Продається двокімнатна квартира в ЖК "Софія". Будинок повністю побудований та зданий, можна приступати одразу до ремонту. Розташована на 4 поверсі, 60 кв. м, велика кухня 15 кв.м., ліфт в будинку. Хороший, тихий двір з дитячим майданчиком, місцями для парковки, поруч школа, садочок, Нова пошта, магазини. Деталі за телефоном!

Мічуріна, 2А
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в с. Агрономічне площею 35 кв. м на 4 поверсі 5 поверхового будинку ( чешка). Квартира тепла, поміняні всі труби, двоконтурний котел, кладовка в квартирі, можна зробити гардеробну, металопластикові вікна по всій квартирі та на балконі! Тихий двір з дитячим майданчиком, своїм місцем під авто. До квартири йде підвал! Центр села, вся інфраструктура поруч! На всі питання відповім по телефону! Показ в зручний для вас час !

Мічуріна, 21
rieltor.ua

Хороша простора 3-х кімнатна квартира чешського планування з просторим коридором, великою кухнею, окремими кімнатами, з двома великими заскленими лоджіями. В квартирі є 3 кладові кімнатки, одна з них перероблена на шафу-купе вбудовану, іншу можна перепланувати зєднавши її з кухнею і цим збільшити площу останньої до 11 м.кв. Квартира не кутова. Є два пластикові вікна, решта - хороші деревяні. В одній з кімнат робили ремонт, інші - потребують ремонту. Є газовий котел та газова колонка. Квартира цікава, місце тихе, спокійне. Поруч є все що потрібно для комфортного життя. ТОРГ ПРИСУТНІЙ) 92384

Мічуріна, 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 - кім. гарної квартири Здача будинку липень2024 року. Чорнова, електроопалення. Центр селеща, поруч громадський транспорт. Гарна інфракструктура. Всі питання за телефоном.

Мічуріна, 10
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЙ ДУПЛЕКС на 2 тауна з окремими подвірям! ЯКІСНЕ БУДІВНИЦТВО!! Власне закрите подвір’я, відгороджене парканом від сусідів, своя криниця, окрема вигрібна яма 8м3. Підведена електроенергія 8кВТ, лічильник на будинку. Будинок газифікований. Каналізація розведена по будинку, вода заведена. Фундамент монолітний з.б, 1.2м глибини, стіни газоблок + утеплений 10см пінопласт + якісні фасадні матеріали. Перестінки товщиною 15см!!! Дах металочерепиця Італія, утеплений 25см мінеральної вати. Енергозберігаючі панорамні вікна. Є вуличне освітлення, вивіз сміття, інтернет і т.п.

гостинний, 1
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру . Чудовий другий поверх, гарне роздільне планування, світла, простора та з якісним ремонтом . Тепла підлога в кухні,ванній та коридорі . Дуже гарний варіант для проживання та під інвестицію . Поблизу все необхідне для життя і зупинка транспорту , і магазини та супермаркети ,і нова пошта . Поблизу є школа та садочок . Телефонуйте, запрошую на показ .

можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2А
rieltor.ua

Прямий продаж від забудовника! Без комісії для покупця! Продається будинок в чудовому місті. В котеджному містечку по вулиці Шевченка( Агрономічне). Хороше місцерозташування, асфальтований підїзд до будинку, поруч тролейбусна зупинка, магазини, 10 хв до центру міста. Хороша, рівна ділянка, місце під дві машини, велика тераса. З комунікацій: криниця, вигрібна яма, газифікація будинку з двоконтурним котлом та радіаторами, електрика. В будинку три окремі кімнати по 14.5м2, гардеробна, ванна кімната, кухня-студія, котельня, вихід на велику терасу. По будинку розведене опалення, водопостачання, водовідведення, тепла підлога скрізь крім кімнат. Стіни підготовлені під шпалери, натяжна стеля з вмонтованими карнизами та сходами на горище. Детальніше надам інформацію по телефону . Показ в зручний для Вас час!

Шевченка, 1
rieltor.ua

Новий будинок шикарного проекту з великою земельною ділянкою 15 соток просторі кімнати з гардеробами є підвал великі ванні кімнати

Віницька
rieltor.ua

котедж з своею відокремленою територіею спереду і позаду міська вода, газ, світло

Мелодійна
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК “Софія”,в Агрономічному, по вул.Центральна,2а (раніше вул.Мічуріна,2а). Загальна площа: 40,3 кв.м. Житлова площа: 19,9 кв.м. Площа кухні : 12,6 кв.м. Квартира знаходиться на 5 поверсі, над квартирою є технічний поверх. В будинку є ліфт. 2 засклених балкона (з кімнати та кухні). Квартира в чистовому стані, все пошпакльовано, зроблена стяжка підлоги, електрична проводка, двоконтурний газовий котел, радіатори опалення. Навколо розвинена інфраструктура: магазини, кафе, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садочок та школа. До Вінниці 5-10 хвилин на маршрутці. Ціна: 42000 доларів. Можливий продаж по єОселі. Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Центральна, 2А
rieltor.ua

Таунхаус з гарним плануванням: 4 спальні, кухня-вітальня, два санвузла. Велика ділянка. Міські комунікаії. Зараз виконуються внутрішні роботи. Телефонуйте і ми покажемо вам у зручний час.

весняний провулок
rieltor.ua

Красивий та просторий двоповерховий будинок, розміщений на ділянці 7 соток. Зручне та функціональне планування: 1й поверх: простора вхідна зона, топочна, ванна, спальня та велика вітальня поєднана з кухнею. 2й поверх: три окремі спальні, до кожної є гардеробна, велика ванна з вікном, просторий хол. Підвал розміщений під будинком та має окремий вхід з двору. Виконані чистові роботи. Опалення газове, встановлені радіатори, теплі підлоги, котел. Розведена електрика та труби. Простора ділянка зручної прямокутної форми. Поруч лише приватні будинки з великими ділянками. Жити тут дуже комфортно, ніхто не заглядає у вікна. Запрошуємо вас на огляд - телефонуйте.

Вінницька
rieltor.ua

ПРОДАЄМО ГОТОВИЙ ДВОПОВЕРХОВИЙ ТАУНХАУС Оптимальна площа та зручне планування. ЧИСТОВІ РОБОТИ – можна клеїти шпалери та ложити плитку і ламінат. Підключені комунікації, все працює. Опалення газове, теплі підлоги. Будинок не кутовий – витрати на опалення невисокі. ЗРУЧНА ДІЛЯНКА Окремий заїзд, просторий двір перед будинком та затишна огороджена територія позаду будинку. ЦІНА ВИГІДНА 65000$ (без комісії для покупця).

Весняний
rieltor.ua

Ціна без комісії. Межа міста Вінниця. Автономне газове опалення, тепла підлога на першому поверсі, Меблі та техніка залишаються, свіжий ремонт. Інвертор з батареєю на 3 кВт для безперебійного освітлення. Є криниця та централізований водопровід. Каналізація-септик. Є можливість під`єднатися до централізованої каналізації. Автоматичні ворота.

масив Молодіжний
rieltor.ua

Представляємо унікальну пропозицію - просторий будинок на 5-му переулку Леоніда Каденюка, площею 115 кв.м. Ділянка площею 5 соток. Особливості вашого нового житла: 4 просторі кімнати для всієї родини. Індивідуальне газове опалення та двоконтурний котел - ваша зручність та економія енергії у надійних руках. Ретельно прокладена електропроводка забезпечить надійне електрозабезпечення усього приміщення. Тепла підлога на першому поверсі - комфорт та затишок в будь-яку пору року. Два санвузли - для вашої зручності та комфорту. Ваша вода - чиста і надійна, завдяки свердловині на власній ділянці. На ділянці вигрібна яма Не упустіть свій шанс зробити цей чудовий будинок своїм!

5-й провулок Каденюка, 3
rieltor.ua

Продається дуплекс в затишному місці. Чотири кімнати, велика кухня-студія, два санвузли, розведена електрика, труби під сантехніку, тепла підлога. Зручне розташування, поруч лісосмуга, неподалік озера. Всі комунікації підключені. Дуплекс в чистовому стані, тому є потенціал для створення комфортного та стильного простору, який залежатиме від ваших власних вподобань та креативності, а на ділянці зробити зону для відпочинку. Звертайтеся для перегляду та отримання додаткової інформації.

Весняний
rieltor.ua

Квартира в новобудові, вже зданий будинок, газ підведений та встановлено двоконтурний котел. Створено і успішно працює ОСББ. До квартри 2 входи в підїзд, є ліфт. Квартира простора на дві сторони : в двір та на проїжджу дорогу. Простора кухня-студію можливо зробити , гардиробна. Балкон засклений. Є вже маркет , пошта , кавярня, дитячий майданчик поруч школа. Оперативний показ. Терміновий продаж Дзвоніть.

можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2а
rieltor.ua

можливість облаштувати автономне єлектроживлення(є кімната спеціально облаштована під аккумуляторну).Кімната знаходиться в приміщенні гаража.

власник
Сентябрьский переулок, Агрономичное, Винницкая 1000.0 EUR
dom.ria.com

Цена от застройщика. Без комиссии агенству !!! Одноэтажный дом р-н Перемичка Аграномичное Дом построен на 4 сотках В сумму входят все коммуникации Двухконтурный котёл, тёплый пол, отопления штукатурка. Стяжка. Газ, Електричество, вода, канализация в доме Детали по телефону !

Одноповерховий будинок від Забудовника
olx.ua

Новинка!!! Таунхаус з рівним дахом, а отже у вас будуть повно розміні кімнати на другому поверсі, і можливість зробити зону відпочинку на даху вашого таунхауса! Загальна площа будинку - 92 кв.м, ділянка - 1.7 сот. Прекрасне планування: велика кухня - вітальня, 3 спальні, 2 санвузли. Стіни - цегляні, перегородки з цегли, утеплення - мінеральна вата 100 мм, Комунікації: заведено електрику 4 кВт, вода - свердловина, автономна каналізація - переливний септик. Індивідуальне опалення, 2-х контурний котел, вікна 5-ти камерний металопластиковий профіль, міцні вхідні двері. Комфортне розташування зручна транспортна розвязка. Запрошую на перегляд. Телефонуйте!

Продається таунхаус на Перемичці
olx.ua

Продається будинок: 4 кімнати, велика кухня-студія, тераса, два санвузли , гардеробна, просторий коридор, котельня. У вартість входить чистова штукатурка стін, тепла підлога, радіатори, газовий котел, стяжка підлоги та утеплення даху. Підведені всі центральні комунікації (вода та каналізація). Світло та газ. На ділянці є місце під гараж, дитячий майданчик, терасу та багато іншого. Повний пакет документів вже підготовлений для оформлення.

Продаж 2 поверхового будинку район Агрономічне
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку з ремонтом на провулку Весняний. Ціна вказана без меблів та сантехніки. Чудовий таунхаус вже з ремонтом дешевше чим чорнові квартири в місті. Підключені центральні комунікації, світло та газ. Є паркомісця під 2 машини. Також свій дворик для бесідки, мангалу, дитячого майданчика.

Продаж 2 поверхового будинку з ремонтом на провулку Весняний
olx.ua

Продається таунхаус: 3 кімнати, велика кухня-студія, тераса, два санвузли (на кожному поверсі), гардеробна, просторий коридор, комірчина під кладовку або топку. У вартість входить чорнова штукатурка та підведення центральних комунікацій (світло, вода, газ, каналізація), невелика прибудинкова територія з паркомісцем під дві машини та ділянкою, на якій можна зробити терасу або зону барбекю. пропозиція варта уваги! Запрошую до перегляду!

Продається якісно побудований таунхаус в Агрономічному
olx.ua

До вашої уваги однокімнатна квартира в ЖК Софія. Загальна площа квартири 37м2, автономне опалення, частково мебльована. Гарний ремонт, квартира світла та простора, район активно розвивається! До Вінниці 5 хвилин на авто чи 10 на громадську транспорті. Уточнення по телефону запрошуємо вас на перегляд!

Продається однокімнатна квартира в ЖК Софія
olx.ua
123...7
1 - 24 з 157 результатів

Географія Агрономічне