Престижна трикімнатна 3к квартира на проспекті Космонавтів в новому житловому комплексі Park Lake. Продаж по переуступці (безкоштовно). Один з найкращих районів міста. Дзвоніть, пишіть - із задоволенням надам додаткову інформацію.

Космонавтів просп.,
rieltor.ua

Без комісії ! Новобуд - Проспект Космонатів 76 Будинок з паркінгом , комерційними приміщеннями , всього 25 квартир , що забезпечить приватність та унікальність Вашої нової оселі. Панорамний вигляд на проспект Автономне опалення Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Балкон + лоджія Відеонагляд Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги

Жк Park Lake. Просп. Комонавтів. Без комісії
olx.ua

Без комісії! Проспект Космонатів - Новий житловий комплекс Park Lake - Будинок бізнес класу Один з найкращих районів міста Панорамний вигляд , видова Автономне газове опалення , 2-х контурний котел Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Відеонагляд Паркінг Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги

Космонавтов проспект, 76, Вишенка, Винница, Винницкая 82368.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до вашоі уваги класну, стильну, сучасну, світлу квартиру в ЖК Park Taver. Квартира на 5 му поверсі- не кутова, не ліфтова. Хороше планування: велика кухня- студія , підлога з підогрівом, окремо спальна кімната з великою шафою- гардеробом, гардеробна, санвузол- ванна і душова кабіна. В квартирі залишається вбудована техніка і частково меблі. Телефонуй, є й інші варіанти!

Магистратская улица, 156А, Ленинский, Винница, Винницкая 130000.0 USD
dom.ria.com

Без комісії! Індивідуальне газове опалення Проспект Космонатів - Новий житловий комплекс Park Lake - Будинок бізнес - класу з підземним паркінгом Один з найкращих районів міста Панорамний вигляд , видова квартира Є можливість перепланування в 3 кімнатну Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Відеонагляд Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги Запрошую на перегляд!

Проспект Космонавтів . Без комісії. Новий ЖК бізнес-класу.
olx.ua

Престижна трикімнатна 3к квартира на проспекті Космонавтів в новому житловому комплексі Park Lake. Продаж по переуступці (безкоштовно). Один з найкращих районів міста. Дзвоніть, пишіть - із задоволенням надам додаткову інформацію.

Трикімнатна 3к квартира. ParkLake! НАЙКРАЩА ЦІНА СЕРЕД АНАЛОГІВ!
olx.ua

Без комісії! Проспект Космонатів - Новий житловий комплекс Park Lake - Будинок клубного типу Один з найкращих районів міста Панорамний вигляд , видова квартира цілих 4 вікна Є можливість перепланування в 2 кімнатну Автономне опалення Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Відеонагляд Паркінг Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги

Новобуд ЖК Park Lake на Космонавтів. Без комісії
olx.ua

Пропонується на продаж простора та сучасна квартира у житловому комплексі Parklike, розташованому в престижному районі серця Вишеньки, на проспекті Космонавтів. Цей житловий комплекс ідеально поєднує зручне розташування з сучасними житловими умовами. Квартира розташована на 7-му поверсі зручного будинку з сімома поверхами. Загальна площа складає 78 кв. м, з яких 33 кв. м припадають на житлову зону, а 22 кв. м на простору кухню-студію. Стіни побудовані з монолітно-каркасного матеріалу, що забезпечує міцність та надійність конструкції. Квартира є новобудовою та не використовувалась з моменту побудови, що гарантує новому власнику можливість створити своє ідеальне просторе житло згідно своїх потреб та вподобань. Це ідеальний вибір для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої та сучасної квартири в престижному районі!

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Park Lake
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця