Пропонується 3 кімнатна квартира 84 м2 в Житловому комплексі "Русанівська Гавань". Микільсько-Слобідська, 8. ДИЗАЙН ПРОЕКТ В ПОДАРУНОК. Квартира простора, світла та з видом на залив. Стан після будівельників. ЖК Русанівська Гавань - це великий комплекс з закритою територією, зданими і заселеними будинками. На території відкриті магазини, кавярні, салони краси. Велика кількість різноманітних дитячих майданчиків, футбольне поле, обладнані місця для занять спортом, набережна і пляж поруч. Поруч завершується будівництво супермаркету Сільпо.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна видова квартира в новому будинку ЖК РУсанівська Гавань, вулиця Микільсько-Слобідська 11! Будинок зданий, присвоєно поштову адресу, можна оформляти право власності та заходити на ремонт! Квартира розташована на 2 поверсі, вид на воду! Дві окремі кімнати, кухня -18 м2, два с/в. Будинок бізнес-класу, підземний паркінг, комори, стелі 3 метри, стіни-керамоблок, великі вікна (Rexau 80 з аргоном), ніші для кондиціонерів. Будинок є частиною комплексу русановская гавань, тут дуже розвинена інфраструктура, є супермаркети, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, набережна, кафе, салони краси та інше. До метро лівобережна 15 хвилин пішки. Перегляди в будь-який час! Можемо розглянути Єоселю!

можливий продаж по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

Продається 3-4х кімнатна квартира, 118.3м2, з терасою та видом на річку та правий берег Києва. Квартира розташована в новому комплексі Русановская Гавань, вулиця Микільсько-Слободська ,11. Закритий комплекс комфорт класу розташований в екологічному місці на березі Русанівської протоки, біля Русанівських садів. Закрита територія, охорон 24/7, своя набережна, дитячі та спортивні майданчики, кафе, ресторани, салони, спортзали, будується свій супермаркет сильпо. Будинок 11 (хвиля) розташований на першій лінії, має відмінні характеристики від інших будинків комплексу у вигляді: 3х метрові стелі, підземні комори, підземний паркінг (спуск на ліфті прямий у паркінг), стіни-керамоблок, вікна Rexau 80 c аргоном, кошики під кондиціонер, інше. Будинок зданий та введений в експлуатацію, повним ходом йде оформлення права власності та ремонти. Продаж по переуступці, без витрат, перегляди в зручний для вас час і день. Можемо розглянути варіант під Єослю!

можливий продаж по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Актуальна пропозиція ✅ ЖК Русанівська Гавань ✅ Вул. Микільсько-Слобідська 8 ✅ Загальна площа - 64.7м2 Поверховість - 13/25 ‼️Продається квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Ремонт виконується виключно за дизайн проєктом та під наглядом висококваліфікованих майстрів! 🔥 В квартирі є окрема кімната зі своїм гардеробом, велика кухня-вітальня з окремим островом для готування та зоною відпочинку. Також в квартирі великий санвузол в якому розміщені ванна та окрема душова. Комплектація квартири: Ламінат - Krono Original Сантехніка - Grohe BauLoop Мікрохвильова піч - Bosch Вбудований холодильник - Bosch Духова піч - Bosch Варильна поверхня -Bosch Пральна машина - Bosch Сушильна машина - Bosch Кондиціювання - Haier Телевізори - Samsung Меблі - замовна позиція ⭐️ Інфраструктура комплексу дозволяє комфортно жити не покидаючи територію, є все, навіть своя набережна. ⭐️ В будинку є дворівневий підземний паркінг. ⭐️ метро Лівобережна ✅ Ключ на руках ✅ Перегляд в зручний для Вас час Ціна 145 000 USD🔥 Без комісії та додаткових витрат🔥

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Квартира з авторським ремонтом, з неймовірним видом на Дніпро та правий берег, в закритому жк з власною інфраструрою. Ремонт виконаний в березні 2024 ніхто не жив, загальною площею 50,68м2, в ЖК «Русанівська Гавань», вул. Микільсько-Слобідська,8, Квартира з панорамними вікнами, звідки відкривається чудова панорама Києва з її неймовірними заходами сонця. Спальня обладнана двоспальним ліжком, робочим місцем та вбудованими шафами для одягу і шафками для робочого місця. Ліжко на підйомному механізмі із зручним ортопедичним матрацом і піддоном. Підлога виконана із якісного німецького ламінату. Є кондиціонер. Кухня-вітальня простора, розділена на зону відпочинку із зручним диваном та кухонною зоною із обіднім столом. Кухня обладнана індукційною варильною поверхнею, духовою шафою, холодильником, витяжкою, мийкою та посудомийною машиною. Вся техніка вбудована. Є кондиціонер. Освітлення зоноване сучасного зразку. Ванна кімната обладнана ванною з двома душовими сітками, унітазом з гігієнічним краном, бойлером, електричною рушникосушаркою. Ванна відокремлена прозорою скляною перегородкою. Є централізоване гаряче водопостачання. У передпокої велика вбудована шафа, навісна тумба та велике до підлоги дзеркало. У квартирі є гардеробна кімната з вбудованими шафами та полицями для зберігання речей. Техніка світових брендів, до якої додаються інструкція та гарантія. Стіни у кімнатах оздоблені декоративною штукатуркою у сучасному стилі, у ванні та над робочою зоною кухні - керамогранітом . Підлога виконана із керамограніту, з електропідігрівом. У спальні – ламінат. Стелі натяжні висотою 2,7м та із гіпсокартону. Міжкімнатні двері скритого монтажу. Квартира забезпечена лічильниками води та лічильник тепла. Система опалення автономна, регульована. Квартира обладнана зручним домофоном для дистанційного відкривання дверей і воріт. Є консьєрж та цілодобова охорона гарної закритої території комплексу. У підїзді просторий хол. Є три ліфти. На територіі комплексу є спортивні, дитячі майданчики та місця для відпочинку. Навпроти будинку незабаром відчиниться торговий центр. Є облаштована своя набережна, де можна пробігтися, покататися на велосипеді або просто прогулятися. Неподалік є пляж. Поруч ЖК розвинута інфраструктура: торгові центри Новус, Сільпо, АТБ, ТРЦ Комод, Виставковий центр, магазини, аптеки, фітнес-клуб, кавярні, піцерія, пошта, поліклініка, школа, садочок та ін. До метро Лівобережна 15-20хв пішки. Програми еОселя розглядаємо.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

БЕЗ%!Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом! Квартира в новому будинку (2022 рік) з документами! Вулиця Микільсько-Слобідська, 13, ЖК Русановская Гавань. Квартира розташована на 17 поверсі в сек Б, 53 м2, вікна на воду! Стіни - червона цегла, газоблок, висота стелі 2,7 метри. В квартирі виконано дизайнерський ремонт, залишилось тільки замовити меблі. Повністю виконана звукоізоляція по всі квартирі, встановлена система очистки води, є вбудована гардеробна, повністю укомплектований с/в, окрема видова спальня, є підігрів підлоги, кондиціонер, по всій квартирі вініловий ламінат, багато зон освітлення, велика кухня-вітальня 26м2. ЖК Русанівська Гавань розташований в екологічній зоні, на березі Дніпра, поблизу Русанівських садів. Закрита територія, відеоспостереження, охорона 24/7, підземний та наземний паркінг, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, будується свої супермаркет Сільпо. Побудовано нову набережну, планується будівництво яхт клубу з кафе, поруч новий пляж, планується будівництво парку. Піша доступність до метро Лівобережна. ПЕРЕГЛЯДИ В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС!

Микільсько-Слобідська вул., 13
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Пропонується до вашої уваги чудова 1 кімнатна квартира з видом на Дніпро в ЖК Русанівська Гавань Квартира знаходиться на 1й ліній від води по адресі Микільсько-Слобідська 15, буд 29, забудовник Ковальська Комфортний 16/26 пов Панорамні вікна з видом на канал та прибудинкову територію Стіни із шлакоблока, потолки 2.7 м В квартирі зроблений початковий ремонт: -виконані всі чорнові роботи -на балконі винесений балкон та вставлені панорамні вікна -прокладена плитка в коридорі і санвузлі та на балконі -змінена проводка Квартира повністю готова втілювати ваші побажання і дизайнерські мрії! Документам менше 3 років, податки за себе ми сплачуємо Готові розглянути державні програми

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 15
rieltor.ua

Продаж просторої 3-х кімнатної видової квартири за адресою Микільсько-Слобідська, 8, ЖК комфорт класу «Русанівська Гавань», закрита територія зі своїм сквером, спортивними та дитячими майданчиками, побудована шикарна набережна, будинок зданий у 2021 році, є генератор! 21 поверх з 25, метраж 107м2, планування: кухня-вітальня, та 2 кімнати роздільні, два санвузли, засклена лоджія. У квартирі залишаються всі меблі та техніка. Ремонт робили для себе. Найближче метро Лівобережна. Можливий продаж паркомісця у підземному паркінгу.

Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Лучшая цена в комплексе!!! Продажа 1к квартиры в ЖК Русановская Гавань, 31 Дом - керамический кирпич - потолки 3м - лифт спускается в паркинг - просторная кухня- гостиная - отдельная спальня - гардеробная комната - открытый балкон Уникальный комплекс со своей внутренней инфраструктурой. Выход к набережной, благоустроенный пляж. Просмотры в удобное для Вас время, ключи на руках.

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Пропонується до вашої уваги дуже простора 2к квартира з дизайнерським ремонтом Микільсько-Слобідська 10 Комфортний 7\26 пов 88 кв.м Зроблений якісний дизайнерський ремонт та шумоізоляція. Окремо спальня з власним кабінетом , дитяча та кухня - вітальня. В квартирі прокладені аквастопи, проти затоплення Теплі поли у ванній та на балконі Є пральна та сушильна машина Вся електрика та сантехніка мінялась при ремонті Плитка Іспанія, ламінат Бельгія, Меблі з Європи, техніка від провідних виробників В кожній кімнаті є кондиціонери, витримують до -20 При продажі залишається вся техніка та меблі! Також бонусом є 2 сейфа Є право влпсності, податки за себе сплачуємо Готові розглянути державні програми Територія закрита, охороняється Власна котельня для кожного будинку, підземний паркінг Розвинена інфраструктура: Супермаркет, кав’ярні, дитячі майданчики, школа, дитячий садочок, обладнана набережна для відпочинку та прогулянок, облаштований пляж. метро Лівобережна - 10 -15 хв. пішки!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується розкішна квартира для великої родини в сучасному закритому житловому комплексі "Русанівська Гавань". Цей простір стане справжнім оазисом комфорту та затишку для вашої родини. Квартира має правильну прямокутну форму та складається з: - просторої вітальні, - великої кухні-студії, - трьох окремих спалень, - гардеробної кімнати та великої комори, - двох санвузлів. 💡Будинок енергетично автономний, підключений до генератора. Під час відключень світла працюють ліфти, опалення, вода та є світло у квартирі. Ремонт виконано згідно з дизайнерським проектом, де продумано кожен сантиметр площі, що дозволяє ефективно використовувати весь простір. Велика гардеробна кімната та комора дозволяють зберігати значну кількість речей, забезпечуючи порядок і зручність. Для ремонту використовувалися лише якісні матеріали, а побутова техніка від провідних світових брендів гарантує надійність і довговічність. У квартирі встановлено: - систему очищення води, - два бойлери, - велику посудомийну машину, - пральну та сушильну машини, - великий холодильник - у кожній кімнаті 4 сучасні інверторні кондиціонери як на прохолоду так і на підігрів Сучасна кухня зі стільницю з натурального каміння обладнана великою кількістю зон зберігання, фурнітурою Blüm та системою сушки посуду, що робить її справжнім серцем вашого дому. Квартира повністю мебльована та готова до заселення, що дозволяє вам відразу ж насолоджуватися новим житлом. Вона двостороння, з прекрасним видом на Дніпро і правий берег, що створює неповторну атмосферу затишку та спокою. Сучасний підземний паркінг який може використовуватися як бомбосховище, додає зручності та безпеки. Забудовник "Ковальська" гарантує високу якість забудови та комфортне проживання. Також підключений сучасний домофон, який дає змогу віддалено запускати гостей як до комплексу так і безпосередньо у підїзд. Житловий комплекс "Русанівська Гавань" розташований на узбережжі Русанівської протоки, звідки відкривається мальовнича панорама на Києво-Печерську Лавру. Сучасні дитячі та спортивні майданчики, лаунж-зона для відпочинку, власна набережна та пляж створюють особливий комфорт для мешканців ЖК. Ця квартира – ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, комфорт та естетику в кожній деталі. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла в одному з найкращих районів Києва.

ексклюзив
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Пропонується до вашої уваги 1 кімнатна квартира з видом на Дніпро в ЖК Русанівська Гавань Микільсько-Слобідська 8 25\25 пов, є тех.поверх В будинку є генератор, ліфти працюють Квартира з початковим ремонтом, повністю готова до втілення ваших мрій: *Електрика (для всього необхідного "підлога , кондиціювання, майстер вимикачі, для техніки), *Шумоізоляція на всі стіни *Сантехніка (італійська). *Аква безпека. *Траси для кондиціювання. *Закладні для техніки. *Вбудована батарея у підлогу. * Вікна нові перебудовані у підлогу. *Вбудована інсталяція VILLEROY & BOCH. *Двері скритого монтажу. Власна котельня для кожного будинку Облаштована набережна на березі Дніпра - місце для прогулянок, ранкових пробіжок та відпочинку на шезлонгах Спортивна зона з тренажерами просто неба, дитячі ігрові зони для дітей різного віку Вагомою перевагою є зручна інфраструктура району. За 10 хвилин ходьби знаходяться ТРЦ "Комод", продуктові гіпермаркети, кінотеатр "Мультіплекс", безліч кафе та ресторанів. Неподалік розташовані лікарні, аптеки, побутові магазини та салони краси. Поруч є супермаркети великих торгових мереж: 15 хвилин пішки до Novus та «Сільпо», 10 хвилин на авто до Varus, ще одного Novus та «Сільпо». Також за 5 хвилин можна доїхати до Лівобережного ринку, де продають свіжі фрукти та овочі.

ексклюзив
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

ТОП-ціна!!! Продам унікальний видовий обєкт у ЖК «Русанівська Гавань» на березі Дніпра, звідки відкривається неймовірна панорама на Києво-Печерську Лавру, весь правий берег Києва, мости та Дніпро. Однокімнатна квартиру з дизайнерським ремонтом, площею 50 кв. м, розташована за адресою вул. Микільсько-Слобідська 8. Основні переваги та акценти ремонту: Ремонт робився «для себе», виконаний якісно та сумлінно, але ж в квартирі ніхто і не проживав. Кожен метр продумувався до дрібниць, всі матеріали, меблі та техніка індивідуально робилися на замовлення. Повна комплектація усієї необхідної побутової техніки світових брендів. Стіни додатково утеплені та зроблена шумоізоляція. Підлога з підігрівом (Норвегія Nexons Multimat), плитка Іспанія. Розведення труб води, опалення та електропроводів виконано на найвищому рівні, з грамотним підходом на окремі групи споживання. Панорамні вікна SALAMANDER, радіатор KERMI. Двері виготовлені з масиву цінних порід деревини за індивідуальними кресленнями італійським лакофарбовим покриттям преміального сегмента та з італійською фурнітурою. Гардеробна з великими дзеркальними дверима. Затишна спальня виконана в пастельних тонах з двоспальним ліжком, робочою зоною та вбудованою великою шафою купе. Щодо комплексу ЖК «Русанівська Гавань», так і самої квартири, аналогів у Києві не знайти.

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 8
rieltor.ua

Продам 1к ВИДОВУ квартиру ЖК Русанівська Гавань. Адреса: Микільсько-Слобідська 10 Поверх 26/26 Загальна площа 69 м2/41,6м2/ 13 м2, сан вузол - 3,8 м2, балкон – 4 м2. Швидкісні ліфти. Чудова інвестиція. Можна заходити на ремонт. Облаштована повністю територія – спортивні та дитячі майданчики, побудована шикарна набережна, з якої відкривається чудовий вигляд. Стан квартири після будівельників, на підлозі лазерна стяжка, встановлені панорамні металопластикові вікна, радіатори з терморегулятором, всі лічильники винесені до коридору у щитові, пожежна сигналізація, обладнані місця під кондиціонери, броньовані вхідні двері. ЖК "Русанівська Гавань" - комплекс комфорту класу розташований над річкою Десенкою, що складається з 4 будинків на стилобатес унікальним дизайном, місцем розташування та своєю впорядкованою набережною. Двір без машин зі своїм сквером, дитячими та спортивними майданчиками. Хороша транспортна розвязка, можливість дістатися будь-якої точки міста. Близькість до м. Лівобережна до 15хв пішки. Близькість центру міста – 20 хв на авто. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. Документи права власності на руках, можемо розглядати угоду по єОселі. Податки додатково сплачуються покупцем. Телефонуйте домовимося про перегляд. Владислава

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

ЖК Русанівська Гавань пропонує ідеальне поєднання розкішного життя та затишку на березі води. Локація на першій лінії до води створює унікальну атмосферу, де можна насолоджуватись видом на річку кожен день. Інфраструктура комплексу розроблена з урахуванням усіх потреб мешканців: від сучасних спортивних залів до комфортних дитячих майданчиків. Закрита територія забезпечує безпеку та приватність, а лофт-ремонт квартири підкреслює її стиль і сучасність.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

єОселя. Без %. Без комісії. Право власності на руках, податки сплачуємо 50/50. Продається видова 2кімнатна квартира в одному з самих сучасних комплексів ЖК «Русанівська Гавань», метро Лівобережна, вул. Микільсько-Слобідська, 11б. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира знаходиться на 2 поверсі 17-поверхового будинку, загальною площею 76 м2, з великою кухнею-студією 18 м2 та двома кімнатами площею по 19 м2, два санвузли. Квартира дуже світла та простора з чудовим видом на Русанівську протоку, правий берег, Батьківщину мати, Києво-Печерську Лавру. Після забудовника, вільне планування. Висота до стелі 3 м. Стіни з керамічної цегли. Вікна панорамні. Вхідні двері в квартиру — металеві протиударні. Система опалення – автономна. Лічильники опалення, світла та води знаходяться в загальному коридорі на поверсі. Комплекс бізнес класу знаходиться на березі Дніпра, вільний доступ до набережної. На території комплексу розміщені кав’ярні, магазини, стоматологія, косметологічні та перукарські салони, дитячі та спортивні майданчики, підземний та багаторівневий наземний паркінг. Охорона закритої території 24/7. Поруч знаходяться школи, садочки, пляж «Веселка», Зона Здоров’я, в пішій доступності супермаркети АТБ, Новус, Сільпо, ТРЦ Комод. м. Лівобережна 15 хв пішком. Зручна транспортна розв’язка. Ціна 140 500 у.о. Без %. Без комісії. Право власності на руках, податки сплачуємо 50/50. Розглядамо продаж по єОселі, єВідновленні, 280 постанові, сертифікати.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 11б
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру с современным ремонтом в ЖК "Русановская Гавань", ул. Никольско-Слободская, 10 общей площадью 62 м2, жилая 16 м2, кухня - гостиная 21 м2. Функциональная планировка - кухня - гостиная и отдельная спальная комната. Санузел с электрическим подогревом полов. Предусмотрено место под гардеробную, также отдельно комната - постирочная. Квартира укомплектована встроенной техникой и мебелью. Установлены счетчики на воду и отопление. Высота потолков 2,7м. Автономное отопление. Цена 149990 у.е., торг.

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Продажа1к квартиры в ЖК Русановская Гавань Площадь:64.7м2 Этаж\этажность 10\22 Продажа квартиры в новом востребованном ЖК Русановкая Гавань квартира после строителей со свободной планировкой, просторная и светлая, большой санузел. Комплекс закрытого типа со своей набережной и выходом к воде, много инфраструктуры внутри комплекса, кафе, магазины, аптека, в перспективе открытие мини ТЦ. Отличная транспортная развязка до стм. Левобережная 15 мин пешком до центра города 25-30 мин на транспорте Цена: 87345тыс$ Просмотры по договоренности в любое удобное время с ув. Гаркуша Алексей

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Без комиссии для покупателя!Можно под ЕОселю! Продам видовую 2-комн.квартиру 83м2 на 19 эт в ЖК элит-класса «Русановская Гавань» по Никольско-Слободской 8.Квартира с правом собственности. Интересная планировка, спальня с гардеробной,два санузла,кухня с выходом на лоджию. Есть дизайнерский проект. Современный ЖК, расположен на побережье Русановской протоки, надёжный застройщик «Ковальская». Есть варианты квартир в этом ЖК Рядом есть разнообразная инфраструктура Днепровского района, ст. м. Левобережная в пешей доступности. Звоните -отвечу на все вопросы!

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Продажа1к квартиры в ЖК Русановская Гавань Площадь:54.5м2 Этаж\этажность 10\22 Продажа квартиры в новом востребованном ЖК Русановкая Гавань квартира после строителей со свободной планировкой, правильной прямоугольной кухней, и прямоугольной комнатой, панорамные окна, много света, вид во двор, на детскую площадку. Комплекс закрытого типа со своей набережной и выходом к воде, много инфраструктуры внутри комплекса, кафе, магазины, аптека, в перспективе открытие мини ТЦ. Отличная транспортная развязка до стм. Левобережная 15 мин пешком до центра города 25-30 мин на транспорте Цена: 73575$ Просмотры по договоренности в любое удобное время с ув. Гаркуша Алексей

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Пропонується видова однокімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Русанівська Гавань", розташованому на вулиці Микільсько-Слобідська, 10, в престижному Дніпровському районі міста Києва. Це житло призначене для тих, хто цінує комфорт, стиль та надзвичайний краєвид на Дніпро та правий берег Києва. Запрошуємо вас ознайомитися із видовою однокімнатною квартирою.Важливі параметри цієї розкішної квартири: Площа: 50 квадратних метрів Поверх: 7-й поверх 25 Великі панорамні вікна з захоплюючим видом. Інтерєр та дизайн квартири допомагають створити атмосферу розкішного та сучасного проживання. При вході ви потрапляєте в кухню-вітальню, де стильні меблі поєднуються із функціональністю. Кухня обладнана усією необхідною технікою, включаючи духову шафу, СВЧ, посудомийну машину, холодильник і індукційну плиту. Тут є також обідній стіл для зручних обідів та вечерь. Вітальня мебльована комфортним розкладним диваном, телевізором Samsung та кондиціонером, забезпечуючи вам затишок та комфорт. Панорамні вікна розкривають перед вами захоплюючий вид на Дніпро та правий берег міста, створюючи неймовірну атмосферу. Спальня зона оснащена великим двоспальним ліжком з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом, а також вбудованою гардеробною для вашого зручного зберігання речей. Санвузол обладнаний бойлером на 100 літрів та душовою кабіною з сантехнікою прихованого монтажу.Підлога покрита високоякісним німецьким ламінатом, а всі меблі створені на замовлення з використанням високоякісних матеріалів та фурнітури, що надає квартирі неповторний стиль. Комплекс "Русанівська Гавань" пропонує жителям закриту територію з доступом до набережної та пляжу. Тут також розташовані школа, садок, підземний паркінг для мешканців та гостьовий паркінг. Дітям доступні спортивні та дитячі майданчики, а також місця для відпочинку. Інфраструктура району розвинена і включає в себе торгово-розважальні центри, Торгово-розважальний центр «КОМОД», Міжнародний виставковий центр. Театр «Драми та комедії». Спортивні клуби, велика кількість супермаркетів: ”Novus”, 2 “АТБ”, “Сільпо” - до 10 хв. Міський пляж – 2 хв., легкий доступ до станції метро "Лівобережна".15 хвилин пішки . Ця квартира - це більше, ніж просто місце для проживання; це можливість оточити себе розкішчю та насолоджуватися видом на Дніпро та Київський берег. Дозвольте собі жити в стилі та комфорті, обираючи цю квартиру. Перегляди в зручний час для покупця . Анна .Колеги рекламу не дублювати .

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Часто Вам приходилось сталкиваться с тем, что прийдя в гости и переступив через порог квартиры сразу понимаешь, что остался бы здесь жить? Наша квартира обладает особыми преимуществами, помимо современного дизайнерского ремонта - завораживающий панорамный вид с высоты 15-го этажа на правый берег Столицы, у самого подножия Днепра! Квартира достаточно большая и очень функциональная как для двухкомнатной квартиры, общая площадь 100 метров квадратных! Две отдельные спальни с видом на Днепр, две гардеробные комнаты, два санузла, а особенностью является кухня-гостиная с панорамными окнами в пол и выходом на 2 лоджии. Когда каждая деталь в квартире продумана до мелочей, а современный дизайнерский ремонт добавляет изысканности и какой-то индивидуальности - чувствуется, что вкладывали душу, с любовью, не экономя на материалах и качестве. Квартира расположена в новом и современном комплексе Русановская Гавань по адресу Е. Маланюка 101, инфраструктура комплекса с множеством детских и спортивных площадок, зон отдыха и аллей для прогулок, подземным и наземным паркингом… Стоимость 200 000 дол. Без комиссии для покупателя!

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 101
rieltor.ua

Простора квартира в новому ЖК на березі Дніпра з захоплюючим краєвідом. Квартира з ремонтом та меблями, вбудоване центральне кондіціювання HAIER, зроблене шумоізоляція стін, розеткі та вимикачі Gira, два ультра тонких телевізори LG OLED, холодильник LG-H702HMHZ, двоспальне ліжко 200х200, гардеробна кімната. Ціна 150000$ без коміссіі.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 15
rieltor.ua

Без комиссии для покупателя, продам светлую однокомнатную квартиру по адресу Никольско-Слободская 8, ЖК Русановская Гавань. Квартира видовая, 23/25 этажного теплого дома, 46,7/18,4/13,1. Частично ремонт, стены под покраску, пол ламинат. Варочная поверхность, духовка, вытяжка, кондиционер. Установлен санузел, бойлер и душкабина. Закрытая охраняемая территория. Три лифта, при выключении света – один работает на генераторе. Развитая инфраструктура. До метро Левобережная 20 минут пешком. Своя набережная с отличным видом. Детские и спортивные площадки. Эксклюзивный контракт. 73500. Видео по запросу.

Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua
1 - 24 з 86 результатів