Здається будинок з ремонтом.знаходиться в смт Гришківці.,2 кімнати, зручності є необхідні меблі та побутова техніка. Ціна 7500+ к п

Здам будинок з ремонтом
olx.ua

Здається частина будинку в Гришківцях. 2 окремі кімнати, велика кухня, санвузол Меблі, техніка Діючий камін Підігрів підлоги Ціна 8000+к.п. Одноразова комісія агенства 50%

Здається частина будинку в Гришківцях
olx.ua

Продається добротний будинок в с.Райгородок . У домі 4 кімнати + 2 спальні, прихожа, вітальня. Є газ, дві груби. Біля будинку госпостройки, город, фруктові дерева. Деталі за тел.

власник
Продається будинок в с.Райгородок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок село Мирославка є школа,садок, медпункт,магазини ,ставок ,ліс .Біля дому є газова труба , якщо є бажання можливо провести газ.Є садок молоді дерева та кущі.60 ст городу. Можливий торг або під виплату на рік .Погріб ,підсобні приміщення.Більше інформації у вайбер.Всі питання за телефоном 09******80 .Без торгу.

власник
Будинок ,дім,хата на дві частини.
olx.ua

Продам будинок в с. Хажин, 100 м2, розташований на ділянці 40 соток. Стан придатний для проживання. В будинку 4 кімнати, кухня та веранда. Зручності на вулиці. Опалення - газовий котел, також є дві груби. Металопластикові вікна. В двох кімнатах зроблений гарний ремонт. На ділянці є погріб та господарчі приміщення. 0..9..7..6..1..7..2..7..6..8 0..6..7..3..0..7..0..4..8..9

власник
Продам будинок в с. Хажин
olx.ua

Продам дачу В Кустині. Будинок 3-х поверхневий, два жилих поверхи та цокольний. Перший поверх - велика кімната та кухня, на другому поверсі три кімнати( одна прохідна). Загальна площа 79.2м2 жилих поверхів. Площа цокольного приміщення 39.6м2. Є можливість провести інтернет. В 3 хвилинах знаходиться річка, озеро та ліс. Дача знаходиться в кінці вулиці, що відкриває вид на гарну природу. Добрі сусіди. Недалеко зупинка . Телефонуйте та пишіть, будемо домовлятися. Реальному покупцю торг!

власник
Продам дачу в Кустині
olx.ua

Продам дом, недорого. Село Иванковцы,8км от Бердичева. Остановка электрички и автобуса- 5-7 минут ходьбы. Большая кухня (20 м2)и большая веранда. Металлопластиковые окна.Отопление газовое и печное.Колодец рядом с домом. Жилая летняя кухня. Сарай. Большой участок, можно для застроек. Рядом ставок и чудесная природа. Реальному покупателю - реальный торг.

власник
Продам дом. Бердичевский район
olx.ua

Продам будинок, є два входи, сарай , недобудований гараж, погріб, криниця 3 метри від дому. Індивідуальне опалення. 15 соток приватизованої землі.

власник
Продам будинок, Гришківці.
olx.ua

Продам старий будинок. Є світло,льох, город, поряд криниця.Центр села,поруч став,магазин, зупинка. Деталі за телефоном.

власник
olx.ua

Продається в селі Малосілка,можливо під виплату. Є варіант проведення газу. Додаткова інформація по телефону.Торг в межах розумного.

власник
Будинок, дом, дім.
olx.ua

Продається будинок в с.Осиково Добротний будинок в гарному місці. Площа будинку 68,7м², великий зал, спальня, вітальня, кухня, місце під санвузол. Гарний стан будинку, коридор обшито вагонкою, кімнати побілено/пофарбовано. Опалення є водяне і є діюча пічка. Вікна металопластикові. Асфальтований двір. Приватизована земельна ділянка 64 сот. На території є сарай, гараж, жомова яма, криниця. В криниці є насос для зручної подачі води. Будинок розташований недалеко від центру села. Хороша дорога до будинку! В селі є дитячий садок, поштове відділення, кавярня, костел, церква. Ціна 18000$

Будинок в Осиково
olx.ua

Будинок недобудований в с. Райгородок Житомир. Область ,розташований в мальовничому місці,затишок та природа навколо , просто рай) , в селі ОТГ, розвинена інфраструктура д/садок , школа, лікарня, село зручно розташоване по магістралі Київ/Чернівці можна легко добратись

власник
Будинок  з ділянкою 30 сот
olx.ua

Продається будинок В селі Журбинці Житомирська обл, Бердичівський район 10 км до Бердичева. Загальна площа становить 62.4 квадратних метрів, житлова 35.9 квадратних метрів, землі 57соток. Є гараж, сарай, погріб, баня, літня кухня. В будинку коридор і три кімнати. Детальніше по номеру телефону +38********39 Торг реальному покупцю!

власник
Продаємо будинок
olx.ua

Продам добротний цегляний будинок 80-х років побудови в смт. Гришківці. Загальна площа 80м2. 4 кімнати, газ, світло, криниця, 16 сотих землі, госп. побудови. Будинок в жилому стані. 7хв пішки до зупинки та магазину. Ціна 29000$.Торг. Тел. 09*********55

Добротний будинок, 80м2, 4кім.
olx.ua

Продається будинок в самому центрі с.Лісова Слобідка. Загальна площа 48м2; Будинок має 3 кімн., кухня ; світло є. До будівлі належить 60сот.приват.землі. Місце розташування зручне,поруч зупинка,магазин,кафе... асфальт до самого буд.

Продам будинок в с. Лісова Слобідка
olx.ua

Продається двоповерховий цегляний будинок загальною площею 93,9 м2 в с. Озадівка. Будинок газифікований, підведена вода. Земельна ділянка 25 сот. Є господарчі будівлі, погріб. Поруч магазин, дитячий садок, школа. Детальна інформація за телефоном 09******82 - Галина.

власник
Продам будинок в с. Озадівка
olx.ua

Продаємо будинок в с. Райки Бердичівського району Житомирської області. До міста 10-15 хв. Будинок в жилому стані, до будинку підведена вода, газ підведений як до самого будинку так і до літньої кухні. Є власний колодязь, погріб, до будинку пристроєна типу літньої бісєдки з великими майже панорамними вікнами. Є хлів та підсобні приміщення які можна використати під зберігання або під власну майстерню ( раніше це була майстерня)) Великий сад по дві сторони жилих приміщень, дуже багато винограду росте на участку і під нього повністю зароблені каркаси для плетіння винограду, мається земля під город та для вирощування трави для сіна. Село дуже гарне, є три магазини, один із них супермаркет, є школа, в селі є дві дитячі площадки дуже гарні та нові. Транспорт ходить часто, є автобус рейсовий, їздять таксі місцеві також попутка, люди добрі так що завжди підвезуть. За будь якими питаннями звертайтесь, все розкажемо та покажемо)

власник
Продам будинок, присутній торг.
olx.ua

В будинок заведені всі комунікації,в будинку встановлений бойлер,зроблена ванна кімната,опалення газ+дрова,також біля будинку є літня кухня з підведеним газом,погріб,сіновал,сарай,дорога до будинку асвальтована,біля будинку велика земельна ділянка

власник
Продам одноповерховий будинок
olx.ua

Продам або обміняю будинок, 2 км від міста в с.Хажин(початок села). В будинку дві кімнати,кухня,коридор і ванна кімната. Зручності в будинку.Є газ,вода,зливна яма.Вода проведена від власного колодязя.Гаряча вода від бойлера. Також є можливість обігрівати будинок твердим паливом. До будинку підведена нова електропроводка,а також розкинута по всьому будинку.Вікна металопластикові. Біля будинку є сарай,літня кухня з газом,погріб та інші хоз.будівлі.Великий молодий садок з дерев та кущів,полуниця. Уся територія огороджена парканом.Земля приватизована. Загальна площа земельної ділянки 30 сотих.Звертатись за тел. 09******82

власник
Продам будинок біля міста
olx.ua

Продам будинок в селі Лісова Слобідка, велика прибудинкова територія, садок, город. Все приватизовано.реальному покупцю гарний торг!

власник
olx.ua

Продається будиночок в центрі села Скраглівка. Будинок дерев’яновалькований. Дві окремі кімнати, Кухня, коридор. Будиночок в житловому стані. Є погріб. Сараї. Доглянута земельна ділянка 37 сотих. Можна розглядати як купівлю дачі До міста 11 км Можна добратися автобусом, машиною або електричкою (одна зупинка) Не далеко від будинка є магазин, кафе, пошта, школа, дитячий садочок. Гарні краєвиди! Чисте повітря!

Продається старенька хатинка в с. Скраглівка
olx.ua

Продаю будинок у Малосілці, що знаходиться 19 км від Бердичіва. Будинок із дерева, обкладений цеглою містить 2 кімнати. Стіни побелка. У дворі знаходиться криниця, газова труба підведена до воріт (не підключана).

власник
Будино, хата, дача в селі Малосілка
olx.ua

Продам будинок с.Агатівка Бердичівський район. Загальна площа ділянки 54 соток. Да ділянці гараж 24 м2, літня кухня 15 м2, будинок, хлів, криниця, сінник, два погріба, город. Газове і пічше опалення.

власник
Продам будинок с.Агатівка
olx.ua

Продається будинок 4 кімнати , є криниця , хлів . Поряд велика присадибна ділянка площею майже 1 га . Опалення парове , до будинку підведений газ

власник
Будинок в с.Малосілка
olx.ua
1 - 24 з 59 результатів