Будинок Озерна, Масив Молодіжний. 💧2 поверхи 120 м2, 💧10 соток землі. 💧Декоративна штукатурка бараник. 💧Утеплена 10 см пінопластом. 💧 Вікна металопластикові. 💧Покриття металочерепиця. 💧Світло, газ, вода - міська, біля ділянки. 67000 дол. + витрати. АН Наталія 0686393964.

Провулок Центральний, 11
rieltor.ua

ID: 28542 Пропоную Вашій увазі 3 кімнатну квартиру, р-н Дубове Середній поверх 6/10 Загальна площа 90 кв.м. Стан квартири від забудовника: стіни поштукатурені, індивідуальне опалення, двоконтурний котел, радіатори, розводка опалення, розводка електрики, лічильники на все. Роздільний санвузол, три лоджії. Квартира знаходиться на шостому поверсі десятиповерхівки. Будинок зданий в експлуатацію у 2010 році. Закрита територія та обжитий будинок. Будинок зовні утеплений. Є дитячий майданчик, поруч школа та садочок. Залишились питання? Телефонуйте, надам більше інформації і організую показ

Кушнірука, 15
rieltor.ua

35 500 2 кім. Раково вул. Гетаїв АТО ➡️ Площа 42 кв.м. ➡️ Кухня 6 кв.м. ➡️ Косметичний ремонт ➡️ Металопластикове вікно ➡️ Централізоване опалення ➡️ Дитячий майданчик, парко місця ➡️Поруч парк, дитячий садочок, школа, магазин, супермаркет, кавярні. ➡️Газова колонка (гаряче водопостачання) ➡️Транспортна розвязка ➡️ Залишаються вбудовані меблі та техніка. ☎️ Контакт продавця: +380979136653 Тетяна

Героїв АТО, 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в довгострокову оренду 2-х поверховий котедж в сучасному районі міста КМ Дивокрай Озерна Будинок повністю мебльований та оснащений технікою, є гараж Для порядних людей, категорично без тварин. Ціна 600$ +к/п.

леся курбаса, 7
rieltor.ua

Продам житловий будинок в смт.Білогірʼя Хмельницької області, розташований на земельній ділянці 0,08 га та городом 0,08 га. Вул. Старицька (колишня Тітова). На території є господарська будівля. В будинку є газ та електроенергія, вода підведена до будинку. Опалення - газові конвектори.

власник
Житловий будинок із зем.діл 8 сот. + город 8 сот.
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру , 5-й поверх , індивідуальне опалення,два балкона пластикові вікна.

власник
Квартира 3-х кімнатна
olx.ua

Продам будинок разом із земельною ділянкою. Районний центр до 10 км. В будинку автономне опалення, вода скважина. Також, у вартість входять 2 господарські приміщення, пивниця та гараж. Площа будинку 68 м2. Будинок в житловому стані. За більш детальною інформацією пишіть чи телефонуйте.

власник
ТЕРМІНОВО! Будинок  із земельною ділянкою
olx.ua

У продажі двокімнатна квартира в одному з нових районів міста Заріччя (Виставка) поруч міського пляжу. Родзинкою цієї квартири є неймовірний вигляд з вікна на річку Південний Буг. Квартира знаходиться на 8 поверсі з 10, має вільне планування, що дає змогу перепланувати на свій смак. Стан квартири від забудовника, двоконтурний котел, лічильники обліку на все. Оформлення по квартирі мінімальне 2%. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Двокімнатна квартира з неймовірним виглядом.
olx.ua

Продамо двокімнатну квартиру в центрі Білогіря, цегляний будинок, квартира знаходиться на 2 поверсі. Вул Островського 1. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 06******41

власник
Двокімнатна квартира в центрі Білогіря
olx.ua

Продам будинок в смт Білогіря площею 95.7 кв. м. Площа під будинком (приватизована) 15 соток, город 43 сотки. В будинку наявне газове (котел, чугунні батареї) та пічне отоплення (на дві кімнати). Майже скрізь металопластикові вікна Просторий двір, в дворі вода, наявний невеличкий хлів, поряд беріг для випасу худоби. Є старий та молодий садок. Всі питання по телефону 09*********33.

власник
Продам газифікований будинок
olx.ua

Продається будинок в смт Білогіря. Є хлів, гараж, літня кухня, в якій можна жити, погріб. В хаті є вода, ванна, бойлер. Туалет на вулиці. Біля будинку великий садок, 2 городи. Залишаються меблі. Поруч лікарня, млин, залізнодорожна зупинка поїзду, сосновий лісок.

власник
Будинок в смт Білогіря
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ будинок у центрі Білогір‘я, вул Козацька будинок площею 100 кВ м, 3 кімнати,кухня,коридор, ванна кімната, веранда, погреб. Перекритий сучасною металочерепицею, утеплений зовні , підведена вода, газ, індивідуальне опалення, трифазна електрична мережа 380 вольт (6 кВт),вікна виготовлені з високоякісного металопластика (трьохпакетні) , вхідні двері броньовані Є гараж, який можна використовувати під сто чи зварювальні роботи. 06******06 (реальному покупцю торг)

власник
продам будинок в центрі Білогір‘я, можливий продаж під СЕРТИФІКАТ!
olx.ua

В центрі Білогір‘я продається чотирьох кімнатна квартира велика та світла, два балкони, два коридори, жодна з кімнат не є прохідною. Є можливість переробити половину квартири під комерцію з окремих виходом. Також в наявності є гараж біля самого під’їзду, земельна ділянка біля будинку та велика кладове приміщення в даному будинку. Тел.09******88 Антоніна.

власник
Продаж квартири
olx.ua

Продається будинок в смт Білогір’я. Будинок зданий в експлуатацію, має 3 поверхи, газифікований, підведена вода. Є гараж, сарай, літня кухня. Будинок площею 275 квадратів. Стіни з цегли. Літня кухня придатна для проживання вже зараз, зроблений ремонт, наявна газова плита та плита, яка опалюється дровами; у ванній кімнаті покладена плитка та вмонтований весь необхідний гарнітур (ванна, бойлер, унітаз, раковина) Місце розташування комфортне для проживання, неподалік знаходиться ліс та озеро.

власник
Будинок цегляний
olx.ua

Продам будинок, який знаходиться Хмельницька обл Білогірський р-н,с.Варивідки . Складається з кухні і 5 кімнат .В будинку є холодна і гаряча вода . Кухня умебльована ,вмонтована варочна панель. Біля будинку сад ,город 7 соток.Є великий гараж з ямою.Піч в літній кухні. Звертайтесь за додатковою інформацією по телефону +38********72 і вайбер+48729488953

власник
продам будинок (власник)
olx.ua

Продається просторе приміщення у центрі села Водички, яке раніше використовувалось під заклад громацького харчування , а перед тим під дитячий садок. У приміщенні зроблено косметичний ремонт , підведено усі комунікації та облаштовано санвузол. Площу даного обєкту можна використовувати під різні заклади по догляду , лікуванню та ребілітації людей та інше . Неподалік від закладу знаходиться мальовнича місцевість , поруч річка "Плоска" та хвойний ліс .Наша ділянка знаходиться всього лише у 20 км від міста Хмельницького .Свіжий обєкт на ринку нерухомості , допоможе втілити цікаві ідеї для вашого бізнесу . Телефонуйте!!!

Продаж приміщення  вільного прзначеня село Водички
olx.ua

Продам хату в с.Водички.Хмельницька. обл. Зазальна площа 83,9кв.м.В хаті газ, опалення. 2 погреба, літня кухня з газом. Є сараї для худоби, город.

власник
Продам хату з газом
olx.ua

Продам будинок з земельною ділянкою.приватизований,відкритий будівельний паспорт.між поверхами панельне перекриття.можливість під розбір,на будівельні матеріали ,залізобетоні плити.фундамент залізобетонні блоки.

власник
Будинок.Продам.Білогіря
olx.ua

Продаж будинку, с. Водички, 17 км. від міста. Будинок цегляний. 50 соток землі. В будинку 3 кімнати. Площа 60,0 кв. м. + добудова. В будинок житловий стан. Є санвузол. В будинку є газ, світло, вода. В дворі є - літня кухня. Поруч озеро. Гаряча пропозиція! Телефонуйте!

Терміново! Продаж будинку. с.Водички. 50 соток земельна ділянка
olx.ua