Продається однокімнатна квартира з ремонтом в новому та зданому будинку в експлуатацію, який знаходиться в ЖК "Нова Будова-2". Загальна площа квартири 44,2 м2. Розташована на 4-му поверсі. У квартирі встановлено індивідуальне опалення, тепла підлога: кухня, санвузол, передпокій, лоджія. Ремонт зроблений в однієї стилістики: підлога покрита керамогранітною плиткою та ламінатом вищого цінового сегменту, стіни - шпалери, стеля - натяжна. В санвузлі та ванній кімнаті встановлена сантехніка. Квартира повністю укомплектована для проживання - є вся необхідна побутова техніка та меблі. Кватира має зручне планування: простора кухня з лоджією, кімната, санвузол та ванна кімната. Біля будинку зроблений благоустрій території - великий безпечний двір з сучасними спортивними та ігровими майданчиками без машин; магазин, поряд літній басейн Patyson, багато місць для парковки. За більш детальною інформацією звертайтеся.

Івана Виговського, 4/3
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в готовому та зданому в експлуатацію будинку! Вашій увазі пропонується 3-кімнатна квартира в 1-му будинку житлового комплексу Living Park "Нова Будова - 2". Даний будинок є єдиним на території, де є відкриті "французькі" балкони. Дана квартира пропонується з повним набором усіх внутрішніх робіт, залишається лише обрати матеріал та зробити оздоблення під себе. Комплектація квартири: якісні вхідні броньовані двері, 5-ти камерні вікна, перестінки, повна штукатурка та шпаклівка стін, чистова стяжка підлоги, уся електропроводка розведена по точках, розведена також система подачі холодної/гарячої води та каналізації до підключення кранів, повна функціонуюча система індивідуального опалення: котел, радіатори, рушникосушка та тепла підлога. Ключі від квартири передаються в день підписання договору. Телефонуйте та приходьте оглянути квартиру у зручний для Вас час.

Ергономічна 3-кімнатна квартира з зданому будинку
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира, в ЖК "Нова Будова-2". Найкраще планування на 2 сторони, в середині будинку, 71 м2, та ліквідний 2 поверх, що ще потрібно для вдалої інвестиції? В квартирі зроблені усі чорнові роботи: -Індивідуальне опалення; -Розведенні водопостачання та водовідведення; -гіпсова штукатурка стін; -чистова стяжка підлоги; - змонтована електрика; -якісні вхідні двері. Серед переваг сучасний дитячий майданчик та розвинена інфраструктура. Також великим плюсом є те, що будинок в якому знаходиться квартира введений в експлуатацію найпершим, а тому він найбільш обжитий. За деталями телефонуйте та записуйтесь на огляд.

Продається 2-кімнатна квартира, ЖК "Нова Будова 2", 2 поверх
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається новенька квартира з авторським ремонтом. Готова до заселяння вже сьогодні! Загальна площа квартири - 71м2; розташована на 9-му (9) поверсі, є технічний поверх. ЖК "Нова Будова-2". У квартирі встановлені дорого якісні меблі на "Blum", зроблений ремонт в однієї стилістиці, залишають все що є в квартирі з меблів та нову побутову техніку. Квартира має зручне планування, знаходиться в середині будинку не кутова, простора кухня х лоджією та панорамними вікнами, дві окремих кімнати, з однієї кімнати вихід на французький балкон, санвузол та ванна кімната суміжні. Працює ліфт, встановлений домофон. Поряд з будинком великий безпечний двір з сучасними спортивними та ігровими майданчиками без машин; також на території житлового комплексу є літній басейн Patyson. За окрему плату можливо придбати гараж 21кв.м, який знаходиться на території житлового комплексу. Для перегляду квартири, або за більш детальною інформацією телефонуйте - квартира варта Вашої уваги.

2-кімнатна квартира з ремонтом. Готова до заселяння вже сьогодні!
olx.ua

Велика 2-кімнатна квартира від забудовника в новому ЖК Нова Будова 2 з басейном. Площа квартири 70,45 м2, велика кухня з лоджією, панорамне скління з виглядом у внутрішній двір, просторий балкон, 2 санвузли та ГАРДЕРОБ Наразі можливе розтермінування до 10 років А ще: будинок з червоної цегли повністю утеплений фасад благоустрій та озеленення території комплексу дитячі майданчики з мяким та безпечним гумовим покриттям пляжний клуб Patyson з ексклюзивними умовами входу У комплектацію входять якісні вхідні двері, пʼятикамерні металопластикові енергозберігаючі вікна, двуконтурний котел, усі радіатори, тепла підлога, повністю розведена система водопостачання та водовідведення, повний монтаж системи енергомереж, заведені кабелі домофону, інтернету та телебачення, штукатурка та стяжка по всіх квартирі, усі лічильники Звертайтесь за телефоном або пишіть у вайбер

Нова 2-кімнатна квартира 70,45 м2 на виплату до 10 років Нова Будова 2
olx.ua

Велика 3-кімнатна квартира від забудовника в новому ЖК Нова Будова 2 з басейном. Площа квартири 82,43 м2, велика кухня з лоджією, панорамне скління з виглядом у внутрішній двір, просторий балкон. Наразі можливе РОЗТЕРМІНУВАННЯ до 10 років з ПЕРШИМ ВНЕСКОМ ВІД 22 260$ А ще: будинок з червоної цегли повністю утеплений фасад благоустрій та озеленення території комплексу дитячі майданчики з мяким та безпечним гумовим покриттям пляжний клуб Patyson з ексклюзивними умовами входу У комплектацію входять якісні вхідні двері, пʼятикамерні металопластикові енергозберігаючі вікна, двуконтурний котел, усі радіатори, тепла підлога, повністю розведена система водопостачання та водовідведення, повний монтаж системи енергомереж, заведені кабелі домофону, інтернету та телебачення, штукатурка та стяжка по всіх квартирі, усі лічильники Звертайтесь за телефоном або пишіть у вайбер

Велика 3-кімнатна квартира 82,43м2 на виплату до 10 років Нова Будова2
olx.ua

Продається новенька квартира з авторським ремонтом. Готова до заселення вже сьогодні! Загальна площа квартири - 71м2; розташована на 9-му (9) поверсі, є технічний поверх. ЖК "Нова Будова-2". У квартирі встановлені дорого якісні меблі на "Blum", зроблений ремонт в однієї стилістиці, залишають все що є в квартирі з меблів та нову побутову техніку. Квартира має зручне планування, знаходиться в середині будинку не кутова, простора кухня х лоджією та панорамними вікнами, дві окремих кімнати, з однієї кімнати вихід на французький балкон, санвузол та ванна кімната суміжні. Працює ліфт, встановлений домофон. Поряд з будинком великий безпечний двір з сучасними спортивними та ігровими майданчиками без машин; також на території житлового комплексу є літній басейн Patyson. За окрему плату можливо придбати гараж 21кв.м, який знаходиться на території житлового комплексу. Для перегляду квартири, або за більш детальною інформацією телефонуйте - квартира варта Вашої уваги.

Новенька! 2-кімнатна квартира з стильним ремонтом Нова Будова-2
olx.ua

•Загальна площа 75.6м2 •Кухня 17.6м2 •Поверх 9/9(є технічний поверх) •Ліфт •Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел) •2 окремі кімнати •У вартість входить кладова на поверсі та підвал •Тепла підлога :вхідна зона коридору,санвузол,кухня,балкони Новий авторський ремонт із найдорожчих матеріалів Закінчений дизайн-проект та візуалізація до нього Квартира з характером та нетиповими рішеннями За кожним елементом стоїть колосальна робота Алюмінюві плітуса на підлозі у всій квартирі У квартирі використано профіль тіньового шву на стелі Магнітні стопори дверей, для того щоб вони не бились об стіни вмонтовані у підлогу та є непомітними Всі вимикачі та розетки ввиконані в чорному кольорі Коридор: На стінах в коридорі напівматова декоративна штукатурка Трековий світильник в коридорі Санвузол: Камʼянна мийка з шухлядами на металевій тумбі(вага мийки більше 100кг) Унітаз і вся сантехніка чорного кольору Мікроцемент на стінах (не боїться вологи),який комбінується з плиткою в душевій зоні Шафа для побутової хімії Виведене місце під пральну машинку Змішувачі прихованого монтажу виконані в чорному кольорі Кухня: Балкон з панорамними вікнами,що значно збільшує площу кухні Теплота зробленого освітлення змінюється від натискання Оздоблено стіни Встановлено котел Спальня: Декоративна штукатурка на стіні ліворуч Та імітація глини на центральній стіні біля майбутнього ліжка На підлозі масивна паркетна дошка дуба(кожна дошка підписана і складається як пазл на обʼєкті) Балкон з панорамними вікнами Вітальня: Декоративна штукатурка(стіна зроблена під мазанку) На підлозі вже знайома нам масивна паркетна дошка дуба Деревʼяне підвіконня Надішлю відеоогляд ЖК«Нова Будова -2»

Неймовірна 2-о кімнатна квартира з кладовкою та підвалом!
olx.ua

3-кімнатна квартира в Living Park "Нова Будова - 2" за дуже класною вартістю Є вибір поверхів; Індивідуальне опалення: двоконтурний котел, радіатори, рушникосушка, тепла підлога; Зроблені усі розводки по електриці, холодній та гарячій воді, каналізації; Поштукатурені та пошпакльовані стіни; Чистова стяжка підлоги; Вікна металопластикові, енергозберігаючі (5-ти камерні); Якісні вхідні броньовані двері. Переваги Один з найкращих ЖК нашого міста; Будинок з ліфтом; Гарний двір з дитячими та спортивними майданчиками; Можливість розтермінування на 10 років. Деталі за телефоном.

3-кімнатна квартира ЖК Нова Будова - 2 на розтермінування
olx.ua

Ідеальна 2 кім-студія. Простора кухня вітальні на 20 м2. Панорамні вікна! Придбай за вигідною ціною від перевіреного забудовника БК "Нова Будова" ЖК Нова Будова-2 Квартира ідеально підійде, як для власного проживання так і здачі в оренду. Зручне, сучасне планування. Здача на 4-ий квартал 2025 року. Квартира передається в базовій комплектації (усі чорнові роботи виконані). Двір закритого типу з ігровим дитячим майданчиком. Достатня кількість парко мість для авто! Ексклюзивні умови відвідування пляжного клубу "Patyson" для мешканців! Гідний варіант для щасливого сімейного життя! Також є інші пропозиції (у розділі "Усі оголошення автора" пропоную переглянути більше планувань). Можлива виплата до 10-ти років від ЗАБУДОВНИКА! Буду рада відповісти на усі Ваші запитання! Пропозиція від компанії БК "Нова Будова"

2К Від Забудовника! Виплата до 10-ти років
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Кам’янець-Подільський

Велика 3-кімнатна квартира від забудовника в новому ЖК Нова Будова 2 з басейном. Площа квартири 78,63м2, велика кухня з лоджією, панорамне скління з фантастичним краєвидом, просторий балкон, два санвузли. Наразі можливе розтермінування до 10 років А ще: будинок з червоної цегли повністю утеплений фасад благоустрій та озеленення території комплексу дитячі майданчики з мяким та безпечним гумовим покриттям пляжний клуб Patyson з ексклюзивними умовами входу У комплектацію входять якісні вхідні двері, пʼятикамерні металопластикові енергозберігаючі вікна, двуконтурний котел, усі радіатори, тепла підлога, повністю розведена система водопостачання та водовідведення, повний монтаж системи енергомереж, заведені кабелі домофону, інтернету та телебачення, штукатурка та стяжка по всіх квартирі, усі лічильники Звертайтесь за телефоном або пишіть у вайбер

Простора 3-кімнатна квартира 78,63м2 на виплату до 10 років НоваБудова
olx.ua

У продажі простора ОДНОКІМНАТНА квартира 44,7 м2, ЖК Нова Будова 2 ВІД ЗАБУДОВНИКА 6-поверховий будинок, 4 під`їзди з ліфтами. Можливе розтермінування з першим внеском від 30% та виплатою до 10 років • Площа 44,7 м2 • Відкритий балкон • Велика гардеробна • Простора кухня з лоджіями • Автономне опалення • Тепла підлога у коридорі, санвузлі та на лоджії А ще: • Будинок з червоної цегли • Повністю утеплений фасад • Благоустрій та озеленення території Комплексу • Дитячі майданчики з мʼяким і безпечним гумовим покриттям • Пляжний клуб "Patyson" в кроковій доступності За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або вайбер 0 ************44

Однокімнатна квартира з гардеробом 44,7 м2 НА ВИПЛАТУ до 10 років
olx.ua

У продажі ОДНОКІМНАТНА квартира 41,72 м2, ЖК Нова Будова 2 ВІД ЗАБУДОВНИКА 6-поверховий будинок, 4 під`їзди з ліфтами. Здача будинку кінець 2025 року. Можливе розтермінування з першим внеском від 50% та виплатою до 10 років • Площа 41,72 м2 • Відкритий балкон • Вигляд у двір • Автономне опалення • Тепла підлога у коридорі, санвузлі та на кухні А ще: • Будинок з червоної цегли • Повністю утеплений фасад • Благоустрій та озеленення території Комплексу • Дитячі майданчики з мʼяким і безпечним гумовим покриттям • Пляжний клуб "Patyson" в кроковій доступності За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або вайбер

Остання 1-кімнатна квартира 41,72м2 НА ВИПЛАТУ ДО 10 років Нова Будова
olx.ua

Власна 1-кімнатна квартира у розтермінування до 10 років в Living Park "Нова Будова - 2". Комплектація квартири: якісні вхідні броньовані двері, 5-ти камерні вікна, перестінки, повна штукатурка та шпаклівка стін, чистова стяжка підлоги, уся електропроводка розведена по точках, розведена також система подачі холодної/гарячої води та каналізації до підключення кранів, повна функціонуюча система індивідуального опалення: котел, радіатори, рушникосушка та тепла підлога. Будинок з червоної цегли та утеплятиметься 100 мм. утеплювачем. Телефонуйте та приходьте на огляд. Зможемо показати Вам даний варіант квартири у зручний для Вас час.

1-кімнатна квартира в ЖК Нова Будова-2. Розтермінування до 10 років
olx.ua

Давно хотіли власну 2-шку в Living Park "Нова Будова - 2". Ловіть її за спеціальною пропозицією. Зручний 2 поверх (6); Індивідуальне опалення: двоконтурний котел, радіатори, рушникосушка, тепла підлога; Зроблені усі розводки по електриці, холодній та гарячій воді, каналізації; Поштукатурені та пошпакльовані стіни; Чистова стяжка підлоги; Вікна металопластикові, енергозберігаючі (5-ти камерні); Якісні вхідні броньовані двері. Переваги Один з найкращих ЖК нашого міста; Будинок з ліфтом; Гарний двір з дитячими та спортивними майданчиками; Можливість розтермінування на 10 років. Деталі за телефоном.

Вигідна пропозиція! 2-кімнатна квартира в Нова Будова 2
olx.ua

Новий житловий комплекс з великим дитячим майданчиком,басейном та магазинами Будинок повністю зданий та обжитий Загальна площа 71м2 Поверх 9/9 Є технічний поверх Ліфт Індивідуальне газове опалення Тепла підлога: кухня,коридор,ванна кімната та лоджія Балкон 2 окремі кімнати та простора кухня В квартирі виконано мега-якісний ремонт Дорогі меблі та техніка ,усі-залишаються Окремо можна придбати власний гараж ЖК«Нова Будова-2» Надішлю відеоогляд Без комісії

Фантастична 2-о кімнатна квартира!
olx.ua

ШИКАРНА двокімнатна квартира! Загальна площа — 73,05м², ідеальний варіант! простора та сонячна кухня з лоджією на 24 м2, відкритий балкон в загальній кімнаті, квартира передаватиметься в базовій комплектації. Система індивідуального опалення - котел, радіатори, рушникосушка, тепла підлога усі комунікації розведені та підключені, гіпсова штукатурка стін. Чудове місце розташування ЖК "Нова Будова-2"сучасні двори, достатня кількість парко місць. Будинок, утеплений, гарний сучасний дитячий, спортивний майданчик, Ексклюзивні умови відвідування пляжного клубу "Patyson"! Також є інші платування квартир! Можлива виплата до 10-ти років! Перший внесок від 30% Гідний варіант для щасливого сімейного життя. Щоб переглянути більше пропозицій переходьте в "Усі оголошення автора" Телефонуйте буду рада відповісти на усі Ваші запитання!

Знижка! 30% ПЕРШИЙ ВНЕСОК! 2К! Від забудовника!
olx.ua

Нова готова квартира З ВЛАСНОЮ ДІЛЯНКОЮ у збудованому будинку на комплексі Нова Будова 2. Можливе розтермінування від забудовника до 10 років з першим внеском 70% Площа 68,1м2, 2 кімнати З кухні вихід на власну відмежовану ділянку 173м2 - ідеальний варіант для сімї з дітьми та улюбленцями Санвузол розділений • Автономне опалення • Тепла підлога у коридорі, санвузлі та на кухні А ще: • Будинок з червоної цегли • Повністю утеплений фасад • Благоустрій та озеленення території Комплексу • Дитячі майданчики з мʼяким і безпечним гумовим покриттям • Пляжний клуб "Patyson" в кроковій доступності Звертайтесь за телефоном або пишіть у вайбер, щоб отримати додаткову інформацію

Готова квартира з ВЛАСНОЮ ДІЛЯНКОЮ 68,1 м2 на виплату Нова Будова 2
olx.ua

Однокімнатна квартира загальна площа квартири 41,72м2. Кухня-вітальня на 14 м2 Можлива виплата до 10-ти років. Перший внесок від 30% Квартира передаватиметься в базовій комплектації. Система індивідуального опалення - котел, радіатори, рушникосушка, тепла підлога усі комунікації розведені та підключені, гіпсова штукатурка стін. Чудове місце розташування, сучасні двори, достатня кількість парко місць. Будинок, утеплений, гарний сучасний дитячий, спортивний майданчик, Ексклюзивні умови відвідування пляжного клубу "Patyson"! Також є інші платування квартир! Продаж від ЗАБУДОВНИКА! у розділі "Усі оголошення автора" пропоную переглянути більше планувань. Можлива виплата до 10-ти років від ЗАБУДОВНИКА! Буду рада відповісти на усі Ваші запитання

1-К! Від забудовник ЖК Нова Будова-2
olx.ua

Новенька квартира-мрія на 70м2 Перше заселення Нова 2-о кімнатна квартира в топовому та обжитому ЖК Розвинена інфраструктура,дитячі майдачики,паркомісця,басейн та багато іншого Квартира з новим ,сучасним євроремонтом , яка не залишить байдужим людей які люблять стиль та комфорт Загальна площа 69м2 Кухня 14.2м2 Поверх 7/9 Ліфт Індивідуальне газове опалення Тепла підога: коридор,лоджії,санвузол та ванна кімната 2 окремі кімнати 2 лоджії Гардеробна Ванна кімната Роздільний санвузол Встановлено кондиціонер на охолодження та на обігрів Якісні вхідні та міжкімнатні двері В кімнатнах на підлозі постелений ламінат; у коридорі,ванній,санвузлі та кухні-плитка Панорамні вікна у одній кімнаті та кухні У ремонті використовувались виключно якісні матеріали Безкоштовний вхід у басейн на території ЖК ЖК Нова Будова-2

Новенька квартира-мрія на 70м2, Нова Будова 2
olx.ua

Продається двокімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою в сучасному житловому комплексі "Нова Будова-2". Загальна площа квартири - 76,13 м2, розташована на 8-му поверсі з 9-ти. У квартирі зроблений ремонт однієї стилістики: підлога покрита керамогранітною плиткою та ламінатом вищого цінового сегменту, стіни - шпалери, декоративна штукатурка, стеля - натяжна. В санвузлі та ванній кімнаті встановлена якісна сантехніка. Квартира повністю укомплектована для проживання - є вся необхідна побутова техніка та меблі. Встановлений кондиціонер. Кватира має зручне планування: 2 окремих кімнати, санвузол, велика ванна кімната, простора кухня з лоджією та гардеробна кімната. Зроблена система індивідуального опалення: двоконтурний котел радіатори та тепла підлога (в передпокої, санвузлі та ванній кімнаті). Вхідні броньовані двері. Біля будинку зроблений благоустрій території - великий безпечний двір з сучасними спортивними та ігровими майданчиками без машин; магазин, поряд літній басейн Patyson, багато місць для парковки. Для перегляду квартири, або за більш детальною інформацією телефонуйте.

2-кімнатна квартира з сучасним ремонтом. Готова до заселення!
olx.ua

Вашій увазі пропонується світла та простора 2-кімнатна квартира в збудованому будинку на Новій Будові - 2. Дана квартира пропонується з повним набором усіх внутрішніх робіт, залишається лише обрати матеріал та зробити оздоблення під себе. Комплектація квартири: якісні вхідні броньовані двері, 5-ти камерні вікна, перестінки, повна штукатурка та шпаклівка стін, чистова стяжка підлоги, уся електропроводка розведена по точках, розведена також система подачі холодної/гарячої води та каналізації до підключення кранів, повна функціонуюча система індивідуального опалення: котел, радіатори, рушникосушка та тепла підлога. Квартира готова до косметичного оздоблення Телефонуйте та приходьте оглянути квартиру у зручний для Вас час.

Класна 2к квартира в готовому будинку ЖК Нова Будова-2
olx.ua

Продам шикарну 1-кімнатну квартиру в новому будинку ЖК «Нова Будова-2» Загальна площа: 49 м.кв. Поверх - 8(9). Новий, зовні утеплений будинок, повністю зданий в експлуатацію! Зручне планування: коридор-прихожа, житлова кімната з гардеробною, простора кухня з лоджією та панорамними вікнами, санвузол та ванна кімната суміжні. Дорогий, якісний ремонт, зроблений в одній стилістиці. Робили для себе! На стінах дорогі шпалери. Підлога покрита керамогранітною плиткою та ламінатом вищого цінового сегменту. Натяжні стелі. Квартира продається з меблями та технікою. Техніка від провідних виробників. Система індивідуального газового опалення( двохконтурний котел+розводка радіаторів+тепла підлога( кухня, коридор, ванна кімната)) Облаштована прибудинкова територія. Великий сучасний двір з дитячими та ігровими майданчиками без машин. На території житлового комплексу є літній басейн Patyson. Хороше сполучення з центром міста. Ціна: 64 999$ За детальною інформацією звертайтеся за номером +38********44

Продам шикарну однокімнатну квартиру в новобудові
olx.ua

Велика 2-кімнатна квартира від забудовника в новому ЖК Нова Будова 2 з басейном. Площа квартири 64,11 м2, велика кухня з лоджією, панорамне скління з виглядом у внутрішній двір, просторий балкон. Наразі можливе розтермінування до 10 років А ще: будинок з червоної цегли повністю утеплений фасад благоустрій та озеленення території комплексу дитячі майданчики з мяким та безпечним гумовим покриттям пляжний клуб Patyson з ексклюзивними умовами входу У комплектацію входять якісні вхідні двері, пʼятикамерні металопластикові енергозберігаючі вікна, двуконтурний котел, усі радіатори, тепла підлога, повністю розведена система водопостачання та водовідведення, повний монтаж системи енергомереж, заведені кабелі домофону, інтернету та телебачення, штукатурка та стяжка по всіх квартирі, усі лічильники Звертайтесь за телефоном або пишіть у вайбер

Нова 2-кімнатна квартира 64,11 м2 на виплату до 10 років Нова Будова 2
olx.ua

Шукай квартиру по локації