Миколаївська дор., 307

НАЙКРАЩА пропозиція 1-кімнатної КВАРТИРИ в ЛУЗАНІВЦІ!!! Хочете жити на середньому поверсі? – Вас чекає зручний 4 поверх 9-поверхового будинку! Хочете світлу та теплу квартиру? – Ця квартира з вікнами на південну сторону в цегляному будинку! Хочете квартиру з балконом? – У цій квартирі великий засклений балкон! Загальна площа квартири – 28.2 м2, затишна кімната 14.5 м2 з виходом на балкон, компактна кухня 6.8 м2. Обєднаний санвузол, облицьований плиткою. Доглянута прибудинкова територія та чистий підїзд. Квартира в другому ряду будинків від Миколаївської дороги, в дворі спокійно і тихо. До зупинок громадського транспорту (маршрутки та трамваї) – всього 5 хвилин спокійним кроком. Поруч школа, дитячий садок, великі магазини, пляж. Приваблива ціна і чудові сусіди! Телефонуйте!!! КОД ОБЄКТА 308293

дорога Миколаєвська вул., 307
rieltor.ua

От квартиры до моря приблизительно минут 15 ходьбы. Рядом магазины АТБ, Метро и всякие маленькие магазинчики и базарчик . Квартира под ремонт, но жить можно. Свет, вода, газ есть приборы учёта есть. Задолженность отсутствует . Звони. смотри, живи!!!

дорога Миколаєвська вул., 307
rieltor.ua

Код об`єкта: 330501. АН "Атланта".Пропонується до продажу однокімнатна квартира в Лузанівці!Квартира розташована на 6 поверсі дев`ятиповерхового будинку.У квартирі виконано свіжий ремонт у світлих тонах.Балкон засклений металопластиковими вікнами.Санвузол суміщений, фанерований плиткою. Труби та сантехніка поміняні.Чудове вкладення грошей для любителів моря!У кроковій доступності один із найкращих пляжів міста - "Лузанівка".Поруч є супермаркети, міні-ринок, школа, садок, зупинка громадського транспорту.Телефонуйте, організуємо оперативний показ!

Николаевская дорога, 307, Пересыпский (Суворовский), Одесса, Одесская 26000.0 USD
dom.ria.com