Продам 2к.кв в ЖК Парковий квартал - 2га секція - введена в експлуатацію - цегляний будинок, утеплений - хороші склопакети - загальна площа квартири 59,5м2 - 7й поверх - 10 кВт - висота стелі 2,75м - лічильники на воду та світло - горизонтальне розведення опалення (індивідуальний лічильник на тепло) Продаж по переуступці прав власності

можливий продаж по єОселя
Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 59
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в будинку закритого типу ЖК "Парковий Квартал" по Віталія Вергая. Будинок цегляний, товщина у дві цеглини (51см), утеплювач-10 см, зовні, перша секція .Опалення централізоване, з тепловим лічильником на будинок та квартиру, стіни-штукатурка, висота стелі 2,7 м. Електрика-10,5 кВт. Якісні вікна та вхідні двері - заміна не потрібна . Гарне планування, загальна площа 72,6 м.кв. Велика кухня -14 м2 з балконом -3.5 м2. Здача в експлуатацію - кінець 2024р. Переуступка. Ключі в АН, телефонуйте.

Вергая, 59
rieltor.ua

Секція здана в експлуатацію. Продаж по переуступці 1-но кімнатної квартири в ЖК Парковий квартал, по вул.В. Вергая (1 секція) Квартира світла, не кутова знаходиться на 7 поверсі, 10- ти поверхового цегляного будинку, площею 43 м2, в 1 секції, вікна виходять на вулицю В. Вергая. 7/10/Ц 43.2/20.8/8.5 Є відео огляд квартири (при необхідності можу скинути). Будинок утеплений ззовні, закрита територія яка охороняється, дитячий майданчик. Лічильники - вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру. Встановлено якісні вхідні двері та металопластикові вікна. Переуступка, можливий торг.

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 59
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двокімнатні квартири в ЖК Парковий квартал. Є розтермінування до 15 місяців з фіксацією ціни в грн, перший внесок від 502 320 грн. Знижка при 100% оплаті. Перший забудовник ,який пройшов акредитацію під Єоселю на етапі будівництва. Умови програми: перший внесок від 30%, термін кредитування до 20 років, річна ставка: від 3% до 7% При купівлі квартири від забудовника по програмі Єоселя покупець економить від 200 000 грн на оформлення ( а це практично 5000 доларів ), Немає витрат на страхування ( ці витрати будуть після здачі в експлуатацію), немає витрат на оформлення договору купівлі -продажу( немає витрат на оплату держмита , пенсійного фонду , військового збору , податку на прибуток , немає оціночної вартості )! Краще купити більше квадратних метрів на кошти, які могли би витратити на оформлення квартири на вторинці. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см)+ 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стель 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Є вибір поверхів та планувань. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). www.pk.ck.ua Також можемо розглянути наш ЖК Парковий на Дніпрі на митниці (вул.С.Жужоми,4).

Двокімнатна квартира, оплата за 15 місяців.Єоселя
olx.ua

Двокімнатна квартира в ЖК Парковий квартал, здача в експлуатацію до кінця року, квартира знаходиться на 9 поверсі десятиповерхового будинку! Вікна квартири виходять у двір. Житловий комплекс розташований в спальному районі, з розвиненною інфраструктурою, у пішій доступності: школи,садочки, магазини,кавярні, відділення нової пошти та укрпошти. Ніяких додаткових комісій та витрат немає. Запрошуємо на показ. Також запрошуємо розглянути наш ЖК Парковий на Дніпрі на митниці (вул.С.Жужоми,4).

Двокімнатна квартира ЖК Парковий квартал
olx.ua

Перший забудовник ,який пройшов акредитацію під Єоселю на етапі будівництва. Умови програми: Перший внесок від 30%, термін кредитування до 20 років, річна ставка: від 3% до 7%. Є розтермінування до 14 місяців, 3 секція на етапі здачі в експлуатацію. Вже введено в експлуатацію 1 та 2 секції. При купівлі квартири від забудовника по програмі Єоселя покупець економить від 200 000 грн на оформлення ( а це практично 5000 доларів ), Немає витрат на страхування ( ці витрати будуть після здачі в експлуатацію), немає витрат на оформлення договору купівлі -продажу( немає витрат на оплату держмита , пенсійного фонду , військового збору , податку на прибуток , немає оціночної вартості )! Краще купити більше квадратних метрів на кошти, які могли би витратити на оформлення квартири на вторинці. В продажу 2 та 3-кімнатні квартири від забудовника! Квартира в 3 секції ЖК Парковий квартал.,оплата в розтермінування до 17 місяців з фіксацією ціни в грн. Залишилась 1 квартира на 9 поверсі! Квартира може бути перепланована в форматі кухні-вітальні та дві окремі кімнати. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см)+ 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стель 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. 3-кімнатні квартири 77,11 м2, квартири з вільним переплануванням. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). www.pk.ck.ua Також можемо розглянути наш ЖК Парковий на Дніпрі на митниці (вул.С.Жужоми,4).

Трикімнатна квартира ЖК Парковий квартал. Єоселя
olx.ua

Двокімнатна квартир в ЖК Парковий квартал, поряд з ЖК Другий Парковий ,по вул. В.Вергая. Квартира на 8 поверсі в 2 секції. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Під Єоселю не попадає,переуступка. Також можемо розглянути наш ЖК Парковий на Дніпрі на митниці (вул.С.Жужоми,4).

Однокімнатна квартира Парковий квартал
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Парковий квартал, 1 секція, площею 52 м2 на 10 поверсі з панорамними вікнами у підлогу . В квартирі виконано великий комплекс додаткових робіт: практично вся квартира в теплій підлозі, а саме : розведено 40 м2 водяної теплої підлоги та встановлені радіатори , зроблений вивід під електричний котел , розведені труби води та каналізації на кухні та в санвузлі, залита чистова стяжка підлоги , становлено інсталяцію! Будинок на етапі здачі в експлуатацію! Продаж по переуступці, додаткових витрат на оформлення немає! Запрошуємо на показ Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Також можемо розглянути наш ЖК Парковий на Дніпрі на митниці (вул.С.Жужоми,4). www.pk.ck.ua

Двокімнатна квартира Парковий квартал
olx.ua

Трикімнатна квартира в ЖК Парковий на Дніпрі, акційна пропозиця при 100% оплаті. Є вибір поверхів. Забудовник пройшов акредитацію в Ощадбанку під Єоселю. Також можливе розтермінування до 14 місяців з фіксаціює ціни в грн. Перший забудовник ,який пройшов акредитацію під Єоселю на етапі будівництва. Умови програми:перший внесок від 30%, термін кредитування до 20 років, річна ставка: від 3% до 7%. При купівлі квартири від забудовника по програмі Єоселя покупець економить від 200 000 грн на оформлення ( а це практично 5000 доларів ). Немає витрат на страхування ( ці витрати будуть після здачі в експлуатацію), немає витрат на оформлення договору купівлі -продажу( немає витрат на оплату держмита , пенсійного фонду , військового збору , податку на прибуток , немає оціночної вартості )! Краще купити більше квадратних метрів на кошти, які могли би витратити на оформлення квартири на вторинці. Будинок в цегли, закритий двір , класна існуюча інфраструктура: поряд парк Долина троянд, Смілянський пляж, супермаркети Делікат,Кишеня, аптеки,автобусна зупинка,школи та садочки,ресторани та кафе. Будинок збудований,тривають оздоблювальні роботи. Запрошуємо на показ квартир. Офіс знаходиться вул.В.Вергая, будинок 5, офіс 43. Також можемо запропонувати розглянути наш ЖК Парковий квартал.

Трикімнатна квартира.Єоселя
olx.ua

Квартира в ЖК Парковий квартал,секція 3 будинок збудований.Здача до кінця 2024 року.Вікна квартири виходять на вул В.Вергая,будинок 5,офіс.43,Центр продажу квартир.

власник
Однокімнатна квартира Парковий квартал
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Черкаси

Пропонується до продажу двокімнатна кварира по ціні забудовника у 2 секції в ЖК закритого типу, що охороняється - "Парковий квартал". Здача другої секції планується на вересень-жовтень 2024 року, будівельні работи закінчені і подані документи на ввод в експлуатацію. Парковий квартал будує забудовник. який зарекомендував себе, як надійний і якісний, адже в нашому місті вже побудовано не один об"єкт, а проживання людей дуже комфортне. Забудовниик не лише якісно будує, але й займається облаштуваннням внутрішнього двору свого комплексу. Що стасується будівельних характеристик: -матеріал забудови-цегла - проводиться утеплення фасаду- мінвата 10см - вікна -якісні склопакети - несучі стінии штукаттуряться - висота стелі 2, 7 м - встановлюються 3 лічильники ( хол. вода, світло і на тепло) Купуючі дану квартиру, ви отримуєте надійність, комфорт і якість проживання. Поспішайте купити цю квартиру, поки ще можлива переуступка майнових прав, що значно економить переоформлення.

вул. Генерала Путейка, 59, ЮЗР, Черкассы, Черкасская 44000.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Парковий квартал. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Черкаси, рн Соснівський, Путейка, 59. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Парковий квартал можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2024 року. Забудовник - Агростройсервис.

Путейко улица, 59, Сосновский, Черкассы, Черкасская 30779.0 USD
dom.ria.com

Продам (переуступка прав) достатньо велику однокімнатну квартиру (40,3 м) на комфортному шостому поверсі з 10 у пятій секції нового комплексу Парковий квартал. На початок серпня секція побудована, завершується встановлення вікон. Перші дві секції здаються в експлуатацію у 2К24, третя та четверта до кінця 2024, а пята вже у 2025 році. Всі подібні квартири такого планування забудовником вже продані, це найбільш популярний варіант. Зроблено перепланування, метою якого є розширення зони кухні-вітальні зі створенням простору під умовний робочий кабінет за рахунок спальні. Втім зменшена зона спальні залишається з вікном. Зону кухні планувалось розширити за рахунок балкону, що додало би біля 4 м загального простору зоні кухні-вітальні. Відмінна тепло та звукоізоляція в квартирі -вся квартира в несучіх стінах 51 см цегли. Житловий комплекс розташований в спальному районі, з розвиненною інфраструктурою, у пішій доступності: школи,садочки, магазини,кавярні, відділення нової пошти та укрпошти. Ніяких додаткових комісій та витрат немає.

власник
1-к квартира Парковий квартал
olx.ua

Пропоную Вашій увазі 2к.кв в ЖК Новий парковий - загальна площа 52м2 - дві окремі спальні кімнати - с/в роздільний - кухня з виходом на балкон - висота стелі 2,65м - горизонтальне розведення труб опалення - 10 кВт - лічильники на світло та воду - можна встановити індивідуальний лічильник тепла Будинок введений в експлуатацію!

2к.кв в ЖК Парковий квартал! Зданий будинок!
olx.ua

Двокімнатна квартира 64,4 м2 в ЖК Парковий квартал, вікна виходять у двір комплексу. В вартість входить підвальна комора ,площею 6,39 м2. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира Парковий квартал з підвалом
olx.ua

Продаж квартири в ЖК Парковий квартал по вул.В.Вергая. Будинок сбудований, квартира виходить у двір комлекса,з панорамными вікнами. Відмінна тепло та звукоізоляція в квартирі -вся квартира в несучіх стінах 51 см цегли. Будинок вже збудований, можно робити ремонт. Житловий комплекс розташований в спальному районі, з розвиненною інфраструктурою, у пішій доступності: школи,садочки, магазини,кавярні, відділення нової пошти та укрпошти. Ніяких додаткових комісій та витрат немає. Запрошуємо на перегляд.

Однокімнатна квартира ЖК Парковий квартал
olx.ua

Квартира 43м.кв ЖК парковий квартал 2секція 9поверх Вікна виходять на школу Зданий в експлуатацію. Ціна 700$ за м.кв. + переоформлення

власник
Продам квартиру 43м.кв
olx.ua

Квартира в ЖК Парковий квартал, секція 1, будинок збудований. В експлуатацію зданий. Вікна квартири виходять на вул.В.Вергая. 9 поверх. Будинок утеплений ззовні, закрита територія яка охороняється, дитячий майданчик. Лічильники - вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру. Встановлено якісні вхідні двері та металопластикові вікна. Власник. Без комісії! Можна робити ремонт та заселятись. Огляд доступний.

власник
Однокімнатна квартира. ЖК Парковий квартал. Власник.
olx.ua

Продам 2к.кв в ЖК Парковий квартал - 2га секція - введена в експлуатацію - цегляний будинок, утеплений - хороші склопакети - загальна площа квартири 59,5м2 - 7й поверх - 10 кВт - висота стелі 2,75м - лічильники на воду та світло - горизонтальне розведення опалення (індивідуальний лічильник на тепло) Продаж по переуступці прав власності

Продам 2ку в ЖК Парковий квартал! 2га секція, введена в експлуатацію
olx.ua

Продам (переуступка прав) достатньо велику однокімнатну квартиру (40,3 м) на комфортному шостому поверсі з 10 у пятій секції нового комплексу Парковий квартал. На початок серпня секція побудована, завершується встановлення вікон. Перші дві секції здаються в експлуатацію у 2К24, третя та четверта до кінця 2024, а пята вже у 2025 році. Всі подібні квартири такого планування забудовником вже продані, це найбільш популярний варіант. Зроблено перепланування, метою якого є розширення зони кухні-вітальні зі створенням простору під умовний робочий кабінет за рахунок спальні. Втім зменшена зона спальні залишається з вікном. Зону кухні планувалось розширити за рахунок балкону, що додало би біля 4 м загального простору зоні кухні-вітальні. Відмінна тепло та звукоізоляція в квартирі -вся квартира в несучіх стінах 51 см цегли. Житловий комплекс розташований в спальному районі, з розвиненною інфраструктурою, у пішій доступності: школи,садочки, магазини,кавярні, відділення нової пошти та укрпошти. Ніяких додаткових комісій та витрат немає.

1 к квартира ЖК Парковий квартал (л1
olx.ua

Продається 3 кім. кв. в новобудові район ПЗР по вул. Вергая ЖК «Парковий квартал». Стан квартири після будівельників. Висота стелі 2.7м. Лічильник тепла на квартиру. На квартиру заведено 10,5 кВт, що дозволяє додатково зробити не просто теплу підлогу по всій квартирі, а навіть встановити індивідуальне електро опалення та а квартиру. Красивий район новобудов, поруч з ЖК «Другий Парковий». Район, де все красиво та комфортно для проживання. Ціна 55000 у.о. Квартира знаходиться в 3 секції, введення в експлуатацію 2 квартал 2024 року. В подальшому ціна може зрости. Тому покупцю варто не зволікати, якщо дійсно цікава дана пропозиція.

3 квартира в новобудові ПЗР, ЖК « Парковий квартал»
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК "Парковий квартал" по вулиці В.Вергая. Будинок цегляний, утепленний, опалення централізовне, якісні вхідні двері, висота стелі 2.7м. Квартира вільного планування, встановленні МПВ. Будинок закритого типу, цілодобова охорона. Здача будинку кінець 2023 року. Можливий продаж по "єОселі". По всім питанням телефонуйте.

Пропонуємо до продажу 1 кімнатну квартиру в новобудові "єОселя"
olx.ua

Пропонується до продажу двокімнатна кварира по ціні забудовника у 2 секції в ЖК закритого типу, що охороняється - "Парковий квартал". Секція вже введена в експлуатацію. Парковий квартал будує забудовник. який зарекомендував себе, як надійний і якісний, адже в нашому місті вже побудовано не один обєкт, а проживання людей дуже комфортне. Забудовниик не лише якісно будує, але й займається облаштуваннням внутрішнього двору свого комплексу. Що стасується будівельних характеристик: -матеріал забудови-цегла - проводиться утеплення фасаду- мінвата 10см - вікна -якісні склопакети - несучі стінии штукаттуряться - висота стелі 2,7 м - встановлюються 3 лічильники ( хол. вода, світло і на тепло) Купуючі дану квартиру, ви отримуєте надійність, комфорт і якість проживання. Поспішайте купити цю квартиру, поки ще можлива переуступка майнових прав, що значно економить переоформлення.

Терміново! 2-во кім. квартира в зданій секції ЖК "Парковий  квартал".
olx.ua

Пропоную до продажу 3-кімн. квартиру в сучасному ЖК«Парковий Квартал » по вул.В.Вергая. Квартира загальною площею 80 м2, знаходиться в 1-ій зданій секції, на комфортному 5-му поверсі. Вікна виходять у двір. Квартира з сучасним плануванням, має дві окремі кімнати і простору кухню-вітальню. В квартирі встановлені якісні вхідні двері ,трикамерні металопластикові вікна REHAU , зроблена горизонтальна розводка опалення, встановлені лічильники на опалення, світло та воду . Якісне будівництво будинку- висота стелі 2,7м ,товщина стін 510мм, утеплення мінватою 100мм, що додає тепло та шумоізоляцію всім квартирам у цьому будинку! Будинок розташований у місці з розвиненою інфраструктурою. Поруч супермаркети, магазинчики, кафе, дві школи, три дитячих садочка, неподалік тренажерний зал Sport Life, дитяча лікарня, ринок та зупинки громадського транспорту. Ціна 62500у.о Оформлення по переуступці! Більш детальна інформація за телефоном (06**********43 (07**********43

Продаж 3-кімн.квартири в ЖК Парковий Квартал
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів

Шукай квартиру по локації