Продається будинок + літня кухня в смт Берегомет вул. Галана 65 біля гірнолижного курорту Мигово. сарай. гараж, криниця, підвал 12м.кв сад з яблунями, грушами, черешнями, вишнями. Будинок 90м.кв Жила літня кухня 50м.кв

власник
Терміново продається господарство в смт Берегомет
olx.ua

Продається чудовий двоповерховий будинок у м. Берегомет Чернівецької області. До Чернівців 60 км. На території є штучне озеро та побудований гостьовий будинок з сауною. Є тераса для відпочинку, мангал, гойдалка та навіс для авто. Облаштована свердловина з потужним насосом. Будинок під охороною. Поруч: гори, ліс, магазини (10 хв), вся інфраструктура у пішій доступності. Будинок: Загальна площа - 117 м2 Ділянка - 10 соток Розташування - м. Берегомет Чернівецької області. Ціна договірна ПЕРШИЙ ПОВЕРХ: Тераса, передпокій, кабінет, велика кімната, кухня, санвузол з ванною, біде та пральною машиною, перехід у цокольний поверх, де знаходиться котельня. 2 котли: газовий та для твердого палива. ДРУГИЙ ПОВЕРХ: 3 спальні з двоспальними ліжками, гардеробна кімната, санвузол з біде, коридор. Усі меблі та техніка залишаються. Гостьовий будинок – 60 м2 ПЕРШИЙ ПОВЕРХ: Вітальня, сауна, санвузол з душем. ДРУГИЙ ПОВЕРХ: 2 спальні з двоспальними ліжками, санвузол з біде, коридор. На подвірї: Місце паркування для авто під навісом. Велика тераса, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям та видом на гору Стіжок. Мангал. Гостьовий будинок з сауною. На території гарний ландшафт: фруктові дерева (черешні, яблуні, груші, сливи, абрикос, горіх, айва, виноград), декоративні та хвойні дерева, зелений газон, квіти. Гойдалка. Паркан. Інфраструктура міста: * гімназія та 4 школи, дитячі садочки, Берегометський політехнічний технікум, автошкола; * продуктові та промислові супермаркети, на вихідних щотижня відбувається ярмарок з продажу екопродуктів; * кафе та ресторани, перукарні; * зупинки транспорту, залізнична станція; * автомийки та автомайстерні; * нова пошта; * дитячі майданчики, парк; * банки, банкомати; * аптеки, лікарня; * на відстані 16 км знаходиться лижний курорт Мигове; .* поруч Національний природний парк «Вижницький», печера та скелі Довбуша. З радістю відповім на всі запитання.

власник
Продаж чудового будинку у Карпатах
olx.ua

Продається будинок (незавершене будівництво по документах 52%).В смт Берегомет,по вул.Травнева 1 .Світло і газ поруч.Детальніше звертайтесь в приват.

власник
Продається Будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам хороший деревяний будинок,перекритий дах,моміняні вікна,і вхідні пластикові двері. У дворі є стайня,літня кухня,хороший підвал,крениця хороша,є газ. З документами повний порядок.

власник
Продам будинок в доброму стані
olx.ua

Будинок, 133кв .загальна площа 015Га. СМТ БЕРЕГОМЕТ , ВИЖНИЦЬКИЙ р-н. В будинку забита труба під помпу. Більше фото в ПП.

власник
Будинок 133кв, Дом
olx.ua

Продається житловий будинок. Загальна площа 64,40 кВ,м, житлова площа 35 кВ,м. В хаті є чотири кімнати, кухня спальня, комора, коридор, і велика кімната. В плані ще є літня кухня. Біля будинку є стодоля, стайня, сарай, криниця. Сад і город. Будинок розташований біля центральної дороги

власник
Житловий будинок Берегомет
olx.ua

Продається будинок в Берегометі Вижницького району.Чотири кімнати, велика кухня, ванна кімната.Газ, опалення.Ділянка 14 сотих, приватизована.Власник.

власник
Продам Будинок для проживання.
olx.ua

Продається будинок по вулиці Вижницький 95 смт Берегомет Вижницький район чернівецька область

власник
Продається будинок
olx.ua