Продаю 1-комн. квартиру по адресу Бучанский район, пгт Гостомель, ул.Мирна 3Д. ЖК Сенсация. Квартира 21,1 кв.м. после строителей, стены оштукатурены. 3-тий этаж 7 эт. дома , есть лифт, работает. Электричество, вода , все есть. Дом сдан в 2023 году, практически заселен. Территория огорожена и охраняется.

можливий продаж по єОселя
Мирна вул., 3Д
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири в Бучанському районі, Гостомель, ЖК «Сенсація», вул. Мирна, 3-Б. Цегляний будинок 2023 року, утеплений мін.ватою, підключені комунікації, документи права власності на руках. Площа 18.8/8.5/5, поверх 3/5. Стан квартири - після будівельників. Закрита територія, поруч Бучанський парк, зупинка транспорту, магазини, 25 хвилин транспортом до Києва. Перегляди по домовленості.

Мирна вул., 3Б
rieltor.ua

Гостомель, Мирна, 3А У продажу 1-к квартира-студія 20м2 в ЖК Сенсація поверх 3/5, в будинку є ліфт. Квартира з новим ремонтом із якісних матеріалів, з меблями Ціна квартири 21500$ Можливий невеликий предметний торг. Готові на продаж в єОселю, Сертифікат, підходить під 3% і під 7%. Детальна інформація за телефоном!

Мирная улица, 3А, Гостомель, Киевская 21490.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира - СТУДІЯ в Гостомелі за приємною ціною! Елегантна студія в ЖК "Сенсація" перший будинок! Площа 18,2 м2, розташована на 4-му поверсі! Внутрішнє оздоблення включає штукатурку стін та лазерну стяжку підлоги! Квартира повність зі всіма документами! Пошкоджені двері! Неподалік є парк та озеро! Додатковий комфорт - неподалік автобусна зупинка! Вартість всього 12 000$. Це ваш ідеальний дім, де затишок поєднується з природною красою.

Продається квартира - СТУДІЯ в Гостомелі за приємною ціною!
olx.ua

Продажа отличной смарт квартиры с качечтвенным ремонтом 19м2. пгт Гостомель, ул. Мирная, 3а 5/5эт. Дом построен из красного кирпича, утеплен, имеется лифт. Функциональная планировка, большое окно(2к энергосберегающий стеклопакет). Квартира в ЖК от надежного Застройщика. Отличное месторасположение. Рядом центральный Бучанский парк. Комплекс с закрытой территорией, своя набережная, зоны отдыха, спортивные и детские площадки. Хорошая транспортная развязка. Рядом с домом остановка маршруток до М Академгородок, ЖМ Виноградарь, до ж/д станции Буча маршруткой 7 мин! Отличное предложение как для проживания, так и для сдачи в аренду. Цена 26000$. Приглашаю на просмотр

Продажа смарта 20м2 с ремонтом ЖК Сенсация Гостомель Бучанский парк
olx.ua

Власник. Продам квартиру в закритому житловому комплексі біля Бучанського міського парку! Матеріали будівлі: стіни з червоної цегли, утеплення фасада 100мм мінватою. Індивідуальне електро опалення, центральне водовідведення, водопостачання від скважини. В квартирі зроблено теплу водяну підлогу, розводку електрики, штукатурка стін, стяжка підлоги. Також в будинку є ліфт. Будинок зданий з документами, можна розпочинати ремонт. Новий розвиваючій район . Поруч зупинка на Київ.

власник
Продаж квартири ЖК Сенсація Гостомель вул. Мирна 3-а
olx.ua

Продаж чудової смарт квартири з якісним ремонтом 20м2. М. Гостомель, вул. Мирна 3А, 4/5 поверх. Будинок з червоної цегли, утеплений, ліфт наявний. Функціональне і зручне планування. Квартира в ЖК «Сенсація» від надійного забудовника, розташована поруч з Бучанським парком. ЖК із закритою територією, надійною охороною, власна набережна, зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики. Зручна транспортна розвʼязка, поруч зупинка маршруток до м. Академмістечко, житловий масив Виноградарь, а також 7 хв маршруткою до з/д станції Буча. Хороша пропозиція для купівлі та для оренда в майбутньому. Ціна 27500$, можливий торг.

власник
Продаж смарта 20м2 з ремонтом ЖК «Сенсація» м. Гостомель.
olx.ua

Продам квартиру в новобудові від власника. Місто Гостомель, вул. Мирна 3Д. ЖК СЕНСАЦІЯ. Загальна площа - 27,5 кв.м., розташована на 3 поверсі 7 поверхового цегляного будинку. Ліфт. Будинок зданий в експлуатацію з підключеними комунікаціями. Документи на право власності з травня 2023 р. Готова аби вже починати робити ремонт. Будинок побудований з червоної цегли з утепленням із мінеральної вати. В квартирі зроблена стяжка підлоги, броньовані вхідні двері, металопластикові вікна. Закрита територія. Цілодобова охорона. ЖК розташований біля Бучанського парку. Є вихід до річки. Біля ЖК зупинка транспорту, магазини. Ціна 18500 Дол. Оформлення 8,5%. тел. 09*********97 Олег.

власник
Однокімнатна квартира, 27.5 кв. ВЛАСНИК. ЖК СЕНСАЦІЯ. Гостомель
olx.ua

продаю чудову 2к квартиру в ЖК Сенсация (Гостомель) 2 черга Будинок зданий в експлуатацію, підключено всі комунікації Розташована на 2/7 поверсі. В будинку є ліфт. Площею 56 м2, гарне, комфртне планування, великі вікна. Від забудовника в наповнення входить стяжка підлоги, вікна, вхідні двері, лічильники, ввід комунікацій. Ціна - 26000$ Квартира з правом власності. Перегляд в зручний час, варіант вартий Вашої уваги. З пов. Світлана

Продаю 2к квартиру з документами по супер ціні
olx.ua

Терміново! Продається студія в зданому будинку ЖК Сенсація Гостомель. Квартира розташована на 2 поверсі .Будинок цегляний, введений в експлуатацію, документи на руках. У квартирі зроблено стяжку підлоги, встановлено лічильники на воду та електрику. Тариф житловий. Добре розвинена інфраструктура поряд школа , продуктові магазини, зупинка , аптека. Комплекс будується та матиме вихід до Бучанського парку. До Бучі 2 хвилини.

Квартира студія в Гостомелі
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Гостомель

Другий поверх. Квартира хоч і невелика, але вже власна. Будинок готовий до експлуатації. Є всі необхідні комунікації: електрика на 8 кВт, централізоване водопостачання та каналізація. Поруч з комплексом знаходиться зупинка міського транспорту, зручне розташування до Києва, Бучі та Бучанського міського парку. Закрита територія, охорона, ліфт, на територіі жк є дитячий майданчик та набережна , магазини. Поруч аптека магазини та зупинка транспорту. Ціна без урахування податків, детальніше по телефону. Квартира своя, не ріелтор. Жк Сенсація місто Гостомель, до Києва маршрутка або на машині 20-25 хв

власник
Жк Сенсація місто Гостомель готова смарт квартира 24м2
olx.ua

Гостомель Житловий комплекс "Сенсація" Зданий та заселений будинок Поверх: 4 з 5 Площа: 26 м² Висота стелі: 2,7 м Стан: без ремонту (базове наповнення від будівельників, встановлені вікна, двері, підведені вода та електрика) Індивідуальне опалення Вид з вікна на приватний сектор Закрита територія ЖК Парковка для авто на території комплексу Переуступка Ціна: 16 000$ Не втрачайте можливість стати власником житла в чудовому районі! Для додаткової інформації та перегляду телефонуйте

Продається квартира-студія в сучасному ЖК у м.Гостомель.
olx.ua

ЖК Сенсація Гостомель, вул. Мирна 3А, кв 13 Повноцінна 1к квартира Площа 39м2 Поверх 1/5 Ціна 28500$ Оформлення 2% Територія ЖК закрита та охороняється, з достатньою кількістю парко-місць. В будинку сучасні парадні, ліфт. Будинок побудовано з червоної керамічної цегли, утеплений. Чудова локація! Поруч школа, дитсадок, магазини, супермаркет, набережна та Бучанський міський парк. Біля ЖК зупинка громадського транспорту, до Києва 30 хв. Розглядаємо продаж по держ.програмам! БЕЗ КОМІСІЇ Показ у зручний для вас час, за деталями телефонуйте! Закрита територія. Цілодобова охорона. ЖК розташований біля Бучанського парку! Є вихід до річки. Біля ЖК зупинка транспорту! Можливий продаж Є-оселя 3%, сертифікат.

Простора квартира в передмісті Києва
olx.ua

Продам квартиру з новим ремонтом, ніхто не жив. Світла, дуже тепла. Будинок побудований з червоної цегли. Утеплений зовні. В будинку є ліфт. В квартирі є тепла підлога, траса під кондиціонер. Поруч озеро, парк, магазини, ринок, кав’ярня, школа та дитячий садок. Територія комплексу закрита, вʼїзд по картах. Оформлення 2% Перегляд можливий в зручний для вас час. Телефонуйте

ЖК Сенсаці. Продам квартиру з ремонтом. Поруч Бучанський парк
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири студії в Житловому Комплексі Сенсація. Будинок розташований за адресою: м. Гостомель, вул. Мирна 3 Д. Квартира розташована на 3 му поверсі 7 ми поверхового будинку, загальна площа її складає 21 м2. В комплектацію квартири входить: Лазерна стяжка підлоги, лічильник на воду, лічильник на світло, комплект ключів . Комплекс комфорт класу включає в себе : закриту територію з домофоном та відео наглядом, охороною, на території є наземний гостьовий паркінг, на території є приміщення комерційного призначення для власного бізнесу . Переваги даного комплексу: Якісні матеріали будівництва, розташування поруч з Бучанським Парком, зручний виїзд на Київ, поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура Новус, Фора, АТБ, фітнес центри, спортзали, салони краси, барбершопи, кав’ярні, ресторани, аптеки, медичні центри. Квартиру можна придбати по держ програмах. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Продаж найдешевшої готової квартири Готова до ремонту
olx.ua

Шукай квартиру по локації