Продається будинок у с. Нова Богданівка з великою доглянутою територією площею 9 соток. Садівник, на умовах усної домовленості за символічну оплату, піклується про ділянку. Фасад будинку у відмінному стані, без жодних пошкоджень або протікань. Будинок в ідеальному стані, майже ніхто не проживав. Реальність будинку можна перевірити вживу! Зателефонуйте, щоб домовитися про перегляд!

Миру
rieltor.ua

Без % для покупця .Продається одноповерховий будинок, СТ Родзинка, Броварський район ,Богданівська с/рада. Загальна площа будинку : 80 м.кв , тераса 15м.кв . Планування : - 2 спальні - санвузол -технічна кімната -велика гостина з зоною кухні -тераса Земельна ділянка : 9 соток з власними соснами . Проект "Еола" от Карпати Буд Каркас, тип дома - барнхаус. Будинок 2021 року . -фундамент :(вентилюемий )стовпчатий (свайний ) , гідроізоляція , утеплення платформи -дах: фальцева покрівля , суцільний настіл, дифузійна мембрана Evrovent, гідроізоляційна плівка -домокомплект : зовнішні внутрішні перестінки брус 150*40мм , 100*40мм , кроквяна система даху -брус 150*40мм Піломатеріал оброблений антисептиком та антіперенами методом занурення -утеплення : мінвата 200мм , гідроізоляція стін паробарьерною плівкою Strotex 110 -фасад : металевий фальц, деревяний Планкен , вітрообарьерна мембрана , водостічна система Bryza, метелеві водовідливи під вікнами -вентиляція : вент канал , вентиляційні грибки -двері : металопластіковий профіль Rehau Brilliant Design, фурнітура Німеччина ,двох кам с/п 32мм з 2-ма ен/зберіг склами ,утеплений профіль , зовнішня ламінація , монтаж за технологіею "Теплий монтаж" -вікна : Rehau Evro-Design 70, двох кам с/п 32мм з 2-ма ен/зберіг склами ,утеплений профіль . -тераса : деревяна платформа ,дошка СМЕРЕКА -опалення : твердопаливна піч Электрика підключена, є ввод в дом Вода скважина артезіанська , в дом заведена Канализация тройний переливний септик. Є вся технічна документація по будівництву . Зручне розташування, підїзди з кількох сторін. До Києва - 36 км (від ст.м "Лісова"), до Броварів - 23 км. Дороги відмінні (магістральні республіканського значення). Будинок можна зареєструвати як місце постійного проживання. Є відео огляд , ключи на руках.Телефонуйте для більш детальної інформації

Георгіївська
rieltor.ua

Продаємо чудовий будинок загальною площею 92 м2 та розташований на 6 сотках землі за адресою: Київська область, Броварський район, с. Богданівка - Скибин, Кооператив «Дружба». Будинок цегляний має основний поверх, підвальне приміщення з гаражем, та мансардний поверх. Будинок гасифікований та ще є піч!!!
В основний частині будинку дві окремі кімнати та прохідна гостьова - які опалюються піччю з грубою, при входи веранда - вона ж використовується як кухня. 
На ділянці є скважина, сад з плодових дерев, також будівля туалету та хоз приміщення. Зручний під’їзд до будинку та кооперативу в цілому - 2.5 км від Чернігівської траси - локація суперова!
Багато сусідів живуть - поряд також, є навіть супермаркет біля дому. Дуже гарний варіант заміського будинку поряд із Столицею! Ціна 28 000$ без комісії для покупця!

ексклюзив
5-лінія
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії! Пропонується до продажу чудовий 2-х поверховий будинок у Броварському районі, в 30 км від Києва, СТ «Прилісся», с. Богданівка. Ділянка землі – 11 соток. Будинок з червоної цегли, утеплений пенопластом, дуже теплий. Загальна площа – 145 кв.м., житлова – 76 кв.м. На ділянці зелено та затишно: фруктові дерева, туї, кущі, газони. На 1-му поверсі розміщена велика вітальня з діючим каміном, гостьова спальня, санвузол, технічне приміщення (комора-топкова), велика тераса. На 2-му поверсі – 3 спальні (одна з виходом на балкон), санвузол, кабінет. Є мансандра. Опалення газове (німецький турбо-котел), своя свердловина, каналізація-септик. Ворота розсувні, автоматичні. Будинок укомплектований меблями, побутовою технікою та готовий до проживання. Електрика – 10Кват, 3 фази. Інтернет, Wi-Fi, заведено оптоволокно. Дорога асфальтована до СТ, далі - гравій 400м. Сусіди приємні та неконфліктні, заселені та ремонти зроблено. Дуже гарне місце з погляду екології та природи – у пішій доступності невелике озеро, ліс, поряд Національний природний парк «Залісся». Вартість - 104000 у.о.

ексклюзив
Лінія 11, 423
rieltor.ua

Продам новий будинок в СТ Заліське, поруч котеджне містечко Нова Богданівка,160кв.м., два поверхи, перший-кухня-вітальня, кабінет, сан.вузол, другий поверх- дві спальні та ванная кімната, меблі та техніка, ділянка 6 сот., альтанка з барбекю, сад, будинок розташован в садовому товаристві з охороною, живописне місце, ліс, ціна 107000дол.США Без комісії

СТ Заліське, 12
rieltor.ua

Здам 2 поверховий будинок у с. Богданівка, вул Окружна 78 , Броварський район, Київська обл, 15 км до Броварів, 30 км до метро Лісова, Київ. Стан будинку - після ремонту, заїхати і жити! Будинок 250 кв. м розташований на земельній ділянці в 20 соток. Він побудований з ракухняка, утеплений пінопластом (10 см) у 2021 р. Економний і енергоощадний. Стеля 3 м. Двоконтурний газовий котел робить опалення і гарячу воду. Всі комунікації (електрика, газ, вода) - працюють справно. Своя середловина глибиною 40 метрів. Якісна система очищення води для всього будинку + осмос на кухні для питної води. Підїзд до будинку – ідеальна трасса і 1км по нормальному асфальту від основної длороги. На ділянці є: майстерня, топочна, гараж на дві машини, баня, зона відпочинку, молодий фруктовий сад ( яблука, груші, горіх, виноградник), туалет. Ділянка обгороджена гарним парканом. Господарський будинок складається з двох поверхів: 1 поверх – кухня, с/в з ванною, котельня, 2 спальні та вітальня. На 2 поверх ведуть широкі деревʼяні сходи – тут 5 кімнат, засклений балкон та санвузол. Під кожним вікном є чавунні радіатори. Діючий камін. Будинок має два входи – з вулиці та з двору. Місце одне з найбільш екологічних в Київській області. Поруч немає обʼєктів критичної інфраструктури (електростанцій, військових обʼєктів, заводів). Це тихе і затишне місце для життя й відпочинку. За 5 хвилин їзди від будинку знаходиться заправка Авантаж, мінімаркет, Нова пошта, кав ярня і багато іншого. По дорозі до будинку будете проїзджати 2 АТБ , Новус, Епіцентр і купу магазинів, ТРЦ Термінал. Ціна - 25 000 грн + комунальні, 25 0000 грн гарантійна сума і 50% комісія. Є відео, точна геолокація, готовий поділитися, дзвоніть!

Окружна
rieltor.ua

Довгострокова аренда будинку в котеджному містечку "Нова Богданівка",Броварській район,Кіївська область.Двоповерховий будинок 150 м2 плюс прибудований гараж з ролетними воротами 20 м2 У будинку 4 кімнати: 2 на першому поверсі, 2 на другому. 2 санвузли - по одному на поверсі. Під сходами облаштована комора. Будинок повністю облаштований меблями,в вітальні є чудовий камін. Двухконтурний газовий котел для обігріву й гарячої води. Ділянка 6 соток з альтанкой й басейном. Відстань від Києва до 25 км., якість дороги чудова (через об’їзну Броварів або через Бровари). Поруч резиденція «Залісся», ліси, озеро. Котеджне містечко належить до села Богданівка Велико-Димерської ОТГ, де є школи (шкільний автобус), дитячі садочки, супермаркети, поштові відділення, аптеки, базар тощо. Територія котеджного містечка закрита, зі шлагбаумами, є 2 в’їзди, в’їзд по перепустках. Усі дороги містечка асфальтовані.Проводиться вивіз побутового та зеленого сміття, розчищення доріг від снігу до траси. Територія містечка освітлена. У нас немає ніяких ям з септиком та колодязів - водопостачання та каналізація у містечку централізовані, як у містах. Якість води перевіряється раз на 3 місяці. На території містечка проведений швидкісний інтернет. Сусіди поруч проживають постійно. Чекаємо на перегляд цього чудового будинку!За більш детальнішою інформацією телефонуйте за тел:06*********42 Наталія

Оренда коттеджа в КМ "Нова Богданівка",25 км від Київа,без комісії
olx.ua

Продам дом в котеджном городке закрытого типа "Новая Богдановка, расположенном на территории с.Богдановка, Броварского района. 25 км от Киева по отличной новой дороге, окружён лесом. Закрытая, круглосуточно охраняемая территория, постоянно освещенные улицы, центральное водоснабжение и канализация, интернет, детские и спортивные площадки, лес и озеро. Рядом резиденция "Залесье" и село Богдановка, где есть школа (есть школьный автобус), детский сад, супермаркеты, Новая Почта, рынок, аптека. Дом 2 этажа, 140 м2, под чистовую отделку- разведена электропроводка, отопление газовый котёл подключено, все коммуникации разведены, остались только отделочные работы. 2 санузла, 4 комнаты, гараж. Участок 6 соток с шикарным ландшафтным дизайном-газоны, полив, плодоносящие деревья, кусты, цветы ( все на фото видно). Удобно добираться до Киева, 25 мин. и вы на метро Лесная. Просмотр в удобное для вас время.

Продам дом в КГ Новая Богдановка, Броварской р-н
olx.ua

Продам будинок в селі Богданівка, усі зручності у будинку, озеро своє, ліс до зупинки 15хв.Чудове місце, тихо.Строїли для себе.12 сот.землі.

Продам  будинок- дача з своїм  Озером  Богданівка .
olx.ua

Продаю свій будинок! За детальною інформацією телефонуйте (05******88) в будь-який час!!!

власник
Продам Будинок. Ст.Прилісся. Броварський район. с.Богданівка.
olx.ua

с.Богданівка, Броварського району, вул.Шевченка, будинок площею 74кв.м, під ремонт, встановлені м/п вікна, нові труби на каналізацію та залита тепла підлога, повністю є все для опалення, нова піч. В будинок заведена електроенергія, газ, вода. Свердловина. Земельна ділянка 25 сот, огороджена, сад. В дворі є господарські будівлі: сарай, погріб, туалет, майстерня. Сусіди побудовані, обжита вулиця села. Поруч зупинка транспорту, озеро, ліс. Ціна:24000у.о. з торгом!

Терміново продам будинок в с.Богданівка, вул.Шевченка, ціна знижена!
olx.ua

Продається будинок у мальовничому селі Богданівка, Броварський район. Загальна площа будинку – 135 кв.м, ділянка – 6 соток. Будинок потребує ремонту, але готовий для заселення вже зараз! **Основні переваги:** - Участок огороджений парканом для вашої приватності та безпеки. - Потужність електропостачання – 40 кВт, що забезпечить ваш комфорт. - В наявності дротяний котел, свердловина для води та септик. - Газ уже підведений – обирайте зручний для вас тип опалення. Будинок розташований у зручному місці: поруч знаходяться зупинки громадського транспорту та магазини. Цей будинок – чудова можливість для тих, хто шукає затишний куточок недалеко від Києва. Не втрачайте шанс стати власником цього будинку!

Продам будинок
olx.ua

Терміновий продаж Будинок для сімї до 15 людей тобто багатодітні сімї він для вас. особливо для тих сімей які є ВПО з тимчасово окупованих територій ! Будинок чекає на вас. Заходь і живи. Порядок продажу Ідемо до Голови сільради , тобто УНАП. Оформлюємо купівлю продаж. Нотаріус не потрібен. Документи готові у цифровому додатку Дія.

власник
Садовий Будинок, заходь
olx.ua

Стара деревяна хата, є сарай, складське приміщення з погребом. Є працююча піч, колонка, літній душ з підігрівом

власник
Будинок + земля (25 + 30 соток) МОЖЛИВИЙ ТОРГ, ТЕРМІНОВО
olx.ua

. Дорогі покупці, якщо Ви втомилися від міської метушні, але любите комфорт, цінуєте безпеку та втомилися від "пробок", любите рибалку та походи за грибами ... пропоную Вам купити будинок в КМ "Нова Богданівка",Броварського району.Котедж має два поверхи 140 м2 та прибудований гараж з ролетними воротами 20 м2.На першому поверсі простора кухня ,велика вітальня з каміном й виходом в чудовий сад,де Ви можете відпочити серед тенистих дерев й яскравих квітів.Також є санвузол з душовою кабіною.На другому поверсі знаходиться спальня,світла й простора кімната для підлітка й ще один санвузол з ванною.Для опалення будинку є двухконтурний газовий японський котел.Будинок повністю облаштований меблями,при купівлі все залишається новим власникам.Містечко знаходиться в 25 хвилинах їзди до метро Лісова прекрасною дорогою та 15 км до Броварів.Теріторія містечка охороняється цілодобовою охороною (вїзд по перепустках), централізоване водопостачання(якість води перевіряється кожні три місяці) та водовідведення, асфальтовані дороги та тротуари, дитячі майданчики, баскетбольне та футбольне поле, магазин! Містечко розташовується на території села де є школа, дитячий садок, супермаркети, ринок, Нова Пошта і т.д. Поруч резиденція "Залісся", озеро та змішаний ліс! Будинок складається з двох поверхів 140м2,та приватизована ділянка 9 соток.Чекаємо Вас на перегляд у зручний для Вас час! Без комісії для покупця. Наталія: 06*********42.

Продаж котеджу в КМ"Нова Богданівка",Богданівка,Бровари,ціна знижена
olx.ua

Продаж чудового будинку в котеджному містечку "Нова Богданівка", 25 км до Києва по чудовій трасі Київ-Чернігів! Будинок з ідеальним плануванням, дуже світлий завдяки великим вікнами й просторим кімнатам. На першому поверсі веліка вітальня з чудовим каміном й виходом на велічезну терасу,простора кухня, та санвузол.По всьму першому поверху тепла підлога.На другому поверсі дві кімнати,великий хол,де можно зробити ще одну кімнату (при бажанні), санвузол та чудовий балкон.Будинок опалюється двухконтурним японським газовим котлом.Великий гараж з ролетними воротами.Ділянка 9 соток огороджена парканом з прекрасним ландшафтним дизайном.На ділянці є зона барбекю,автополив,скважина.Котеджне містечко з цілодобовою охороною, центрацізоване водопостачання та водовідведення, каналізація централізована(нема вигрібних ям). Всі сусіди живуть цілорічно. Поруч ліс та озеро. За більш детальною інформацією звертайтесь за тел: 06******42. Наталія. Перегляди у зручний для Вас час. Продаж без комісії для покупця.

Продаж котеджу ЖК Нова Богданівка,25 км до Київа,без комісії,терміново
olx.ua

Продам будинок на 6 сотках в СТ "Заліське", село Богданівка. Будинок має площу 96/30/10, є цокольний поверх. В будинок заведено воду та каналізацію, опалення - груба, яка обігріває обидві спальні та плита, газ є біля ділянки. Гаряча вода - бойлер. Стан житловий - див.фото. Під будинком є цокольний поверх на 2 приміщення, у дворі скважина та ручний насос. З вулиці є накриття, що слугує як гараж, також є альтанка, теплиця, баня. Посаджено молодий гарний сад, плодоносить уже, решта ділянки під городиною. Огорожа металева. Будинок вільний. Ціна 35 тис. у.о., є торг.

Продам будинок на 6 сотках, Богданівка, СТ "Заліське".
olx.ua

Продаємо будинок в с. Богданівка броварського району Київської області. Сам будинок цегляний, загальною площею 220 кв. метрів. Має пять житлових кімнат, два санвузли, кухню, котельню, коридор та веранду. Два поверхи плюс підвал на всю площу будинку. Вода заведена в будинок зі своєї свердловини, опалення газовим котлом. Частково зроблений ремонт, але більша частина потребує чистового оздоблення. Вся ділянка 10 сотки. Асфальтований підїзд.Ціна 52000дол. Запрошуємо на перегляд та обговорення ціни.

Продам будинок в с .Богданівка
olx.ua

Продається будинок, дачний участок в СТ "Прилісся", 27 км від Київа по броварській трасі. Біля заповідної зони, 15 хв на машині до р. Десна. - територія 6 соток (рівна ділянка) - будинок 15м2, 2 кімнати (побудований 2001, кап.ремонт 2018) - скважина з питної водою 37 м. глибина - сарай - погреб - літній душ - сад (плодові дерева, виноградник) Чистий продаж, 1 власник, приватизовано, комунальні послуги за рік погашені. Дачний кооператив має цілодобову охорону, обгороджена вся територія. Магазини типу Сільпо і Епіцентр, садовий центр.

власник
Будинок+6соток, СТ "Прилісся"
olx.ua

Продам будинок село Богданівка, Броварський р-н Будинок цегляний, 115/85/9 5 кімнат, вітальня, газ , вода, світло, газове опалення Гос. будівля, погріб 20 соток Поряд магазин, дитячий садок, школа Жилий стан

Продам будинок село Богданівка
olx.ua

Продаємо нашу улюблену літню дачу в Богданівці. За багато років вклали в неї всю душу. Настав час рухатись далі. Дача знаходиться в садовому товаристві Масив Богданівський (Богданівка, Броварський р-н), 40 хвилин їзди від Києва, 20 хвилин від Броварів. Товариство знаходиться в оточенні лісу, є невеличке озеро. Територія доглянута з ландшафтним дизайном. Площа - 8 соток. Мiсце для вiдпочинку в саду, двоповерховий будинок, велика альтанка, окрема будiвля-кухня, дві зони для зберігання садового інвентарю/інструментiв, лiтнiй душ i окрема будiвля-санвузол. Нова кухня, є бойлер. На території багато дерев, хвойних насаджень, лаванда, самшити, розарій, виноград, тощо. Будинок літній - 2 поверхи та 3 кімнати. Одна спальна на першому поверсі та дві на другому. Є гарна піч, косметичний ремонт, металопластикові вікна Salamander, частково мебльована. В доповнення, віддаємо ще одну ділянку навпроти. Площа - 7 соток. Ділянка огороджена парканом, ворота зачиняються. Можна використовувати як додаткову парковку або засадити деревами і зробити невеличкий город. Чудове місце для затишного відпочинку за містом.

власник
Продаж затишної дачі в Богданівці
olx.ua

Квартира в центрі с. Богданівка,на першому поверсі,окремий під’їзд з чотирма квартирами по сусідству.Автономне опалення,двохконтурний котел.Готова до проживання кімната 19м. кв.,простора кухня 11,6м кв.,з хорошою побутовою технікою.Поруч всі зручності,автобуси до Києва/ Броварів їздять кожні 1-2 год.,магазини,аптека,школа,Нова та Укр. почта,бювет,банкомат,парк,озеро,ліс.

власник
Продам квартиру однокімнатну Богданівка
olx.ua

Продам будинок Броварський район , село Богданівка 3 кімнати, веранда, вітальня, кухня 78/42/12 Сарай, погріб, скважина 38 соток Поряд магазин, базар, дитячий садок

Продам будинок село Богданівка
olx.ua

Це ідеальна пропозиція для великих сімей або тих, хто живе з батьками та боїться відключення світла, водопостачання чи опалення! Цей повністю автономний маєток має власну свердловину та котельню з твердопаливним котлом. Тут ви можете насолоджуватися життям, знаючи, що ваш спокій не буде порушено навіть у найтяжчі часи. Пропонуємо до продажу розкішний маєток з двома будинками за гарною ціною! Від Києва – 35 км. Село Богданівка Броварського району. Мальовниче, тихе місце. Чиста екологія. Будинок із зрубу. Екологічно чистий, красивий, просторий, затишний, теплий, з гарною енергетикою. Загальна площа 138 м². Двоповерховий. Перший поверх: кухня (вбудований кухонний гарнітур фірми “Інтерстиль”, вся побутова техніка від провідних виробників), велика вітальня, вбиральня, санвузол, веранда. Другий поверх: 3 кімнати, санвузол (12 м², велика ванна), балкон. В спальні та вітальні - фірмові меблі компанії “IMAP”. Газ, світло, система очищення води. Дротовий Інтернет, супутникове ТБ (600 каналів). Система безпеки: розводка кабеля на 8 камер спостереження. На території ділянки площею 13 соток розташований гостьовий будинок з лазнею на дровах (120 м²) дровником та котельнею. Котельня обладнана твердопаливним котлом з Протермом, потужністю - 50 кВт., з акамулятором тепла на 1,5 тони. Також є терморегулятор і Ладомат. Резервно накопичувальна емкість для води на 1 тону. Своя свердловина 45 м з насосом. Ландшафтний дизайн, по всьому периметру газон захищений антикротовою сіткою. Молодий садок з яблунями, грушами, сливами та абрикосами. Також висаджені Павловнії, Катальпи, Плакучі берези, Клени та хвойні дерева. П’ятизональний автоматичний полив. Є необхідний хозінвентар для догляду за територією (газонокосарка та інше). Цей маєток пропонує не лише проживання, але і спосіб життя. Не втрачайте можливості скористатися цією унікальною пропозицією! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації! Ключі у ваших руках, готові до угоди. Без комісії для покупця!

Продається ексклюзивний маєток зі зрубу - 35 км від Києва! Без комісії
olx.ua
1 - 24 з 36 результатів

Шукай квартиру по локації