У продажу будинок у гетьманський столиці України с.м.т. Батурин. Розташований у 2 хв від історичного будинку Кощубея, капличка, памятнику Солдату. 5 хв до школи. Дорога до будинку асфальтована. Поруч сад, стадіон.. Вода у дворі. Вулицю газифікрвано( до будинку газ не підведено). Має прибудовану веранду. У дворі сарай. Площа ділянки 25 страйк. 3300 $ Більш детальна інформація : Олег тел. О 6797І2243

власник
Будинок смт Батурин Чернігівська обл
olx.ua

Продам домик с капремонтом, деревянный обложенный кирпичем,сарай ,в экологически чистом месте рядом лес,река сейм,водопровод во дворе с очень чистой вкусной водой и воздухом.подробности по телефону 0 ************25

власник
Домик в Батурине Черниговской обл.
olx.ua

Продам квартиру в хорошому стані Меблі відсутні Всі питання по номеру телефону

власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в ідеальному місці розташування. Поряд ліс,річка Сейм, екологічно чиста місцевість. Батурин стрімко розвивається,адже це гетьманська столиця України. В будинок підведені всі комунікації. Газ,вода,світло. При будинку близько 40 соток землі. Прибудована нова тераса, підлога з теплозберігаючої, екологічно чистої глини,спеціально завезеної з річки. ПОТРЕБУЄ РЕМОНТУ!!! Також є два погреби.два побутових приміщення. Гараж. Більш детально за тел.

власник
Будинок в Батурині
olx.ua

Продам 1/4 будинку в місті Батурин 68м.кв. В будинок підведено всі комунікації. Опалення груба + газовий котел. Будинок складається з літньої веранди,кухня студія,сан вузол і дві великі кімнати.Також на території є: великий сарай з погребом,гараж. Ціна 9500$,торг присутній.

власник
Продам гарний будинок
olx.ua

Батурин будинок.Вода .газ.електроенергія.Посаджений город.

власник
Продам будинок м.Батурин
olx.ua

Продається цегляний будинок в мальовничому місті Батурин.Площею 62.1м2 З ремонтом,замінені всі вікна м/п, міжкімнатні та вхідні двері. Індивідуальне газове та пічне опалення.Дуже гарне розташування.Запрошую на перегляд. За деталями звертайтеся за телефоном 06******07.

власник
Продам  цегляний  будинок
olx.ua

Пропоную вашій увазі будинок в місті Батурин! Туристичне і спокійне для життя місце! Екологічне чисте повітря і вода! Будинок знаходиться біля річки Сейм, перша лінія до водойми! Будинок зі всима приватизованими документами!Земельний участок 10 соток. На територіі знаходиться будинок з верандою, 2 літні кухні,сарай,гараж, погреб,колонка,садок с фруктовими деревами!Недалеко від будинку кафе,готель ,магазини в центрі,річка(50 метрів до пляжної зони )!Гарний відпочинок з друзями вам гарантований!Чекаю вашого звіночку та запис на екскурсію!Реальному покупцю торг!

власник
Продається будинок в Батурині
olx.ua

Продам будинок у м.Батурин, біля річки сейм . Опалення газове,вода у дворі.Є сарай, літня кухня дуже гарне місце.

власник
Продам будинок м.Батурин
olx.ua

Квартира у місті Батурин. Приватизована, з усім пакетом документів. У гарному, спокійному місці. Є індивідуальний вихід та невеликий палісадник. Також є сарай, 2 підвали, господарчі будівлі поруч, 1,5 сотки землі. Загальна площа квартири - 51,2 кв. м, жила площа -28 кв. м. Роздільний санвузол. Житло просторе, світле. Влітку не душно, прохолодно. Опалення індивідуальне газове, також є пічне. Все по лічильниках. Квартира у гарному стані. Ціна договірна. Реальному покупцеві гарний торг! Вся додаткова інформація по телефону.

власник
Продам квартиру у м. Батурин. Торг!
olx.ua