Житловий будинок на 1-6 родин (с.Березівка) ціна 135000 дол., торг Пропоную житловий будинок загальною площею 751 м.кв, житловою 451 м.кв., будинок має 3 поверхи. Будинок потребує ремонту. Будинок можна використати на 1-6 родин, або для комерційних цілей, наприклад пошиття одягу, тощо. Площа земельної ділянки 0,48 га, (кадастрові №3222782602:02:001:0351, №3222782602:02:001:0350) Місце знаходження будинку: село Березівка, вулиця Лесі Українки, будинок 53, Бучанського району Київської області. Поруч побудований виставковий центр Київекспоплаза. Неподалік є ліс, та озеро. Будинок знаходиться на відстані 20 км від метро Житомирська по Житомирской трасі, газофіцирован, електрофіцирован; На тереторії земельної ділянки є сараї с погребом 120 м.кв., 4 гаражі, міні магазин.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки, 53
rieltor.ua

Неймовірний маєток побудований за індивідуальним проєктом відомого архітектора, знаходиться на 21-му кілометрі Житомирської траси в 20 хвилинах їзди від Києва. Обєкт пропонується без комісійних для покупця. Земельна ділянка - 6.33 Га, головний будинок в 2 поверхи площею 980 кв.м, окремо будинок для персоналу, хоз.блок для різного обладнення, гараж. На теріторії: власний парк з прудом 1.5 ГА та лісом 1.5 Га з соснами, тенісний корт, стежки для прогулянок. Головний будинок складається з 5 спальних кімнат з власними санвузлом, великою кухнею-вітальною, зимовим садом, відкритой тераси, сейф-рум. Є ліфт, критий басейн, виний льох, сауна, 3 каміна. Будинок дуже технологічний, система розумного будинку, система зовнішнього та наружного спостереження, опалення та кондиціанування -комбіноване, тепловий насос (8 свердловин по 90м), газовий котел, сонячні колектори, є резервне електричне опалення, трансформатор 160 кВт - власна лінія електропередач, газ - централізований, вода артезіанська свердловина 92м, додаткова свердловина підпитує пруд, система поливу - автоматизована, автоматична система каналізації та біочистки стоков з полями аерації. Забор навколо маєтка, парка та ліса - з вибродатчиками та комп`ютером Ізраільского виробництва. Додаткова інформація за запитом.

польова
rieltor.ua

Без комісії. Продам розкішний трирівневий будинок у с. Березівка, вул. Лесі Українки Площа: 250 м² 1-й рівень: - Котельня з газовим котлом (Будерус) та системою очищення води - Прачечна з сушилкою (дві пральні машини) - Винна кімната з холодильником - Оружейна кімната - Сауна з душем та туалетом - Велика зона відпочинку з телевізором на всю стіну (італійські дубові меблі) - Теплі підлоги (окрім сауни, винної кімнати та оружейної) - Спа-зона в дереві - Венеціанська штукатурка в інтерєрі. 2-й рівень: - Камінний зал з паркетом, американськими диванами та каміном - Велика кухня з новою технікою - Столова та гостьова кімната - Санвузол - Вхідна група з великою вбудованою шафою - Теплі підлоги (окрім камінного залу та гостьової кімнати) - Кондиціонування 3-й рівень: - Три спальні з кондиціонерами - Гардеробна кімната - Холл з шафою - Санвузол з якісною сантехнікою (все - Італія, Roca), також з підігрівом підлоги На ділянці 31 сотка є декілька додаткових споруд: Гараж (дворівневий): - 1-й рівень: гараж на дві машини та кімната для інвентарю - 2-й рівень: спортзал, кімната відпочинку та склад Бесідки: - Зимова бесідка з барбекю, мангалом, вбудованою кухнею та телевізором - Літня відкрита бесідка з ротанговими меблями, а також дубові качелі. Басейн: - Розміри: 2,7 м на 5 м, глибина 1,7 м (закривається) Територія дуже зелена, більше 50 туй, самшит, квітники та багато іншого! 19 зон поливу. Розкішний сад: яблуні, сливи, абрикоси, груші, вишні, черешні, липа та горіхи. Екологічні рішення: - Сонячні батареї на 10 кВт - Власна свердловина (82 метри) - Септик на 7 кубів (викачування раз на рік) Додаткові переваги: - Літієві батареї з інвертором на 5,2 кВт (до 8 годин автономної роботи) - Генератор бензиновий на 6 кВт (споживання 2 л/год) - Вольєр для собаки (відкритий та закритий) з будкою Не втрачайте шанс придбати цей чудовий будинок! Зателефонуйте для отримання додаткової інформації!

Лесі Українки, 7
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Увага ‼️ Супер пропозиція 🏆 Продаж будинку, котеджне містечко,,HOME RESORT,, Житомирська траса, нова Березівка. 20 км від Києва Місто - курорт, для життя та відпочинку 🌴 Будинок 🏡 2 поверховий, 3 спальні, великий зал, столова, кухня, простора ванна 🛁 кімната на обох поверхах. Зроблений ремонт, повністю оснащений та укомплектований всіма зручностями🛌🛋️🖼️📡🚰⚡️ Ділянка: це просто мрія Доглянутих 15 соток землі, вже сформовані всі насадження, плодові дерева 🌳та кущі, яскраві квіти 🌸 Чудовий газон на якому є зони відпочинку ⛱️ Зручна тераса з якісного дерева, огорожа та автоматичні ворота. Територія оснащена відеоспостереженням та охороною! Також на території є свій курорт під назвою : Lake Resort - озеро та багато різних цікавих локації навколо нього! Ціна:170000$ ☎️0637487864

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Римська, 71
rieltor.ua

На продаж пропонується стильний та затишний будинок в закритому котеджному містечку. Локація: с. Березівка (Житомирський напрямок). На території у 24 сотки розташовано: - основний будинок (450 кв.м) - гостьовий будинок (150 кв.м) - окремий будинок барбекю обладнаний для цілорічного використання і з с/в - будиночок для охорони з гаражем для 3 машин - басейн з теплонасосами - джакузі - винний льох (можна використовувати як бомбосховище). Планування основного будинку: перший поверх - просторий хол з каміном, велика функціональна кухня, спальня з ігровою та своїм с/в, спортзал, кімната для персоналу другий поверх - 2 спальні з окремими гардеробними та с/в з ванною та душем, міні-бібліотека, додаткова гардеробна Гостьовий будинок: кухня студія, 2 спальні зі своїми гардеробними, санвузли на першому та на другому поверсі. Також в будинку є камін, хамам та більярд. На території є дитячий майданчик. Встановлено камери відеонагляду по периметру будинку і по периметру території, система охорони Шериф. Облашновано багато зон відпочинку, є вуличне джакузі. А біля будинку є озеро, де можно ловити рибу. Сама локація - це закрите елітне котеджне містечко. З охороною, відеонаглядом, солідними сусідами, гарною територією, у 25 км від Києва по житомирській трасі. A 5 9 2 Продажа / Дом / Березовка

ПОЛЬОВА, 50/2
rieltor.ua

Пропонується будинок в котеджному містечку закритого типу Козирна Карта. На ділянці основний будинок 215кв.м, гостьовий будиночок, гараж на 2 авто. В будинку зроблено якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів в пастельних тонах з яскравими елементам декору. Меблі на замовлення привезені з Італії. Стилістика ремонту витончена та сучасна. Архітектура зручна і функціональна: на першому рівні велика тераса, вітальня, кухня, бойлерна-пральна та с/в; на 2 поверсі 4 спальні, 2 с/в. Територія котеджного містечка ідеально чиста, доглянута, охорона на в`їзді, шлагбаум.У шаговій доступності озеро. Є генератор, система кондиціонування, підігрів підлоги, система очистки води.

генератор
Польова
rieltor.ua

Продається будинок, що знаходиться в одному з найелітніших котеджних містечок закритого типу «Козирна карта». 17 км від Києва. Поруч є ідентичний будинок також на продаж. Чудово підійде для великої родини. Планування: 3 спальні, 1 кабінет (або спальн за бажанням власника), 3 санвузли, гардеробна кімната, велика вітальня що переходить в кухню та має вихід на шикарну літню терасу. У будинку: Фундамент: стрічковий монолітний, Стіни: керамічна цегла, товщина кладки 240 мм Перекриття: залізобетонне монолітне Сходи: монолітні на другий поверх, з міжповерховим майданчиком та вікном Покрівля: метало-черепиця, Вікна: двокамерні металопластикові Каналізація: автономна (центральна) система окремо для котеджного містечка Водопостачання: власна свердловина на ділянці Вимощення: натуральна бруківка з граніту. Територія: Ділянка — 15 соток. Унікальність будинку надає престижне місце розташування елітного містечка «Козирна карта», неймовірна природа (озеро, свій пляж), зіркові сусіди (20 будинків на території, міні футбольне поле та дитячий майданчик), близькість до Києва. Вас зацікавила ця пропозиция? Телефонуйте та замовляйте перегляд. З повагою. Ваш One Realty!

можливий продаж по єОселя
Полевая, 86
rieltor.ua

Продам дом Макаровский р-н, с. Березовка - 172 кв.м., 2 х этажный, энерго-сберегающий дом, 17 км от Житомирского КПП, ул.Леси Украинки, прихожая, тупиковая улица, кухня, гостиная с камином, 3 спальни, 2 с/у, терраса, коммуникации разведены по дому (электричество, отопление, вода, канализация, кондиционирование) газовый котел, скважина - установлен фильтр глубокой очистки, стабилизатор напряжения, земельный участок 5 соток, фруктовый сад, гараж на два автомобиля (36 кв.м.) рядом в пешей доступности сосновый лес, озера, магазины, выставочный центр Киев Экспо Плаза. 99980 у.е.

Леси Украинки, 1д
rieltor.ua

Мальовниче село Березівка (Київська область). Цегляний будинок 100 кв.м., в якому давно не жили, у зв’язку з чим потребує ремонту. Заведено усі комунікації: газ, електрика. Є колодязь із питною водою. Зручності на дворі. Розташований на унікальній земельній ділянці: 73 сотки, двофасадна (вихід впритул на Житомирську трасу та до елітного котеджного містечка), правильної форми, є фруктовий сад. Дзвоніть!

Житомирська
rieltor.ua

Київська обл., Бучанський р-н, село Березівка, 20 км. від Києва по Житомирській трасі, р-н котеджної забудови, 4х рівневий будинок 2005 року, цегла, утеплення короїд, 330 кв.м., покрівля – металочерепиця. 1й рівень: технічні приміщення; 2й рівень: кухня, обладнана всієї необхідною технікою, тераса, 2 житлові кімнати, сан. вузол.; 3й рівень: 3 кімнати, сан. вузол; 4й рівень: спортзал, кімната, комора, сан. вузол. Опалення: 2 котла, газовий та електро. Водопостачання: свердловина 50 м, фільтрація, пом’якчувач, бойлер, накопичувач води; Каналізація: септик 8 кубів. Є стабілізатор напруги. Будинок мебльований, кондиціонери, склопакети, окремо стоячий гараж с сан вузлом та господарчим блоком. Ділянка 25 соток, огороджена, електроворота, на ділянці альтанка, фруктові та декоративні дерева. Асфальтований під’їзд, ділянка межує с лісом, розвинена інфраструктура, 149000 дол. США торг. 067-913-48-28, 066-614-87-14

Садова
rieltor.ua

#9743 Пропонується до продажу двоповерховий будинок площею 230 кв.м, розташований на ділянці 15 соток в новому еко-містечку "Home Resort", с. Березівка (19 км по Житомирській трассі). Планування будинку: На першому поверсі зала, кухня-вітальня, кімната та санвузол. Три спальні на другому поверсі, з санвузлом та гардеробом. Технічні характеристики будинку: - Централізована електрика, каналізація, водопостачання, зовнішня система водовідведення, інтернет. - Фундамент – монолітний стрічковий. - Перекриття – залізобетонні. - Перегородки - цегла Котеджне містечко Home Resort - це поєднання комфорту, безпеки та рекреаційнійних ресурсів, що разом формують унікальний стиль життя. Загальна площа містечка 120 Га. Зручна та безпечна транспортна розвязка – підземний розворот у сторону Києва. На території містечка знаходяться приватний садок, початкова школа, універсальне спортивне поле, кафе-ресторан і спа-салон. У містечку є центральний парк з озером, зона відпочинку з пляжем, клуб рибалок, кінний клуб. 350 га соснового лісу поруч з містечком забезпечують відмінний відпочинок на природі, прогулянки пішки чи на велосипедах. Розглядаємо продаж по програмі Євідновлення Є також відеоогляд будинку.

Центральна
rieltor.ua

Здається дім в Котеджному Містечку Home Resort, розташований в чудовому мальовничому місці біля озеру та лісу в зоні відпочинку Котеджного Містечка. Будинок забезпечений автономною системою опалення (твердопаливний котел 25 кВт). Також, є електрокотел, який можна використовувати як резервне опалення. Тепла підлога та буржуйка на першому поверсі. Є потужний генератор (5 кВт) що покриває більшість електроприладів під час відключень світла. Каналізація: 2 каналізаційні переливні колодязі. Всі вікна в будинку нові (2023 р. установки - Rehau). Загальна площа будинку- 200м². Будинок двоповерховий, мебльований. Перший поверх: вхідний тамбур с гардеробом (необладнаний), котельня-бойлерна, передпокій, зала з буржуйкою, кімната під спальню чи кабінет. Туалет, сучасна душова кабіна з терморегулятором температури води, нова пральна машина та електрична сушарка. Кухня повністю мебльована, електрична плита та піч, великий холодильник Другий поверх: 3 кімнати, дві з яких з балконом, туалет+ванна з окремим бойлером і кладове приміщення. Подвіря: сад з плодовими деревами, малина, виноград та квіти. З саду є вихід на велику терасу, де можна чудово провести час милуючись краєвидом. Додатково є незакінчена будівля 100м²: майстерня, підсобні приміщення та житлове приміщення. Є паркомісце на дві машини. Будинок з фасадної частини обнесений парканом. На території КМ: озеро з пляжем та баром, доступні багато активностей в літній час (каяки, серфінг, кемпінг). На іншому березі озера є будиночки під оренду з сауною та прямим виходом у воду. В 5 хв від дому чудовий ліс. Інфраструктура на території КМ: будівельний, садівничий магазини. Школа знаходиться в найближчому селі Колонщина (відстань 3 км.). Найближчі продуктові магазини та аптеки: в Колонщині (відстань 3 км.), Фора/АТБ/Сільпо (відстань 10 км. по трасі). Також, є доступною доставка продуктів Сільпо безпосередньо додому. Транспорт: маршрутки з м. Житомирська, Святошин (25-30 хв). Від зупинки до КП містечка ~ 200 метрів. На КП шлагбаум і охорона. Від КП до будинку 2 км, асфальтована дорога. Машиною від метро Житомирська 20-30 хв. Поруч є етно комплекс "Українське село" з церквою, зоопарком, майстернями та розвагами для дітей. Також, поруч знаходиться "Добропарк", де можна помилуватись сезонними квітами: поля тюльпанів/лаванди. Є атракціони та альтанки для відпочинку. Умови оренди: 28000 грн/місяць+ завдаток в розмірі суми місячної оренди, який повертається при виселенні+ комісія ріелтора 50%.

генератор
Будинок в Новій Березівці
olx.ua

Здам свій заміський будинок у вікторіанському стилі на довгострокову оренду. Офіційно зі страхуванням майна та матеріальною відповідальністю. Будинок облаштований антикваріатними меблями та предметами побуту. З усіх питань звертайтесь. Ідеально для інсаграмних зйомок або віддаленої роботи.

власник
Терміново! Заміський будинок від власника
olx.ua

Продається 2-поверховий будинок побудований за сучасною технологією. Канадська технологія: якість та надійність. 17 км від Києва по Житомирській трасі в с. Березівка, вул. Польова Будинок знаходиться біля котеджного містечка Козирна карта, Житомирська траса в 200 м від будинку. Будинок має багато простору для втілення ваших дизайнерських мрій. - площа будинку 210 кв.м - площа ділянки 15 соток - колодязь на 10 кілець - трьохсекційний септик - сарай з бетонним підвалом і горищем - забор з профнастилу Будинок побудовано за сучасною канадською технологією з СІП-панелей, взимку добре тримає тепло, а влітку прохолоду. Встановлені нові металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. Ціна 50 000 дол + комісія агентства. Сучасний будинок в Березівці - це чудова можливість для тих, хто шукає будинок в затишній локацій та близько до міста. Не втрачайте свій шанс, телефонуйте прямо зараз! Вигідна пропозиція чекає саме на Вас!

Продається 2-поверховий будинок тільки для сучасних людей.
olx.ua

Продам власний двоповерховий будинок 230 кв.м.,з частковим ремонтом. 13,68 сот.землі. Будинок розташований в сучасному котеджному містечку Нова Березівка з розвиненою інфраструктурою, 20хв від Києва,19км по Житомирській трасі.Будинок з функціональним плануванням, побудований з червоної цегли,утеплений пінополістирол 10см,дах металочерепиця, вікна REHAU, дерев’яний паркан.У будинку 3 спальні,3 с/в, простора вітальня з можливістю встановлення каміну, кухня, підвал,котельна, гардеробна,пральна кімната з душем.На першому поверсі підлога і ванні кімнати оздоблені керамограніт Keramo Marazzi, встановлено підігрів підлоги.Готова стеля,стіни під фінішне оздоблення. Відеонагляд,встановлено джерело безперебійного живлення,бойлер 150л,твердопаливний і електро-котел гібрид.

власник
Продаж житлового будинку в КМ "Нова Березівка"
olx.ua

СРОЧНО!!! Дом 240 кв.м. (включая гараж 40 кв.м.) в коттеджем городке Лелечий Хутор. Участок 10 соток. Стены красный кирпич, утеплен, перекрытия монолит, крыша битумная черепица. Готов под чистовую отделку: отштукатурен, разведено электричество, отопление, канализация. Отдаленность от м. Житомирская 20 минут езды на автомобиле.

власник
Дом (КГ Лелечий Хутор)
olx.ua

Якщо Ви шукаєте ідеально доглянутий сучаний будинок на комфортних 25сотках з басейном та приватним виходом на зарибнине чисте озеро у закритому котеджному містечку, то ця пропозиція саме для Вас! Козирна Карта - це закрите елітне котеджне містечко. З охороною, відеонаглядом, солідними сусідами, гарною територією менш, ніж у 30км від Києва по житомирській трасі. На 25сотках: головний будинок 450кв.м, будиночок для охорони з гаражем для 3машин, гостьовий будинок 200кв.м., окремий будинок барбекю обладнаний для цілорічного використання і з с/в, басейн з теплонасосами, джакузі, великий підвал, піч з каптильнею. Є вихід на озеро з особистим причалом. У головному будинку на першому поверсі просторий хол з каміном, велика функціональна кухня з посудомийною машиною, мікрохвильовою та усією необхідною технікою; також є спальня з ігровою та своїм с/в. Ще на першому поверсі є тераса столова з каміном. Також хамам, спортзал. Для няні або персоналу є кімната з окремим входом та комфортом. На другий поверх ведуть зручні гарні сходи. На поверсі розташовані 2 спальні з своїми гардеробними, санвузлами з ваною та душем. В кожній кімнаті кондиціонер, гардеробна, с/в із ванною та душем. Підігрів підлоги. Фільтри на воду, газові котли, пральня. Усе продумано для комфорту! На території є дитячий майданчик. Гостьовий будинок з ремонтом 2021року, має 2 спальні зі своїми гардеробними, санвузлами, камін та більярд, кухня з посудомийною машиною. Підігрів підлоги, кондиціонери, Це - чудова пропозиція для сімї, що звикла до комфортного життя. Набагато більше фото по запиту. Також на території котеджного містечка є 2 ангари 450кв.м на 20сотках за окрему оплату

Березівка. КМ Козирна Карта. Дуже гарний будинок!
olx.ua

Продаётся двухэтажный коттедж 180 кв м в коттеджном городке Нова Берёзовка. Земельный участок 15 соток. Очень хорошая планировка, большая кухня. Дом построен с качественных материалов. Электричество подведено к дому, в городке есть газ, и централизованная канализация. Коттеджный городок находится под частной охраной. Очень хорошие соседи, практически в участки выкуплены и живут люди. По Житомирской высокоскоростной трассе 15км от КП Киев .Возможна продажа в рассрочку.. Акционнаое предложение по цене действует до конца месяца.

olx.ua

Продаётся двухэтажный коттедж 200 кв м в коттеджном городке Нова Берёзовка. Земельный участок 15 соток. Очень хорошая планировка, большая кухня. Дом построен с качественных материалов. Электричество подведено к дому, в городке есть газ, и централизованная канализация. Коттеджный городок находится под частной охраной. Очень хорошие соседи, практически в участки выкуплены и живут люди. По Житомирской высокоскоростной трассе 15км от КП Киев. Возможна продажа в рассрочку. Информация по телефону (06*********56 Алена. Звонить с 9-до 18

Продаётся дом в с. Берёзовка
olx.ua

Продаётся двухэтажный коттедж 200 кв м в коттеджном городке Нова Берёзовка. Земельный участок 15 соток. Очень хорошая планировка, большая кухня. Дом построен с качественных материалов. Электричество подведено к дому, в городке есть газ, и централизованная канализация. Коттеджный городок находится под частной охраной. Очень хорошие соседи, практически в участки выкуплены и живут люди. По Житомирской высокоскоростной трассе 15км от КП Киев .Возможна продажа в рассрочку. Звонить с 9-до 18

Продам дом 200кв м под Киевом
olx.ua

Продам новий заміський будинок в с. Березівка 17 км від Києва Продамо нові заміськи будинки площею від 90 кв. м. до 150 кв. м. під Києвом В тихому, затишному місці. 5 соток землі 3 кімнати, кухня-зал-хол, 2 санвузли, тераса викладена бруківкою, підʼїзд асфальтований. Будинок з газоблока, утеплений, стеля утеплена, свердловина 48 м, каналізація 8 куб., електрика 10 кВт, якісні 2х камерний склопакет фірма WDS. Територія кожного будинку огороджений парканом. Будинки різні за площею та має різне планування. Що дає вибір за смаком. Продаж без відсотків для покупця.

Продам цегляні будинки біля Києва. Продам будинок Київ. Новобудова
olx.ua

Продається сучасний житловий будинок в с. Березівка Макарівського району. Новобудова, з ремонтом, меблюванням та побутовою технікою (ще ніхто не проживав). Будинок розташований у зручній близькості до Житомирської траси, але в затишному негустонаселеному місці поруч з лісом. Площа земельної ділянки складає 32,5 соток. Будинок виготовлений із керамічної пустотілої цегли, утеплений мінеральною ватою Cerazit 50 мм. Дах із натуральної екологічно чистої черепиці Tondah (Сербія). Вітальня та санвузли мають підігрів підлоги. Опалення – електричне, тепла підлога та радіатори. Встановлено дизельний генератор. Комунікації на ділянці: вода – свердловина каналізація – септик електрика. Загальна площа будинку складає 219,5 м кв., житлова площа 91,6 м кв. І поверх Вітальня з каміном площею 46.7 м кв. Кухня-студія Гостьовий санвузол ІІ поверх Спальна кімната площею 24.7 м кв із окремим гардеробом та санвузлом (душова) ІІІ поверх Житлова кімната з терасою площею 22.3 м кв. Житлова кімната з балконом площею 22.3 м кв Ванна кімната Технічні приміщення: Кімната для прання та прасування Гараж на 2 автомобіля Підвальне приміщення з опаленням. Екстер’єр будинку Зелені зони та доріжки, виконані із бруківки. У дворі є велика альтанка із кухонною зоною.

генератор
Продається будинок, Березівка
olx.ua

Продається будинок під Київом, в селі Березівка по Житомирській трасі. Поруч ліс, озеро, чудове розсташування для заміського життя. Колодязь, змонтований септик, тераса, навіс для авто. Ділянка 5 соток, зручно спланована, просторий передній фасад, на задньому дворі достатньо місця для планування зони відпочинку. Деталі по телефону. Власник!

власник
Продам будинок під Києвом
olx.ua

Бучанський, Березівка, Польова, 2 поверх., площа: 245,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 18,0 сот, "Козирна Карта" - елітний закритий КМ, з охороною, відеоспостереженням. Будинок з сучасним ремонтом, автонавіс на три автомобілі, зона барбекю, теплиця. 1 пов.: кухня-вітальня, кабінет, кімната, 2 с\в, комора, тех. приміщення, тераса. 2 пов.: три кімнати, 2 с\в, гардеробна. Виконан капітальний ремонт 2024р., заміна проводки, вікна, підлога, ремонт даху. Фасадне освітлення, датчики руху, відеоспостереження, нові ворота, виводи під автоматичне переключення на Starlink, комунікації для критичних систем будинку для переходу на акумуляторне живлення. На ділянці ландшафтний дизайн, хвойні та фруктові дерева, чагарники, теплиця. Електрика 30кВт, центральне водопостачання та свердловина, центральна каналізація, опалення – газовий котел, резервний – пелетний, дизельний генератор.

генератор
Продаж будинка, ремонт, 245м, ділянка 18сот, Закрите КМ Козирна Карта
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів

Шукай квартиру по локації