Продається будинок біля Тернополя в с.Байківці Сонячний масив, вул.Європейська. Новий район, повністю забудований, гарне тихе місце. Будинок збудований в 2022 році, все зроблено дуже якісно, фундамент заложений на глибину 1.80см з армокаркасом і марочним бетоном м300, стіни цегла, перекриття першого поверху панелі, хороші вікна (три скла), якісні покрівельні матеріали. Ділянка 6 сотик На ділянці є своя скважина, вода підведена в будинок. Також є свій септик, каналізація розведена по будинку. Проведено світло до будинку 32кв, встановлено лічильник, газ відведений до будинку. На першому поверсі прихожа, велика кухня-студія 50м2, гараж, туалет і кімната, на другому поверсі три кімнати, велика гардеробна кімната і ванна кімната.

Просвіти
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ !!!!! Продається вишукана двокімнатна квартира по вулиці Академіка Корольова. Новозбудований цегляний будинок, комфортний 4 поверх. Загальна площа 70 кв.м, практичне та продумане планування: простора кухня-студія, дві окремі кімнати, суміжний санвузол. У квартирі зроблено продуманий дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Кожне ремонтне рішення прийняте з огляду на практичність, функціональне розміщення розеток та організації простору. Всі меблі, які були зроблені на замовлення та вмонтована техніка залишаються. Опалення індивідуальне, облаштована система підігріву підлоги. Великою перевагою є наявність власної свердловини, що забезпечує доступ до якісної питної води. Облаштована прибудинкова територія, наявна окрема стоянка та закритий двір.

Корольова, 4а
rieltor.ua

Цей елітний будинок клубного типу, який складається з 15 квартир, вже частково заселений і готовий зустріти своїх мешканців. Розташований лише за 500 метрів від дитячого садочка та школи, і лише за 300 метрів від магазину АТБ та зупинки громадського транспорту, цей будинок забезпечує найвищий рівень доступності до необхідних сервісів. Квартира розташована на першому високому поверсі і має всі зручності для комфортного життя. Вона оснащена системою опалення, а всі стіни та перегородки щільно пощекатурені, щоб забезпечити максимальну теплоізоляцію. Великі якісні вікна та надійні вхідні двері забезпечують не лише безпеку, але й оптимальне освітлення та звукоізоляцію. Планування квартири максимально зручне, з відкритою кухнею-студією та просторою кімнатою. Більше того, існує можливість перепланування квартири в повноцінну двокімнатну, щоб вона відповідала вашим потребам та побажанням. Телефонуйте, покажем в зручний для вас час

Смерикова, 2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Стартував продаж ідеальних дуплексів в Байківцях на масиві Сонячний. Загальна площа 120 кв.м., площа земельної ділянки 2,5 сот. 2 поверхи, де ідеально розміщується 3 спальні, кухня, гараж. Завершуються фасадні та прибудинкові роботи. Купуючи даний обєкт, ви одразу ж можете розпочинати внутрішні роботи, адже зовні на вас чекатиме якісний благоустрій та утеплений декорований фасад. Комунікації. Світло розведено по будинку, газ, вода- скважина, все заведено в середину будинку і підключенно , септик. Індивідуальне опалення, теплі підлоги по всьому будинку.

Тернопільська
rieltor.ua

Продаж будинку поблизу Тернополя в Байківцях, навколо новобудови. Ззовні утеплений будинок, вікна сучасні металопластикові.. Ділянка 15сотих. Площа будинку 230 м.кв. Будинок має 2 поверхи, гараж на 2 авто площею 37м.кв., 1-ий поверх поштукатурено. Септик зроблено. Всі комунікації підведено. Висаджено гарний сад. Територія обгороджена. Пропозиція варта Вашої уваги.

Бандери-Сагайдачного
rieltor.ua

Продається сучасний котедж в районі Гаїв Ходорівських. Можливість жити в тихому та зеленому місці, на відстані всього кількох кілометрів від міста. Будинок розташований на території Тернопільського району, у мальовничому селі Байківці. З приємними сусідами, добре розвиненою інфраструктурою та чистим повітрям. Площа будинку становить 150 квадратних метрів. Котедж готовий під чистовий ремонт. Ділянка, на якій знаходиться будинок, становить 2 сотки. Не пропустіть свій шанс придбати комфортний та затишний будинок!

Тернопільська
rieltor.ua

❤️Пропозиція, яка варта Вашої уваги❤️📞0961517749 -Світлана 🔥Продається будинок в с. Байківці💫з гарним краєвидом🌳 площа-145 кв.м 🔥ціна-155 000$ цегляний будинок та перестінки утеплений тепла підлога 5 сотих 1-поверх: санвузол, кухня та зал з гарною великою терасою❤️ 2-поверх 3 кімнати❤️ стелі утеплені є місце для Вашого авто🚘 Встановлена бруківка та огорожа 🔥 Проводиться ремонт !! За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном. 🏡Показ за попередньою домовленістю🏡🏡

Камінна
rieltor.ua

Миру
rieltor.ua

❤️Котедж в Байківцях🔥🔥🔥 тел. 0961517749-Світлана Продається котедж у с.Байківці на 2 сімї👨 👩 👧 👧 🌿недалеко від центральної дороги 🌿гарна та рівна ділянка 🌿чудове місце з гарними краєвидами, спокійне та тихе 🌿2 поверхи і гараж🚘 🌿цегляна будівля з утепленням🔥 1-поверх :гараж,кухня і санвузол ( всюди тепла підлога) 2-поверх:3 кімнати з балконом Цокольний поверх- гараж!!!! 💫Завершується прибудинкова територія та обгородження.‼️‼️‼️‼️ ❤️Права частина-145 кв.м (🌿88 000) 📞📞0961517749-Світлана АН Хатинка🏡 🎈🎈Показуємо за попередньою домавленістю🔥🔥🏡🏡🏡

Камінна
rieltor.ua

️Котедж в Байківцях Продається котедж у с.Байківці на 2 сімї недалеко від центральної дороги гарна та рівна ділянка чудове місце з гарними краєвидами, спокійне та тихе 2 поверхи і гараж цегляна будівля з утепленням 1-поверх :гараж, кухня і санвузол ( всюди тепла підлога) 2-поверх: 3 кімнати з балконом Завершується прибудинкова територія та обгородження.️️️️ ️Ліва частина-120 кв .м ( 78 000$) Показ за домовленістю!!

Камінна
rieltor.ua

Продається котедж з розпочатим ремонтом. Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Скважина, септік. Гранітна бруківка. Огорожа. Фруктові дерева

Європейська
rieltor.ua

Будинок у селі Байківці два поверхи із сучасним ремонтом, гарний стильний, готовий до заселення. Встановлено два котли електричний та газовий. Весь перший поверх тепла підлога, і у санвузлах на 1-му та 2-му поверсі. Є камін який також обігріває кімнати. Гараж в будинку на 1му поверсі. Всі комунікації заведені в будинок. Ділянка 22 сотих. Вулиця обжита. Реальним покупцям можливий торг! Телефонуйте!

Грушевського
rieltor.ua

Ексклюзив… Пропонуємо Вам придбати квартиру сиру у новому зданому будинку в у мальовничому передмісті Тернополя. По квартирі розкладено теплу підлогу. Дві окремі кімнати і простора кухня вітальня. Є балкон. Роздільний санвузол. Облаштована прибудинкова територія. До 10 хвилин до зупинки транспорту, школа і дитячий садок. Є документи на власність. Ключі в агенції! Телефонуйте!

Сонячна, 19а
rieltor.ua

Продається будинок в с. Байківці в затишному місці, 1.5 км до міста. 9 соток землі, проведені комунікації : скважена вода, світло та газ, селтик. Площа будинку 180 кв.м., гараж (32 кв.м.), кухня- студія на 1 поверсі з панорамним видом, на 2 поверсі - 3 окремі кімнати, 2 санвузли

Наливайка
rieltor.ua

------------------------------------------------------------------------------- ЖК Мілена Сіті, «Milena city» передмісятя Тернополя с. Байківці. загальна площа 105м2 земельна ділянка 0, 02 га озеленена та огороджена територія котеджу 2 паркомісця Комунікації : газ, світло, каналізація , інтернет , свердловина- воду отримують артезіанську, добувають на глибині 120 м. Цілодобова охорона території, відеоспостереження ЖК Мілена Сіті, «Milena city» передмісятя Тернополя с. Байківці. Компактний котедж з авторським ремонт 1 поверх :кухня-вітальня , кабінет, санвузол , скляна тераса з каміном 2 поверх: спальня з відкритим балконом, дитяча з гардеробною, санвузол Комплектація техніка , якісні сантехніка та меблі , сучасні сценарії світла, освітлення.....

провулок Коновальця
rieltor.ua

📌Продаж квартири - дві окремі спальні та простора кухня-студія з плануванням на дві сторони 💰65 500 Дол ◾Вул.Корольова ◾Площа 66м2 ◾Поверх 3/5 ◾Цегляний будинок Нова пропозиція на ринку нерухомості. Затишна квартира в спальному районі міста. Гарне практичне планування - велика кухня-студія з виходом на заскленний балкон. В квартирі є кладовка. Великий сумісний санвузол. Компактні спальня та дитяча з вдало продуманим вмеблюванням. Поруч зупинка громадського транспорту, супермаркет, школа та садочок. Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Корольова, 6
rieltor.ua

Продається котедж, хороше місцерозташування. Є газ, центральне водопостачання, автономне опалення, виведні комени для камінів. Є власна ділянка 4,5 сотих. Є гараж на 2 авто. Ідеальний варіант для комфортного проживання вашої родини. Не втрачайте шансу на придбання власного затишного помешкання.

можливий продаж по єОселя
Бічна-Бандери, 10
rieltor.ua

Ексклюзив!!! Без комісії агенції!!! Пропонуєм вашій увазі будинок в пригороді Тернополя, а саме в селі Байківці. Будинок знаходиться в центрі села. Поряд церква, магазин, зупинка громадського транспорту. Ділянка площею 22 сотих. До будинку є проведено газ, вода, світло, септик. Асфальтований під"їзд до будинку. Код об"єкту на нашому сайті 32563. Телефонуйте показуєм у зручний для вас час.

ексклюзив
Франка Івана, 28
rieltor.ua

Продається будинок в Байківцях Гаї Ходоровські. Будинок збудовано накривають дах. Є скважина, септік. Буде утеплятись ззовні, вікна металопластикові пять камер,три скла,гаражні ворота. В середині поштукатурять стіни, чорнова стяжка під теплі підлоги. Здача будинку приблизно другий квартал 24р.

можливий продаж по єОселя
Стрімка
rieltor.ua

Продаж житлового будинку 190 м² на земельній ділянці 10 соток с. Байківці Локація: село Байківці, неподалік кінного ранчо «Фортуна», 5 хв. автомобілем до міста по асфальтованій дорозі ПОКУПЕЦЬ КОМІСІЮ НЕ СПЛАЧУЄ Продається сучасний, енергоефективний, одноповерховий будинок у мальовничому місці поблизу Тернополя Будинок виготовлено за канадською технологією каркасного будівництва з екологічних і гіпоалергенних матеріалів Площа ділянки 0,10 га Відмінне сучасне планування: Простора кухня-вітальня з виходом на терасу Гостьовий санвузол Дві спальні, гостьова кімната Головна спальня з великою ванною, гардеробною кімнатою та виходом на терасу Кабінет Побутова кімната Панорамні вікна з розсувною системою дадуть змогу нескінченно насолоджуватись неповторним краєвидом Комунікації: Розведено систему опалення «тепла підлога», водопроводу і каналізації Встановлено систему рекуперації повітря Власна свердловина Виконано електропостачання будинку Будинок готовий для проведення внутрішніх оздоблювальних робіт і чекає своїх щасливих господарів

Продаж будинку 190 м² на земельній ділянці 10 соток с. Байківці
olx.ua

ID: 165 705 Пропонується на продаж 2 поверховий сирий будинок в с. Байківці. Загальною площею 280 кв.м, на 14 сотках землі. Рік забудови 2020. Матеріал забудови: каркасно-бетонна конструкція. Оригінальний проєкт з радіусним еркерам. Залізобетонне монолітне перекриття. Вільне планування - можливість встановлення стінових перегородок будь - якої конфігурації.Цоколь підготовлений для проживання. Гараж на м/м + майстерня. Окрема котельня з твердопаливним котлом. Комунікації: вода - власна свердловина, каналізація. Розташовано у 2 км від міста в екологічно - чистому районі. Заїзд від КПП. Номер оголошення на сайті компанії: SH-165-705-LX.

Будинок в с. Байківці
olx.ua

ID: 159 579 Пропонується на продаж двоповерхневий таунхаус. Фасад буде зроблений, вікна, вхідні двері, внутрішня штукатурка, дах. Підведенні всі коммунікації. Планування: 1 поверх: кухня - студія - гостинна з виходом на терасу, с/в, холл, гараж. 2 поверх: 3 спальні, с/в, балкон. Розвинена iнфраструктура: прогулочні зони та паркові аллеї. На территорii разташовано: два бассейна - для дорослих та дiтей, тениссний корт, дитячий садочок, дитяча площадка, супермаркет, автомойка, фiтнес центр. Здаэться в експлуатацiю в груднi 2022 року. Утеплений з заведеними коммунiкацiями та черновою стяжкою в середенi. Номер оголошення на сайті компанії: SH-159-579-LX.

Таунхаус під охороною в с. Байківці
olx.ua

Продам будинок в Байківцях ( заїзд від 2 лікарні).Площа будинку 180 м² у поєднанні з вдалим плануванням - відмінний варіант для сім’ї у передмісті Тернополя.У вартість входить фасад, власна свердловина, септик, електрика, газ, вікна, двері.Територія 5 сотих - відгороджена, поруч ще будуть будинки та котеджі , заїзд до яких буде відгороджений шлагбаумом.Телефонуйте для узгодження деталей та перегляду.

Продаж 2 поверхового котеджу, с.Байківці / Тернопільський р-н
olx.ua

Продається котедж у передмісті Тернополя в селі Байківці, на вулиці Просвіти. Площа будинку становить 137 квадратних метрів, а ділянка - 4 сотки. У будинку є 4 спальні, 2 поверхи та гараж. Будинок розташований в спокійному місці, ідеальному для життя та відпочинку. Звертайтеся за додатковою інформацією та для перегляду!

Продаж дуплексу у передмісті Тернополя в с.Байківці
olx.ua
123...5
1 - 24 з 118 результатів

Географія Байківці