Продам двох кімнатну квартиру в Трускавці. 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Площа 59,75 м2. Вул. Данилишиних, 59А. Забудовник ARS-DIM. Сучасний житловий комплекс у Трускавці на 315 квартир, 6 черг. Три черги вже здані в експлуатацію. Четверта черга практично добудована Дана квартира в 5-тій черзі, що виконана на 35 %. У ЖК «Кленовий Парк» передбачено величезну прибудинкову територію з власним озером, дитячими майданчиками, ігровими та відпочинковими зонами з лавками та клумбами, озеленення прибудинкової території згідно розробленого ландшафтного дизайну, та територією на 166 паркомісць . Цегляні стіни, утеплення фасаду, пластикові вікна, штукатурка та стяжки, підведення комунікації до лічильників, якісні вхідні двері, двоконтурний газовий котел (гаряча вода та опалення), зовнішнє скління лоджій та балконів, відеонагляд в місцях загального користування. Здача в експлуатацію: 4-й квартал 2025 року. Поряд школа, дитячий садочок, супермаркет, лікарня, нова пошта та багато іншого. Продається від інвестора. Ціна є нижчою від ціни забудовника на сьогоднішній день. Без торгу. Додаткових комісій покупець не несе! Додаткові питання по телефону. Телефонуйте зараз! Вдалого дня! p/s Дивіться інші мої оголошення!

Продам квартиру в Трускавці. Квартира в Трускавці
olx.ua

Продам 2-ох кімнатну квартиру в Трускавці з видом на озеро. 5-й поверх 9-ти поверхового будинку. Площа 61,7 м2. Вул. Данилишиних, 59А. Забудовник ARS-DIM. Сучасний житловий комплекс у Трускавці на 315 квартир, 6 черг. Три черги вже здані в експлуатацію. Четверта черга практично добудована Дана квартира в 5-тій черзі, що виконана на 35 %. У ЖК «Кленовий Парк» передбачено величезну прибудинкову територію з власним озером, дитячими майданчиками, ігровими та відпочинковими зонами з лавками та клумбами, озеленення прибудинкової території згідно розробленого ландшафтного дизайну, та територією на 166 паркомісць . Цегляні стіни, утеплення фасаду, пластикові вікна, штукатурка та стяжки, підведення комунікації до лічильників, якісні вхідні двері, двоконтурний газовий котел (гаряча вода та опалення), зовнішнє скління лоджій та балконів, відеонагляд в місцях загального користування. Здача в експлуатацію: 4-й квартал 2025 року. Поряд школа, дитячий садочок, супермаркет, лікарня, нова пошта та багато іншого. Продається від інвестора. Ціна є нижчою від ціни забудовника на сьогоднішній день. Без торгу. Додаткових комісій покупець не несе! Додаткові питання по телефону. Телефонуйте зараз! Вдалого дня! p/s Дивіться інші мої оголошення!

Продам квартиру в Трускавці. Квартира в Трускавці
olx.ua

Продається світла, простора і дуже затишна 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК «Кленовий Парк». ЖК знаходиться неподалік від центру і має дуже розвинену інфраструктуру, все поруч - магазини, школа, садок, транспортна розв’язка, лікарня, парк і бювет. Є місце для паркування авто. Квартира повністю готова до проживання, проведений хороший ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне опалення забезпечується двохконтурним котлом, присутні всі лічильники. Документи готові до переоформлення. Квартира варта Вашої уваги. Реальному покупцю мінімальний торг! Телефонуйте!

власник
1-кім квартира у новобудові з ремонтом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропозиція від Власника. Продається 1 кімнатная квартира на 3 поверсі 9 поверхового будинку по вул. Данилишиних. Місто Трускавець.Кухня 11 м2, санвузол 4.2,кімната 16.5,коридор 6.9,балкон 7.4.квартира має окрему кімнату та простору кухню. З кімнати і кухні вихід на засклену лоджію з великими панорамними вікнами. Санвузол в плануванні сумісний але є можливість розєднати. В квартирі підключений газ, є двоконтурний котел та функціонує водяне опалення. Проведена електрика на всі приміщення. Стеля п оштукатурена та пофарбована. Стіни поштукатурені та встановлено ел. вимикачі, розетки. Ванна, унітаз, раковина, сушка є. Квартира готова для проживання.Квартира без меблів. Документи на право власності в наявності.Можливість обміну Трускавець на Львів

власник
Продаж 1 кімнатної квартири "Кленовий парк" М. Трускавець від Власника
olx.ua

Географія Трускавець