Продам маєток з двома будинками в с. Нива Трудова. Пропонуємо придбати чудовий маєток з двома будинками просторим подвірєм з двома заїздами та гаражом на елітній вулиці, в сучасному великому селі Нива Трудова. 2х поверховий будинок, 5 кімнат дві на першому поверсі 14.6 м.кв. та зал 26.7 м.кв., кухня 10.4, простора столова 18.9м.кв. та три окремі кімнати на другому поверсі 23.7 кв.м 19.7 кв.м та 10.6 кв.м. та два балкона., і літній будинок 2 кімнати з кухня та санвузлом можна використовувати як літню кухню або для постійного проживання для великої родини в якій проживають різні покоління, площею 60м2, ділянка 15 соток, захищений цегляною огорожею. Будинок побудований 2010 року, зроблений євроремонт, встановлений двоконтурний котел, пластикові труби, нова електрика. Літній будинок зроблений ремонт, встановлений двоконтурний котел, пластикові труби, нова електрика, є туалет і ванна. На ділянці є: гараж (яма є);погріб; три сараї; молодий сад; виноградники; у дворі покладена тротуарна плитка Відмінне розташування все необхідне для комфортного життя поряд, магазини, аптеки, кавярня , Нова Пошта, школа, сучасні спортивні секції для дітей, дитячий садок, сто для авто , 7 хвилин та залізнична станція та інше. У той же час дуже тихе та спокійне місце для комфортоного та безпечного життя.

можливий продаж по єОселя
Перемоги, 29
rieltor.ua

Шукаємо покупця на улюблений Батьківський дім! Продається дім в с.Ільіча. Три кімнати, кухня і веранда. Дім в гарному стані. Особливо зсередини. Потолок в ідеальному стані. Немає тріщин, не підтоплений. Висота потолку більше 3 метрів. Дах покритий шифером. Підлога деревяна, добротна! Дуже міцна, навіть не скрипить. Газ заведений у дім, робочій газовий конвектор для опалення. Газовий лічильник в хаті. Також є цілісінька, працююча пічка-груба! Газова плитка! Новий лічильник на єлектроенергію (день / ніч). Вода на вулиці. Є басейна( місце для зберігання води). Туалет на вулиці. Глибока, не засмічена яма. У літній кухні є ванна і ємність для води. Простенький сарай. Землі 7, 79 соток. Хороші сусіди з обох сторін! Гарне місцерозташування дому. В центрі села декілька продуктових магазинів, проммагазин. Школа, садок в пяти хвилинах ходу. Церква! Боргів, арештів нема! Документи в повному порядку ( спадок сину після батьків). Автобус ходить за розкладом десь кожні 40 хвилин. Відправлення від станції Червона. Торг доречний! Дзвоніть або пишіть, відповім на всі ваші запитання!

можливий продаж по єОселя
Агрономічна, 13
rieltor.ua

Продається житловий будинок в м. Апостолове по вулиці Гетьмана Сагайдачного 26. В гарному місці в районі канала. Земельна ділянка дуже велика як для міста площею 0,15 гектар. На земельній ділянці є цегляний гараж, 2 сарая, погреб, літній душ, туалет. Всі будівлі кирпичні, двір засфальтовоний, є арка з виноградам огород великий. Будинок досить великий є два входа, був зєднаний з літною кухнею переходом. В будинку є газове ополення, газова калонка, водопровід, каналізація, ванна, туалет, 2 раковини також є 2 пічки на дровах як в літній кухні так і в будинку. Всі питання по телефону є торг дзвоніть домовимося 097 сто три 60 47 Ліза

власник
Продається житловий будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок, в м.Апостолово, пров.Тупий 30. В районі вокзалу. Є гараж , сарай, літня кухня, туалет на вулиці, літній душ, сад, ділянка під огород . Велике подвіря. Газове опалення, газова колонка, водопровід. Частково є меблі. Євровікна! Ванна потребує ремонту! Інша інформація по телефону! 06******07

власник
Продаж будинку, м.Апостолово
olx.ua

Загальна площа - 57,3 кв.м, житлова - 40,9 кв.м. Розташована на другому поверсі чотириповерхового будинку по вул. Енергетична, 12. Поряд ЦНАП, ринок, магазини, школа, лікарня. Встановлені лічільники на газ, воду, у ванній кімнаті - бойлер. Будинок теплий. Стан квартири на фото. За додатковою інформацією звертатись за телефоном +38********67 Євген.

власник
Продається 3-кімнатна квартира в м.Зеленодольськ
olx.ua

Продаю 3-х кімнатну квартиру . В ПГТ. Нива Трудова по вулиці Шевченка 2. В квартирі Автономне опалення , вікна МП, газова колонка. Боргів немає. З документами порядок я власник. Дзвоніть домовимось! 09******97 Назар

власник
Продаю 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продаю 2-Х кімнатну квартиру . Місце знаходження ПГТ. Нива Трудова вулиця Шевченка 1. В квартирі : Автономне опалення,вікна МП, труби замінені всі. Боргів немає з документами порядок! Дзвоніть домовимось! 09******97 Назар

власник
Продаю 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 62 м2 по вулиці Ремзаводська 12. Перший поверх двоповерхового будинку. Індивідуальне опалення, з меблями та технікою. Пластикові вікна з решітками та утеплені стіни по всій квартирі, гідрофор, бойлер. У квартирі підключені лічильники комунікації (вода, каналізація, електрика, газ). Зручна квартира, має роздільне планування: мебльовані житлові кімнати (дитяча, спальня, гостьова). В кухні встановлений індивідуальний котел, газова плита, холодильник, мікрохвильова піч. Санвузол роздільний з якісним ремонтом, у ванній встановлена душова кабіна. В квартирі є великий балкон і лоджія. Продається з меблями та побутовою технікою, повністю готова до проживання. Знаходиться в тихому районі, має дуже затишний та гарний двір. В наявності є гараж та капітальний сарай і земельна ділянка. Ціна 15000$. Деталі за телефоном 06******25 Оксана.

власник
Продам квартиру м. Апостолове
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру на 2 этаже по ул. Рыбалко 6, общей площадью 36,4 м2. Большая комната с балконом и просторная кухня.

власник
Продам 1 комнатную квартиру
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в місті Зеленодольск, вулиця Енергетична 30 квартира 58, 5 поверх. Централізоване опалення. Є балкон. Долгів немає.

власник
Отличная Квартира 1-комнатная в Зеленодольске
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру на 5-м етаже по адресу ул.Рыбалко 3 не угловая в одной комнате нужен косметический ремонт.кухня остаётся.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру
olx.ua

НЕ БОЛЬШОЙ ТОРГ!!! Все документы для продажи готовы. Продам однокомнатную квартиру в посёлке Нива Трудовая, улица Ленина,4 (остановка 29 км), Криворожского района, Днепропетровской области. Квартира внутренняя третий этаж, пятиэтажного дома, окна и балконный блок поменяны на металопластик, балкон новый-не застеклён. Есть боллер, индивидуальное отопление, кабельное телевидение, вода постоянно. Квартира без долгов, находится в центре посёлка, магазины, почта, рынок, всё под рукой, пять минут до ж/д остановки.

власник
Продам 1 комн. кв.
olx.ua

Продам житловий будинок , частково мебльований ! В центрі міста Апостолове по вул.Чкалова ! Кухня та ванна окремо , замінена капітально проводка , в кухні теж все замінене . Дуже теплий будинок , газове опалення. Частково зроблений ремонт . Зроблена вода зі скважини , проведена в кухню з фільтрами (вода є завжди ) . Багато плодових дерев (персики , абрикоси, яблука , груші(схрещені з яблуками ) , слива . Гарний сад з розами. Шифер замінений . Є хоз.постройки . Свет день/ночь. Можливий торг.

власник
Продам будинок . вул Чкалова
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру у місті Зеленодольськ по вулиці Петропавлівська 3, разом із квартирою - два підвальні приміщення! Загальна площа квартири 59.4 кв.м., житлова - 43.3 кв.м. Не кутова, поверх - 5/5. Роздільний сан вузол, великі непрохідні ВЕЛИКІ кімнати, балкон. На кухні встановлене металопластикове вікно, є побутова техніка, яка залишається новим власникам. Стан: потребує ремонту у санвузлах, заміни вікна у одній із кімнат, косметичного ремонту у кімнатах. Меблі та техніка залишаються. У підїзді будинку є підвальне приміщення, новий власник матиме два підвали, які розташовані поруч. Поруч із будинком дитячий садок, крамниця, перед підїздом є парковка для автомобілів, дитячий майданчик.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 1-но комнатную квартиру в г. Зеленодольск, Днепр. обл., по ул. Строительная 15 (возле мясного рынка, рядом с церковью у канала). Общая площадь 38 кв/м. Жилая площадь 19.4 кв/м. На 2-м этаже в 5-ти этажном доме. Дом кирпичный 1988 года постройки. Балкон застеклен. Газ. Электродуш. Счетчики на воду. Спутниковое ТВ. Итернет. Железная дверь. Центр, магазины, школа, больница в 10-ти мин. ходьбы. До пляжа / парка 15 мин. Цена $ 3800. Мой номер: +38***********59 Влад

власник
Продам 1-но комнатную квартиру в г. Зеленодольск, Днепр. обл.
olx.ua

Продам жилий будинок в селі Нива Трудова по вул. Гагаріна 5 кімнат, ванна , кухня , два входа . Будинок поєднаний з великою літньою кухнею по широкій асфальтованій вулиці Гагаріна в с.Нива Трудова сучасному селі з добре розвиненою інфраструктурою та залізничною станцією, великий капітальний гараж 25 м на 5.8 м з оглядовою ямою. Будинок складається з 5 кімнат, кухні, їдальні, сан.вузол. комора, коридор. Гараж з оглядовою ямою та розрахований на 6 автомобіля, автобуса або вантажного транспорту, ділянку 15 соток, огороджено капітальним парканом, туалет у дворі та хоз.побудова для інструменту. На подвіря є вїзд. Двір забетонований. Добротний, комфортний будинок для великої родини або з двох поколінь, за доступні гроші та економний при обслуговуванні. За бажання в гаражі організувати бізнес: автосервіс, фарбування, оренда гаража. Доглянутий город. Визначайтесь з днем та записуйтесь на перегляд ! Будинок з технікою та меблями !

Продам будинок в с. Нива Трудова 5 кімнат , гараж 25 на 8.5
olx.ua

Продам житловий будинок в м.Апостолове пр.Брянський 4. Загальна площа 87.4 кв. м. На територіїподвіря є літня кухня, сарай, підвал ,туалет ,душ також є басейн на три куб. води.

власник
Продам будинок м.Апостолове
olx.ua

давно никто не проживает, требует ремонта и вложений. возможен обмен на любой автомобиль (сельхозтехника) возможно с моей доплатой или квартиру в г. Кривой Рог

власник
Продам дом в г. Апостолово, Днепропетровская обл.
olx.ua

Продам дом в селе михайловка царичанского района .рядом 200 метров река орель 500 метров канал днепр—донбас 1 км хвойный лес.свет газ колодец.большой огород.хоз постройки.гараж.

власник
Дом.с.Михайловка царичанского района
olx.ua

Дом кирпичный -80.9м,летняя кухня-28.3м.сарай-16.2м.погреб-5ю7м,евро окна.евро забор.В доме газ.котел+газ.плита.В кухне газ.котел + газ.плита.Двор забетонирован.13 соток земли.Есть плита в доме для топки дровами.

власник
продам дом общаяплощадь- 80.2м,летняя кухня- 28.3м,сарай-16.2м,погреб-
olx.ua

В доме есть свет , вода , газовое отопление . Долгов нет . Требуется ремонт по крыше (черепица) ,также нужны ремонты комнат . Дом заселёный , по поводу квартирования не беспокоить Находится район питомника (за мостом) P.S. ДОМУ НУЖЕН РЕМОНТ Всем, кто рассчитывает за такую сумму приобрести хорошее жильё - Вам на другие обьявления.

власник
Продам Дом в Апостолово .
olx.ua

Продам новый 2-х этажный дом отдельно стоящими хозпостройками. Площадь под застройкой дома 180 кв.м. Площадь под хозпостройками 70 кв.м.. Общая площадь усадьбы огражденной забором 15 соток. В доме гараж на 2 автомобиля, смотровая яма, котельная, большой подвал, 2 входа в дом, ванная, санузел, прихожая, кухня, балкон, чердак и 5 жилых комнат. Беседка с барбекю совмещенная с хозпостройками. В хозпостройки входят: летняя кухня, подвал, сарай, чердак, летний душ, сауна плавательный бассейн на 9 куб. воды. Плодоносный сад, более 10 фруктовых деревьев. Дом оснащен инженерными коммуникациями: электричество 380 V, центральный водопровод, канализация, газ, колодезь для питьевой воды, кабельное телевиденье, уличное освещение, чистый воздух и отличные соседи. Отличное место расположение: 2 км., до пляжа, 15 км., до г. Апостолово и 50 км., до г. Кривой. тел.06******24 или 06******26.

власник
Недвижимость новый дом
olx.ua

Продам квартиру в посёлке Нива Трудовая. Улица Каштанова 18. С документами полный порядок. Долгов нет. Площадь кухни указано примерно. Цена указана с гаражом.

власник
Продам трёхкомнатную квартиру
olx.ua

Продается дом ул Криворожская,36А (Карла Маркса),год постройки-1972,стены-кирпич.Отопление комбинированное-газ+твердое топливо.Частично меблирован.Гараж,летняя кухня,подвал,хозпостройки,бассейна-6 куб.м.Входные двери -металл.Электроэнергия,газ,вода-счетчики,задолженности нет.Интернет-СИТИНЕТ,кабель.Документы,кадастровый номер-все в наличии.

власник
Продам дом
olx.ua
123...5
1 - 24 з 105 результатів