Продається видова та простора квартира в ЖК «Науки 58» на просп. Науки 58В. В квартирі зроблене чистове оздоблення, електрична та сантехнічна проводка. Бонусом ДАРУЄМО все, що знаходиться в квартирі: - матеріали - різноманітна плитка - дверні блоки для ванної, с/в та кухні (були виготовлені індивідуально під наш пройом) - ванна - вхідні двері. Будинок введений в експлуатацію у 2022 році, що дає змогу використати державну програму єОселя та єВідновлення. Квартира загальною площею - 56,3 кв.м. Планування: - велика кухня - 13,8 кв.м. - 2 окремі кімнати - окремий с/в Квартира світла, багато вікон. Якісна заливка підлоги, радіатори опалення, встановлені всі лічильники, добротні 3-х камерні склопакети. Будинок комфорт-класу, моноліт із утепленням. Бомбосховище в будинку. У дворі дитячий майданчик. Поруч дитячий садок, школа, автостоянка, спортивний майданчик. Зелена зона відпочинку. Дуже гарна інфраструктура: супермаркет АТБ та Фора, багато продуктових магазинів, амбулаторія сімейної медіцини, 3 аптеки, ветерінарна клініка, АЗС WOG , безліч СТО. Зупинка громадського транспорта напроти будинку. 10 хвилин до Центрального автовокзала, метро Деміївська та Либідська. Будинок розташований в 15 хвилинах від м. Либідська. Територія будинку закрита від машин. У будинку розташовано 3-и великі вантажні ліфти, є охорона та відеонагляд. Квартира актуальна поки на сайті, ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Науки просп., 58в
rieltor.ua

У продажу затишна однокімнатна квартира в ЖК «Науки 58» на просп. Науки 58В, у Голосіївському районі м. Києва, 13/23пов. Про квартиру: Теплий будинок, з автономною котельнею. Лічильники на електроенергію, воду та опалення. Територія будинку закрита від машин. У будинку 3-и великі вантажні ліфти, охорона та відеонагляд. Ідеальний варіант як під оренду так і для проживання. Повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Залишається все! Якісний ремонт робили під себе. Готові до продуктивного діалогу щодо вартості. На першому поверсі Фора, поруч АТБ, аптека, зупинка траспорту, АЗК, Голосіївський ліс зі ставками. В комплексі планують відкривати кавярню. Метро Либідська, Деміївська, ТЦ «Ocean Plaza» 10 хвилин транспортом, до центру 15 хв.

Науки просп., 58В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам простору 3-к кімнатну (78,1 кв.м.) квартиру в ЖК Науки 58 (пр-т. Науки, буд. 58-В) з фантастичним видом на голосіївський парк та якісним ремонтом. Функціональне планування включає простору кухню-вітальню з вбудованою технікою, 2 окремі спальні екімнати, 2 санвузли, 2 гардеробних. Квартира оснащена екологічними матеріалами преміум якості, кондиціонери Cooper&Hunter в кожній кімнаті, телевізор Samsung 55 дюймів, ліжко та диван Blanche та Wood Soft, ламінат Quick Step. ЖК Науки 58 знаходиться в Голосіївському районі з чудовою інфраструктурою. До центра міста 8 хв. на автомобілі. В 8 хв. на авто ТЦ Оушен Плаза з ресторанами, різноманітними магазинами та ін. інфраструктурою. Навпроти Голосіївський парк з озерами та чистим повітрям. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни - цегла та газоблок, утеплення - мінвата. Продаж від власника, квартира готова до заселення, перегляд у зручний час, податки включено до вартості.

власник
можливий продаж по єОселя
Науки просп., 58-В
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМІСІЇ продається видова та простора квартира в ЖК «Науки 58» на просп. Науки 58В у Голосіївському районі м. Києва за НАЙНИЖЧОЮ ЦІНОЮ. Будинок введений в експлуатацію у 2022 році, що дає змогу використати державну програму єОселя та єВідновлення. Будинок розташований в 15 хвилинах їзди від м. Либідська. Будинок теплий, з автономною котельнею. Є лічильники на електроенергію, воду та опалення! Територія будинку закрита від машин. У будинку розташовано 3-и великі вантажні ліфти, є охорона та відеонагляд. Квартира загальною площею - 56,8 кв.м. Розташовується на 15 поверсі. В будинку 23 поверха Планування: - 1 велика кухня-вітальня (було обєднано кімнату та кухню) -31,8 кв.м. - 1 окрема кімната – 16,2 кв.м. - 1 санвузол – 6,2 кв.м. - 1 гардеробна/пральна – 2,7 кв.м. Ремонт робився як для себе. Всі роботи виконуватись по проекту. При проектуванні було продумано багато нюансів завдяки яким кожен метр площі використовується за призначенням. Під час ремонту було перенесено радіатори опалення, демонтовані та наново зведені перегородки. Крім того, проектом передбачено закладні деталі та інженерія для монтажу нових перегородок окремої 2-ї кімнати. У квартирі передбачені великі шафі купе та окрема гардеробна/пральна завдяки чому у квартирі відчувається простір, а місця для зберігання речей більш ніж достатньо. Разом з цим у квартирі влаштовані тепла підлога, система грубої очистки води, передбачена система охорони, затоплення (аквастоп). За додатковими питаннями телефонуйте з 9:00 до 20:00 за телефоном – 09*********56 Андрій

Продаж 2к квартири в ЖК Науки, 58В (м.Деміївська-15 хв.) БЕЗ %. єОселя
olx.ua

Ви - 7«Я», і для кожного «Я» - необхідний особистий простір, в пошуках якого Ви зараз, чи не так? Ми маємо рішення - безкомпромісний варіант! Продаємо 3-х кімнатну квартиру, де місця вистачить всім, навіть, домашнім улюбленцям! • Ідеальне планування: 3 роздільні, широкі кімнати та простора кухня, а ще великий коридор та два санвузли. Все згідно плану: 77.5/46.4/10.3 м2 • Великі панорамні вікна, у кожній з кімнат – квартира завжди світла. • Не занадто високо та не занадто низько – 6 поверх. Це саме та золота середина. • А ще тиша…Коли велика сім’я, вдома вистачає «гучності», не хочеться ще слухати шум з Проспекту. Вікна з 2-х кімнат виходять у внутрішній двір, а з кухні і ще однієї кімнати – у сторону. • У Вас є своя «буферна зона»! Так-так, це кімната, яка розділяє спальну кімнату батьків та дітей, може слугувати як вітальня чи гостьова кімната. • Ця квартира – Ваш ідеально рівний чистий аркуш паперу, який Ви розмалюєте так, як захочете! Новий будинок (введений в експлуатацію), а це – нові ліфти, аж 3; красива вхідна група, цілодобова охорона. То ж безпека та комфорт є, навіть, поза межами квартири! Вам знадобиться не більше 10 хвилин, щоб: • Дійти до супермаркету: Варус, Білла, Фуршет та Фора. • Відвезти дітей у садочок чи школу: «Казковий замок», дошкільний центр №312 та мовна школа «Nice School», школи №122,108 та гімназія №59. • Відвідати тренажерний зал чи спорт клуб. • Прогулятися в Голосіївському парку. • А ще відправити посилку, отримати кошти, зробити зачіску та просто випити кави. Перегляд? Місце зустрічі: Проспект Науки 58-В (ЖК Науки 58)  А година, будь-яка, зручна для Вас! Ціна: 99 500 у.о.

Велика квартира - великій сімї в ЖК "Науки 58! Голосієво
olx.ua

Будинок зданий в експлуатацію в ІІІ квартлі 2021 р. м. Київ проспект Науки, 58 В. Квартира-видова, трьох-кімнатна на 22 поверсі 23 поверхового будинку з сучасним плануванням, вікна в підлогу, лоджії з панорамними вікнами. Фасадні вікна виходять на Голосіївський парк, бокові на Дніпро та Печерськ. Стан від забудовника: на підлозі лазерна стяжка, встановлені панорамні вікна, радіатори, всі лічильники, пожежна сигналізація. Будинок комфорт-класу, моноліт, якісне утеплення, автономне опалення, три швидкісні ліфти, респектабельний рецепшн з зоною відпочинку. Відмінне розташування - 10 хвилин метро Деміївська. до центру автомобілем - 15 хв. Поруч парк, ліс та озера, дитячий садок, продуктовий магазин, супермаркет, поліклініка, зупинка громадського транспорту, тренажерний зал, аптека. Право власності на руках. Переоформлення 50/50. Продаж від власника. Можливий продаж під е-житло та відтермінування від власника( макс. 2 роки).

Продам 3-ох кімнатну  ЖК  "Науки58"  розтермінування від власника.
olx.ua

Будинок зданий в експлуатацію і присвоєна поштова адреса м. Київ проспект Науки, 58 В. Квартира двох-рівневана (22-23 поверхах) 23 поверхового будинку з сучасним плануванням, вікна в підлогу, лоджії з панорамними вікнами. Стан від забудовника: на підлозі лазерна стяжка, встановлені панорамні вікна, радіатори, всі лічильники, пожежна сигналізація, вхідні двері. Вхідні двері встановленні на двох поверхах, ліфт йде на 22 і 23 поверх. Майбутній власник без проблем може поділити квартиру на дві рівноцінні. Будинок комфорт-класу, моноліт, якісне утеплення, автономне опалення, три швидкісні ліфти, консєрж. Всі вікна виходять на Голосіївський парк. Відмінне розташування - 10 хвилин метро Деміївська. Поруч парк, ліс та озера, дитячий садок, продуктовий магазин, супермаркет, поліклініка, зупинка громадського транспорту, тренажерний зал, аптека.

Продам 6-кім  квартиру ЖК «НАУКИ 58», двох-рівнева, площа 155  м.кв.
olx.ua