Продам 3 кімнатну квартиру (2 спальні + кухня-студія) у новобудові ЖК Олімпійський, 1 секція 3/9 поверх. Продаж від власників без комісії Район гормол завода (початок крошні) біля ЖК Мрія та ЖК Домашній 1,2. На районі є вся необхідна інфраструктура, швидко розвивається, бо багато нових будинків, центр поруч. До зупинки громадського транспорту 1 хвилина. Секція здана, є право власності. Цегляний будинок відмінної якості з червоної цегли, утеплений мінеральною ватою. Товщина зовнішніх стін 85 - 110 см (метрові стіни з червоної цегли). Закрита парковка для мешканців під шлагбаумом. Завжди є де припаркувати автівку. Автономне опалення (двухконтурний газовий котел), 2 кондиціонери, підігрів підлоги, фільтри для питної води, система рекуперації повітря (система для циркуляції повітря, що б завжди спати зі свіжим повітрям). Сучасний дизайнерский ремонт з використанням якісних матеріалів топових брендів у тому числі камню та натурального дерева. Площа 75 кв, багато місць для зберігання речей, 2 сан вузли. Окремо душова, окремо ванна. Продається з усіма меблями та технікою. Готовий для життя варіант

Героїв Чорнобиля вул., 6
rieltor.ua

Планування та стан ремонту: У квартирі зроблений свіжий якісний ремонт. Встановлені два кондиціонери та міжкімнатні двері прихованого монтажу. Використовується якісна сантехніка. Інженерні комунікації: Встановлено автономне газове опалення. Умови здачі або купівлі: Продаж здійснюється шляхом переуступки. Опис ЖК або будівлі: Будинок заселений. Має 4 секції.

1-но кімнатна квартира в ЖК Олімпійський, секція заселена
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира має сучасний євроремонт. Планування включає два санвузли, велику кухню-вітальню та окремі кімнати. Меблі та техніка: Квартира продається з меблями та технікою. Умови здачі або купівлі: Пропозиція від агентства нерухомості. Вартість послуг 1%% від домовленої ціни. Угода по переуступці.

Квартира в новобудові
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Опис ЖК або будівлі: Житловий комплекс на вул. Героїв Чорнобиля, 6-8 в Житомирі розташований в Богунському районі міста, біля зручної транспортної розвязки. Новобудова являє собою девятиповерховий будинок з пяти секцій, в кожній з яких встановлюється пасажирський ліфт. У ході будівництва широко використовуються перспективні енергозберігаючі технології, що гарантують мінімальну вартість комунальних послуг і високий рівень комфорту. Каркас будинку споруджується з монолітного залізобетону, зовнішні стіни зводяться з цегли, утеплюються мінеральною ватою і оздоблюються лицьовою цеглою. На території комплексу встановлюються зовнішні освітлювальні прилади. Виконується асфальтобетонне покриття пішохідних доріжок, проїздів і тротуарів. Обладнуються майданчики для ігор дітей і відпочинку, організовується майданчик для господарських цілей і для парковки автомашин. Висаджуються дерева і чагарники, розбиваються газони. На нижньому рівні розміщуються магазини, офіси та інші обєкти власної інфраструктури. Опис навколишньої інфраструктури: Біля новобудови є спортивний комплекс з басейнами, поруч школа, дитячі садки та магазини. У радіусі кілометра знаходиться два ринки, поліклініка, супермаркети і гіпермаркет. Поблизу є зупинки тролейбусів і маршрутних таксі.

1но кімнатна в новобудові 48кв.м., ЖК ОЛІМПІЙСЬКИЙ
olx.ua

Планування та стан ремонту: У квартирі зроблено якісний сучасний ремонт з використанням венеціанської штукатурки. Є гардеробна. Інженерні комунікації: Підключено всі міські комунікації. Встановлено теплу підлогу. Меблі та техніка: Квартира повністю облаштована меблями та технікою. Відсутня тільки кухонні меблі. Техніка закуплена: витяжка, газова поверхня, духова шафа, холодильник. Умови здачі або купівлі: Продаж по переуступці. Можливий торг. Опис ЖК або будівлі: Повністю жила секція. Ліфт працює.

Продам квартиру в новобудові на етапі здачі
olx.ua

Опис ЖК або будівлі: Будинок цегляний. Опис навколишньої інфраструктури: До зупинки громадського транспорту - 3-5 хвилин.

власник
Квартира ЖК Олімпійський
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира має 3 роздільні кімнати та 2 балкони. Будинок цегляний, товщина стін 80 см, стіни утеплені. Будинок на завершальному етапі будівництва. Інженерні комунікації: У вартість квартири входить стяжка підлоги, розводка електрики, встановлення вхідних дверей та котла. Умови здачі або купівлі: Квартира продається шляхом переуступки. Можливий торг. Опис ЖК або будівлі: Будинок знаходиться на завершальному етапі будівництва. Опис навколишньої інфраструктури: Поблизу розташована зупинка громадського транспорту та базар.

власник
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира з чудовим, якісним та дорогим ремонтом. Меблі та техніка: Квартира продається з технікою та меблями, повністю під ключ.

Продаж 2 кімнатної квартири жк Олімпійський
olx.ua