будинок Закарпаття біля села Шаян
olx.ua