Хочеш жити у Діловому центрі Хмельницького? - Відпочивати у парку? - Тренуватись на стадіоні? Купи 3-х кімнатну квартиру у цегляній Елітці! Супер пропозиція за найкращою ціною міста! Квартира, яка вартує Вашої уваги, адже вона розроблена з урахуванням новітніх тенденції та популярних планувань для щасливого проживання. До Вашої уваги прекрасна трикімнатна квартира в престижному мікрорайоні Виставка від забудовника ЖК Олімпійський! Загальна площа 88.4 кв.м., хороший 3 поверх, двостороння, сучасний ліфт. У квартирі зроблено: штукатурка стін, електророзводка, Популярний район, який у майбутньому буде лише розширюватися і стане одним з наймасштабніших у якому буде вся сучасна інфраструктура, яка користується попитом в усьому світі! Цікаве , продумане планування, якісно побудований будинок від забудовника: товщина стін відповідно до технологічних характеристик, велика , простора кухня, при здачі встановлені добротні вхідні двері, хороші панорамні металопластикові вікна та 2 лоджії, з яких видніється краса на паркову зону та вул. Зарічанську! У квартирі автономне опалення! Прибудинкова територія облаштована дитячим майданчиком, насадженнями тощо. Хороше місце розташування: до зупинки 1-3 хв.,транспортна доступність прекрасна інфраструктура: магазини, аптеки, ХПК коледж , стадіон , Нова пошта, спортивний комплекс «Спортленд», автозаправка «OKKO», все поряд! Поспішайте, не втрачайте шансу отримати квартиру у будинку мрії! Показ у будь-який час! Детальніше за номером!

ексклюзив
Старокостянтинівське шосе, 20/4А
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в зданій новобудові ЖК Олімпійський 5 Всі комунікації підключені, оформлене право власності та створене ОСББ. Загальна площа приміщення 67м2, кухня світла, простора- 15м2 Планування дозволить втілити в життя сміливі дизайнерські рішення Квартира знаходиться на високому 1 поверсі В будинку індивідуальне газове опалення, встановлений двоконтурний котел, хороші вхідні двері, якісні металопластикові вікна Житловий комплекс збудовано на вдалій локації для життя, поруч вся необхідна інфраструктура, хороша транспортна розв*язка На території планується дитячий майданчик та зелена зона Телефонуйте, щоб записатися на перегляд першими або ми підберемо для вас актуальні варіанти по вашому запиту

Старокостянтинівське шосе, 20/4
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується дуже хороший варіант власного гніздечка! 3 кімнатна квартира в ЖК «Олімпійський 5» Будинок збудований та зданий! Загальна площа складає 86 м.кв. 3 поверх.Не кутова! Дуже вдале планування,вікна виходять на 2 сторони.Встановлений двоконтурний котел та зроблена чорнова штукатурка. Квартира дуже світла та простора,та має 2 балкона. Дуже красивий вигляд з вікна.Тихий та затишний двір. Поруч все необхідне,що потрібно для комфортного життя:магазини,аптеки,ТЦ,школа,садочок та багато іншого. Перегляд в зручний для Вас час. Деталі за телефоном.

Старокостянтинівське шосе, 20/7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Зміна ціни - 5000!!🔥 Продається 1-кімнатна квартира з великою площею 52м2 в зданій новобудові🏡 40 000$ Квартира перепланована для максимально вигідної оптимізації простору✅ Виконана чорнова штукатурка стін, встановлено якісний газовий котел, є окремо гардеробна. 📍Виставка,ЖК Олімпійський 5 Ідеальне розташування для комфортного проживання в м. Хмельницькому. Може бути також варіант іпотеки. 💸Вигідна пропозиція на ринку нерухомості і як варіант власного житла, і як інвестиція в нерухоме майно. *Також є квартира в Олімпійському6 на етапі здачі, деталі по телефону📲 0737387000 Анастасія АН Опора

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/4
rieltor.ua

🏠 Продається простора 1к квартира з чудовим плануванням 🌟 📍 Мікрорайон: Виставка 🌆 🏢 ЖК: Олімпійський-5 🏗 Будований в дві цегли, утеплений мінватою 🏗 🏢 Поверх: 8⃣ 🌞 Вікна на південь, отже квартира світла та тепла 🌞 📏 Площа: 51.6м² 📐 🚪 Є гардероб та сумісний санвузол 🚽 🍳 Кухня з виходом на лоджію та французьким балкончиком 🌈 🚪 Встановлено хороші вхідні двері 🚪 🌟 Ваш ідеальний вибір для комфортного життя! 🏡 📞 Телефонуйте прямо зараз для деталей та перегляду! 📲

Старокостянтинівське шосе, 20/4
rieltor.ua

Продам квартиру , яка ідеально підійде як для здачі в оренду подобово, так і для власного комфортного проживання . Планування квартири спеціально розроблене з урахуванням потреб, як орендарів, так і власників. Є великий хол з кухнею, два санвузли та дві окремих кімнати. Розташування квартири зручне для гостей, адже поруч є вся необхідна інфраструктура. Сучасний дизайн . квартира знаходиться в цокольному приміщенні. Встановлений лічильник день/ніч. Електроопалення. Залишається повністю все! Продаж у звʼязку з переїздом власників в інше місто. Не втрачайте шансу на вигідну інвестицію у нерухомість! Старокостянтинівське шосе 20/7. ЖК Олімпійський 1 Загальна площа 105 кв.м. 95000$

Продам комфортну квартиру для проживання ЖК Олімпійський
olx.ua

Продається розкішна 2х кімнатна квартира у мікрорайоні виставка, в новобудові ЖК Олімпійський 5. В 10ти поверховому будинку на середньому 5 поверсі Індивідуальне опалення Штукатурка всіх стін Хороші вхідні двері Розводка електрики Побудовано в 2 цегли +утеплення +облицювальна цегла Можливість перепланування на кухню вітальню Зацікавило, організую показ, підберу ще варіанти!!!

Старокостянтиновское шоссе, 45, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 46499.0 USD
dom.ria.com

27633П родам якісно побудовану трикімнатну квартиру в ЖК Олімпійський. Даний обєкт нерухомості володіє такими характеристиками: Товсті стіни 2, 5 цегли + утеплення + облицювальна цегла Загальна площа 95 м2 Простора кухня 17 м2 Наповнення від забудовника: штукатурка, розводка електрики, двоконтурний котел, вхідні двері Гарна прибудинкова територія Неподалік будинку знаходиться вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання нових власників.

Старокостянтиновское шоссе, 20/5, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 58500.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо Вашій увазі 1 кімнатну квартиру в новобудові на вул. Зарічанській. 33172 ЖК Олімпійський. Будинок зданий Квартира володіє такими характеристиками: -простора, загальна площа 58 кв.м. ; -лоджія з кімнати з напівпанорамними вікнами; -зроблена стяжка підлоги; -встановлено двоконтурний котел; -чорнова штукатурка стін; - на все встановлено лічильники; - розведена електрика. Хороше місце розташування будинку Розвинена інфраструктура, абсолютно усе поряд для комфортного проживання.

Старокостянтиновское шоссе, 20/5, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 43000.0 USD
dom.ria.com

Достойна квартира в ЖК Олімпійський: -дуже якісний житловий комплекс, якісне будівництво, товщелезні стіни, утеплення мінватою; -комфортне планування квартири з великими кімнатами і кухнею, роздільний санвузол; -чистова штукатурка стін, розводка електрики, котел, лічильники вже є! -шикарне положення, престижний район; -будинок зданий, комунікації працюють; -можливо під єоселю; -без оплати комісійних агенству. По всім питанням телефонуйте!

Старокостянтиновское шоссе, 20/4, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 58700.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Продається простора 1к квартира з чудовим плануванням Мікрорайон: Виставка ЖК: Олімпійський-5 Будований в дві цегли, утеплений мінватою Поверх: 8 Вікна на південь, отже квартира світла та тепла Площа: 51.6м² Є гардероб та сумісний санвузол Кухня з виходом на лоджію та французьким балкончиком Встановлено хороші вхідні двері Ваш ідеальний вибір для комфортного життя! Телефонуйте прямо зараз для деталей та перегляду!

Старокостянтиновское шоссе, 20/4, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

У продажу шикарна квартира в топовому ЖК Олімпійський! -дуже вдале положення, біля коледжу на Зарічанській; -якісне будівництво, широкі стіни, утеплення мінватою; -індивідуальне опалення; -планування роздільне: три кімнати, велик кухня, у вартість входить кладовка; -вдалий третій поверх; -без оплати комісійни; -можна в іпотеку; По всім питанням телефонуйте!

Старокостянтиновское шоссе, 20/4, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 67000.0 USD
dom.ria.com

- Зручне розташування в мікрорайоні Виставка - Новий сучасний житловий комплекс "Олімпійський-5" - Надійна цегляна конструкція з теплоізоляцією - 8-й поверх з чудовим освітленням - Просторе планування 51.6 кв.м з гардеробом і сумісним санвузлом - Кухня з виходом на лоджію та балкон - Якісні вхідні двері Все це створює комфортні умови для проживання. Якщо ви шукаєте затишну, світлу та добре обладнану квартиру, то ця пропозиція може стати чудовим вибором. Рекомендую звернутися для детальної інформації та огляду.

Старокостянтиновское шоссе, 20/4А, Заречье, Хмельницкий, Хмельницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру з цікавим плануванням, площею 52м2 в новобудові житлового комплексу Олімпійський-6 - комфортний середній поверх - стан від забудовника - стіни в 2 цегли - ідеальне розташування для життя - діє переуступка На всі додаткові питання відповім в телефонному режимі

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 37500.0 USD
dom.ria.com

2К Виставка, вул. Старокостянтиніське шосе. ЖК Олімпійський 5. Краєвидний поверх 9/10, загальна площа квартири 65 кв.м. Всі стіни та перестінки цегляні, поштукатурені цементною штукатуркою та пошпакльовані. Шикарний вигляд на зелену зону та центр міста, вікна на південь. Ціна 46500дол. + оформлення (переуступка)

Старокостянтиновское шоссе, 20/4, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 46500.0 USD
dom.ria.com

ІД 34368 2К Виставка, ЖК Олімпійський 5. Краєвидний поверх 9/10, загальна площа квартири 65 кв.м. Всі стіни та перестінки цегляні, поштукатурені цементною штукатуркою. Шикарний вигляд на зелену зону та центр міста, вікна на південь. Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! *Тільки в нашій компанії безкоштовний юридичний супровід. *Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант. *З нами вигідно, безпечно та швидко

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 46499.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вашій увазі 3 кімнатну квартиру в новобудові комфорт-класу Олімпійський6. В квартирі зроблено велику кількість внутрішніх робіт , встановлені лічильники на газ електрику та воду . Гарне продумане планування : коридор правильної квадратної форми де можна розмістити роздягальні зону , три окремі кімнати одна з яких має площу 24м2 ( квадратна) з виходом на лоджію , велика кухня з виходом на лоджію. Двостороння не кутова . Дуже гарна та світла квартира . Для більш детальнішої інформації та перегляду квартири телефонуй

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Хмельницкий, Хмельницкая 2262000.0 UAH
dom.ria.com

ЖК Олімпійський - ексклюзивна пропозиція для тебе! Квартира 3к знаходиться на виставці, в самому серці ЖК Олімпійський. Загальна площа - 87м.кв. Цей житловий комплекс пропонує незабутній комфорт та затишок. Стан від будівельників, але не хвилюйся - цегляні стіни утеплені мінеральною ватою по системі теплий фасад, оштукатурені та пофарбовані. Ти отримаєш індивідуальне опалення та панорамні вікна, які забезпечать чудовий вид на навколишню місцевість. Лічильник на воду, газ та світло - ти будеш контролювати свої комунальні витрати. А двостороннє планування та кухня з виходом на лоджію площею 16.3м.кв. створять затишну атмосферу для приготування смачних страв. Бонус - кладова на поверсі - поштукатурені стіни, проведена електрика. ЖК Олімпійський також пропонує сучасний дитячий майданчик та відеоспостереження для твоєї безпеки. А навколо тебе чекає чудова інфраструктура - річка Південний Буг, сталіон, зупинка громадського транспорту, навчальні заклади та навіть Макдональдс. Діє ОСББ, що забезпечує організоване та зручне управління будинком. А ще, є-оселя - це означає, що ти зможеш швидко та зручно оформити всі необхідні документи. Не втрачай можливість стати власником цього прекрасного житла в ЖК Олімпійський! Зателефонуй зараз та дізнайся більше! #ЖКОлімпійський #ексклюзивнапропозиція #квартира #комфорт #зручність #інфраструктура #безпека #власнеджерело #вартість #анопора #нерухомість #річкаПівденнийБуг #сталіон #зупинка #навчальнізаклади #Макдональдс #дитячиймайданчик #осбб #єоселя #

Старокостянтиновское шоссе, 20-4, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 66970.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу простора двокімнатна квартира в новому житловому комплексі Олімпійський 5 у місті Хмельницький. Квартира розташована на 1 поверсі, що забезпечує легкий доступ та зручність для мешканців.

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 2408000.0 UAH
dom.ria.com

ЖК Олімпійський - ексклюзивна пропозиція для тебе! Квартира 3к знаходиться на виставці, в самому серці ЖК Олімпійський. Загальна площа - 87м.кв. Цей житловий комплекс пропонує незабутній комфорт та затишок. Стан від будівельників, але не хвилюйся - цегляні стіни утеплені мінеральною ватою по системі теплий фасад, оштукатурені та пофарбовані. Ти отримаєш індивідуальне опалення та панорамні вікна, які забезпечать чудовий вид на навколишню місцевість. Лічильник на воду, газ та світло - ти будеш контролювати свої комунальні витрати. А двостороннє планування та кухня з виходом на лоджію площею 16.3м.кв. створять затишну атмосферу для приготування смачних страв. Бонус - кладова на поверсі - поштукатурені стіни, проведена електрика. ЖК Олімпійський також пропонує сучасний дитячий майданчик та відеоспостереження для твоєї безпеки. А навколо тебе чекає чудова інфраструктура - річка Південний Буг, сталіон, зупинка громадського транспорту, навчальні заклади та навіть Макдональдс. Діє ОСББ, що забезпечує організоване та зручне управління будинком. А ще, є-оселя - це означає, що ти зможеш швидко та зручно оформити всі необхідні документи. Не втрачай можливість стати власником цього прекрасного житла в ЖК Олімпійський! Зателефонуй зараз та дізнайся більше! #ЖКОлімпійський #ексклюзивнапропозиція #квартира #комфорт #зручність #інфраструктура #безпека #власнеджерело #вартість #анопора #нерухомість #річкаПівденнийБуг #сталіон #зупинка #навчальнізаклади #Макдональдс #дитячиймайданчик #осбб #єоселя #

Старокостянтиновское шоссе, 20/4А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 67000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу простора двокімнатна квартира в житловому комплексі Олімпійський 6, розташованому на 10 поверсі сучасного будинку. ЖК знаходиться в районі Виставка, поряд з парком, що створює ідеальні умови для комфортного та спокійного проживання.

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 2150000.0 UAH
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира на Виставці в чудовому сучасному комплексі ЖК Олімпійський. Найкращий район Виставка, поруч вся доступна інфроструктура, квартира не кутова, двостороння, хороше планування , знаходиться на 7 поверсі ви отримуте чудовий виляд з вікна. В квартирі стан від забудовника , є стяжка, встановлений котел, підключено воду та світло. Зроблена прибудинкова територія, газ мають підключити до кінця літа, в будинку активно роблять ремонти. Комісію агенства сплачує власник, переуступка безкоштовна! За детальною інформацією телефонуйте!

Старокостянтиновское шоссе, 20/8, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 57500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру - новобудова - площа 66, 23 кв.м. - 4 поверх з 10 - здана новобудова - мікрорайон Озерний - Староконстантинівське шосе, 20/4 - ЖК Олімпійський (1 підʼїзд) - не кутова - будинок цегляний - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - зроблена розводка електроенергії - штукатурка стін - роздільний санвузол - простора кухня с лоджія 19, 34 кв.м. - поряд ліфт - міжкімнатні перегородки - не несучі стіни 46 500$ Переуступка. Комісію покупець не плате. Можуть бути ще додаткові квадрати.

Старокостянтиновское шоссе, 20/4, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 46500.0 USD
dom.ria.com

Неймовірна 1к квартира з чудовим плануванням в мікрорайоні Виставка! Розташування: ЖК Олімпійський-5, престижний та затишний комплекс. Будинок: Побудований з двох цегельних шарів та утеплений мінватою, що забезпечує надійність та енергоефективність. Поверх: 8, що дозволяє насолоджуватися прекрасним краєвидом з вікон. Орієнтація: Вікна квартири спрямовані на південь, що забезпечує багато природного світла та тепла. Площа: 51.6 м², простора та комфортабельна квартира, де кожен метр просто спокушає затишком. Комфорт: Наявність гардеробу та сумісного санвузла додають зручності та функціональності. Кухня: Кухня з виходом на лоджію та французьким балкончиком, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами. Безпека: Встановлено якісні вхідні двері, що гарантують вашу безпеку та спокій. Це ваш ідеальний вибір для комфортного та затишного життя! Не втрачайте часу, телефонуйте прямо зараз для отримання детальної інформації та організації перегляду! #квартира #продаж #Виставка #Олімпійський5 #престиж #комфорт #затишок #світло #тепло #вигода #будинок #планування #лоджія #балкон #безпека #ідеальний_вибір #нерухомість #житло #продаж_квартири

Старокостянтиновское шоссе, 20/4, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 40000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 47 результатів

Географія Хмельницький