Продам однокімнатну квартиру без ремонту В ГОТОВОМУ будинку. Загальна площа 39,4 м2 Кухня 19м2 6 поверх/ 9 Індивідуальне газове опалення Всі комунікації функціонують Тарифи житлові Поруч з ЖК є вся необхідна інфраструктура:супермаркети, магазини, кафе та салони краси. В 2 хв зупинка маршрутного таксі та дит.садок Ціна 34000$ Оформлення 2% Ключі на руках, перегляд в будь-який час.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4
rieltor.ua

[Без комісії для Покупця] Продається сучасна 2-кімн. квартира з якісним ремонтом та комплектацією в житловому комплексі комфорт класу Сінергія 3+, вул. Григорія Сковороди, 13/4, місто Ірпінь. У будинку Індивідуальне газове опалення. Вікна виходять у двір. --- Можливий продаж по програмі є-Оселя, а також за сертифікатом є-Відновлення. --- Виконаний якісний ремонт - можна одразу заїзжати та жити. Зроблена вся електрика та сантехніка. На кухні зроблено окрему комору-пральню. Потрібне мінімальне доукомплектування меблями однієї спальні. --- Шафа, мякі меблі, пральна машина, варочна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, микрохвильова піч та вся сантехніка і бойлер залишаються в квартирі. Поверх 7 із 9. Загальна площа 61 м2. Житлова 31 м2 Кухня 16 м2 Чудове планування: простора кухня-вітальня, 2 спальні, велика шафа-купе в коридорі та суміжний санвузол з ванною, бойлером та комплектом якісної сантехніки. Сучасний кондиціонер. Підігрів підлоги. --- Поряд із будинком дуже розвинений мікрорайон - великі супермаркети Фора, АТБ, маленькі кавʼярні, салони краси та інші - всі тут поруч. Виїзд до Києва ідеальний - зупинка маршрутки 2 хвилини від будинку. ID: 79007

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4
rieltor.ua

Продается 2 комнатная квартира в готовом доме с документами! Комплекс полностью готов. В квартире индивидуальное газовое отопление, 2контурный газовый котел входит в стоимость квартиры. Минимальные затраты на коммунальные, так как вы платите по собственным счетчикам. Жилые тарифы. Комплекс расположен в новом микрорайоне, в котором есть абсолютно все для комфортной жизни - супермаркеты, салоны, спортивные секции, кафе - все это есть в пешей доступности. Хорошая транспортная развязка - 2 выезда на Киев на авто, под домом остановка маршрутки на Академгородок. БЕЗ КОМИССИИ ! По поводу просмотров этой квартиры или других альтернативных вариантов звоните, работам 24/7.

Продажа квартиры с кухней-студией 30м на ул. Сковороды 13/2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дорогий друг, це повноцінна 2-кімнатна квартира зі зробленим чорновим ремонтом! ЖК "Синергія 3+", вул. Григорія Сковороди, 13/2 В квартирі вже виконано: - Стяжку підлоги; - Оштукатурено стіни; - Тепла підлога; - Розводка електрики; - Встановлено лічильники та газовий котел Bosch Ремонт планували робити для себе, на 100% якісно! Змінились життєві плани, тому готові продати. Варто зазначити, що квартира знаходиться на зручному 3-му поверсі. Всі документи готові до продажу! ЖК «Синергія 3+» - це популярний комплекс, продовження вдалого проекту «Синергія». Середня поверховість будинків та сучасний підхід до створення прибудинкової территорії робить це місце комфортним та затишним, орієнтованим на відпочинок людини в наш буремний час:) Звертайтесь, з радістю відповім на всі питання та проведу перегляд!

2-к під чистову! ЖК "Синергія 3+" , м.Ірпінь. Можна під Є оселю!
olx.ua

Смарт квартира в Ирпене! С документами! Чистовая комплектация! Очень классний район! Очень классный вариант! Сразу можно на ремонт! Место расположение просто супер! Магазины, школа и садик сразу рядом, маршрутка до метро и по городу! Большая, очень красивая придомовая территория! Записывайтесь на просмотр! Елена

Григория Сковороды улица, 13/3, Ирпень, Ирпень, Киевская 21450.0 USD
dom.ria.com

В продажі двокімнатна квартира з ремонтом загальною площею 55 квадратних метри. Квартира розташована на 3-му поверсі 18-поверхового будинку. Оформлення 2% Квартира складається з наступних приміщень: Коридор, санвузол, кухня, дві житлові кімнати. Квартира з ремонтом, з меблями та технікою. Повністю готова до проживання. Для перегляду телефонуйте!

Григория Сковороды улица, 9, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кімнатну квартиру . Квартира пропонується з незакімченим ремонтом . Будинок знаходиться в гарній локації міста , поруч є вся необхідна інфраструктура міста магазини продуктові , побутові та одягу ресторани швидкої їжі кавʼярні садок школа Та все необхідне для комфортного проживання .

Григория Сковороды улица, 13/4, Ирпень, Ирпень, Киевская 48500.0 USD
dom.ria.com

Продається велика однокімнатна квартира ЖК Синергія 3+ Поряд вся розвита інфраструктура, є все для комфортного життя. Загальна площа 50, 4 м2 Площа кухні- 27 м2 Поверх 3/ 9 Наповнення: -стяжка підлоги -котел (бош) -розводка електрики -розводка сантехніки і опалення Продається без комісії з покупця.

Григория Сковороды улица, 13/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 42000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в заселеному будинку з газом. Залишається все , що на фото. Можна під усі державні програми. Оформлення мінімальне.

Григория Сковороды улица, 13/4, Ирпень, Киевская 49000.0 USD
dom.ria.com

У продажу квартира в ЖК Синергія 3+, м. Ірпінь Площа квартири 41кв.м. Поверх 5/9 Дизайн проект для цієї квартири виконаний відомою студією Наталії Полякової. Передбачено абсолютно все для максимального комфорту! Вже виконали перепланування, зробили всю електрику (багааааато електрики), прокладені труби. Зроблені чистові роботи + дизайн проект у подарунок = суттєва економія на ремонті! Також маємо групу будівельників, котрі почали ремонт і за Вашим бажанням завершать його максимально швидко і якісно! Бюджетне оформлення 2% БЕЗ комісії!

Григория Сковороды улица, 13/2, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Ірпінь

Без комісії для Покупця Продається сучасна 2-кімн. квартира з якісним ремонтом та комплектацією в житловому комплексі комфорт класу Сінергія 3+ У будинку Індивідуальне газове опалення. Вікна виходять у двір. --- Можливий продаж по програмі є-Оселя, а також за сертифікатом є-Відновлення. --- Виконаний якісний ремонт - можна одразу заїзжати та жити. Зроблена вся електрика та сантехніка. --- Шафа, мякі меблі, пральна машина, варочна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, микрохвильова піч та вся сантехніка і бойлер залишаються в квартирі. Поверх 7 із 9. Чудове планування: простора кухня-вітальня, 2 спальні, велика шафа-купе в коридорі та суміжний санвузол з ванною та комплектом якісної сантехніки. Поряд із будинком дуже розвинений мікрорайон - великі супермаркети Фора, АТБ, маленькі кавʼярні, салони краси та інші - всі тут поруч. Виїзд до Києва ідеальний - зупинка маршрутки 2 хвилини від будинку.

Григория Сковороды улица, 13/2, Ирпень, Ирпень, Киевская 57500.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири, 36 кв.м, 1 поверх, Ірпінь Основні характеристики: - Площа: 36 кв.м - Кількість кімнат: 1 - Поверх: 1/4 - Ціна: 41 500$ Переваги квартири: - Тарифи житлові: Знижені комунальні витрати. - Газове опалення: Забезпечує комфорт та економію на опаленні. Ця квартира ідеально підходить як для самостійного проживання, так і для здачі в оренду. Відмінний варіант для тих, хто цінує зручність та комфорт міського життя. Звяжіться зі мною для організації перегляду або отримання додаткової інформації.

Николая Сингаевского (Новооскольская) улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 41500.0 USD
dom.ria.com

Продається велика трьохкімнатна квартира Всі комунікації централізовані. Індивідуальне газове опалення. У квартирі натяжна стеля, попередньо утеплена. Сучасний ремонт. Має кладову та великий засклений балкон. У санвузлі тепла підлога. Встановлено кондиціонер та побутову техніку (гарантійні талони в наявності). Частково мебльована. Будинок має відеоспостереження. Поруч добре розвинена інфраструктура. Державні програми розглядаються! єОселя 3%, єВідновлення!!!

Григория Сковороды улица, 13/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 96000.0 USD
dom.ria.com

Простора, світла однокімнатна квартира в чудовому місті! Квартира укомплектована меблями та технікою! Поруч є все для комфортного життя! Телефонуйте, з радістю Вам допоможу!

Григория Сковороды улица, 13/4, Ирпень, Киевская 49000.0 USD
dom.ria.com

Справжня євродвушка 42, 1 кв.м. з великою кухнею 17, 9 кв.м.! Краща ціна на ринку! Житловий стан квартири, повністю укомплектована: Два телевізори Прально-сушильна машина Холодильник Кондиціонер Кавова машина Мікрохвильова піч Є додаткове спальне місце на кухні а також дитяче ліжко з власною «робочою» зоною. Окрема кімната має двоспальне ліжко. Будинок монолітний, утеплений мінеральною ватою! Індивідуальне газове опалення! Біля будинку зупинка громадського транспорту по місту та до метро Академмістечко. В пішому доступі все необхідне, АТБ, ФОРА, Розетка, Нова Пошта, студія танців, ресторани і кавярні, спортивний зал, дитячий садок і так далі. Мінімальна вартість переоформлення! Продаж від власника, без будь яких додаткових комісій!

Григория Сковороды улица, 13/2, Ирпень, Ирпень, Киевская 49000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Продаж чудової євродвушки. Квартира знаходиться в прекрасному районі на вул. Григорія Сковороди Площа: 44, 4 м2 Поверх: 4 Житло має котел, розведену сантехніку, виведені магістралі в обох кімнатах під кондиціонер, теплу підлогу у ванній кімнаті та коридорі, тому ваші ніжки не будуть мерзнути. Поруч з будинком є супермаркети, парк, дитячий садочок, кавʼярні та ін. Також ж можливість продажу квартири з коморою у сусідньому будинку. Розмір: 3.1 м2 Загальна вартість з коморою 49000$ Телефонуйте для запису на перегляд!! Шукаєте нерухомість у Ірпінському регіоні? Я вам з цим допоможу! Маю найбільшу базу різних обєктів по всьому регіону, тому з легкістю знайду для вас те, про що ви мрієте. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 23:00 Богдан Коваленко АН Квартал

Григория Сковороды улица, 13/4, Ирпень, Киевская 47000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в зданому заселеному будинку з житловими тарифами Поверх 7 в 9-ти поверховому будинку Опалення індивідуальне газове, котел встановлено. Стан квартири частковий ремонт (два сан вузли, дві гардеробні) Зроблено перепланування та чорнові роботи, розводка сантехніки Дизайн проект квартири в ПОДАРУНОК Квартира світла/ двостороння Вартість 70500 дол. Телефонуйте

Григория Сковороды улица, 13/4, Ирпень, Ирпень, Киевская 70500.0 USD
dom.ria.com

Гарна евро двокімнатна квартира з ремонтом! Сучасний ЖК з розвиненою інфраструктурою. Площа 42, 1 м2 Велика кухня вітальня, спальня, суміжний санвузол. Зроблен якісний ремонт. Є все необхідне для життя! Без комісії для покупця! Державні програми ТАК! Для більш детальної інформації телефонуйте! З повагою Марина АН Квартал!

Григория Сковороды улица, 13/4, Ирпень, Ирпень, Киевская 73500.0 USD
dom.ria.com

Географія Ірпінь