У продажу квартира в ЖК Пушкінський квартал. Якісний ремонт, меблі, техніка, кондиціонер, посудомийка. Газове індивідуальне опалення. Ремонт робили для себе 2 поверх/5 40,4 м2 Ціна 59999$ Оформлення мінімальне Навколо розвинена інфраструктура, безліч магазинів та супермаркетів. Поруч парк Центральний Пропозиція без комісії!

Пушкінська вул., 62
rieltor.ua

Ірпінь, вул. Пушкінська, ЖК «Пушкінский Квартал» Простора квартира з якісним ремонтом, меблями і технікою. Поверх перший (високий), по факту другий. Площа 83 м2 Гостина кухня студія 30м2, дві спальні ( дитяча і доросла) Додатково є гардеробна кімната, автономне опалення газовим котлом. Також розглядаємо продаж по державним програмам. Більш детальну інформацію набирайте по вказаному телефону.

Квартира з якісним ремонтом, парк «Центральний»
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Чудова, укомплектована евро 3кімнатна квартира зі світлим, сучасним ремонтом. Квартира розташована в клубному будиночку по вул. Пушкінська поруч з Центральним Парком. Повністю укомплектована всією необхідною технікою і меблями. Автономне опалення, житлові тарифи, повністю заселений, тихий спокійний, доглянутий двір. Поруч є вся необхідна інфраструктура. Дитячий садочок та школа Лімпопо. Квартира має дві окремі кімнати та велику кухню з зоною для відпочинку 30м.кв. Запрошую на перегляд квартира актуальна та вартує вашуї уваги.

Чудова, укомплектована 2кімнатна квартира ЖК Пушкінський квартал
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзив ЖК Пушкінський Квартал 1к квартира з ремонтом 40 м² ⅖ поверх Оформлення 2% Можна в Іпотеку та ін. Ціна 56 000$ Продаж 1к квартири з новим ремонтом в ЖК Пушкінський Квартал по вул Пушкінська. Загальна площа 40 м² 2 поверх з 5. Новий якісний ремонт, меблі та техніка. Додатково утеплений потолок та зроблена шумоізоляція. Квартира має зручне планування, простора кухня на якій ще можна розмістити додаткове спальне місце, велика кімната та зручний санвузол. Комплекс має вдале розташування, вся інфраструктура в пішій доступності: Школа (17), садочок державний (Дзвіночок номер 5) та приватний ( на території ЖК Limpopo), супермаркети, салони краси та фітнес центри. А також великим плюсом є близькість до найбільшого парку міста - Центральний Парк, який не залишить вас без уваги. Квартира яка варта вашої уваги! Мінімальне оформлення. Продаж без комісії. Можна придбати по Сертифікату, Іпотека та інші державні програми АН "Нова Квартира" Михальчук Денис

ПРОДАМ 1К квартиру ЖК Пушкінський квартал Іпотека та ін. 40м2 є ремонт
olx.ua

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь