КОТЕДЖ, ЖИТЛО ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ, ДОВГОСТРОКОВО! 7 км до кордону з Угорщиною, 8 км до термальних купалень в Берегово. Здається довгостроково весь котедж повністю (всього 6 кімнат, кухня, велика вітальня, закритий двір, парковка). Можна на дві-три сім’ї. У котеджі приватна безкоштовна парковка, закритий двір з садом, барбекю, гойдалка, альтанка, велика кухня з усім необхідним для приготування, посудом та технікою, велика вітальня з обіднім столом, пральна машина та швидкісний інтернет. У кожній кімнаті є плазмовий телевізор, інтернет, душ. Безпечно, комфортно, повністю закрита приватна територія, відсутні тривоги та прильоти, закрита територія, гараж та парковка, курортна зона,чисте повітря, спокій та комфорт. Ціна за весь котедж (180 м.кв.) 35000 грн/міс. Кімнати окремо від 5000 грн/міс. Термін договору від 6 місяців. За додатковою інформацією пишіть у Вайбер/Телеграм/Вотсапп 38********94.

власник
КОТЕДЖ від ВЛАСНИКА, БЕЗ комісії, довгостроково!
olx.ua

Закарпатская область, Береговский район, село Балажер, улица Гагарина. Хороший вариант для жизни. Дом находится посередине между двумя термальными курортами - Берегово и Косино. Удобный выезд на трассу М-25 (50 метров по асфальтированной улице). Дом ухожен, сделан евроремонт. Окна металлопластиковые. На полу ламинат и плитка, стены покрашены. Три раскладных двуспальных дивана. Оборудованная кухня. Совмещённый санузел. Своя вода из скважины. Автономное отопление - двухконтурный газовый котёл. Во дворе гараж, беседка, хозяйственные помещения. Сад-огород. Поблизости магазины, остановка транспорта, вся инфраструктура. Подробности по телефону.

Здам будинок термальний курорт поруч
olx.ua

Здається будинок довгостроково(мін. на 6 місяців) у с.Дийда (до озера пять хвилин ходьби) 5 кімнати, 2 кухні, ванна кімната, великий двір, альтанка,мангал та гараж. Ідеально підходить для проживання двох сімї, або для бізнесу! Більш детальна інформація в приват або за тел. +38***********32

власник
Здається будинок у с.Дийда
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом от хозяина. Слобода, ул. Агрономическая. ГОС АКТ, все документы, единица, свободный. 7 соток земли. Участок правильной формы. Транспортная развязка. Общая площадь 80 кв. 3 раздельные комнаты.после косметического ремонта. Утеплен, проводка поменяла во всем доме. Кухня 15 кв. Летняя кухня. Бойлер, одноконтурный котёл, двухтарифный електросчетчик, Двор, место для машины газовый счётчик. Елена 09******56

власник
Продам ДОМ, собственник
olx.ua

Продається будинок в Закарпатті,в Берегівському районі(с.Косонь.), 1 км від угорського кордону. Широка фронтальна територія в центрі села. В будинку потрібен капітальний ремонт. Світло є,газ тільки у вулиці.Колодязь на дворі. Документи готові.Кадастровий номер: 2120485600:10:000:0197 дзвонити на вібер: 09*********99 Вікторія(власниця.) Якщо не можу відповідати на дзвінок,пишіть повідомлення,я пізніше передзвоню)

власник
Продається будинок в центрі Косина
olx.ua

Продається будинок загальною площею 220 м.кв .Будинок побудований з високоякісних матеріалів: стіни з блоку Паротерм, екологічно-теплоізоляційна штукатурка "Перліт", підлога утеплена екструдованим пінопластом, та відображаючою плівкою, з підігрівом, встановлено індивідуальне опалення та кондиціонування, встановлені вікна та двері з двохкамерними енергозберігаючимі склопакетами. На першому поверсі розміщені:кухня, столова, ванна кімната, зал, спальна кімната та коридор;на мандсардному поверсі-три спальні кімнати, ванна та коридор;окремо котельна з терасою та зоною -мангал.Гараж на два автомобілі з технічним приміщенням, підвал. В*їзні та гаражні ворота з автоматичним керуванням, а також встановлене відео

власник
Продається будинок недалеко від термальних басейнів Косино
olx.ua

Продам дом з великим земельним участком. Потребує ремонт. Знаходиться в с. Яноші. Всі документи в порядку до продажі, деталі в приват.

власник
Продам дом з великим земельним участком
olx.ua

‼️Продам дом в с. Квасово от владельца ‼️ ‼️Земля приватизированa!‼️ ‼️ Жду сообщений от серьезных заинтересованных лиц‼️

власник
Продається будинок в с. Квасово, Закарпатська область
olx.ua

Продаю садовий будинок розміром 5,4м х 5,2м. Будинок цегляний, покритий шифером з балконом. Підведене світло. Є лічильник. Будинок знаходиться на ділянці 10,4 соток в дачному масиві біля села Квасово в 12 км від міста Берегово Закарпатської обл. Недалеко (300 м) річка Боржава. Будинок з оформленими документами.

власник
Будинок садовий із земельною ділянкою
olx.ua

Продам недобудований будинок, с.Бакта детали по телефону

власник
Продам будинок село Бакта
olx.ua

Продається будинок у с. Свобода, Берегівського р-н, Закарпатської обл. Ціна договірна Всі деталі за тел. 06******92

власник
olx.ua

Пропонуємо затишний будинок для відпочинку за адресою: Головна 40, недалеко від термальних джерел у місті Берегове та Косине. Цей затишний будинок має наступні переваги: -3 комфортабельні кімнати для гостей. -Повністю обладнана кухня для приготування страв за вашими уподобаннями. -Простора їдальня для зручного прийому їжі. -Ванна кімната з усіма зручностями. -Окремий туалет для вашого комфорту. Цей будинок є ідеальним вибором для сімей або груп друзів, які прагнуть насолодитися термальними джерелами та природною красою цього регіону. Меблі не входять у вартість. Звертайтеся за додатковою інформацією та бронюйте свій відпочинок вже сьогодні!

Продам будинок в с. Яношi в Закарпатський обл.
olx.ua

Нерухомість знаходиться від головной дорогі М-24 200метров. м.Берегово 5км.термальна вода Косино 15км.КПП ЄС 12-18км.В селі є середня школа, дитячий садок, супермаркет,ресторан, готельной комплекс. Багато людей займаються турізмом.В будинку зробилі ремонт 6р. назад, замінили вікна на пластіковое, мижкімнатні двері, опалення система, відшліфовали паркету.Під будинку є велікий підвал. Дилянка 21.5 соток, фруктовий овочевий сад. Меблі можемо залишити. Документи готові до продажу. Торг уместен. 32000$

власник
Продається будинок Закарпатська обл. біля Берегово село Яноши.
olx.ua

Продається житловий будинок 5 км від термальних вод. Опалення центральне функціонує на природному газі та твердому паливі. Приватизована земельна ділянка 0,60 га.

власник
Житловиц будинок
olx.ua

Будинок в с. Шом Берегівського району, 2 кімнатний, є світло , газ , вода, потребує ремонту, велика земельна ділянка. Не далеко термальні води Косино.Документи всі готові до продажу.

Будинок неподалік термальних басейнів Косино
olx.ua

Продається будинок 158 м/кв. Будинок має два поверхи ,збудований у 2019 році, в будинку не проживали. На першому поверсі :коридор , кухня, гостинна та гостьовий санвузел. На другому поверсі :коридор, три спальні кімнати, гардеробна та санвузел.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається затишний будинок заг. площею 171.35м.кв. Будинок знаходиться 5 км. від міста Берегово, 7-10хв. їзди до термальних басейнів. Площа ділянки 15 сот. Гарне розташування. Наявні всі комунікації - вода, світло, газ. Опалення автономне газовий котел.

власник
Продається будинок село Велика Бакта
olx.ua

Продам будинок на кордоні Європейського Союзу: 2 кімнати та кухня,ванна и коридор.окрема літня кухня та гараж на 2 машини, сад біля будинку .Можна відразу заселити! 500 метрів від прикордонного переходу (КПП Косино) і недалеко від курорту Косино, будинок мебльована, мет.пласт. вікна з жалюзями, конвекторне опалення,електроенергія та каналізація, бетонний двір . Відст. прибл. до Берегове 20км., Мукачеве 40км, Ужгород 70км.дорога асфальтно.нещодавно відремонтували дах! Цікавитися телефоном або Viber

власник
Продаж будинка село Косонь ( Косино)
olx.ua

Продається сімейний будинок зі всіма зручностями з меблями в с. Дийда. 800 метрів від аквапарку Horus. 4 кімнати: вітальня, спальня, їдальня, ванна кімната, кухня, комора, передпокій, окремий туалет, тераса. Сад, город. Цікавитися за цим номером: +36204857974 (Viber). Дзвінки до 17.00. повідомлення - в будь-який час.

власник
Продається будинок
olx.ua

Оголошую на продаж : житловий будинок розташований по головній вулиці села Косонь (Косино), Берегівського району, Закарпатської області, що межує з Угорщиною (пункт пропуску «Косино-Барабаш»), та неподалік (3 км) від Оздоровчого-рекреаційного комплексу термальні води «Косино» (www.kosino.com.ua). Будинок має 3 поверхи (цокольний, 1-й, 2-й). Наявний також підвал. Загальна площа більше 400 кв. м. Участок (площа 0,4 га) розташований у підніжжі Косоньської гори. На прибудинковій земельній ділянці є сад, виноградники. Виноград ароматна ізабелля – до 1000 л вина у сезон, а також десертні декількох видів (більше 50 кущів). Ростуть фруктові дерева різних видів та сортів (персики, абрикоси, яблуні, вишні, черешні, груши, айва, слива, грецький горіх), малина, полуниця та інше. Будинок зі своїм розположенням та характером придатний, зокрема, для використання його у сфері туристичного, готельно-ресторанного бізнесу. У разі зацікавленості у даній пропозиції та отримання більше інформації, повідомляйте по електронній пошті або viber +367*****963. +38********05

власник
Продаю будинок у с. Косонь (Косино) на Закарпатті
olx.ua

Продається двоповерховий цегляний будинок поряд з озером в тихому спокійному середовищі. На 1-му поверсі: кімната, кухня-студія, душова кабіна + туалет, велика тераса. Вхід на 2 поверх окремий. На 2 поверсі 2 кімнати, душ + туалет, балкон з видом на озеро! У дворі велика прибудова для літньої тераси, службове приміщення. Весь двір оздоблений тротуарною плиткою з каменю. 2 паркомісця для автомобілів. У дворі висаджені декоративні дерева і рослини. Опалення електричне, але є можливість вмонтувати камін- є комин з 1-го поверху!

власник
Продаж будинку поряд з мальовничим озером
olx.ua

Продається будинок в с.Геча, на 10 км від м.Берегов. Будинок повністю готовий! Залишилось зробити двір і ворота як видно на фото. Робилося для себе, з дорогих матеріалів, але у звʼязку з виїздом за кордон вирішили продати. На всі питання відповім по телефону або відпишу.

власник
Продається Будинок
olx.ua

Продам 4 кімнатний будинок, в с Дийда, 3 км місто Берегово-8 км термальні води Косино, в будинку є велика кухня , 4 кімнати , два санвузли , 2 душові, балкон, тех приміщення, бесідка , парковка, з видом на озеро

Продам 2 поверховицбудинок в дийда, біля Берегове, рядом озеро
olx.ua

Продам хороший будинок в Закарпатській області, Берегівський р-н, Село Гетен. 4 кімнати, є літня кухня, світло та газ проведені. Стан житловий. Є колодязь. Звоніть домовимось.

власник
Продається Будинок
olx.ua
1 - 24 з 70 результатів