Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 26 м2. Квартира розташована на зручному 4 поверсі 11-поверхового будинку. Будинок на здачі, з квітня можна розпочинати ремонт! Такий варіант житла актуальний як для власного проживання,так і для здачі в оренду. На території району передбачені дитячий садок і школа. Дітки здобуватимуть хороші знання та отримають чудові перспективи майбутнього. А якісна інфраструктура району стане полем зародження нових інтересів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. Також в пішій доступності міське озеро, яке знаходиться до 5 хв ходьби від комплексу. Кого зацікавило, телефонуйте.

Левицького Романа вул., 15
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 38 м2. Квартира розташована на зручному 2 поверсі 11-поверхового будинку. Будинок на здачі, з квітня можна розпочинати ремонт! Такий варіант житла актуальний як для власного проживання,так і для здачі в оренду. На території району передбачені дитячий садок і школа. Двори в комплексі закритого типу, також наявність підземних паркінгів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. Також в пішій доступності міське озеро, яке знаходиться до 5 хв ходьби від комплексу. Кого зацікавило, телефонуйте.

Левицького Романа вул., 15
rieltor.ua

Продається компактна квартира в сучасному ЖК Manhattan UP Manhattan UP це-Каскадне будівництво, 6 великих кварталів із зеленими облаштованими дворами, повноцінна інфраструктура, підземний паркінг, сучасні технологічні рішення є ключовими складовими концепції Manhattan UP. Реалізація кожного з цих напрямів дозволить створити житло нового рівня. Сформувати технологічний простір, в якому все перевершує очікування. З турботою про найменших мешканців на території району передбачені дитячий садок і школа. Дітки здобуватимуть хороші знання та отримають чудові перспективи майбутнього. А якісна інфраструктура району стане полем зародження нових інтересів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом.

Левицького Романа вул., 19
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2х кімнатна квартира з терасою Загальна площа – 52 м.кв Комплекс на стадії здачі (встановлено вхідні двері, оздоблення під’їздів, 2 ліфти) Зручний 9 поверх з 12 Комплекс Manhatten Up розташований недалеко від міського озера. За деталями та оглядом телефонуйте!

Ленкавського вул., 20
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 27м2. Квартира розташована на 3 поверсі 11-поверхового будинку. Можна розпочинати ремонтні роботи Вигідна ціна! Такий варіант житла актуальний як для власного проживання,так і для здачі в оренду. З турботою про найменших мешканців на території району передбачені дитячий садок і школа. Дітки здобуватимуть хороші знання та отримають чудові перспективи майбутнього. А якісна інфраструктура району стане полем зародження нових інтересів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. Для огляду та консультації - телефонуйте!

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 43 м2. Вигляд у внутрішній двір, додатковою перевагою є великий балкон. Квартира розташована на комфортному 4 поверсі 13-поверхового будинку. Можна заходити робити ремонт. Такий варіант житла актуальний як для власного проживання, так і для здачі в оренду. На території району передбачені дитячий садок і школа. Двори в комплексі закритого типу, також наявність підземних паркінгів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. Також в пішій доступності міське озеро, яке знаходиться до 5 хв ходьби від комплексу. Кого зацікавило, телефонуйте.

Левицького Романа вул., 36
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 38 м2. Квартира розташована на зручному 3 поверсі 11-поверхового будинку. Будинок зданий. Можна розпочинати ремонтні роботи Такий варіант житла актуальний як для власного проживання,так і для здачі в оренду. На території району передбачені дитячий садок і школа. Двори в комплексі закритого типу, також наявність підземних паркінгів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. А головне, РОДЗИНКА - власний басейн на даху кожного будинку з безлімітним доступом для мешканців! Також в пішій доступності міське озеро, яке знаходиться до 5 хв ходьби від комплексу. Кого зацікавило, телефонуйте!

Левицького Романа вул., 15
rieltor.ua

Ексклюзивна 2к квартира ЖК Manhattan UP Продам Ексклюзивну квартиру з неймовірним видом на Гори. Код квартири: 37523291 Загальна площа квартири: - кухня 9м2; - дві спальні кімнати 10.9м2 та 11м2; - ванна 4.4м2; - гардероб 4.8м2 - коридор 10.8м2. - тераса 13.8м2 В житловому комплексі є зони для відпочинку де ви зможете проводити незабутні вечори з друзями чи сімєю. Також присутній басейн зона для жильців даного комплексу.

Ленкавського вул., 4А
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 47 м2. Квартира розташована на зручному 3 поверсі 13-поверхового будинку. Можна заходити робити ремонт. Такий варіант житла актуальний як для власного проживання,так і для здачі в оренду. На території району передбачені дитячий садок і школа. Двори в комплексі закритого типу, також наявність підземних паркінгів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. Також в пішій доступності міське озеро, яке знаходиться до 5 хв ходьби від комплексу. Кого зацікавило, телефонуйте.

Ленкавського вул., 9
rieltor.ua

Терміново продається квартира біля міського озера у великому житловому комплексі Manhattan UP по вул. Ленкавського. Код квартири:36925453 Площа квартири 72м2, знаходиться на комфортному 6 поверсі, закритий двір без машин, повноцінні 3 кімнати + кухня, роздільний санвузол + біля міського озера; + 6 поверх з 16 ( 2 ліфта ); + панорамні видові вікна; + сучасна концепція дворів без машин. Телефонуйте щоб дізнатись більше інформації та записатись на огляд!

Левицького Романа вул., 34
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Терміново продається квартира біля міського озера у великому житловому комплексі Manhattan UP по вул. Ленкавського. Код квартири - #36925145 Площа квартири 69м2, знаходиться на комфортному 6поверсі, закритий двір без машин,повноцінні 2 кімнати + кухня, роздільний санвузол + біля міського озера; + 6 поверх з 16 ( 2 ліфта ); + панорамні видові вікна; + сучасна концепція дворів без машин. Телефонуйте щоб дізнатись більше інформації та записатись на огляд!

Левицького Романа вул., 34
rieltor.ua

Продам Квартиру студію в ЖК Манхеттен Ап Manhattan Up площею 27 метрів на 6 поверсі від компанії Blago. Будинок збудований і готовий до ремонту.Секція А1 Поблизу Озеро і парк Переуступка,здача до кінця року Єдиний ЖК у Франківську з власним басейном на даху. Секції у вигляді прямокутника і всередині є закритий двір. Також є дворівневий підземний паркінг. Є власна котельня, не потрібний котел(економія 600 євро) Частковий вигляд на озеро,приватний сектор і також видно гори. Можна зонувати скляними перегородками і зробити окремо кухню і спальню. Мінімальні затрати на ремонт.

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Продається видова квартира у житловому комплексі "Manhattan UP" від будівельної компанії "Благо". Ця квартира має захоплюючий вид на Карпати і міське озеро, що додає особливого шарму та комфорту. Додатково, на поверсі є окрема комора площею 7,25 м.кв., що забезпечує додатковий простір для зберігання речей. Квартира розташована на 8 поверсі, що дозволяє насолоджуватися чудовим панорамним видом через панорамні вікна. Будинок планується здати в експлуатацію на початку літа 2024 року. Вид опалення забезпечується даховою котельнею, що забезпечує ефективне та комфортне опалення. В квартиру заведено 7 кВт світла. Комплекс "Manhattan UP" також має підземний двохрівневий паркінг, що забезпечує зручне та безпечне зберігання автомобіля.

Ленкавського вул., 16
rieltor.ua

Трикімнатна квартира по вул. Ленкавського ЖК Manhattan Up в м. Івано - Франківську. Поверх 9/11 Загальна площа квартири 101 кв.м, житлова площа 67 кв.м, кухня - студія 22,1 кв.м. Наповнення квартири: - лічильники на всі комунікації - штукатурка на стінах - броньовані вхідні двері - металопластикові вікна Сучасний житловий комплекс, здача 3 квартал 2024, діє договір переуступки. Неподалік школа, дитячий садочок, ринок, продуктові крамниці, зупинка. Код обєкту 4593

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Ексклюзивна 2к квартира ЖК Manhattan UP Продам Ексклюзивну квартиру з неймовірним видом на Гори. Код квартири - #3 7 5 2 3 2 9 1 Загальна площа квартири: - кухня 9м2; - дві спальні кімнати 10.9м2 та 11м2; - ванна 4.4м2; - гардероб 4.8м2 - коридор 10.8м2. - тераса 13.8м2 В житловому комплексі є зони для відпочинку де ви зможете проводити незабутні вечори з друзями чи сімєю. Також присутній басейн зона для жильців даного комплексу.

Ленкавского улица, 4А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в ЖК бізнес-класу Manhattan UP, неподалік міського озера та центру міста: 3хв до міського озера 12хв до Ратуші 5хв до ІФНТУНГ 5хв до р.Бистриця-Солотвинська На тереторії запланований дитячий садок та школа Перший в Івано-Франківську житловий комплекс з басейном на даху Присутній підземний паркінг Квартира вільного планування з просторою терасою З виглядом на міське озеро та парк з однієї сторони, а з іншої сторони на місто Загальна площа квартири- 101 м² Планове закінчення будівництва четвертий квартал 2024р Продає ВЛАСНИК

власник
Ленкавского улица, 99, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Терміново продається однокімнатна квартира в ЖК Manhattan Up Смарт квартира від якісного забудівника Благо. Чудова пропозиція як для студентів чи сімї без дітей, так і для інвестиції. Квартира знаходиться на третьому, зручному поверсі та має панорамні вікна. Двір закритого типу без автомобілів, облаштовані дитячі майданчики та прекрасний ландшафт . Перший в місті ЖК в якому басейн та зона барбекю на даху з неймовірною панорамою на місто. Код квартири #36895827

Терміново продається однокімнатна квартира в ЖК Manhattan Up
olx.ua

Продаж зданої одно кімнатноі квартири в ЖК Manhataan UP. Житловий комплекс закритого типу розташований в центральній частині міста по вул.Ленкавського.Поруч розташоване міське озеро,парк Шевченка. Вікна виходять у двір. Підхемний паркінг.

1к в ЖК Manhattan UP
olx.ua

Терміновий продаж 2 кім + кухня студія біля озера Манхеттен" Терміново продається квартира біля міського озера у великому житловому комплексі Manhattan UP по вул. Ленкавського. Площа квартири 76м2, знаходиться на комфортному 14 поверсі, закритий двір без машин, з вікон квартири відкривається прекрасний краєвид на гори, сонячна сторона, повноцінні 2 кімнати + кухня, роздільний санвузол + дешевше ніж у забудовника; + біля міського озера; + 14поверх з 16 ( 2 ліфта ); + панорамні видові вікна; + сучасна концепція дворів без машин. Телефонуйте щоб дізнатись більше інформації та записатись на огляд! Код квартири #37039575 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Терміновий продаж 2 кім + кухня студія біля озера Манхеттен, видова
olx.ua

Продається квартира в ЖК бізнес-класу Manhattan UP, неподалік міського озера та центру міста: 3хв до міського озера 12хв до Ратуші 5хв до ІФНТУНГ 5хв до р.Бистриця-Солотвинська На тереторії запланований дитячий садок та школа Перший в Івано-Франківську житловий комплекс з басейном на даху Присутній підземний паркінг Квартира вільного планування з просторою терасою З виглядом на міське озеро та парк з однієї сторони, а з іншої сторони на місто Загальна площа квартири- 101 м² Планове закінчення будівництва четвертий квартал 2024р Продає ВЛАСНИК

власник
Продаж 3к квартири в ЖК бізнес-класу Manhattan UP
olx.ua

Продаю Однокімнатну квартиру від надійного забудівника Blago! Квартира розташована на комфортому четвертому поверсі з тринадцяти, має хороше планування . Особливості ЖК : -ексклюзивний басейн на даху -власна інфраструктура -дизайнерські холи -зовнішні стіни з керамоблоку утеплені пінополістиролом та поштукатурені під декоративне фарбування -панорамне скління забезпечує гарну інсоляцію, шумоізоляцію та ефект додаткового простору -комплекс розташований недалеко від міського озера та набережної річки Бистриця Солотвинська -підземний паркінг з ліфтом під цілодобовим відеоспостереженням ЖК «Manhattan Up» привертає увагу своєю сучасною архітектурою та елегантним дизайном. Фасад будівель оздоблений високоякісними матеріалами, що не лише забезпечують естетичний вигляд, але й підвищують енергоефективність будівлі. Величезні панорамні вікна відкривають захопливі краєвиди, даруючи унікальне відчуття простору та свободи. Кого зацікавила дана квартира, телефонуйте!!!

Продається однокімнатна квартира в ЖК Manhattan Up!
olx.ua

Продається 1-но кімнатна видова квартира з сучасним плануванням в ЖК MANHATTAN UP ,секція А1 +38********93 Ольга Ціна 36500$ Площа 38м2 Поверх 5 Переваги два ліфти та дві сходові у під’їздах підземний паркінг чудові краєвиди на Івано-Франківськ та вершини Карпати відмінна шумоізоляція у квартирах автономне опалення: дахова котельня закрита територія комплексу новітня система обмеженого доступу до під’їзду, двору, паркінгу Bas-IP (дозволяє керування як з дому так і зі смартфону) енергоефективність будівлі класу В приватна школа та садочок на території житлового комплексу найсучасніші дитячі розважальні і спортмайданчикибульвари між кварталами внутрішній двір з фонтаном і зонами для відпочинку заправки для електрокарів, власна велоінфраструктура Придбай свою квартиру в наймасштабнішому районі для комфортного, щасливого життя, роботи і відпочинку Такого в Івано-Франківську ще не було 6 унікальних, сучасних кварталів з неймовірними бульварами та фонтанами! За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте! + 38********92 Антон

Продаж однокімнатної квартири В ЖК MANHATTAN UP
olx.ua

Продається квартира в майже зданому будинку в ЖК Манхеттен АП. Квартира готова до ремонта. Ідеальний варіант для однієї людини або молодої пари. Мінімальні затрати на ремонт. Переуступка. Гаряча ціна. За деталями телефонуйте.

Смарт квартира в Манхеттен АП на межі здачі
olx.ua

Продається простора квартира в ЖК Manhattan Up. Новий сучасний житловий комплекс зі своєю інфраструктурою. Manhattan UP – це наймасштабніший житловий район в Івано-Франківську. Підземний паркінг, сучасні технологічні рішення, і зелені зони навколо – все це робить «Manhattan UP» унікальним місцем для майбутнього дому. На території комплексу передбачено приватний дитячий садок і школа. Квартира готова до ремонту!

Продаю квартиру готову до ремонту ЖК "Manhattan Up"
olx.ua
1 - 24 з 86 результатів

Шукай квартиру по локації