Отличное предложение для семьи с детьми . Комиссию не оплачиваете . Большой, прохладный летом энергоэффективный дом . В безопасном и охраняемом поселке . Высокий уровень автономности. Большой генератор с автоматикой , интернет на бесперебойном . Большой зелёный участок , собственный пляж , озеро для купания с водопадом . Дом обставлен , хорошая техника , новый ремонт . Ближний пригород Киева , очень зелёный и комфортный для проживания . В непосредственной близости выбор частных садиков и школ . На территории поселка огромная парковая зона с озером, детские и спортивные площадки.

Уютный дом в клубном  коттеджном поселке. Частный пляж. .Генератор
olx.ua

Доброго дня. Вас чекає відмінний будинок в екологічно чистому та мальовничому місці с. Бобриця. В будинку представлено -  Цокольний поверх: сауна, кімната відпочинку, котельня. 1-й поверх: кухня-столова-вітальня з каміном 2-й поверх - мастер спальня, кабінет, 2 дитячі спальні 3-й поверх - мансарда: гостьова спальня та ігрова кімната. Земельна ділянка 80 соток з авторським ландшафтним дизайном, фруктовим садом, невеликою водоймою. На ділянці є господарський будинок та будинок для охорони. Унікальний дизайн ділянки - це візитна картка домоволодіння. Вам залишається тільки розкласти свої речі, заварити каву і ви відчуєте, що Ви вдома ))) Відео - //www.youtube.com/watch?v=NK_uLXok3UM Пропозиція від представника власника, телефонуйте. Компанія: Територія Щастя

Чудовий маєток, Казкове село Бобриця
olx.ua

Бобриця Комплекс клубного типу, 6 житлових будинків, з яких вже три продано і продаються лише 3 будинки. закрита окрема територія, 177 м2, 1 поверх, терраса, гараж, стіни підготовані під фарбування, опалення електрокомлом, тепла підлога, місце під камін, 7.5 соток землі з соснами та газоном, зроблене водовідведення, сведловина, поряд ліс. 205000$ БЕЗ КОМІСІЇ

Бобриця житловий будинок БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок 90% готовності у селі Бобриця 100 метрів від озера та соснового лісу. Будинок за проектом 155м2. збудовано 100м2. що цілком достатньо для проживання повноцінної сімї. На першому поверсі 2 спальні, кухня, коридор, санвузол. На другому 2 спальні, хол, ванна кімната. Будинок цегляний, утеплений пінопласт 10 см. Дах - металочерепиця, панельне перекриття. Електрика-25 кВт 3 фази. Вода-свердловина 30 м. Каналізація-септик 3x8 24м.к. з викачуванням у доріжці саду. ТV-супутникова антена на 3 супутники. Газ, інтернет по вулиці. Прокладено кабель на відеоспостереження. Автоматичні вїзні ворота. Парковка на 3 авто. Сад 2015 року посадка. Літня кухня-альтанка, майстерня, літній санвузол, душ, дровник. Відмінне місце як для заміського будинку так і для постійного проживання. До зупинки транспорту на Київ 500 м. До Києва 20 хвилин їзди.

Боярка-Бобриця продаж будинку біля лісу та озера
olx.ua

Продається сучасний еко-котедж 273 кв.м із виходом у сосновий ліс (ПЕРША ЛІНІЯ). Розташований у садівницькому товаристві «Будівельник-1», еко-село Бобриця (Бобрица), чисті вулиці, асфальт, освітлення, збір і сортування мусора. 15 км від Києва. Ідеальне розташування інфраструктури, поруч знамените озеро з піщаними пагорбами, ріка Ірпінь, грибні місця, лавандове поле і невелике зариблене озеро у двох хвилинах ходьби. Шукали таку ділянку для будівництва 3 роки. Поруч Бiлогородка (Белогородка), Боярка, Віта-Поштова (Вита-Почтовая). Котедж двоповерховий (141+132 кв.м), керамоблок 44 см на теплому перлітовому розчині, чистова стеля 3,5 м, фундамент стрічковий 1,5 м. Стан: під чистове оздоблення. Будували для себе з еко-матеріалів. Будинок введений в експлуатацію. Присвоєно адрес. Усі документи у наявності. Підключені газ та електрика 15 кВт, 3 фази. Розведення електрики (мідь) та води (Rehau), тепла підлога Kan на першому поверсі, працюють батареї. Зроблено якісну котельню (газовий котел Buderus, бойлер 500 л Reflex, насоси та керування теплою підлогою Grundfos). Система фільтрів. Мідні труби, інсталяції під унітази Geberit, труби Rehau, в т.ч. безшумні. Перший поверх – тамбур закритий, зона для сходів на 2-й поверх і великий коридор з пральнею і зоною відпочинку, котельня з підвалом, с/в загальний, спальня, кухня, зала, хазяйський блок: гардеробна, спальня хазяїв, с/в хазяїв. Другий поверх – кабінет, хол, с/в загальний, великий зал для відпочинку/ кінотеатр з панорамним вікном на ліс. З залу вихід до другої хазяйської зони: спальні з панорамним вікном і с/в. 3-камерні вікна Rehau з дзеркальним сонцезахисним покриттям. Дахові вікна Fakro з фартухами утеплення. Металочерепиця ArcelorMittal. Утеплення даху 250 мм мінватою «Техноніколь», щільність 45. У будинку два виходи: основний від головної дороги і другий через великі панорамні двері на літню терасу, яка виходить у двір з видом на ліс. Двоє сходів зроблені з цільного бетону. Всередині армуюча сітка перев’язана на плівці. Ділянка фактично 7,2 сотки. Родючі фруктові дерева на ділянці (яблука «Білий налив», «Слава переможцю»). Нова свердловина – Бучак. Занурювальний насос. Зроблено геологію ділянки. Велика вигрібна яма у 15 кілець. Від будинку до ями прокладені труби Ostendorf 150-200 мм. Є детальні фото усіх етапів будівництва. Ціна $110000.

власник
Котедж на 1-й лінії біля соснового лісу в Бобриці
olx.ua

Пропонується до продажу 2-х поверховий будинок 135 метрів на 6 сотках землі с. Бобриця. Дім розташований у садовому товаристві, одразу біля виїзду з СТ поруч з ліс. Площа будинку - 135 м2, площа ділянки - 6 соток. На ділянці єі фруктові дерева та нові насадження. Дім побудований з газоблоку, та цегли. В дім заведено електрику. Є кабель на повну розводку всієї електрики по дому. Лічильник, 3 фази по 5 квТ. Є вода та підвід комунікацій до будинку. Є колодець.. Є подача води від свердловини садового товариства. 2 септики по 3 кільця. Дім утеплений мінеральною ватою IZOVAT 100 та 200 мм. Дах утеплений, ізольований, оброблений від грибків та вологи є паробарєр. Вікна - 2х камерні. Зроблено заземлення. Є відмостка. Також в подарунок йде повністю готовий проєкт дому зі всіма прорахунками. Залишилась дуже велика кількість будівельного матеріалу. Чудовий будинок у затишному місці, біля лісу. Бобриця, дуже розвинене село, до нього добратися є можливість з Житомирської, з одеської траси, з окружної дороги. Дорога в ідеальному стані. Поруч є школи, дит. садки, магазини. Пропозиція гаряча.

Будинок 135м.к.с.Бобриця м.Житомирська-20хв. Білогородка, Боярка, Без%
olx.ua

Продаж чудового готового будину в закритому котеджному містечку Локація- мальовниче с.Бобриця, Киівська обл. 18 км від повороту Стоянка по Житомірський трасі. Поруч облаштований пляж та велике озеро. Затишне містечко посеред соснового лісу, з сучасними будинками в єдиному стилі, чистим повітрям та каскадом озер на комфортній відстані від Києва. Усі будинки продаються з готовою до експлуатації терасою, на якій є цілий BBQ-комплекс з мангалом, тандиром та раковиною, а на підлозі змонтована стійка до зовнішніх чинників терасна дошка преміум класу. Паркан-глухий зовні, прозорий всредині. Таким ми бачимо сучасний паркан у котеджному містечку. 3D сітка у кольорі антрацид промалює межі Вашої ділянки, та захистить від небажаних гостей але не позбавить відчуття простору. Безпека містечка гарантована за рахунок цілодобової охорони та встановленних по периметру камер відеонагляду Розташування Есо місцина Зелений паркан Цілодобова охорона Готова тераса з BBQ Головна цінність містечка -- це комюніті людей, що так само як і ми захоплюються гарною архітектурою, люблять природу та з повагою ставляться до місця у якому живуть.Територія містечка потребує щоденного догляду аби проживання у ньому було якомога комфортнішим. Тому ми подбаємо про:- Догляд за рослинами - Прибирання снігу - Вивіз сміття - Аварійне, технічне обслуговування та інше Для зручності та комфортного дозвілля мешканців лісова територія, що прилягає до містчека, буде облаштована доріжками для прогулянок, дитячим майданчикомта лавочками Готовий будинок-165 м2 7 соток 200000 доларів На етапі будівництва- від 165м2 від 175 000 доларів. Без комісіі для покупців.

Продаж ексклюзивного готовогу будинку в казковому місці. 265м2-7 соток
olx.ua

Чудовий варіант для заміського життя в мальовничому місці, Житомирський напрямок, 18 км від Києва, БУДИНОК під ЧИСТОВЕ оздоблення в Англійському стилі, с. Бобриця.Свіже повітря, гарний мальовничий вид з вікна будинку на ліс і пейзажні пагорби, близькість до озер, хороші сусіди. Наша пропозиція може задовольнити безліч потреб і запитів людини, яка шукає заміську нерухомість для проживання або бізнесу.с. Бобриця знаходиться за 18 км від ст. метро Житомирська, дорога широка, з гарним покриттям, проходить через ліс, підїзд до будинку асфальтований, вулиця тупикова. Інфраструктура розвинена до 1.5 км розташована Школа і Дитячий садок, супермаркети, продуктові магазини, спортзал, продуктовий ринок, аптеки. Поруч ліс і велике озеро з пляжем, кінно-спортивний комплекс.Ділянка під будинком 10 соток у власності, з невеликим ухилом, правильної форми, на підвищенні. Будинок побудований 2014 року побудови добротний, будувався для себе. Стіни і простінки з натуральної червоної цегли, утеплені, поштукатурені машинним способом, сам будинок обкладений клінкерною плиткою під червону цеглу.Висота стелі понад 3 метри, зокрема й цокольного поверху, перекриття жб плита. Дах - бітумна черепиця, утеплювач 200 мм - мінвата, гідро і паробарєр. Двокамерні склопакети.Раціональне та зручне планування. Будинок складається з двох поверхів і цоколя: 1-й поверх обєднує всі загальні зони - кухня поєднана з їдальнею зоною і вітальнею, також на 1 поверсі є гардеробна і санвузол, великий коридор. 2-й поверх має дві спальні з гардеробними та 1 кімнату вільного призначення, великий хазяйський санвузол. Стіни 2-го поверху переходять у дах, є можливість як зробити стелю з горищем, так і залишити відкритий простір. Під першим поверхом по всьому периметру розташоване цокольне приміщення вільного призначення з 2-х великих кімнат, пральня і котельня. Комунікації: опалення газове (котел 24 квт), розведені труби по всьому будинку і підєднано до радіаторів; гаряча вода - бойлер, заведена електрика 10 квт (на території містечка є підстанція), свердловина 60 м, септик на ділянці. Містечко обслуговується ОСББ, регулярне вивезення сміття, освітленість усіх доріг. Поруч зупинка 739 автобусного маршруту до ст. м. Нивки. На даний момент локація активно забудовується і розвивається!Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Продаж. Будинок 310м2., с.Бобриця.
olx.ua

Продаю будинок , село Бобриця , поруч з Києвом, велика , доглянута ділянка, ландшафтний дизайн, є фруктові дерева і часточка лісу , басейн , зона барбекю. В будинку зроблені асі чорнові роботи, проведені комунікації, вентиляційна система, гараж на два авто + навіс на 2 авто, сауна , літній або гостьовий будинок . З вікон чудовий вид на озеро ,ліс .

Продаю будинок Бобриця Київська область
olx.ua

Будинок цегляний 42 кв.м + 16 кв.м крита терасса на 4.4 сотки ділянки В наявності кадастр та приватизація в садовому товаристві "Янтар" 17км від Києва окружної траси Бучанського району села Бобриця Посилання на місцевість Гугл мапа: https://maps.app.goo.gl/TKuRo3WMvHvn2yx2A Будинок має: Камін Піч Електрика та Газ а також двухконтурний газовий котел(Buderus 250кв.м Німеччина) з радіаторним опаленням на першому та другому поверсі а також в кожній кімнаті встановлений кондиціонер(Vestfrost Данія) швидкісний інтернет та супутникове телебачення 1й поверх цегла 2й поверх дерево "мансарда" Потребує внутрішніх та зовнішніх робіт для постійного проживання таких як: Утеплення та стяжка підлоги штукатурки стін та нової електрики та заведення комунікацій таких як: Скважини та септик Фасадна територія потребує нової огорожи Ділянка має воду з водонапірної вежі погреб та велику садову гойдалку а також має засадження фруктовими деревами такими як: Черешня персик вишня яблука виноград та інше Живописне місце серед Лісу 300 метрів та річки "Ірпінь" пляж 900м та семи озер пляж 1.9км а також джерельна вода в пішій зоні поряд продуктові магазини 500+ метрів нова пошта 1.2км будівельний магазин "Анжіо" 2.7км Центр села Бобриця 1.2км село Білогородка 2.7км місто Боярка 7км місто Київ 17км Зупинка громадського транспорту 300метрів 749 маршрут с.Бобриця - Київ (м. Нивки) з точки А в точку Б займає 35-45хв. інтервал 15-25хв Гарне місце для спокійного та релаксуючого відпочинку або проживання Без ріелторів та посередників Продаж від власника Допомоги з продажу не потребую На смс відповім якщо пропозиція мене влаштує

власник
Дом Дача Хата Будинок с. Бобриця Бучанський район Київська обл. СТ "Ян
olx.ua

У продажі 2х поверхові будинки в процесі будівництва в закритому преміальному котеджному містечку GreenLake. Здача літо 2024. Можливе розтермінування. КМ знаходить посеред сторічного соснового лісу у 100м від великого озера. Пляж, сотні гектарів соснового лісу і свіже повітря - це все навколо вас. Місце просто неймовірне та заслуговує на увагу тих, хто цінує природу та шукає щось особливе. У продажі будинки вартістю від 175 до 195 тис. Площа будинку 160 м2 + оздоблена тераса 23 м2 з мангалом, терасною дошкою, робочою зоною як на фото. (лише тандир піч - додаткова опція) 4 спальні, 1 тех. кімната, 2 санвузли, простора кухня з окремою гостинною зоною з 2им світлом. Цей проект не залишить вас байдужими. До ремонтних робіт будинки будуть готові весною 2024 року. Внутрішнє оздоблення: після будівельників. Готова зона барбекю, як на фото, входить в комплектацію. Електроенергія: 15кВт з можливістю розширення. Будинок прямо в лісі, для тих хто любить природу. Екологічніше місце в області знайти неможливо. Перегляди за попередньою домовленістю. Ділянки: 7-8 соток.

Розтермінування! Сучасний преміум котедж будинок Бобриця в лісі +озеро
olx.ua

Продаж будинку, 100 м2, КГ Forest Dream, с. Бобриця, Бучанський р-н. Продажа дома, 100м2, КГ Forest Dream, с. Бобрица, Бучанский р-н. ксклюзивний продаж будинку в котеджному містечку Forest Dream в тихій живописній місцевості, в лісовіи та заповідній зоні. Поряд каскад озер, пляж Бобриця (3 км) місцевості в селі Бобриця. Будинок 100 м2 з ділянкою 10 соток. Фундамент: Стрічковии, залита плита Стіни: газоблок (300 мм) Утеплювач: пінопласт (100 мм) Дах: залізо, утеплення мін.вата (150 мм фасадна) Фасад: залізо, піщанник В будинку зроблена розводка електрики, заведена вода, вихід каналізаціі 10 кВт світла скважина 35 м Септик Будинок готовий до любих дизайнерзьких рішень та ланшдшафних змін та фантазій Розвинена унфрастуктура До Києва 22км Перегляди у будь який зручний для Вас час. #3159.17342967

Продаж будинку, 100 м2, КГ Forest Dream, с. Бобриця, Бучанський р-н
olx.ua

Продаж БУДИНКУ + сауна (гостьовий будинок з ремонтом) у мальовничій локації оточений лісом село Бобриця. Про будинок: • 1 поверхи; • 56 м свердловина; • септик -2 по три кільця з переливом; • заведено 17 кВТ електроенергії, ( є можливість збільшення); • фундамент 150; • стіни- газоблок 400 мм; • утеплення фасаду- мінеральна вата 100мм • покрівля - бітумна черепиця • машина штукатурка • три окремі кімнати з виходом на терасу. • кухня вітальна • котельня • гардероб • два санвузли • комора • парко місця на два автомобілі • паркан по всьому периметру • земельна ділянка площею 8 соток • сауна (гостьовий будинок) Перегляд за домовленістю.

Будик оточений лісом+ гостьовий будик+ сауна
olx.ua

ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Терміновий продаж! Продаж будинку з гаражем в селі Бобриця! Площа будинку -240 кв ( разом з гаражем), 170 кв будинок+ 70 кв гараж! Площа ділянки -15 соток, цільове призначення -під будівництво житлового будинку! Сусіди побудовані і проживають! Котеджна, нова забудова, оточена хвойним лісом! Поруч каскад озер! Будинок 2х поверховий! Стан -після будівельників! Будувався для себе -використовувались високоякісні будівельні матеріали! Комунікації: -електрика 10 кв, -газ під будинком, -скважина 40 м, -септик ( матеріали куплені але потрібно вкопати) Зручна локація! Ціна 107 000$ Торг. Без комісії для покупця! 09*********94 Марина

Продаж будинку в селі Бобриця! 15 соток землі! Газ по вулиці! Торг!
olx.ua

Продаж БУДИНКУ у мальовничій локації, на початку села Бобриця. Про будинок: • 2 поверхи; • 56 м свердловина; • септик -2 по три кільця з переливом; • заведено 10 кВТ електроенергії, є прямий договір з Київенерго. ( Є можливість збільшення); • стрічковий фундамент; • стіни- газоблок 400 мм; • утеплення фасаду- базальтова вата 50 мм • покрівля - бітумна черепиця; • камін із повітроводами для опалення; • підлога - розводка труб теплої підлоги у вітальні, коридорі, та санвузлах; • зроблена електророзводка по будинку; • на підлозі чистова стяжка. Перегляд за домовленістю.

Бобриця продаж БУДИНКУ 152 м2 7,5 соток землі
olx.ua

Продаж! Одноповерховий сучасний котедж, в екологічно-чистій місцевості в Бобриці, Бучанського р-н, Київської обл. Загальна площа будинку 130м2+30м2 тераса. Площа ділянки 6 соток. Вся ділянка усіяна молодими соснами. Планування: хол, котельня/пральня, 2 с/в, кухня-студіо, 3 спальні. Будинки збудовані виключно з якісних матеріалів: газоблок D500, утеплений мінватою 100мм, дах металочерепиця, встановлені якісні двокамерні склопакети, по всьому периметру паркан із профнастілу. Комунікації: септик переливний, зроблена свердловина, 13 кВт електрики 3 фази. Гарна транспортна розвязка: -Боярка (Сільпо, Upg) 4км; -Кільцева 15км Перегляд в зручний для Вас час!

Бобриця продаж сучасного будинку 130м2+30м2 тераса на ділянці 6 соток
olx.ua

Продається будинок від забудовника з ремонтом біля р.Ірпінь (пішки 2хв). Гарна і тиха локація. Вулиця під шлагбаумом, гарні сусіди! Будинок утеплений і встановлений твердопаливний камін для додаткового опалення. Площа ділянка 5 сотки, електричні ворота, виведений полив на подвірʼя. Побудований навіс під авто та є хоз приміщення на вулиці. Будинок 135квм, 4 кімнат, 2 санвузли і велика крита тераса! Перший поверх: Вхідна зона/гардеробна, санвузол, кімната/кабінет та велика кухня-студія з виходом на терасу! Другий поверх: 3 кімнати та санвузол. Будинок вже з ремонтом! Гарне планування. Електрика 17квт. Тепла підлога. Поряд річка, ліс, маршрутки. Розглядаємо ЄОселя та інші державні програми. Можлива розстрочка! Продаж без % від власника

Бобриця продаж будинку з ремонтом біля річки ЄОселя Розстрочка
olx.ua

Продається 2 чудових будинки з ремонтом, меблями та технікою в Бобриці (Бучанський р-н) Загальна площа двоповерхових будинків : 1-й булинок- 125 м2+ 45 м2 закрита терраса ( кухня-гостьова, 2 сан вузла, 3 спальні, гараж) 2-й будинок - 80 м2 ( кухня-гостьова, баня, 2 сан вузла, спальня та кімната для відпочинку). В кожній кімнаті є кондиціонер. Площа ділянки 11,5 сот+2,5 сотки ( крита парковка та квітник) Також на терасі є мангал, піч. Рулонний загон, автоматичний та крапковий полив), вольєр, теплиця, теплі грядки На території росте 50 туй, гарна доглянута територія Технічні характеристики: - фундамент стрічковий , монолітний - стіни газоблок 400мм - дах бітумна металочерепиця, утеплення мінвата - опалення : електро котел, камін ( площа обігріву 140 м2, та піч-груба) - тепла підлога по всьому будинку та радіатори - ⁠автоматичні ворота - якісний ремонт - свердловина- переливний септик 12м3 - ⁠світло 26 кВт - ⁠система очистки води - ⁠осмос - ⁠газ в процесі - ⁠генератор - ⁠інтернет, відеонагляд, будинки під охороною. Будинки знаходяться поруч з лісом, є каскад озер. До Києва 13 км. Телефонуйте, домовимось про перегляд ! По запросу скину много фото, видео локацию. Торг с реальным покупателем.

власник
Продаж від власника. Бобрица. Домовладение 170м2+80 м2. 14 соток
olx.ua

Котедж на 1-й лінії біля соснового лісу в Бобриці. 5Км від Боярки. До Києва 20хв на авто продається сучасний еко-котедж 273 кв.м із виходом у сосновий ліс (ПЕРША ЛІНІЯ). Розташований у садівницькому товаристві «Будівельник-1», еко-село Бобриця, чисті вулиці, асфальт, освітлення, збір і сортування мусора. 15 км від Києва. Ідеальне розташування інфраструктури, поруч знамените озеро з піщаними пагорбами, ріка Ірпінь, грибні місця, лавандове поле і невелике зариблене озеро у двох хвилинах ходьби. Котедж двоповерховий (141+132 кв.м), керамоблок 44 см на теплому перлітовому розчині, чистова стеля 3,5 м, фундамент стрічковий 1,5 м. Стан: під чистове оздоблення. Будували для себе з еко-матеріалів. Будинок введений в експлуатацію. Присвоєно адрес. Усі документи у наявності. Підключені газ та електрика 15 кВт, 3 фази. Розведення електрики (мідь) та води (Rehau), тепла підлога Kan на першому поверсі, працюють батареї. Зроблено якісну котельню (газовий котел Buderus, бойлер 500 л Reflex, насоси та керування теплою підлогою Grundfos). Система фільтрів. Мідні труби, інсталяції під унітази Geberit, труби Rehau, в т.ч. безшумні. Перший поверх – тамбур закритий, зона для сходів на 2-й поверх і великий коридор з пральнею і зоною відпочинку, котельня з підвалом, с/в загальний, спальня, кухня, зала, хазяйський блок: гардеробна, спальня хазяїв, с/в хазяїв. Другий поверх – кабінет, хол, с/в загальний, великий зал для відпочинку/ кінотеатр з панорамним вікном на ліс. З залу вихід до другої хазяйської зони: спальні з панорамним вікном і с/в. 3-камерні вікна Rehau з дзеркальним сонцезахисним покриттям. Дахові вікна Fakro з фартухами утеплення. Металочерепиця ArcelorMittal. Утеплення даху 250 мм мінватою «Техноніколь», щільність 45. У будинку два виходи: основний від головної дороги і другий через великі панорамні двері на літню терасу, яка виходить у двір з видом на ліс. Двоє сходів зроблені з цільного бетону. Всередині армуюча сітка перев’язана на плівці. Ділянка фактично 7,2 сотки. Родючі фруктові дерева на ділянці (яблука «Білий налив», «Слава переможцю»). Нова свердловина – Бучак. Занурювальний насос. Зроблено геологію ділянки. Велика вигрібна яма у 15 кілець. Від будинку до ями прокладені труби Ostendorf 150-200 мм. Є детальні фото усіх етапів будівництва

Продаж Будинку с.Бобриця,Боярка,Без% Срочно
olx.ua

Продаж затишного будинку 178 м2 у Бобриці річки та лісу. Поруч Білогородка, Боярка, Києв. Без %. Ціну знижено. Терміново. Затишний 2-поверховий будинок в допоможе Вам здійснити свою мрію про тихе затишне життя в одному з найкращих населених пунктів недалеко від Києва. Будинок побудований із червоної цегли, утеплений базальтовою плитою (ватою) і оздоблений облицювальною цеглою. Вода - свердловина, із системою фільтрації води. Система сольового очищення працює автоматично. Вода в крані питна. Будинок розташований на тихій вулиці і з просторого балкона другого поверху відкривається чудовий вид на заплаву річки Ірпінь. Недалеко розташований великий і чистий сосновий ліс. А каскад озер дає змогу купатися і займатися риболовлею. Недалеко знаходяться еко-ферма Оністрата і кінний клуб. Будинок побудований в 2012 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад, город. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Інтер’єр Кліматичний комфорт будинку забезпечують два котли - газовий і електричний, електричний бойлер, а також водяна тепла підлога. Усе працює в повністю автоматичному режимі. Як автономне джерело електроенергії використовується бензиновий генератор на 3,5 кВт. Проведено інтернет. Планування Планування будинку включає простору кухню-вітальню з виходом на закриту веранду і на задній двір, кабінет, два санвузли (один з душовою кабіною, другий з ванною), чотири окремі кімнати, два відкриті балкони, гараж з підвалом, горищне приміщення. Будинок і двір Ділянка площею 6 соток доглянута та озеленена: акуратний газон, квітникові клумби та фруктові дерева. У дворі встановлена альтанка. Інфраструктура Розташування будинку в найрозвиненішому та процвітаючому селі Бобриці дозволяє насолоджуватися природою та тишею. У пішій доступності чудовий хвойний ліс, річка Ірпінь та озера, придатні для купання та риболовлі.

Будинок 178 м2 Бобриця Білогородка Боярка Києв річка ліс. Продаж без %
olx.ua

Продам будинок у мальовничому селі Бобриця. Характеристики будинку: - Ділянка 8 соток; - Світло заведено 20 кВт; - Свердловина 45м на Полтавський горизонт; - Фільтраційна група з колоною обеззалізовання, що робить воду якості осмос-фільтрації; - Септик: дві колони з переливанням; - Будинок 143 м2(житлова 113м2) із трьома спальнями та двома санвузлами. Утеплення стін ватою 100мм, даху - ватою 200мм. Перестінки з керамічної цегли. Вікна WDS з газом та покриттям від ІЧ випромінювання, дорога розсувна система. З кожної кімнати є особистий вихід на двір; - Гостьовий будинок/баня 36 м2 із чистовим ремонтом, кухнею, санвузлом, парною; - Асфальтований підʼїзд; - Багато локацій для відпочинку: величезний ліс глибиною в 4км для вело та піших прогулянок, сквер «Заєць», дитячий майданчик, кінний клуб Arion Endurance для кінних прогулянок лісом та зайнять верховою їздою; - Зручний виїзд на Боярку та Білогородку; - Сільпо, Фора, АТБ, Епіцентр, школи, садочки, кружки тощо - на відстані 4км; - Неймовірне озеро з пісчаним пляжем у селі; - Усі сусіди побудовані, живуть постійно; - Інтернет оптоволоконний кабель із виділеним каналом для відеоспостереження; - Якісний паркан по периметру із відкатними воротами 4м та фірткою 1м. Перегляди за попереднім записом бажано Готовий відповісти на запитання по телефону або при зустрічі.

власник
Будинок Бобриця, Будинок у Бобриці, Боярка, Білогородка
olx.ua

Продам новий одноповерховий будинок 135м.кв на ділянці 8соток біля лісу. Без комісії. В будинку є три спальні 14-18м.кв, два санвузли, гардеробна, котельня, кухня-вітальня 30м.кв, тераса 18м.кв. Висота стелі 2,9м. В будинку розведені всі комунікації, зроблена штукатурка, стяжка. Світло три фази 10кВт. Електрокотел Protherm, водяна тепла підлога по всьому будинку. Септик з периливом на 4 кільця по 2м. Скважина 50м. Стіни з газоблоку 30см з утеплювачем 100мм. Дах металочерепиця 0,45мм з утеплювачем 150мм. Фундамент монолітна стрічка 0,40*1,7м з плитою 20см. Фасад декоративна штукатурка "Барашек" По периметру ділянки паркан штакетник. Відкатні ворота. Навколо будинку та парковка на два авто викладено бруківкою. Разведена електрика, сигналізація, каналізація, трубопровід, тепла підлога. Гнучкі умови придбання: розсрочка з першим внеском 50%, відстрочка, обмін, ремонт після завдатку. Електрокотел в подарунок 12квт Протерм, натяжна стеля. За бажанням, може бути покладена плитка, ламінат та пофарбовані стіни. Мальовниче село Бобриця знаходиться між Білогородкою та Бояркою в 20км від Києва. Зручне місцерозташування: 5хв до Боярки, де є нове велике Сільпо, АЗК UPG, Епіцентр, Автомийка, СТО, банк, аптека, кафе. Без комісії. Запрошуємо на перегляд. Код об’єкта 11181

Продам одноповерховий будинок 135м.кв на ділянці 8соток біля лісу
olx.ua

Продаж Будинку Мрії у с. Бобриця! Ексклюзивна Пропозиція! Пропонуємо Вашій увазі чудовий будинок для великої сучасної родини, розташований у мальовничому селі Бобриця, всього в 15 км від Великої Окружної дороги, на вулиці Райдужній. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, затишок і стиль. Основні Переваги: - Будинок знаходиться у тихому районі передмістя Києва, далеко від міської метушні, але водночас недалеко від основних інфраструктурних обєктів. - Загальна площа будинку - 250 м², житлова - 78,2 м², кухня - 44,9 м². - Велика земельна ділянка з сосновою галявиною площею майже 17 соток, що забезпечить простір для відпочинку і насолоди природою. - Стіни з газобетону облицьовані червоною цеглою, дах з металочерепиці, енергозберігаючі вікна «Rehau». Інтерєр: - Простора вітальня з каміном та виходом на терасу - Сучасна кухня з усією необхідною технікою - 4 спальні кімнати - 2 гардеробні кімнати - 2 ванні кімнати з високоякісною сантехнікою та підігрівом підлоги - ігрова кімната на 3 поверсі - Комфортний підігрів підлоги першого поверху. Екстерєр: - Паркувальна зона для двох автомобілів - Тротуарна бруківка - Двоє воріт - Ландшафтний дизайн з великою кількістю вічнозелених рослин - Майданчик для барбекю - Господарчий блок - Свердловина - Простора тераса з видом на ліс - Балкон для релаксу з видом на неймовірно казковий захід сонця та безкрайнє небо - Великий дровник - Вольєр для домашніх улюбленців Не втратьте шанс! Звяжіться з нами вже сьогодні для організації перегляду цього чудового будинку! Стартова ціна 260000 у.о. Більше 3 років у власності. Можливість оформлення пільгового кредиту 9,99 % річних. Без % для покупця! Ваш новий дім чекає на вас!

Від ВЛАСНИКА! Продаж домоволодіння на околиці лісу Бобриця
olx.ua

Розкішний будинок, з якісним ремонтом, меблями, побутовою технікою, розташований в закритому, котеджному містечку "Бобриця Парк", що охороняють. В основному будинку: кухня, вітальня, 3 спальні з гардеробними та с/в, гараж. На мінус 1 поверсі: кабінет, спорт зал, тех. кімната та додатковий вихід. Є гостьовий будиночок з сауною, кухнею та гостьовою кімнатою, а також відкритий басейн з підігрівом. Територія з ландшафтним дизайном, зона барбекю, сад, паркінг.

Продажа будинку в КМ  "Бобриця- Парк"
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів

Географія Бобриця